Cum să sărbătorească maslenitsa

Timp de șapte zile între februarie sau martie, festivitățile Maslenitsa au loc în întreaga Rusia și multe regiuni. Datele exacte se schimbă în fiecare an, deoarece Maslelitsa sau Shovetația Rusă, este sărbătorită în a șaptea săptămână înainte de Paste ortodox de Est sau săptămâna trecută înainte de a împrumuta. De asemenea, cunoscut sub numele de "Săptămâna untului" sau "Săptămâna Pancake", Festivalul tradițional rus este renumit pentru blini (clătite) cu multe umpluturi și toppinguri, de la dulce la savur. Maslelitsa sărbătorește sfârșitul iernii, când rușii sunt dornici să se îndrepte spre străzi și să se bucure de sosirea mult așteptată a primăverii.

Pași

Metoda 1 din 2:
Participarea la tradițiile Maslelitsa
  1. Imagine intitulată Celebrează Maslenitsa Pasul 1
1. Bine ați venit Maslenitsa luni. În prima zi a orașului Maslenitsa, este tradiția de a face o simplă sperietoare menită să reprezinte iarna, cunoscută sub numele de Lady Maslenitsa. În jurul valorii de 5 p.M., Este timpul să mâncați primele dvs. blini sau clătite rusești, alcătuite din alimente bogate ca untul, ouăle și laptele.
  • Sperietoarea ar trebui să fie dimensiunea unei păpuși mici. Construi unul prin umplerea paielor în cârpe care arată ca îmbrăcămintea femeilor, cum ar fi o fustă sau o rochie.
  • Purtați doamna Maslenitsa pe o sania din jurul satului, apoi așezați sperietoarele pe o pantă cu zăpadă folosită pentru toboganing. Glisați pe deal de câteva ori pentru a onora tradiția care face acest lucru vă va ajuta culturile să crească.
  • Imagine intitulată Celebrează Maslenitsa Pasul 2
    2. Joacă jocuri marți. Străzile vor fi umplute cu oameni, tineri și bătrâni, purtând măști și costume. Dress up, alăturați-vă la Fray și vizitați vecinii sau urmăriți una dintre numeroasele spectacole de marionete, concerte sau festivaluri populare. De asemenea, puteți lua o plimbare cu sania, du-te sănă, sau bucurați-vă de o plimbare de iarnă.
  • În mod tradițional, măștile și căștile elaborate, împreună cu culorile tradiționale rusești (roșu, alb și albastru), sunt purtate în timpul Maslenitsa. Puteți chiar să vă îmbraciți ca sex opus, deoarece Maslenitsa este un moment pentru a sparge regulile sociale și naturale.
  • Imagine intitulată Celebrează Maslenitsa Pasul 3
    3. Sărbătoare miercuri. Ziua a treia este timpul să vă răsfățați dintele dulci. Puteți vizita un restaurant sau o cafenea Rusia pentru a gusta unele creații blini uimitoare. Vizitați unul dintre numeroasele corturi care apar în jurul Rusiei pentru a vă bucura de blinis, berea preparată, dulceața de miere, nuci, ceai servit dintr-un samovar și o băutură rusă fierbinte numită SBITEN.
  • Un samovar este un vas de metal elaborat folosit pentru apa clocotită. Băutura rusă este făcută din apă, condimente și miere.
  • Mama-in-legile fac, de asemenea, blini pentru fiul lor in-legile miercuri, iar fiii ramburseaza vineri.
  • Imagine intitulată Celebrează Maslenitsa Pasul 4
    4. Participați la revelator joi. Aceasta este o zi de băut, joacă și fii vesel. Puteți merge patinaj sau încântarea într-o plimbare cu călătorii. Bucurați-vă de sărbătoare și băut cu prietenii dvs. Înainte de a avea loc împrumutul.
  • Dacă sunteți la Moscova, vizitați patinoarul de patinaj de la Gorky Park pentru a vă bucura de patinaj și sărbătorind cu alți revelatori.
  • Imagine intitulată Celebrează Maslenitsa Pasul 5
    5. Petreceți timp cu cei dragi de vineri. În ziua a cincea, sărbătoriți-vă familia, inclusiv în legile dvs. Vizitați-vă în legile și dați-le cadouri și tratează. Dacă sunteți un cuplu căsătorit, în special nou-născuți, sărbătoriți dragostea dvs. vizitarea oaspeților dvs. de nuntă într-o sania pictată.
  • În mod tradițional, fiul-legile fac blinis pentru mamă-in-legile lor. Mama-in-legile le dau tigăi, doamnelor etc. Cu o zi înainte și tatăl-in-legile le oferă hrișcă și unt.
  • Imagine intitulată Celebrează Maslenitsa Pasul 6
    6. Joacă sportul de iarnă sâmbătă. Profitați la maximum de weekend încercând o varietate de sporturi de iarnă pe care Rusia le oferă. Poti pleca Sănătate, schi, sau patinaj. Construiește o Fort de zăpadă sau un diapozitiv de gheață sau au o bătaie cu bulgări de zăpadă.
  • Imagine intitulată Celebrează Maslenitsa Pasul 7
    7. Iartă-i pe alții pe Duminica Shrove. Aceasta este ultima zi a Maslenitsa. Este tradiția de a cere iertarea de la persoanele pe care le-ați nedreptate, precum și să iertați pe alții care v-au nedreptățit. Vizitați prietenii și familia pentru a le cere iertarea lor. Acesta este un moment pentru a vă elibera mânia și bucurați-vă de un sentiment de unitate și fericire.
  • Ar trebui să vizitați, de asemenea, una dintre cele mari focuri care sunt construite pentru a arde efigia de iarnă făcută în prima zi a Maslenitsa și de a spune la revedere la iarna. Aruncați blini și alte produse alimentare în foc pentru a se pregăti pentru împrumut.
  • Imagine intitulată Celebrează Maslenitsa Pasul 8
    8. Curățați-vă luni. Acum că Maslenitsa sa terminat, este timpul să curățați. În mod tradițional, aceasta a fost ziua pe care v-ați curățat de păcatele și alimentele interzise în timpul Postului Lent (inclusiv produsele de origine animală și alcoolul). Spălați felurile de mâncare, faceți o baie, curățați casa și vă purificați gândurile.
  • Metoda 2 din 2:
    Făcând blinis
    1. Imagine intitulată Celebrează Maslenitsa Pasul 9
    1. Pregătiți aluatul. Bate împreună 4 ¼ cești (562.5 g) lapte și 5 ouă. Se amestecă în lingurita ⅓ (1.66 ml) sare, 2 linguri (28 g) zahar alb, ½ lingurita (2 ml) Soda de copt si ⅛ lingurita (0.5 ml) pulbere de acid citric. Adăugați 2 cani (225 grame) Făină de toate scopuri și 2 cani (225 grame) făină de hrișcă și se amestecă bine.
    • Apoi, adăugați 3 linguri de ulei vegetal și 1 cană (112.5 g) apă clocotită. Se amestecă constant până când aluatul este foarte subțire (ca apa), apoi setați amestecul deoparte timp de 20 de minute.
  • Imagine intitulată Celebrează Maslenitsa Pasul 10
    2. Ia-ți tigaia gata. Alegeți o tigaie mare și fixați-o pe un arzător la căldură medie. Topiți 1 lingură (14 g) de unt în tigaie.
  • Imagine intitulată Celebrează Maslenitsa Pasul 11
    3. Adăugați aluatul la tigaie. Scoateți tigaia din căldură și turnați o mică lămâie a aluatului în tigaie. Rotiți încheietura mâinii pe măsură ce turnați astfel încât aluatul să acopere în mod egal și subțire fundul tigaiei.
  • Imagine intitulată Celebrează Maslenitsa Pasul 12
    4. Gatiti blini. Puneți panoul înapoi pe arzător și lăsați blini să gătească timp de 90 de secunde. Apoi, utilizați o spatulă pentru a răsturna cu atenție blini peste. Permiteți-i să gătească timp de 60 de secunde pe această parte. Apoi, utilizați spatula dvs. pentru a transfera blini-ul gătit la o placă curată.
  • Blinii ar trebui să aibă margini de aur și pete maro pe suprafață.
  • Imagine intitulată Celebrează Maslenitsa Pasul 13
    5. Răspândiți umpluturile pe blini. Blinis poate fi savuros sau dulce. Adăugați cremă dulce sau gem pentru blinis dulce sau adăugați ceva de la caviar la somon pentru blini-ul savuros. Răspândiți umplerea în centrul blini.
  • Imagine intitulată Celebrează Maslenitsa Pasul 14
    6. Rotiți-o. Îndepărtați cu atenție blini de trei ori pentru a face o formă de triunghi. Alternativ, puteți înfășura toate cele patru laturi în sus, ca un burrito.
  • Imagine intitulată Celebrează Maslenitsa Pasul 15
    7. TOP OFF BLINI. Puteți alege să adăugați umpluturi în interiorul blini, puneți topping-uri pe blini sau ambele. Puneți un dollop de cremă pe partea de sus sau adăugați fructe proaspete, cum ar fi afine. Pentru blinisul savuros, de sus off cu smântână și ierburi.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar