Cum să controlați câinii neascultători

Un câine ar putea fi neascultător prin mușcături, sărituri, lătrat sau făcând multe alte comportamente negative. Care se ocupă de un câine neascultător poate fi foarte frustrant, dar există întotdeauna potențialul de îmbunătățire. Pentru a controla un câine greșit, este o idee bună să discutați cu veterinarul dvs. pentru sfaturi. De asemenea, puteți încerca să utilizați o reținere, cum ar fi un guler sau un halter cap. Și, uitați-vă în clasele de ascultare din zona dvs. pentru a vă îmbunătăți comportamentul câinelui pe termen lung.

Pași

Metoda 1 din 3:
Dezvoltarea unui plan de combatere a comportamentelor negative
  1. Imagine intitulată Control Câinii neascultători Pasul 1
1. Identificați comportamentele specifice ale problemelor. Nu toți câinii nu respectă în același mod, deci este important să se dară exact cum, și în ce situații, câinele dvs. acționează într-o manieră nesigură. Ele provoacă daune casei? Săriți sau atacă oaspeții? Scoase în mod constant? Trageți un notebook și scrieți de fiecare dată când câinele dvs. acționează disruptiv. Apoi, uitați-vă peste jurnal după câteva zile pentru a determina orice tipare.
  • Folosind aceste note, este posibil să puteți aborda unele dintre aceste probleme pe cont propriu prin eliminarea câinelui dvs. din anumite medii. De exemplu, dacă câinele dvs. acționează cu câini de câine, poate vizitați parcul când este mai puțin aglomerat, ca devreme dimineața.
  • În plus, a se vedea dacă puteți observa orice declanșatoare care aduc aceste comportamente, cum ar fi soneria. Când vorbiți cu un veterinar sau un antrenor, acestea vă pot ajuta să vă redirecționați sau să evitați aceste declanșatoare.
  • Imagine intitulată Control Câinii neascultători Pasul 2
    2. Uitați-vă la comportamentele dvs. trecute. Există o posibilitate pe care ați solicitat-o ​​sau ați contribuit la, unele dintre reacțiile negative ale câinelui dvs. Încercați să vă gândiți la acele momente în care ați încurajat comportamentele neascultătoare sau, probabil, nu ați reușit să recompensați pe cei pozitivi.
  • De exemplu, dacă dați câinelui dvs. un trata imediat după ce tocmai a sărit pe prietenul dvs., atunci vă recompensați câinele pentru o interacțiune săracă. Vă puteți aștepta că câinele dvs. va continua apoi acest tip de comportament în speranța de a primi un alt tratament.
  • Imagine intitulată Control Câinii neascultători Pasul 3
    3. Discutați cu veterinarul dvs. Dacă ați încercat să faceți câteva modificări minore ale stilului de viață și par să nu aibă niciun efect, atunci este timpul să vorbiți cu VET dvs. Faceți o programare și aduceți-vă un raport de comportament pentru a le vizualiza. În funcție de discuție, VET dvs. poate comanda unele teste pentru a exclude orice motive medicale pentru acțiunile câinelui dvs.
  • Unii câini acționează prost când sunt în durere. Tulburările intestinale și alergiile sunt unele dintre preocupările de sănătate care pot provoca un câine normal bine comportat pentru a face rău.", De exemplu, durerea de spate sau gâtului se poate manifesta ca un suport sau sclipitor când sunt ridicate.
  • Asigurați-vă că discutați cu medicul veterinar despre modul în care orice medicament poate afecta comportamentul câinelui dvs. pe termen lung. Unele au efecte secundare care pot fi mai rele decât situația actuală.
  • Imagine intitulată Control Câinii neascultători Pasul 4
    4. Stabiliți reguli clare. Veterinarul dvs. poate fi capabil să sugereze unele limite pe care le puteți stabili în casă pentru a face o situație mai confortabilă de viață atât pentru dvs., cât și pentru câinele dvs. Poate că puteți păstra mobilierul în afara limitelor și, în schimb, cumpărați un pat frumos de câine sau un șezlong. Poate că nu mai hrăniți resturile de masă de câine și, în schimb, investiți într-o mâncare bună pentru câini. Curtea din spate ar putea fi în afara limitelor pentru joc până când se face antrenamentul de zi.
  • Orice reguli pe care le-ați stabilit, toți membrii familiei trebuie să fie consecvenți în limitele și aplicarea lor. În caz contrar, vă veți confunda câinele și duceți la mai multă frustrare și neascultare.
  • Metoda 2 din 3:
    Copierea cu comportamente negative imediat
    1. Imagine intitulată Control Câinii neascultători Pasul 5
    1. Obțineți un guler bine fixat și leșie. Aceste dispozitive vă vor permite să controlați oarecum mișcările câinelui dvs., mai ales atunci când sunt greșite. Du-te la magazinul de animale de companie și testați punctele forte ale diferitelor persoane. Vrei o conducere că câinele tău nu se poate rupe, dar nu ar trebui să fie prea greu. Asigurați-vă că gulerul se potrivește destul de bine, astfel încât câinele dvs. să nu poată scădea din ea.
    • Puteți face un "test de deget" pe guler pentru a determina etanșeitatea. Ar trebui să puteți introduce cel puțin 2 degete în spațiul dintre guler și pielea câinelui.
  • Imagine intitulată Control Câinii neascultători Pasul 6
    2. Încercați halters. Pentru acei câini care sunt deosebit de nemulțumiți, un halter cap, numit și un lider HALTI sau blând, poate fi o opțiune bună. Aceasta este o serie de curele care se potrivesc în jurul feței, cu sau fără o piesă de baie, care permite unui proprietar să controleze unde se duce nasul câinelui, oferindu-ți mai mult controlul asupra restului corpului.
  • Acest lucru este deosebit de util cu câinii care se execută și trageți pe lesa. Unele haltere de cap sunt proiectate pentru uzura pe termen lung și le puteți păstra pe câine în timp ce continuați pregătirea în interior.
  • Imagine intitulată Control Câinii neascultători Pasul 7
    3. Utilizați armarea pozitivă. Această metodă de formare implică recompensarea acțiunilor bune ale câinelui dvs. și acordarea unei atenții puțin sau deloc asupra comportamentelor rele. Puteți recompensa câinele prin furnizarea de gusturi gustoase sau oferind tone de afecțiune. După ce câinele dvs. face ceva bun, doriți să îl recompensezi imediat pentru a obține beneficiul maxim. Este, de asemenea, o idee bună să vă recompensați câinele atunci când se comportă calm.
  • Imagine intitulată Control Câinii neascultători Pasul 8
    4. Ignorați comportamentele rele. Unii câini se comportă prost pentru a obține atenție, chiar atenție negativă. Pentru a remedia acest tip de interacțiune, dați câinelui o mulțime de șanse pozitive de a juca și de a învăța cu dvs. Cu toate acestea, atunci când fac greșeli, transformați-vă umerii departe și faceți un punct de a le plăti nici o atenție.
  • Amintiți-vă că certitudinea este interpretată ca o atenție și ar putea fi interpretată greșit ca o armare pozitivă, astfel încât să vă plimbați este cea mai eficientă soluție.
  • Imagine intitulată Control Câinii neascultători Pasul 9
    5. Utilizați un dispozitiv de întrerupere. Când un câine începe să devină greșit, ei ar putea să-și piardă controlul și să continue până când sunt epuizați. O modalitate de a opri acest efect de bulgăre de zăpadă este să-l perturba pe ciclul mediu. Puteți păstra o poate fi umplută cu monede în apropiere sau cu un corn de aer și să-i dați o mișcare rapidă ori de câte ori câinele dvs. începe să acționeze.
  • Cu toate acestea, fiți avertizat că tactica de distragere este doar temporară. Ar trebui să dați câinelui dvs. o priză pozitivă pentru emoțiile lor.
  • Imagine intitulată Control Câinii neascultători Pasul 10
    6. Prindeți câinele prin fugă. Acest lucru poate suna un pic ciudat, dar de multe ori funcționează. Dacă câinele dvs. se bucură de fugă de la dvs., faceți o grămadă de zgomot și alergați în direcția opusă. Acest lucru va incita, de obicei, instinctul lor de vânătoare și se vor întoarce și vă vor urmări. Cu toate acestea, faceți acest lucru numai dacă este sigur să faceți acest lucru.
  • Metoda 3 din 3:
    Setarea câinelui dvs. pentru un comportament pozitiv
    1. Imagine intitulată Control Câinii neascultători Pasul 11
    1. Începeți pregătirea la începutul anului. Dacă ați adoptat câinele dvs. sau ați cumpărat-o de la un crescător, este posibil să nu aveți prea mult control asupra programului inițial de instruire. Cu toate acestea, este mai bine să începeți să vă antrenați catelul înainte de 9 săptămâni, dacă este posibil. Acesta este un moment crucial pentru socializarea cu alte cățeluși și oameni. Este, de asemenea, un moment bun pentru a introduce unele dintre regulile de auto-control, cum ar fi refuzul de la sărituri sau mușcături.
    • Câinii bătrâni pot învăța trucuri noi, totuși. Va trebui doar să fii răbdător și metodic în modul în care introduceți orice modificări dorite.
    • Ar putea fi util să alegeți un truc sau un comportament pentru a vă concentra înainte de a trece la ceva nou. De exemplu, puteți lucra la învățarea câinelui dvs. cum să stați. Sau, poate că ți-ar plăcea câinele tău Pentru a opri sărituri pe alții.
  • Imagine intitulată Control Câinii neascultători Pasul 12
    2. Dă-ți câine o mulțime de exerciții fizice. Unele rase, cum ar fi coloana de frontieră, sunt foarte inteligenți și necesită stimularea zilnică. Dacă nu reușiți să le acordați acea atenție, atunci vor găsi probleme în altă parte. Dacă câinele dvs. este o rasă activă și începe să acționeze într-un mod nemaipomenit, poate doriți să adăugați în câteva sesiuni suplimentare de joc undeva.
  • Imagine intitulată Control Câinii neascultători Pasul 13
    3. Evitați situațiile potențial problematice, cel puțin la început. Plasați câinele în scenarii în care pot câștiga "."Aceasta le oferă cea mai bună șansă posibilă de a se comporta într-un mod bun și de a profita de recompense. Acest lucru vă va reduce, de asemenea, stresul, deoarece puteți să le urmăriți pur și simplu să se comporte într-un mod bun. De exemplu, s-ar putea închide ușile în casă, astfel încât timpul de nesupraveghere al câinelui dvs. este limitat.
  • Sau, dacă câinele dvs. este frică de zgomote puternice, ați putea fi atent când planificați excursii în aer liber.
  • Încercați să nu vă supraestimați câinele până când nu s-au maturizat și au învățat cum să se comporte corect. De exemplu, parcurile de câine ocupate sau zone cu o mulțime de țipări și de rulare a copiilor pot copleși câinele dvs. și pot crea comportamente rele.
  • Imagine intitulată Control Câinii neascultători Pasul 14
    4. Uită-te la cursurile de ascultare câine. Căutați orașul dvs. și "ascultarea câinelui" pentru a găsi cursuri în zona dvs. Aceasta este o modalitate bună de a vă învăța noi abilități noi sau de a consolida lecțiile pe care le-au învățat, dar uitate. De asemenea, puteți căuta o clasă care va aborda probleme comportamentale specifice, cum ar fi mușcătura sau săriturile.
  • Căutați clase care utilizează metode pozitive de armare.
  • Imagine intitulată Control Câinii neascultători Pasul 15
    5. Nu pedepsiți fizic câinele. Indiferent cât de frustrat, deveniți, nu loviți sau loviți câinele. Acest lucru va face ca câinele dvs. să vă fie frică și poate provoca o nouă gazdă nouă a comportamentelor problematice. În schimb, respirați adânc și gândiți-vă la ceea ce doriți să se întâmple diferit în viitor. Apoi, asigurați-vă că sunteți consecvenți în stabilirea regulilor pentru ca câinele dvs. să urmeze.
  • Imagine intitulată Control Câinii neascultători Pasul 16
    6. Concentrați-vă pe pozițiile proprietății câinilor. Cu toate acest efort și formare, puteți uita bucuriile de a interacționa cu și de a-ți deține câinele. De aceea este important să vă relaxați uneori cu animalul dvs. fără un motiv ulterior. Așezați-vă pe canapea și luați-vă în timpul unui film. Sau, du-te în afara unui joc relaxat de minge.
  • De asemenea, poate ajuta la postarea fotografiilor fericite și pozitive ale dvs. și a câinelui dvs. în jurul casei dvs. Acest lucru vă va aminti de potențialul care este acolo.
  • sfaturi

    Fiți răbdători când lucrați cu câinele dvs. Probabil că le va lua o vreme să se îndepărteze de comportamentele negative.

    Avertizări

    Fiți foarte atenți să nu vă răniți câinele în nici un fel, formă sau formă. Dacă te simți prea frustrat cu câinele tău, pleacă pentru un pic și ia o respirație.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar