Cum să faci cele douăzeci unsprezece carte de carte

Acest cardul trick este frumos pentru începători, deoarece nu necesită nimic de a lucra - doar matematica simplă.Chiar și fără o înțelegere a modului în care funcționează matematica, puteți să faceți acest lucru "magie" Trick pentru a impresiona toți prietenii tăi!

Pași

  1. Imagine intitulată face douăzeci de unsprezece carte de carte Pasul 1
1. Dă-ți prietenul un teanc de douăzeci de cărți de joc. Să-i instruiască să aleagă unul, fără să-ți prezinte sau să-ți spună ce carte au ales și să pună cardul înapoi în stivă la întâmplare.
  • Imagine intitulată face douăzeci unsprezece carte de carte Pasul 2
    2. Dealați cărțile în trei coloane, la rândul de lucru pe rând (coloana de coloană și cea de-a treia coloană, 1-2-3, 1-2-3 etc.).Ar trebui să aveți trei coloane de șapte cărți în fața dvs.Prietenul tău să-ți spună ce grămadă conține cartea lor (fără să-ți spună ce carte este, desigur).
  • Imaginea intitulată face douăzeci de unsprezece carte de card Pasul 3
    3. Adunați din nou cele trei coloane într-o singură stivă de cărți, fiind sigur că ați pus mormanul care își ține cartea în mijlocul celor trei piloți.De exemplu, dacă prima grămadă conținea cartea lor, ați putea ridica prima grămadă, apoi prima grămadă (care conține cartela) și apoi cea de-a doua grămadă - sau cea de-a doua grămadă, apoi prima, apoi a treia.Este foarte important ca grămada care să conțină cardul lor să intre în mijloc.
  • Imaginea intitulată face douăzeci de unsprezece truc de card Pasul 4
    4. Repetați ultimele două pași de două ori. Când ați terminat, veți fi împărțiți cărțile în total de 3 ori.
  • Imaginea intitulată face douăzeci unsprezece carte truc de carte Pasul 5
    5. Dacă ați făcut corect trucul cardului, cartea lor va fi a 11-a carte în grămada de carduri.
  • Imaginea intitulată face douăzeci de unsprezece carte de card Pasul 6
    6. Prietenul tău uimit vă poate întreba cum ați făcut asta.Le poți spune că era magie... sau ați putea explica matematica simplă care o face să funcționeze.De fiecare dată când descarcă cărțile pe care le împărțiți plasarea cardului.Până la al treilea moment, ați obținut cardul în mijlocul grămezii.Astfel, puteți spune unde va fi cardul lor de fiecare dată.Formula este y = (x + 1) / 2, unde x este numărul de carduri și y este plasarea cardului în grămada după a treia afacere. În acest caz, deoarece X este 21, y = 22/2 = 11.
  • sfaturi

    Iată un alt mod de a termina acest truc: lăsați-l pe prietenul tău "găsi" cartea aleasă. Odată ce știți că al XI-lea carte este cea corectă, aranjați toate cărțile, cu fața în jos, în patru grămezi, 1-2-3-4, 1-2-3-4, etc. Pentru că aveți 21 de cărți, grămada 1 va ajunge cu șase cărți și grămezi 2, 3 și 4 cu cinci fiecare. Dacă ați urmat această procedură, cardul corect ar trebui să fie cartea de mijloc în grămada 3. Acum, punând o mână peste grămezi 1 și 2, iar cealaltă mână peste piloți 3 și 4, întrebați-vă prietenul: "Care alegeți, aceste două sau aceste două?" Deoarece toate cărțile sunt cu fața în jos, prietenul dvs. nu are nicio modalitate de a ști unde este cardul corect și, prin urmare, poate alege doar aleatoriu. Indiferent ce aceștia aleg, îndepărtați piloții 1 și 2. (Dacă faceți acest lucru rapid, funcționează. Dacă aleg 1 și 2, pur și simplu eliminați ceea ce indică - dacă aleg 3 și 4, faceți că pare că au ales să-l păstreze pe cei care îndepărtează 1 și 2.) Acum puneți o mână peste grămada 3 și una peste grămadă 4 și întrebați-le aceeași întrebare. Îndepărtați grămada 4. Acum împărțiți 3 în două grămezi, una cu 3 și cealaltă cu 2 cărți. (Asigurați-vă că știți unde a aterizat cardul corect.) Continuați să faceți acest lucru, eliminând piloții care nu includ cardul corect, până când nu mai există o singură cartelă pe masă, cu fața în jos. Adresați-vă prietenului dvs. să o întoarcă. Faptul că ei "găsite" Cartea corectă nu încetează niciodată să le uimească.
  • Un mod alternativ de a încheia acest truc poate câștiga un pariu în orice moment.Odată ce ați configurat totul, astfel încât cartea de al unsprezecea este cardul lor, să descarce 13 cărți cu fața în sus într-un rând, nu o grămadă.Acordați atenție la care unul este al 11-lea.Acum spuneți persoanei, "Vă pariez pe următoarea carte pe care o răsturnat este a ta."Această formulare este foarte importantă.Odată ce acceptă pariul, pe care îl vor face pentru că știu că următorul card din punte nu este al lor și ei sunt bine, luați calm al unsprezecelea carte pe care ați răsturnat-o și întoarceți-o cu fața în jos, așa că următorul card pe care l-ați flipat a lor.
  • Puteți varia acest truc folosind un teanc de dimensiuni diferite, atâta timp cât numărul de carduri este un multiplu de 3 (3, 6, 9, 12, 15, 18, 21, 24, 27, 30 etc.). Notă: Dacă numărul de carduri este chiar, trucul este puțin diferit: în loc să puneți grămada în mijloc de fiecare dată, trebuie să puneți grămada pe partea de sus prima dată și în mijlocul rămas de două ori.În acest caz, ecuația relevantă este y = x / 2 unde, din nou, x este numărul de carduri și y este plasarea cardului în grămada după a treia afacere.Cu aceste informații puteți impresiona prietenii dvs. chiar mai departe folosind un număr diferit de carduri de fiecare dată.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • O punte de carduri.
    • O masă sau altă suprafață plană.
    • O prietenă dispusă.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar