Cum să faceți publicitate unei cărți pe un buget

Scrierea unei cărți și a primi-o publicată să ia o mulțime de bani, timp și efort. Când totul terminat, se simte bine să dețină o carte clară, completă în mâinile tale...dar încă mai trebuie să răspânziți cuvântul! Poate fi frustrant pentru a încerca să faceți publicitate cartea dvs. cu un buget strâns, dar prin conectarea cu oamenii online, promovarea cărții în persoană și comiterea la proces, cartea dvs. poate fi bine pe drumul spre cea mai bună listă de vânzări.

Pași

Metoda 1 din 3:
Conectarea online
  1. Imagine intitulată Publicitate o carte pe un pas de buget 1
1. Creați un site profesional. Efectuarea unui site atrăgător care este ușor de navigat este atât la prețuri accesibile, cât și benefice. Pentru a avea cel mai mare succes, ia în considerare utilizarea unui constructor de site-uri respectat, cum ar fi SquareSpace sau Wix. Acestea vă plimbu prin proces, permițându-vă să alegeți din diferite șabloane și teme, adăugați pagini, adăugați elemente și mai târziu, vizualizați statistici despre succesul site-ului dvs.
  • În timp ce faceți site-ul dvs., nu uitați să includeți informațiile dvs. de contact, informații despre evenimente viitoare cum ar fi citirile și semneurile, recenzii de carte și o legătură directă către locul în care oamenii pot cumpăra cartea dvs.
  • Postați site-ul dvs. pe site-ul social media și puneți adresa URL pe cărțile dvs. de vizită.
  • Personalizați semnătura dvs. de e-mail prin includerea linkului către site-ul dvs. pentru a face publicitate într-un mod subtil și totuși eficient.
  • Imagine intitulată Publicitate o carte despre un buget Pasul 2
    2. Găsiți și contactați publicul țintă pe social media. Platformele sociale media fac ușor să restrângeți o audiență la nisa dvs. specifică. Căutați în bara de căutare de pe Facebook pentru a găsi grupuri care se potrivesc cu subiectul cărții dvs. Faceți o postare pe pagina grupului care vă introduce, introduceți cartea dvs. și întreabă dacă cineva ar fi interesat să o revizuiască.
  • Goodreads este o platformă de social media pentru iubitorii de cărți în mod specific, astfel încât să aveți noroc să ajungeți la oameni acolo, de asemenea.
  • Au concursuri și daways pe social media. Oamenii iubesc premiile câștigătoare și participă la concursuri. Aceasta este o modalitate distractivă, liberă și angajată de a vă oferi cartea dvs. și atrage atenția asupra acestuia.
  • Imaginea intitulată Publicitate o carte despre un buget Pasul 3
    3. Trimiteți cartea dvs. pentru a rezerva bloggerii. Există o tona de bloggeri de carte pe Internet care iubesc citirea, scrie decent, au urmatoarea, și revizuiți gratuit. Ajungeți la Bloggerii de carte gratuită, care vă place în special genul dvs. și verificați cerințele recenzorului pentru a afla dacă ar prefera o copie digitală sau de hârtie a cărții dvs. După ce trimiteți cartea, nu uitați să urmăriți și să le mulțumiți pentru revizuirea lor.
  • Metoda 2 din 3:
    Promovarea personalității
    1. Imaginea intitulată Publicitate o carte pe un pas de buget 4
    1. Configurați citirile și semnele. Citirile de carte și înregistrările sunt o modalitate excelentă de a vă publica cartea. Aceasta este adesea o opțiune accesibilă, deoarece evenimentul aduce afacerea în locația în care este ținută. Gândiți-vă în afara casetei și contactați cafenelele și restaurantele confortabile în plus față de bibliotecile și librările locale. Prioritizează citirile peste semnale deoarece au o capacitate mai bună de a atrage atenția oamenilor repede.
    • Capturați interesul oamenilor, oferindu-vă o poveste înapoi înainte de a da lectura reală. Împărtășiți cum ați fost inspirat să scrieți pe subiect la îndemână și să discutați puțin despre procesul dvs. de scriere.
    • Dacă vă luptați să configurați citirile și semnele la întreprinderile locale, luați în considerare faptul că un prieten găzduiește o carte de carte în casa lor. Aceasta este o opțiune liberă care este, de asemenea, mai mică și mai intimă, ceea ce poate funcționa în favoarea dvs.
  • Imagine intitulată Publicitate o carte despre un buget Pasul 5
    2. Ajungeți la o varietate de magazine și biblioteci. Obținerea spațiului de valabilitate poate fi dificilă, deci puteți fi deschisă în diferite locații. Capul în magazinele de cărți, bibliotecile publice, bibliotecile școlare și chiar magazinele de vânzare cu amănuntul care transportă produse în care se potrivește cartea dvs. în. Politicy cere să vorbească cu persoana responsabilă de inventar pentru a vedea dacă magazinul ar avea un interes în vânzarea cărții dvs.
  • Uitați-vă la înregistrarea cărții dvs. dacă magazinele nu le cumpără în față. Consignarea vă permite să vă rambursați de către comerciantul cu amănuntul pe măsură ce oamenii cumpără cartea dvs. Dacă cartea dvs. nu a vândut după câteva luni, puteți merge la magazin și veți primi înapoi toate copiile rămase.
  • Imaginea intitulată Publicitate o carte despre un buget Pasul 6
    3. Faceți cărți de vizită. Utilizați un site web cum ar fi Vistaprint.com și alegeți de la diferite tipuri de carduri și adăugați text sau chiar încărcați propriul aspect al cărții de vizită. După ce ați terminat proiectarea, selectați o cantitate la comandă. Apoi, introduceți informațiile dvs. de plată și adresa pentru a avea cardurile livrate la domiciliu pentru un preț rezonabil. Făcând acest lucru, veți avea întotdeauna un material de marketing profesionist pentru a da prietenilor, rudelor, librăriei, bibliotecilor și oricine arată interesul în cartea dvs.
  • Imaginea intitulată Publicitate o carte despre un buget Pasul 7
    4. Așezați postere și scoateți pliante. Posterele și pliantele reprezintă o modalitate excelentă de a răspândi cuvântul despre citirile pe care le aveți sau să afișați titlul cărții pentru toți. Gândiți-vă la cine este publicul dvs. țintă și să schițeze câteva proiecte pentru a decide între diferite opțiuni de text și grafică. Obțineți permisiunea de la proprietarul sau reprezentantul locației dorite pentru a trece sau a afișa pliantele sau posterele de acolo.
  • Dacă cartea dvs. este o carte pentru copii, ați putea lua în considerare încercarea de a închide postere pe pereții bibliotecilor elementare și de mijloc.
  • Odată ce este timpul să imprimați sau să fotocopiați un produs finit, obțineți ghilimele din mai multe magazine de imprimare pentru a vă asigura că plătiți cea mai mică sumă posibilă pentru serviciile lor.
  • Imaginea intitulată Publicitate o carte pe un buget Pasul 8
    5. Vorbește despre cartea dvs. pe o stație de radio. Apel, e-mail sau fax Producătorii de radio arată cu un pas de interviu de ajutor și informativ. Când încercați să obțineți piciorul în ușă, impresionați producătorul cu expertiza dvs. oferind un rezumat rapid al cărții și explicând de ce conține informații utile și interesante pentru ascultători. Înainte, aflați cât timp va fi interviul și pregătiți ceea ce doriți să spuneți în timpul interviului.
  • Când sunteți în aer, amintiți-vă că aveți o față deschisă sau zâmbitoare în timp ce vorbiți, păstrați-o conversațional și mulțumiți-vă gazdei la sfârșit.
  • Imaginea intitulată Publicitate o carte despre un buget Pasul 9
    6. Ajungeți la Cluburi de cărți. Găsiți Cluburi de carte online prin intermediul site-urilor precum Întâlni.com și la bibliotecile locale și centrele comunitare. Cluburile de cărți sunt pline de entuziaști de lectură care au mai multe șanse de a dori să interacționeze cu dvs. ca autor.
  • Metoda 3 din 3:
    Comiterea la proces
    1. Imaginea intitulată Publicitate o carte despre un buget Pasul 10
    1. Porniți rețelele mai devreme. Este nevoie de timp pentru a stabili relații cu oamenii. Dacă este posibil, începeți să ajungeți la oameni despre proiectul dvs. în avans. Prin trimiterea de e-mailuri ocazionale către recenzenți și potențiali cumpărători cu care ați conectat, puteți construi conexiuni care vor face procesul de promovare mult mai fină atunci când cartea dvs. este terminată. În timp ce este un proces mai lent, încercarea de a vinde unei persoane deja interesate la un moment dat este mult mai eficient decât să încercați să vindeți la mii de oameni.
  • Imaginea intitulată Publicitate o carte pe un buget Pasul 11
    2. Setați obiective specifice pentru dvs. și să vă concentrați asupra întâlnirii acestora. Scrieți o listă de obiective clare pe care doriți să le realizați, alegeți datele pentru a le îndeplini și a creați căi de a le face să se întâmple.
  • Pe măsură ce vă apropiați de sfârșitul procesului de scriere, ați putea stabili un obiectiv pentru a termina cartea și a fi pregătit pentru editare în trei săptămâni. Puteți atinge acest termen în acest termen estimând câte ore de scriere va necesita în fiecare zi și să se angajeze să pună lucrările în.
  • Mai târziu în acest proces, puteți stabili un scop de a vinde cincizeci de cărți în luna următoare. Pentru a face acest lucru, puteți să vă angajați să citiți o carte despre cum să vă îmbunătățiți abilitățile de vânzări și să puneți ceea ce învățați în practică.
  • Imaginea intitulată Publicitate o carte pe un pas de buget 12
    3. Continua sa scrii. Obținerea cărții dvs. recunoscute pe scară largă este posibilă, dar va dura mult timp și coerența. În loc să vă puneți tot efortul în promovarea cărții pe care tocmai ați terminat-o, petreceți ceva timp începând cu unul nou. Continuați să faceți ceea ce faceți cel mai bine să lucrați pentru a deveni un autor stabilit cu o platformă în creștere.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Întotdeauna acționați profesionist.
  • Utilizați imprimantele și computerele de bibliotecă pentru a economisi cerneală.
  • Dacă nu vă aflați pe site-urile de rețele sociale - Alăturați-vă!
  • Nu vă mulțumiți pentru un produs final mai puțin decât perfect. Înainte de a vă elibera cartea, scrieți, editați și revizuiți până când cartea dvs. a devenit ceva cu adevărat mândru. Fă ce puteți pentru a obține cât mai mulți prieteni, scriitori și editori pentru a citi și edita cartea dvs.
  • Avertizări

    Asigurați-vă că utilizați companiile Web legit.
  • Nu vă puneți detaliile personale pe cărțile dvs. de vizită.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar