Cum să sărbători pastele

Paștele este o sărbătoare religioasă sărbătorită de creștini, dar oamenii non-religioși marchează adesea ziua. Religiously, Paștele sărbătorește învierea lui Isus Hristos. Sărbătorile non-religioase includ lucruri cum ar fi branșa, întâlniri de familie și activități cum ar fi pictura ouălor. Indiferent de motivele dvs. pentru celebrarea Paștelui, există multe lucruri pe care le puteți face pentru a comemora ziua.

Pași

Metoda 1 din 3:
Făcând distracție de Paște pentru copii
  1. Imagine intitulată Celebrează pasul de Paște 1
1
Vopsiți ouăle. Puteți cumpăra un kit de pictură de ouă la aproape orice supermarket în jurul lunilor de Paști. Hard fierbe unele ouă și lăsați copiii să se distreze decorarea lor pentru sărbătorile de Paște.
  • De obicei, plasați vopsea de culori diferite în diferite cești. Ouăle sunt apoi dunked în colorant pentru a adăuga culoarea. Puteți chiar să obțineți creativi și colorați ouăle cu cremă de bărbierit sau acuarele.
  • Asigurați-vă că copiii dvs. poartă haine vechi atunci când decorați ouăle. Poate deveni foarte murdar.
  • Imagine intitulată Celebrează pasul Paștelui 2
    2. Au o vânătoare de ouă de Paști.O parte iconică a Paștelui este vânătoarea de ouă de Paști. Puteți avea copii ascunde ouăle fierte reale pe care le-au decorat. Cu toate acestea, puteți, de asemenea, să umpleți ouăle din plastic cu tratamente și să le ascundeți în întreaga dvs. locuință.
  • Dacă optați pentru ouă din plastic, puteți oferi lucruri precum Cheerios și covrigi dacă doriți gustări mai sănătoase. Familiile religioase au pus uneori versetele biblice pe bucăți de hârtie în ouă de plastic.
  • Urmăriți-vă unde ați ascuns toate ouăle în cazul în care acestea nu sunt găsite de către vânători. Acest lucru este deosebit de important dacă ascunde ouă reale, deoarece acestea vor începe în cele din urmă să putrezească.
  • Unele vânturi mari de ouă de Paști sunt puse în comunități locale sau organizații și sunt deschise pentru tine și familia ta să participe. Vedeți dacă puteți găsi o vânătoare de ouă de Paști în zona dvs.
  • Imagine intitulată Celebrează pasul Paștelui 3
    3. Furnizați coșurile de Paști. Coșurile de Paști sunt o tradiție importantă de Paște. Copiii mici iubesc trezirea la un coș plin de bunuri de Paști. Puteți cumpăra coșuri la magazinele departamentului din jurul sărbătorilor. Umpleți-le cu mici tratamente cum ar fi bomboane și jucării mici.
  • Dacă sunteți religios, încercați să adăugați ouă din plastic cu versetele biblice în interior.
  • Gustările nu trebuie să fie nesănătoase. Dacă doriți ca copiii dvs. să aibă o gustare sănătoasă, puneți lucruri ca fructe proaspete în coșul lor de Paști.
  • De asemenea, puteți oferi jucării mici în loc de obiecte pe bază de alimente, cum ar fi animalele de plastic mici sau jucării mici de pluș.
  • Imagine intitulată Celebrează pasul Paștelui 4
    4. Face bunuri de coacere la iepure. Bunicul de Paști este o parte interesantă a Paștelui pentru copii. Face mărfuri de coacere în formă de iepurașii. Acest lucru poate fi un mod distractiv pentru copii pentru a fi încântați de vacanță.
  • Puteți face cookie-uri de zahăr cut-out folosind un tăietor cookie în formă de iepure.
  • Coaceți trei role de scorțișoară. Lipiți doi împreună, formând un corp asemănător unui om de zăpadă și tăiați celălalt în jumătate. Așezați cele două jumătăți lângă un capăt al ruloului de scorțișoară, făcând urechile de iepuraș, și apoi folosiți brânză de brânză cremă pentru a culoarea albului dvs. Bunny. Puteți folosi chips-uri de ciocolată sau afine pentru ochi.
  • Imagine intitulată Celebrează pasul Paștelui 5
    5. Decorează cu copiii tăi. Copiii se bucură adesea de decorarea pentru sărbătorile. Investiți în mici decorațiuni la un magazin local sau chiar un magazin de dolari. De asemenea, puteți căuta Tutoriale Craft online. Copiii dvs. pot, de exemplu, să se bucure de utilizarea hârtiei de construcție sau se simțeau să facă lucruri cum ar fi puii și iepurașii.
  • Autocolante de ferestre sunt minunate pentru copiii mici, deoarece sunt distractive și ușor de utilizat.
  • Dacă aveți un brunch sau o cină de Paști, încercați să faceți copiii dvs. să facă placeți speciali pentru toată lumea care frecventează utilizarea hârtiei din carton.
  • Metoda 2 din 3:
    Sărbătoarea cu o abordare seculară
    1. Imagine intitulată Celebrează pasul de Paște 6
    1. Luați o excursie cu familia sau prietenii. Pastele are adesea loc ca vremea începe să devină mai caldă. Dacă locuiți într-o zonă în care Paște marchează începutul primăverii, profitați de vreme caldă pentru a sărbători ziua. Petreceți duminica de Paști luând o plimbare lungă sau o excursie de-a lungul unei traseu naturale locale.
    • Dacă nu locuiți lângă o zonă împădurită, puteți face o plimbare prin cartierul dvs. cu familia și prietenii. De exemplu, în loc de a conduce la locul tău preferat de înghețată, plimbare sau biciclete acolo.
  • Imagine intitulată Celebrează pasul Paștelui 7
    2. Au un brunch de Paște. Mulți oameni iubesc briâcile timpurii după-amiază pe Paște. Puteți ieși la un restaurant care are un brunch de Paști special. De asemenea, puteți avea familia sau prietenii pentru o masă cu tematică de Paști.
  • Datorită legăturii cu ouăle, ouăle și ouăle scramblete pot fi o potrivire tematică bună la mesele de Paști.
  • Mulți oameni se bucură de șuncă de servire ca fel de mâncare principală pentru masa lor de Paște. Gândiți-vă la adăugarea unor mâncăruri laterale, cum ar fi cartofi piure sau morcovi glazurați.
  • Încercați să utilizați o schemă de culori asemănătoare arcului. De exemplu, utilizați plăci pastelate, servetele, fețe de masă și argintărie.
  • Imagine intitulată Celebrează pasul Paștelui 8
    3. Plantați ceva pentru a sărbători o nouă viață. Pe măsură ce Paștele cade în primăvară în multe părți ale lumii, este văzută ca o sărbătoare a vieții. Opriți-vă de o seră locală și ridicați câteva semințe. Plantați-le în curte sau într-o oală în casa dvs. Creșterea unor flori noi sau alte plante vă poate ajuta să comemorați Paștele prin primirea de primăvară.
  • Imagine intitulată Celebrează pasul Paștelui 9
    4. Petreceți timp cu familia și prietenii.Sărbătorile sunt oportunități excelente pentru noi să petrecem timp cu cei dragi, bucurându-ne de timp împreună. Majoritatea oamenilor au o zi liberă la Paște, deci profitați de acel timp. Faceți unele planuri cu cei dragi pentru a vă face Paștele împreună un mare.
  • De exemplu, tu și un grup de prieteni s-ar putea întâlni la cină la duminica de Paști.
  • Imagine intitulată Celebrează pasul Paștelui 10
    5. Faceți fotografii în fiecare an pentru a păstra amintirile. Fotografiile pot fi o modalitate distractivă de a-și aminti vacanța. În timp ce aveți brunch, cină sau angajarea în alte activități, aduceți o cameră foto. Luați niște fotografii minunate pentru a vă ajuta să vă amintiți amintirile de Paști pentru anii următori.
  • Metoda 3 din 3:
    Sărbătorirea cu religia
    1. Imagine intitulată Celebrează pasul Paștelui 11
    1. Fiți atenți la semnificația diferitelor zile de weekend de Paști. Paștele nu este o vacanță. Există o săptămână sfântă care duce la sărbătoarea Învierii lui Hristos. Începând de duminică înainte de Paște, cunoscută sub numele de Falmed Duminică, pauză pentru a reflecta asupra semnificației biblice a unor astfel de evenimente. Dacă biserica dvs. deține servicii speciale în aceste zile, participă, dacă este posibil.
    • Din duminica de la Flori, la sfântă marți, există povesti biblice care înconjoară Hristos care intră în Ierusalim și intră în temple acolo. În Sfânta miercuri, Iuda a decis să-l trădeze pe Isus și povestea persecuției sale.
    • Joia, Joia, comemorează ultima cină, care a avut loc între Isus și ucenicii Săi. Vinerea bună este ziua morții lui Isus pe cruce.
    • Sâmbătă și duminică, sau Paște, sunt ultimele două zile ale Săptămânii Sfinte. În aceste zile, învierea lui Hristos este amintită și sărbătorită.
  • Imagine intitulată Celebrează pasul Paștelui 12
    2. Frecventați serviciile de Paște la biserica dvs. Aproape fiecare biserică creștină va oferi un serviciu de Paști în Duminica Paștelui.Exact ceea ce va consta serviciul va varia în funcție de biserica dvs.Cu toate acestea, participarea la orice serviciu al Bisericii de Paști poate fi o modalitate bună de a vă concentra pe mesajele creștine care însoțesc sărbătoarea. Asigurați-vă că ați participat la biserică în dimineața de Paști.
  • Dacă aveți copii mici, vedeți dacă există clase speciale de școală de duminică oferite în Duminica Paștelui. Uneori poate fi dificil pentru copii să înțeleagă povestea morții lui Hristos datorită materialului înfricoșător. Un profesor de școală de duminică calificat vă poate ajuta copilul să înțeleagă semnificația Paștelui.
  • Imagine intitulată Celebrează pasul de Paște 13
    3. Citiți povestea Paștelui în Biblia dvs.Luați ceva timp peste Weekend de Paști pentru a citi povestea Paștelui. Acest lucru poate fi o modalitate bună de a vă concentra asupra semnificației din spatele sărbătorii. Amintește-ți de ce sărbătia este sărbătorită vă poate ajuta să vă angajați mai mult cu credința și tradițiile sale. O mare parte din povestea Paștelui se găsește în Noul Testament, acoperită în cărțile lui Matei, Mark, Luke și Ioan.
  • Dacă aveți copii mici, vedeți dacă puteți găsi o Biblie pentru copii care detaliază povestea lui Paște. Acest lucru poate explica moartea și învierea lui Isus în termeni pe care îi pot înțelege cu ușurință.
  • Imagine intitulată Celebrează pasul Paștelui 14
    4. Discutați despre sacrificiul lui Isus cu familia voastră. Paștele este în primul rând o sărbătoare a lui Dumnezeu sacrificând singurul său fiu pentru păcatele voastre. Acesta este ceva de a vorbi cu familia ta.În dimineața de Paște sau Sâmbătă Sfânta, discutați despre ceea ce înseamnă sacrificiul lui Dumnezeu pentru dvs. De ce sunteți recunoscător pentru sacrificiile, moartea și învierea lui Isus?
  • O activitate pentru a ajuta acest lucru poate scrie momente în jos pe care le-ați păcătuit pe o bucată de hârtie. Toți cei din familie face acest lucru în sfântă sâmbătă și apoi adună ziarele împreună.
  • În ziua de Paști, faceți ceva pentru a distruge hârtiile. Puteți, de exemplu, să le ardeți într-un șemineu sau să le hrăniți printr-un tocător de hârtie. Aceasta reprezintă că Isus vă economisește prin ștergerea păcatelor voastre. Apoi puteți să vă exprimați recunoștința la sacrificiul lui Hristos.
  • Imagine intitulată Celebrează pasul de Paște 15
    5. Concentrați-vă pe sensul personal pe care această sărbătoare o are pentru dvs.Participarea la un serviciu de biserică sau citirea peste povestea Paștelui poate fi ambele moduri minunate de a se concentra asupra semnificației sărbătorii.Cu toate acestea, luând ceva timp în duminica de Paști pentru a reflecta asupra sensului personal al vacanței vă poate ajuta să descoperiți ce înseamnă pentru dvs.
  • Gândește-te la religia ta. Cum a beneficiat de viața ta? Ce ați învățat din creștinism? Cum au afectat lecțiile lui Isus acțiunile voastre?
  • Poate doriți să răspundeți familiei aceste tipuri de întrebări. De exemplu, ați putea să vă plimbați pe toată lumea și să împărtășiți un timp într-un anumit fel din cauza învățăturilor lui Hristos.
  • Imagine intitulată Celebrează pasul Paștelui 16
    6. Practicați unele sărbători non-religioase. Dacă sunteți religios, nu tot ceea ce faceți în Paste trebuie să fie în mod specific legat de religia dvs. Încercați să faceți lucruri cum ar fi un brunch de Paște sau să faceți ceva distractiv cu familia dvs., cum ar fi o excursie. Acest lucru poate fi deosebit de util dacă aveți rude non-religioase care vor să sărbătorească cu dvs.
  • Avertizări

    Găsiți toate ouăle după o vânătoare de ouă de Paști sau altfel vor începe să putrezească.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar