Cum să curățați mobilierul din piele albă

Mobilierul din piele albă este o piesă de declarație atât de frumoasă, dar este greu să te simți îndrăgostit de ea atunci când tocmai ați descoperit vin vărsat, părul întunecat al animalelor de companie sau unele alte meciuri murdare pe toată suprafața. Să nu vă faceți griji, totuși, în timp ce mobilierul din piele albă poate uite Ca o cauză pierdută atunci când este murdar, există de fapt o mulțime de soluții de curățare blândă și eficiente pe care le puteți folosi pentru ao arăta din nou. Cea mai bună parte? Probabil că aveți deja multe lucruri la domiciliu. Mobilierul tău din piele albă se va întoarce la fosta sa glorie în cel mai scurt timp!

Pași

Metoda 1 din 3:
Alegerea soluției de curățare
  1. Imagine intitulată Mobilier curat din piele albă Pasul 4
1. Amestecați apa, detergentul de vase și o îndepărtare a patălui sub formă de pulbere într-un castron. Adăugați o lingură (14.8g) de îndepărtare a petelor, cum ar fi oxiclean și o jumătate de linguriță (2.5 ml) de detergent de vase la un castron de apă caldă.Puteți utiliza o lingură pentru a amesteca soluția împreună. Detergentul va curăța ușor suprafața, în timp ce îndepărtarea petelor va ridica orice pete care au setat, luminând și revitalizează pielea.
  • Această soluție poate fi utilizată cu o varietate de instrumente de curățare, cum ar fi cârpe, bureți și periuțe de dinți.
  • Imagine intitulată Mobilier curat din piele albă Pasul 5
    2. Se amestecă boraxul și soda de coacere cu apă caldă. Utilizați 1 linguriță (5G) de borax, 1 lingură de sodă de copt și jumătate de ceașcă (118 ml) de apă. Amestecați aceste ingrediente într-un castron.
  • Aceasta este o soluție foarte asemănătoare cu cea utilizată în dl. Curățați radiatoarele magice, care vor ajuta foarte mult să ridice petele atunci când sunt utilizate cu un burete ușor abraziv.
  • Imagine intitulată Mobilier curat din piele albă Pasul 6
    3. Combinați oțet alb și apă. Veți dori să amestecați părți egale ale ambelor lichide. De exemplu, dacă utilizați 6 uncii (177 ml) de oțet, va trebui să amestecați în 6 uncii (177 ml) de apă. Cantitatea exactă de soluție de care aveți nevoie va depinde de dimensiunea mobilierului pe care îl curățați.Se amestecă soluția împreună într-un castron, deși poate fi necesar să utilizați o găleată dacă utilizați o cantitate mare de soluție de curățare.
  • Această soluție este cea mai bună folosită cu o cârpă de microfibră, dar o cârpă poate face bine.
  • Metoda 2 din 3:
    Manipularea scurgerilor minore și pete
    1. Imagine intitulată Mobilier curat din piele albă Pasul 1
    1. Ștergeți petele de grăsime cu o cârpă uscată. Adăugarea unui fluid sau a unei alte soluții de curățare va ajuta numai setul de pete. Este important să se ocupe de aceste pete cu promptitudine, astfel încât să nu aibă șansa de a seta.
    • Dacă pata a avut timp să se stabilească, puteți presăra coacerea de sodiu pe ea. Lăsați-l câteva ore, permițând grăsimii să se înmoaie în sifonul de coacere. Apoi, periați totul cu o cârpă.
  • Imagine intitulată Mobilier curat din piele albă Pasul 2
    2. Utilizați alcoolul de frecare pentru a gestiona petele de cerneală. Luați un tampon de bumbac și faceți-l în alcool. Frecați la pată până când cerneala este ridicată. Dacă pata este deosebit de mare, ați putea avea nevoie de mai mult de un tampon de bumbac pentru a avea grijă de ea.
  • Imagine intitulată Mobilier curat din piele albă Pasul 3
    3. Se amestecă sucul de lămâie și crema de tartru pentru a gestiona pete întunecate. Amestecați cantități egale din fiecare ingredient, creând o pastă. Cantitatea de pastă pe care trebuie să o depinde de dimensiunea spotului pe care încercați să o ștergeți. SLATHER PASTE pe pată și lăsați-o să stea timp de 10 minute înainte de a-l șterge cu o cârpă umedă.
  • Metoda 3 din 3:
    Ștergerea mobilierului din piele
    1. Imagine intitulată Mobilier curat din piele albă Pasul 7
    1. Cumpărați un burete de melamină. Melamina face aceste bureți mai densă decât bureții de curățare obișnuită. Ele au, de asemenea, pori care servesc un scop dublu. Acestea absorb orice soluție de curățare sunt puse în contact și dau burete o ușoară calitate abrazivă. Acestea le fac mai eficiente pentru curățarea mărcilor și petelor. Puteți cumpăra aceste spongi în vrac pe eBay și alte magazine online.
    • Puteți cumpăra aceste spongi sub domnul. Brand curat - vin deja înmuiate cu soluția de curățare. În caz contrar, puteți cumpăra bureții în vrac și le puteți înmuia în soluții de curățare de casă.
    • Puteți folosi, de asemenea, o cârpă în loc de un burete de melamină, dar fiți conștienți că nu se va curăța cât mai profund ca un burete. Utilizați o cârpă curată - orice murdărie pe ea ar putea să se scurgă în soluția de curățare.
  • Imagine intitulată Mobilier curat din piele albă Pasul 8
    2. Bucurați-vă soluția cu buretele și ștergeți pielea. Asigurați-vă că strângeți orice soluție în exces. Spongetul dvs. ar trebui să fie umed, ținând suficientă soluție pentru a vă curăța suprafața. Nu ar trebui să fie scurgeri. Ștergeți ușor pielea, deoarece abrazivitatea buretelui ar putea deteriora acoperirea din piele dacă se utilizează prea multă presiune.
  • Folosiți o cârpă pentru acest pas. Rețineți că, deoarece o cârpă este mai puțin abrazivă decât un burete de melamină, puteți folosi un pic mai mult presiune pe măsură ce vă curățați.
  • Imagine intitulată Mobilier curat din piele albă Pasul 9
    3. Utilizați o periuță de dinți pentru spoturile mai stricte ale mobilului. Aceasta include cusăturile, cremurile și crevii în care se întâlnesc diferitele părți ale mobilierului. Utilizați o periuță de dinți moale și asigurați-vă că ați curățat ușor. Puteți să vă scufundați periuța de dinți în soluția de curățare pentru a dezlănțui orice pete pe canapea.
  • Imagine intitulată Mobilierul curat din piele albă Pasul 10
    4. Ștergeți pielea cu o cârpă uscată. Lăsând orice soluție de curățare pe piele pentru o perioadă lungă de timp poate deteriora suprafața. Ștergeți bine până când suprafața este complet uscată.
  • Avertizări

    Înainte de a utiliza orice soluție de curățare pe piele, asigurați-vă că o testați într-un loc mic, inconspicuos.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar