Cum se colectează cărți sportive

Colectarea cardurilor sportive poate fi o hobby distractivă (și potențial profitabilă). Începeți să vă construiți colecția prin păstrarea ochilor curățați pentru cărți de dorit în locuri precum hobby-uri, magazine online și expoziții comerciale. Pe măsură ce continuați cărțile de acumulare, utilizați mâneci din plastic pentru a le proteja de praf, murdărie și deteriorare și să le păstreze organizați într-un liant de carduri cu mai multe pagini până când sunteți gata să le arătați sau să le puneți în vânzare sau de vânzare sau de vânzare.

Pași

Partea 1 din 3:
Achiziționarea de carduri pentru colecția dvs
  1. Imagine intitulată Colectarea cardurilor sportive Pasul 1
1. Decideți ce tip de carduri doriți să colectați. Cardurile colective există pentru aproape orice sport imaginabil, de la fotbal până la hochei la pro luptând. Poate dura decenii pentru a urmări toate cardurile într-un anumit set, astfel încât reducerea domeniului de aplicare al colecției dvs. la unul sau două sporturi vă va ajuta să vă concentrați că căutarea dvs.
  • Desigur, aveți, de asemenea, opțiunea de a colecta cărți din mai multe sporturi diferite.
  • Odată ce ați ales unul sau mai multe sporturi, extinderea colecției dvs. va fi o chestiune de a căuta cărți din diferite seturi până când le-ați afectat împreună.
  • Imagine intitulată Colectarea cardurilor sportive Pasul 2
    2. Căutați magazine de hobby pentru pachete de carduri noi. Magazine care vinde cărți de benzi desenate, jucării și jocuri de bord au tendința de a transporta cărți sportive. Aceste locuri tind să stocheze mai multe ediții mai noi, care vin randomizate în pachete sigilate.
  • Puteți lua un pachet de carduri specifice sportului la cele mai multe magazine de hobby pentru aproximativ 3-5 USD.
  • Imagine intitulată Colectarea cardurilor sportive Pasul 3
    3. Căutați cărți de epocă la magazinele de amanet, piețele de purici și vânzările de garaj. Oriunde oamenii merg să-și vândă lucrurile neutilizate, aveți o șansă bună de a vă împiedica pe un stivă de cărți sportive vechi. De fapt, nu este neobișnuit ca cărțile rare și valoroase să se întoarcă într-un amestec de bunuri asortate, adesea fiind vândute pentru mult mai puțin decât merită de fapt.
  • Cardurile pe care le întâlniți la masa de vânzare a garajului sau magazinul de chiria nu pot fi în cea mai bună condiție, dar pot fi doar cei de care aveți nevoie pentru a roboti un set incomplet.
  • Imagine denumită Colectarea cardurilor sportive Pasul 4
    4. Carduri de achiziție online. În aceste zile, există multe magazine pe internet care se specializează în carduri noi și antice de tranzacționare. Check out secțiunea "Sport" a câtorva dintre aceste site-uri web pentru a le cerceta selecția. Nu uitați să verificați site-urile precum eBay, Etsy și COMC, de asemenea.
  • Unul dintre avantajele majore ale achiziționării de carduri online este că acestea tind să fie mai bine organizate și catalogate, cu specificații mai complete. Veți avea, de asemenea, libertatea de a alege cartele individual.
  • În cea mai mare parte, cardurile pe care le găsești în magazinul online sunt de vânzare numai, deși s-ar putea să fugi într-un furnizor de fiecare dată și apoi cine este interesat de tranzacționare.
  • Este posibil să trebuiască să vizitați mai multe site-uri diferite pentru a găsi cardurile pe care le căutați.
  • Imagine intitulată Colectarea cardurilor sportive Pasul 5
    5. Participați la expoziții în zona dvs. Păstrați un ochi pentru convențiile sponsorizate și întâlnirile mai puțin formale care vizează colectorii de carduri sportive. Aceste adunări pot fi un loc minunat pentru a vâna cărți care ți-au eludat mult timp. Cardurile rare și valoroase au tendința de a vă întoarce la comerț arată mai des decât oriunde altundeva.
  • Dacă locuiți în u.S., Utilizați motorul de căutare al managerului online al lui Beckett pentru a afla dacă există vreo expoziție viitoare care au loc lângă dvs.
  • Chiar dacă nu vă întoarceți acasă cu ceva nou, Convențiile de carduri sportive vă pot oferi o oportunitate de a afla mai multe despre produsele comerciale la cald și ceea ce le face atât de apreciați.
  • Partea 2 din 3:
    Păstrați cărțile în stare bună
    1. Imagine intitulată Colectarea cardurilor sportive Pasul 6
    1. Păstrați cărțile în mâneci de carduri din plastic. Alunecați cărțile în mâneci, apoi fixați vârfurile pliate cu o bandă mică de bandă. Plasticul vă va proteja cărțile de la praf, murdărie și umiditate, precum și de decolorare, zgârieturi și alte uzuri minore. Manșoanele de carduri sunt o necesitate pentru orice colector serios.
    • Este o idee bună să mâncați toate cărțile din colecția dvs., nu doar cele mai scumpe - niciodată nu știți ce este o anumită carte de a fi în valoare de o zi.
    • Manșoanele de carduri sunt utile pentru prevenirea daunelor minore, dar cărțile dvs. vor fi în continuare vulnerabile la a fi îndoite. Pentru o protecție mai mare, faceți upgrade la toploaderi rigide din plastic sau în jos suporturi în jos.
  • Imagine intitulată Colectarea cardurilor sportive Pasul 7
    2. Utilizați un liant de card pentru a vă organiza colecția. După plasarea cărților în mâneci, pur și simplu glisați-le în buzunarele liantului. Acolo, ei vor fi aranjați în coloane și rânduri curată, care vă vor ajuta să găsiți pe cei care caută fără dificultate. Lianatorii de carduri fac, de asemenea, mai ușor de transportat colecția dvs. de la loc la altul, deoarece păstrează toate cărțile împreună.
  • Un liant de carduri ieftine va deține de obicei cel puțin 300-400 de carduri.
  • Simțiți-vă liber să vă aranjați cărțile pe număr, valoare, serie sau orice alt atribut pe care îl alegeți.
  • Imagine intitulată Colectarea cardurilor sportive Pasul 8
    3. Păstrați cărțile într-un loc răcoros, uscat și întunecat. Odată ce ați înregistrat cărțile învechite în mâneci din plastic și organizate într-un liant de card, găsiți un loc sigur pentru ei în interiorul unui sertar de birou sau cabinet de depozitare sau pe raftul superior al dulapului. Acolo, ei vor fi izolați în condiții de siguranță din lumină și umiditate, care poate provoca havoc pe cărțile de hârtie.
  • Dacă sunteți îngrijorat de starea cardurilor dvs., luați în considerare să le împingeți în interiorul unui container ascuns.
  • Expunerea prelungită la lumina soarelui sau umiditatea ar putea determina ca cardurile dvs. să se estompeze, să ridicăm sau să vă înghițiți. Acest tip de uzură și lacrimă poate reduce semnificativ valoarea lor.
  • Imagine intitulată Colectarea cardurilor sportive Pasul 9
    4. Evitați să lăsați alte persoane să se ocupe de cardurile dvs. Din când în când, puteți obține dorința de a vă scoate cărțile pentru a le arăta. Când faceți totuși, este mai bine să le țineți pe ei înșivă, mai degrabă decât să le treceți în jur. Este ușor pentru carduri din mâneci moi pentru a deveni îndoite sau smudged dacă destinatarul nu este atent.
  • Este, în general, o idee rea de a-ți împrumuta cărțile, în special pentru cineva pe care nu-l cunoști bine.
  • Partea 3 din 3:
    Vânzarea și comercializarea cardurilor sportive
    1. Imagine intitulată Colectarea cardurilor sportive Pasul 10
    1. Utilizați un ghid de preț pentru a afla cât de mult merită cardurile dvs. Pentru a determina valoarea unei cărți date, consultați un ghid de preț actualizat, cum ar fi cel oferit de colectoarele sportive digest. Ghidurile de preț nu oferă doar sumele de dolar proiectate pentru carduri individuale, ele înregistrează, de asemenea, fiecare card eliberat ca parte a unui set, ceea ce le face utili pentru urmărirea progresului colecției dvs.
    • SMR Online este în prezent singurul ghid oficial de prețuri online pentru cardurile sportive certificate PSA. Site-ul include listele pentru baseball, baschet, fotbal, hochei, tenis, și chiar box, golf și curse.
    • Este posibil să puteți obține, de asemenea, o idee despre cât de mult merită o anumită carte, luând o medie a prețurilor solicitate ale înregistrărilor similare pe site-uri precum eBay.
  • Imagine intitulată Colectarea cardurilor sportive Pasul 11
    2. Oferiți cărțile dvs. unui magazin de hobby. Multe magazine de hobby și magazine specializate în memorabilii sportive iau transporturi de la clienții care au ceva ce doresc. Unul dintre aceste locuri vă poate plăti frumos pentru o mână de cărți de epocă, mai ales dacă sunt rare sau în mare cerere.
  • Apelați câteva magazine din zona dvs. pentru a vedea care dintre ele acceptă tranzacții sau cumpărați.
  • Un avantaj de a vă lua cărțile într-un magazin de cărămidă și mortar este că vă oferă o șansă de a vă bucura de preț. În cele din urmă, acest lucru vă poate permite să obțineți o afacere mai bună decât ați putea încerca să potriviți prețurile celorlalți online.
  • Imagine intitulată Colectează carduri sport Pasul 12
    3. Puneți-vă cărțile în vanzare online. Înregistrați-vă pentru un cont pe un site de comerț electronic, cum ar fi eBay sau Etsy. Puteți crea apoi înregistrări pentru cardurile pe care doriți să le vindeți. Prețați-vă cardurile în funcție de valorile date în ghidul dvs. de prețuri de încredere sau să le reduceți ușor pentru a concura cu alți vânzători.
  • Când creați o listă, asigurați-vă că includeți toate informațiile colegilor care trebuie să evalueze calitatea cardului, cum ar fi playerul, numărul cardului, anul, numele setului și numărul de serie și numărul de serie și numărul de serie și numărul de serie și numărul de serie și numărul de serie și numărul de serie și numărul de serie.
  • Unii furnizori de carduri online cumpără, de asemenea, cărți de pe colectorii independenți pentru a-și crește stocul.
  • Imagine intitulată Colectează carduri sport Pasul 13
    4. Trade cărțile nedorite pentru cele mai bune. Dacă întâmpinați un alt colector care are un card pe care l-ați avut asupra unui timp, vedeți dacă ar fi dispuși să renunțe la el în schimbul unui lucru al dvs. Tranzacționarea este o alternativă populară la cumpărarea și vânzarea în lumea memoramenilor sportivi. Folosiți, în esență, valoarea cardurilor dvs. ca monedă pentru a face tranzacții.
  • În unele cazuri, este posibil să trebuiască să renunți la mai multe carduri de valoare puțin mai mică pentru a înscrie un element de colectare a unui colector.
  • Inspectați întotdeauna cardurile pe care le faceți pentru calitate și autenticitate înainte de a vă angaja la tranzacționare.
  • Imagine intitulată Colectarea cardurilor sportive Pasul 14
    5. Descărcați cantități mari de cărți la un magazin de amanet. Dacă vă grăbiți să scăpați de o masă de cărți nedorite, să le adunați și să le lăsați în vrac la un magazin de amanet sau la un magazin secundar. S-ar putea să nu obțineți prea mult pentru ei, dar câțiva dolari sunt mai buni decât nimic, mai ales dacă tocmai au stat în jurul tău de ani de zile.
  • Dacă vă decideți că nu doriți să vă împărțiți cu cardurile dvs., veți avea o mică fereastră de timp în timpul căreia puteți să vă întoarceți banii primiți și să le aduceți înapoi.
  • sfaturi

    Nu va fi întotdeauna posibil să găsiți cărți extrem de râvnite pentru o afacere. Fiți pregătiți să plătiți întreaga valoare pentru găsirea pe care nu o puteți trăi fără.
  • Dacă aveți un card care merită o sumă considerabilă de bani, gândiți-vă la păstrarea acestuia într-un seif pentru a elimina posibilitatea pierderii sau furate. Colecțiile extinse pot fi asigurate din același motiv.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Mâneci de plastic de plastic
    • Card Binder
    • Foi de liader
    • Ghid de preț de tranzacționare
    • Toploaderi de plastic din plastic sau suporturi de înșurubare sau 1 atingere magnetică (opțional)
    • Container de depozitare (opțional)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar