Cum de a alege un sitter cat

Când trebuie să părăsiți orașul și aveți o pisică, este important să obțineți o pisică responsabilă să o urmărească. Această persoană nu numai că vă pasă de pisica voastră în timp ce vă aflați departe, vor fi în și în afara casei dvs. în timp ce ați plecat. Alegerea pisicilor drepte înseamnă că faceți unele cercetări în Sitters Cat în zona dvs., revizuiți referințele și experiențele ședârilor pisicilor locale pe care le aveți în vedere și apoi alegeți pisica, care se potrivește cu nevoile dvs. cele mai bune. Cu unele cercetări și due diligence, puteți alege un Sitter Cat care este responsabil cu casa ta și cu pisica ta în timp ce ești departe.

Pași

Partea 1 din 3:
Găsirea pisicilor în zona dvs
  1. Imagine intitulată Alegeți un Sitter Cat Pasul 1
1. Cereți oamenilor pe care îi cunoașteți pentru recomandări. În multe cazuri, puteți obține numele și numărul unui mare sitter pisică doar întrebând în jur. Adresați-vă prietenilor, familiei și vecinilor sau chiar colegilor dvs. Dacă cereți suficientelor persoane în care aveți încredere, sunteți obligați să obțineți câteva sugestii. Puteți chiar să obțineți pe cineva care este dispus să o facă singuri.
  • În unele cazuri, prietenii și familia dvs. pot sugera un adolescent sau un vecin care nu este experimentat cu pisici, dar este responsabil și dispus să stea să stea. Va trebui să judecați dacă aveți încredere în acea persoană și dacă doriți să faceți o șansă pe cineva fără experiență de pisică.
  • Imagine intitulată Alegeți o pisică Sitter Pasul 2
    2. Cereți sugestii la biroul dvs. veterinar, groomer sau magazin local de animale de companie. Adresați-vă profesioniștilor pentru animale de companie că interacționați dacă au cineva pe care îl pot sugera. Ei pot avea numele unei persoane care a fost recomandată de alți clienți sau de cineva pe care îl folosesc ei înșiși.
  • Acești profesioniști din animale de companie sunt foarte probabil să știe care pisicile din zona dvs. sunt foarte apreciate și care nu sunt.
  • Imagine intitulată Alegeți o pisică Sitter Pasul 3
    3. Faceți o căutare online. Dacă nimeni nu știi că are sugestii pentru un sitter de încredere în zona dvs., faceți o căutare online. Mergeți la un motor de căutare și căutați "pisica sitter" sau "Pet Sitter" și numele orașului dvs. Acest lucru ar trebui să vă ofere o varietate de rezultate de căutare. De asemenea, puteți să vă uitați la site-urile organizațiilor de Sitter Pet. Acestea vor avea liste de situri profesionale de companie.
  • Odată ce obțineți niște nume de Sitters locale de companie, atunci puteți face mai multe cercetări pe Internet pentru a căuta recenzii ale serviciilor lor. Căutați recenzii care oferă specificații despre punctele forte ale sitterului și oferă detalii despre serviciile, costurile și comportamentele generale.
  • Imagine intitulată Alegeți o pisică Sitter Pasul 4
    4. Examinați site-urile site-urilor profesioniste de pisici în zona dvs. Unele pisici de pisici vor avea site-uri unde puteți examina o varietate de informații despre ele. Acestea pot include prețuri, recenzii și calendare de disponibilitate în viitorul apropiat, împreună cu informațiile de contact.
  • Nu toate Sitters Cat vor avea site-uri web, deci probabil că nu doriți să faceți o condiție prealabilă pentru angajarea unuia.
  • Partea 2 din 3:
    Alegerea dintre potențialul pisicilor
    1. Imagine intitulată Alegeți un Sitter Cat Pasul 5
    1. Faceți un contact preliminar cu potențialii sittri. Odată ce obțineți informațiile de contact pentru un Sitter Cat, trebuie să le sunăți sau să le trimiteți prin e-mail. Spune-le ceea ce căutați în ceea ce privește serviciile și cronologia pentru ședința pisicilor. Întrebați despre experiența lor și interesul lor general pentru îngrijirea animalelor.
    • Un potențial de pisică Sitter ar trebui să aibă și câteva întrebări pentru dvs. Ei pot întreba despre locul în care locuiți și cât de des credeți că veți avea nevoie de un sitter, precum și întrebați-vă despre pisica și personalitatea și comportamentul acesteia.
  • Imagine intitulată Alegeți o pisică Sitter Pasul 6
    2. Cereți referințe. Un stil de pisică bun va avea referințe de la clienții fericiți care pot atesta abilitățile și fiabilitatea pisicilor. Nu vă fie frică să cereți referințe, deoarece este important să obțineți cât mai multe informații pe care le puteți face despre cineva înainte să le lăsați în casa dvs.
  • Dacă un sitter potențial de pisică nu are referințe, este mai bine să alegeți pe altcineva. Este posibil să existe alte situri de pisici în zona dvs. care au referințe care pot fi verificate.
  • Ar trebui să apelați referințe în timpul programului de lucru și să lăsați un apel înapoi dacă nimeni nu răspunde.
  • Imagine intitulată Alegeți un Sitter Cat Pasul 7
    3. Discutați despre prețuri. Este important să discutăm despre stabilirea prețurilor înainte de a fi de acord să aveți un loc de muncă de companie pentru dvs. și chiar înainte de a avea o întâlnire preliminară cu ei. Potențialul de companie de animale de companie au de obicei un preț stabilit pentru anumite servicii, astfel încât această discuție va include în mod obișnuit discuții despre nevoile dvs. și de timpul de care aveți nevoie de un Sitter Cat pentru.
  • Întrebarea despre prețul înainte de a vă întâlni cu un potențial de pisică Sitter va economisi timp pentru amândoi dacă prețul lui Sitter este prea mare.
  • Acesta este, de asemenea, un moment bun pentru a întreba despre serviciile specifice, cum ar fi administrarea medicamentelor sau îngrijirea plantelor în timp ce sunteți departe.
  • Imagine intitulată Alegeți o pisică Sitter Pasul 8
    4. Au un sitter potențial să se întâlnească cu tine și cu pisica ta. Odată ce vorbiți cu un potențial sitter și referințele lor, verificați-vă, aranjați-vă să vă întâlniți cu ei. Această consultare inițială vă permite să întâlniți persoana care va fi în casa dvs. în timp ce ați plecat. De asemenea, vă permite să urmăriți această persoană interacționată cu pisica dvs.
  • Indiferent dacă trebuie sau nu trebuie să plătiți un potențial de companie de companie pentru această vizită inițială va varia. Discutați problema costurilor înainte ca Sitter să vină pentru vizita lor și să fie clar despre ceea ce le veți plăti pentru o vizită de consultare.
  • Imagine intitulată Alegeți o pisică Sitter Pasul 9
    5. Alegeți pisica Sitter că sunteți cel mai confortabil cu. Dacă aveți mai multe situri de pisici să alegeți, alegeți cea pe care o doriți cel mai mult și care are cele mai bune referințe și experiență. Aceasta poate fi o decizie grea uneori, deci în cele din urmă ar putea fi necesar să mergeți cu intestinul dvs. și de cercetarea dvs.
  • Imagine intitulată Alegeți o pisică Sitter Pasul 10
    6. Păstrați un Sitter Cat Backup. În unele cazuri, veți avea mai multe situri de pisici calificate să aleagă. Dacă este cazul, trebuie să păstrați informațiile de contact pentru toate cele pe care le veți angaja, astfel încât aveți copii de rezervă. Acest lucru vă va permite să aveți mai mulți oameni să sunați dacă aveți nevoie să părăsiți orașul, ceea ce va face mai probabil să găsească pe cineva care este disponibil atunci când aveți nevoie de ele.
  • Având numele și numerele de backup sitters pe mână pot fi deosebit de utile dacă aveți o coadă de pisică în ultimul moment. În loc să sunați la numerele de pisici aleatorii, veți avea numerele unor unele pe care le-ați verificat deja.
  • Imagine intitulată Alegeți un Sitter Cat Pasul 11
    7. Faceți o rezervare mai devreme. Este important să vă oferiți așastei pisicilor dvs. atunci când doriți să le stați cu pisica voastră. Acest lucru va crește probabilitatea ca acestea să fie disponibile atunci când aveți nevoie de ele. Lăsați pisica să știe când veți avea nevoie de ele și dacă aveți o flexibilitate cu privire la datele.
  • Este deosebit de important să faceți o rezervare cu pisica dvs. Sitter în avans dacă aveți nevoie de ele pentru a sta în timpul sărbătorilor sau a altor perioade ocupate ale anului.
  • Partea 3 din 3:
    Pregătirea pentru un Sitter Cat
    1. Imagine intitulată Alegeți un Sitter Cat Pasul 12
    1. Asigurați-vă că pisica dvs. are etichete de identificare. Înainte de a vă părăsi pisica acasă cu cineva nou, asigurați-vă că are etichete de identificare actualizate pe gulerul său. Acest lucru este deosebit de important pentru pisicile de interior, în cazul în care se sperie de străin și iese din casa dvs. de accident.
    • Etichetele de identificare ale pisicii dvs. ar trebui să aibă numele și numărul de telefon pe ele, precum și numele pisicii.
    • De asemenea, ar trebui să luați în considerare obținerea unui a Microchip Cu informațiile dvs. implantate în pisică. Acest lucru se poate face la orice birou veterinar. Acest lucru garantează că informațiile dvs. vor fi pe pisică dacă pisica se pierde.
  • Imagine intitulată Alegeți o pisică Sitter Pasul 13
    2. Furnizați mai mult decât suficiente aprovizionări. Când părăsiți orașul vreți să vă asigurați că Sitter are suficientă mâncare și alte provizii pentru a vă duce pisica toată călătoria. De fapt, doriți să furnizați mai mult decât suficient, astfel încât, dacă vă aflați în sus sau târziu, sitterul nu va ieși din mâncare și proviziile pentru a vă da pisicii.
  • În funcție de cât timp ați dispărut, încercați să vă dați sitterului cel puțin o săptămână mai mult de consumabile decât probabil că va avea nevoie. Este mai bine să fii în siguranță decât să-ți pare rău.
  • Imagine intitulată Alegeți un Sitter Cat Pasul 14
    3. Spuneți Sitterului de companie ceea ce aveți nevoie și așteptați de la ei. Este important să lăsați pisica sitter să știe ce aveți nevoie să faceți și ce așteptările dvs. sunt în loc să presupun că totul se va face. Fiind clar despre nevoile pisicilor, va ajuta ca pisica să știe când trebuie să fie cu pisica și cât timp în fiecare zi.
  • De exemplu, dacă doriți ca pisica să-și petreacă un timp de calitate cu pisica dvs., în plus față de hrănirea și curățarea cutiei de gunoi, spuneți-le că. Dacă nu le spuneți, atunci probabil că nu vor petrece timpul de calitate cu pisica.
  • Imagine intitulată Alegeți un Sitter Cat Pasul 15
    4. Lăsați instrucțiuni scrise clare. Chiar dacă ați oferit verbal instrucțiunile Cat Sitter, este întotdeauna o idee bună să le scrieți și să le lăsați pentru Sitter. Acest lucru ia presiunea de pe sitter să-și amintească fiecare detaliu. Instrucțiunile pe care le lăsați ar trebui să includă:
  • Programul de hrănire al pisicii
  • Orice particularități pe care pisica le poate avea
  • Informații veterinare de urgență
  • Unde și cum puteți ajunge
  • În cazul în care sunt localizate toate bunurile
  • Instrucțiuni pentru casă, cum ar fi codurile de alarmă sau ce lumini pentru a porni și opri
  • sfaturi

    Dacă sunteți nou în oraș sau tocmai ați primit o pisică pentru prima dată, este o idee bună să găsiți imediat un sitter pisică, chiar înainte de a avea nevoie de unul. Având în vedere că un sitter pisică în ultima clipă va face mai probabil ca pe cineva pe care nu-i place sau că nu ai fost înspăimântat suficient.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar