Cum se creează un logo în microsoft editor

MS Publisher este o aplicație de publicare desktop inclusă în unele versiuni ale Microsoft Office Suite. Editorul este conceput pentru a fi ușor de utilizat și pentru a satisface nevoile utilizatorului mediu cu experiență de design puțin sau deloc. Acest articol oferă instrucțiuni pas cu pas cu privire la modul de creare a unui logo în Microsoft Editor.

Pași

  1. Imagine intitulată Creați un logo în Microsoft Editor Pasul 1
1. Deschis editor. Faceți clic pe opțiunea Toate programele din meniul Start Windows și selectați Microsoft Office. Selectați editorul din submeniu. Aplicația se va deschide pe desktop. Alegeți o dimensiune a hârtiei pentru zona de lucru. Selectați opțiunea de dimensionare a paginilor Blank din meniul Tipuri de publicare din coloana din stânga. Selectați opțiunea literei (portret) din dimensiunile disponibile. Zona de lucru a fost pregătită să proiecteze un logo în Microsoft Editor.
  • Imagine intitulată Creați un logo în Microsoft Editura Pasul 2
    2. Alegeți o formă pentru logo-ul. Apasă pe "Autoshapes" Butonul situat pe bara de instrumente Obiecte și să ia notă de submeniurile diferite care apar în "Autoshapes" meniul. Răsfoiți submeniurile pentru a găsi o formă, linie, banner, decupare sau conector pentru a utiliza pentru proiectarea logo-ului. Faceți clic pe orice obiect pentru ao introduce în document.
  • Imagine intitulată Creați un logo în Microsoft Editor Pasul 3
    3. Redimensionați forma pentru a umple fereastra de aplicație. Creșteți dimensiunea formei pentru a îmbunătăți calitatea rezoluției produsului final. Faceți clic și trageți pe o margine sau colț pentru a redimensiona forma. Forma trebuie să ruleze la marginile ferestrei de aplicații.
  • Imagine intitulată Creați un logo în Microsoft Editor Pasul 4
    4. Alegeți o culoare pentru forma. Faceți clic pe butonul de umplere din bara de instrumente. Selectați mai multe Completați culori pentru a alege o culoare din opțiunile de culoare standard sau faceți clic pe fila Custom de pe submeniu pentru a crea o culoare de umplere personalizată.
  • Alegeți o culoare care va contrasta bine cu culoarea fontului utilizat. Orice nuanță sau culoare posibilă poate fi creată în meniul Culorile personalizate, ajustând glisoarele din paleta de culori sau prin ajustarea valorilor RGB. Transparența de umplere poate fi, de asemenea, ajustată.
  • Imagine intitulată Creați un logo în Microsoft Editor Pasul 5
    5. Alegeți o culoare pentru conturul formei. Faceți clic pe butonul de culoare linie din bara de instrumente. Selectați opțiunea de culori mai detaliate din submeniu pentru a vizualiza fiecare dintre culorile liniei disponibile sau faceți clic pe fila Custom din submeniu pentru a crea o culoare personalizată.Orice nuanță sau culoare posibilă poate fi creată în meniul Culorile personalizate, ajustând glisoarele din paleta de culori.
  • Imagine intitulată Creați un logo în Microsoft Editura Pasul 6
    6. Alegeți un stil de linie pentru schița de formă. Faceți clic pe butonul de bord / linie de pe bara de instrumente și alegeți stilul și grosimea conturului de formă de la opțiunile disponibile. Alegeți dintre stilurile unice, duble sau triple, sau alegeți opțiunea Mai multe linii situate în partea de jos a meniului derulant. Schița de formă poate fi ajustată la orice lățime.
  • Imagine intitulată Creați un logo în Microsoft Editor Pasul 7
    7. Adăugați textul logo-ului. Faceți clic dreapta pe forma și selectați Adăugare text din meniul derulant. Un cursor va apărea în formă. Introduceți textul logo-ului.
  • Schimbați fontul pentru textul de logo. Faceți clic dreapta pe Design și alegeți opțiunea de schimbare a textului. Alegeți un font pentru textul din caseta de dialog Font. Alegeți un font care poate fi citit în mod clar. Helvetica, Bodini, Garamond și Futura sunt printre cele mai comune fonturi utilizate de designeri profesioniști. Experimentați cu diferite fonturi pentru a găsi cel care se potrivește cel mai mult de proiect.
  • Ajustați dimensiunea textului. Faceți clic dreapta pe textul din nou și selectați Font din meniul derulant. Alege "Autofit" Opțiunea de text din submeniu și selectați cea mai bună potrivire. Textul se va adapta pentru a se potrivi mai bine dimensiunii obiectului.
  • Imagine intitulată Creați un logo în Microsoft Editura Pasul 8
    8. Salvați logo-ul ca fișier imagine. Faceți clic dreapta pe obiect și selectați opțiunea Salvare ca imagine din meniul derulant. Faceți clic pe săgeata Salvați ca tip și alegeți opțiunea Bitmap din meniul derulant. În caseta de dialog Salvare ca, selectați setarea 300DPI din opțiunile de rezoluție a imprimării. O imagine a designului logo-ului editorului a fost salvată pe computerul dvs.
  • Imagine intitulată Creați un logo în Microsoft Editor Pasul 9
    9. Terminat.
  • sfaturi

    Cheile pentru proiectarea unui logo eficient reprezintă simplitatea și lizibilitatea. În majoritatea cazurilor, evitați utilizarea mai mult de 1 sau 2 culori și alegeți un font care poate fi citit ușor de la distanță. Formele, contururile și efectele de gradient trebuie utilizate cu ușurință, dacă este deloc. În cele mai multe cazuri, ar trebui evitate efecte de text și 3-D pentru a crea un design curat, estetic plăcut și ușor de recunoscut.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar