Cum să ai grijă de un malinois belgian

Malinoisul belgian sunt energici, inteligenți, harnici și câini loiali. Ele sunt populare în poliție și munca militară și fac, de asemenea, animale de companie de familie mari dacă sunteți în măsură să oferiți exerciții fizice, atenție și instruirii pe care le solicită. Ca toți câinii, au nevoi care sunt unice pentru rasa lor. Ele sunt o rasă mare care necesită cantități semnificative de exerciții fizice, sunt ușor instruite și sunt extrem de loiale.

Pași

Partea 1 din 3:
Oferind un mediu ideal de acasă
  1. Imagine intitulată Îngrijire pentru un Malinois Belgian Pasul 1
1. Oferi o casă iubitoare. Malinoisul belgian trăiește de obicei pentru a avea 14 până la 16 ani și a devenit părțile iubite ale familiei dvs. Sunt animale de companie iubitoare și loiale care doresc să-ți câștige lauda și dragostea. Legătura cu Malinoisul dvs., având grijă de ei, oferindu-le atenție și fiind afectuos fizic. Ei pot face bine într-o varietate de case, fie cu alte animale de companie, fie ca singurul câine.
  • Un Malinois bine socializat face bine într-o casă cu alte animale. Indiferent de rasa lor, unii câini fac mai bine decât alții în case cu alte animale bazate pe temperamentul lor individual. În ansamblu, Malinoisul belgian sunt fericiți în case cu alte animale.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un Malinois Belgian Pasul 2
    2. Furnizați un spațiu amplu pentru ca câinele dvs. să joace. Un malinois belgian ar trebui să se potrivească stilului dvs. de viață și stilul dvs. de viață ar trebui să se potrivească, de asemenea, de nevoile unui malinis belgian. Malinoisul belgian sunt câini foarte activi și fac cel mai bine în medii în care au spațiu pentru a alerga și a juca. Viața într-un apartament mic, fără o curte, ar fi greu pe un malinois belgian.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un Malinois Belgian Pasul 3
    3. Să se angajeze să petreacă câteva ore în fiecare săptămână la formare. Ca toți câinii, Malinoisul belgian necesită timp și atenție pentru a deveni bine instruiți. Ei sunt, de asemenea, câini foarte loiali și preferă să fie în jurul proprietarilor și familiei lor. Ei nu se bucură doar să fie lăsați singuri pentru o cantitate semnificativă de ori fără interacțiuni sociale.
  • Malinoisul belgian sunt câini foarte inteligenți care doresc să-i placă proprietarii. Ele sunt foarte ușor de antrenat, în comparație cu alte rase, dar au nevoie de formatorul lor să fie ferm și consecvent.
  • Trebuie să fiți pregătiți să petreceți o perioadă semnificativă de timp, cel puțin o oră pe zi, exercitând câinele. Această rasă este un câine de lucru și au o mulțime de energie. Dacă nu au oportunități de a cheltui energie, cum ar fi prin joc sau exerciții fizice, ele pot deveni distructive și pot acționa.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un Malinis Belgian Pasul 4
    4. Urmăriți câinele dvs. în jurul copiilor mici, dacă este cazul. Malinoisul belgian sunt câini de familie mari și se bucură de a fi în jurul copiilor. Ele sunt extrem de loiale față de proprietarii și familiilor lor și pot fi atenți la străini dacă le percep ca o amenințare. Acest lucru le face câini de gardă mare, dar trebuie să fie învățați să nu protejeze prea mult copiilor mici prin socializarea corectă.
  • Ei sunt foarte iubitoare cu copiii, dar din cauza dimensiunii lor mai mari, ei pot bate copiii în mod neintenționat la joc. Ei au, de asemenea, instincte puternice de hrănire și pot încerca să leești copii mici dacă nu sunt corectate.
  • Copiii mici ar trebui să fie priviți îndeaproape în jurul animalelor de companie, deoarece copiii au tendința de a trage pe blană de câine, urechi și cozi, ceea ce poate răni un câine.
  • Partea 2 din 3:
    Formarea și socializarea unui malinois belgian
    1. Imagine intitulată Îngrijire pentru un Malinis Belinis Pasul 5
    1. Introduceți câinele dvs. în medii noi. Ca toți câinii, Malinoisul belgian trebuie să fie învățat să salute și să interacționeze în mod corespunzător cu alți câini și oameni. Ar trebui să faceți un efort conștient de a vă expune câinele în medii noi, experiențe, oameni și animale. Belgian Malinois sunt o rasă socială și se bucură de interacțiunea cu alți câini și oameni. Deoarece acestea sunt foarte protective, ei pot fi inițial atenți la străini. Prin expunerea lor la oameni noi în medii sigure, ei învață că oamenii noi nu sunt o amenințare.
    • Introduceți câinele dvs. vecinilor, prietenilor și familiei. Utilizați un ton prietenos de voce și fiți încântați să vedeți noua persoană. Acest lucru permite ca Malinois să știe că nu percepeți acești oameni noi ca o amenințare. Odată ce își dau seama că nu sunt o amenințare, lăsați câinii să se apropie de noua persoană. Oferiți-vă prietenului dvs. câteva tratamente pentru a le împărtăși cu câinele astfel încât să poată forma asociații pozitive cu întâlniri noi.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un Malinois Belgian Pasul 6
    2. Lăsați câinele să se angajeze cu alți câini. Belagian Malinois se bucură de joc cu alți câini și este important să vă socializați câinele să interacționeze pozitiv cu alte animale. Luați Malinois în zone în care sunt alți câini, cum ar fi îngrijirea zilei de câine sau pe plimbări cu alți câini. Acest lucru le oferă o oportunitate de a juca cu o varietate de alți câini și de a fi expuși la medii noi.
  • Dacă prietenii și familia ta au câini, înființează o dată de redare, astfel încât cei doi câini se pot întâlni. Lăsați câinii să se apropie reciproc și să se familiarizeze. Demonstrați că nu percepeți celălalt câine ca o amenințare la adresa siguranței dvs., făcându-l și vorbiți într-un ton bun și liniștitor.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un Malinois Belgian Pasul 7
    3. Utilizați armarea pozitivă. Belgian Malinois dorește să-i placă proprietarii urmând instrucțiunile și comenzile lor. Ei lucrează câini care sunt foarte orientați spre sarcini și se bucură de faptul că sunt recompensați pentru munca lor grea.
  • Tratamentele mici pot fi foarte utile în exercițiile de instruire, cum ar fi în predarea comenzilor de ascultare. Recompensați-vă Malinoisul belgian imediat după finalizarea sarcinii pe care le-ați instruit astfel încât să vă asocieze lauda cu acțiunea.
  • Armare pozitivă, prin tratate sau laudă, poate ajuta, de asemenea, condiția ca câinele să răspundă favorabil la situații noi.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un Malinis Belgian Pasul 8
    4. Învățați comenzile de ascultare de bază. Belgianul Malinois sunt o rasă foarte inteligentă și vor învăța cu ușurință sarcini și trucuri noi. Ele sunt crescute să fie câini de lucru, astfel încât să aibă o forță puternică de a urma instrucțiunile și de a efectua sarcini.
  • Comenzile de bază cum ar fi SIT, stați, și veniți sunt toate primele comenzi bune pentru a începe.
  • Învățați-vă Malinois să stea prin a le arăta un tratament. Când câinele privește în sus la tratament, mutați tratamentul aproape de nasul câinelui, apoi încet înapoi peste capul câinelui. Când câinele încearcă să urmeze tratamentul cu ochii și nasul, de obicei se va așeza. Când se întâmplă acest lucru, dați câinelui tratamentul și spuneți "Sta."
  • Rămâneți și veniți pot fi învățați în tandem. Câinele stai în fața ta în timp ce stai. Luați câțiva pași înapoi după cum spuneți: "Rămâneți."Dacă câinele se ridică să vă urmeze, să-i instruiești să stai din nou și să repete procesul. Când câinele a învățat să rămână, puteți începe să utilizați comanda "Vino" pentru a le instrui să vă urmeze când vă întoarceți.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un Malinois Belgian Pasul 9
    5
    Trenul de leșie cainele tau. Malinoisul belgian tind să fie foarte atașat de proprietarii și familiilor, deci există mai puțin un risc de a fugi decât cu alte rase. Cu toate acestea, ei trebuie să fie învățați să meargă pe o lesa și să urmeze comenzile dvs.
  • Malinoisul belgian sunt foarte puternici și pot trage în timp ce pe o lesa. Dacă câinele dvs. începe să tragă în timp ce vă plimbați pe o lesă, puteți sta liniștiți și așteptați până când ajung la capătul leșiei și sunt forțați să vă întoarcă la dvs. De asemenea, puteți utiliza tratamente pentru a încuraja câinii să rămână aproape de partea dvs. și pentru a se potrivi cu mers.
  • Nu utilizați leashes retractabil. Ele nu sunt adesea suficient de puternice pentru a fi folosite cu câini mai mari și întăresc obiceiurile de leșie rău ca mersul pe jos înainte sau în spatele tău. De asemenea, pot avea un impact negativ asupra muncii de socializare pe care le-ați făcut deja. Dacă retrageți leșia oricând un alt câine sau o persoană se apropie de dvs., vă semnalizați malinisul pe care îl percepeți acea persoană sau câine pentru a fi o amenințare.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un Malinois Belgian Pasul 10
    6. Tren în mod consecvent. Când vine vorba de antrenament, practica face perfect. Va trebui să vă petreceți timp în fiecare zi - în funcție de nivelul de ascultare al câinelui, poate fi numeroase intervale de 15 minute - practicând comenzile și trucurile pe care doriți ca câinele să le învețe.
  • Majoritatea Malinois belgian se vor bucura de instruire, deoarece le oferă posibilitatea de a petrece timp cu dvs. și oferă stimularea mentală.
  • Odată ce câinele dvs. este pe deplin instruit, ar trebui să continuați să practici frecvent comenzile pe care le-au învățat astfel încât ei le păstrează în timp.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un Malinis Belgian Pasul 11
    7. Înscrieți-vă într-o clasă de ascultare. În timp ce majoritatea Malinois belgian sunt ușor de antrenat, unii proprietari se simt copleșiți de procesul de instruire dacă nu au pregătit un câine înainte. Vizitați magazinul local de animale de companie pentru informații despre cursurile de ascultare sau căutați clase în zona dvs. online.
  • Există clase pentru cățeluși și câini adulți, iar majoritatea vă va permite să stați pe clase, astfel încât să învățați tehnici adecvate.
  • De asemenea, puteți să vă înscrieți într-o clasă de ascultare pentru a vă învăța comenzile mai avansate din Malinois.
  • Partea 3 din 3:
    Menținerea sănătății malinoisului belgian
    1. Imagine intitulată Îngrijire pentru un Malinois Belgian Pasul 12
    1. Exercitați-vă Malinoisul belgian în fiecare zi. Malinoisul belgian sunt câini foarte activi cu niveluri ridicate de energie. Ei trebuie să fie exercitați în fiecare zi pentru a le menține fericiți și sănătoși. Când Malinis nu au ocazia de a-și cheltui energia, se pot întoarce la comportamente distructive, cum ar fi să mestecați mobilierul și să distrugă paturile pentru a-și ușura plictisirea.
    • Plimbările zilnice nu sunt suficiente exerciții fizice pentru un malinois belgian decât dacă sunteți un alergător avid care jogs câteva mile în fiecare zi.
    • Belgianul Malinois face cel mai bine atunci când au împrejmuite mari în metri pentru a juca. Multe Malinois se bucură de jocuri de recuperare, participând la studiile de agilitate, alergând, drumeții, ciclism și petrecerea timpului cu proprietarii lor în aer liber.
    • În plus față de exercițiile fizice, ei au nevoie, de asemenea, de exerciții fizice mentale. Ele sunt foarte inteligente și se pot bucura de participarea la Schutzhund, formare avansată de ascultare, agilitate, hrănire și exerciții de urmărire.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un Malinois Belgian Pasul 13
    2. Alegeți hrana pentru câini. Deoarece Malinoisul belgian sunt câini foarte activi care se bucură de exerciții fizice intense, trebuie să fie hrănite cu alimente sănătoase și nutritive.
  • Să vă hrănească Malinoisul belgian într-un program regulat și să aveți întotdeauna apă curată pentru ca ei să bea.
  • Alimentele pentru câini sănătoși ar trebui să aibă un echilibru de proteine, carbohidrați și grăsimi. În mod obișnuit, câinii de lucru au nevoie de mai multă proteine ​​decât animalul mediu de animale, căutând o hrană pentru câini care este de aproximativ 25 până la 30% proteină.
  • Lucrați cu medicul veterinar pentru a determina cantitatea de alimente nevoile dvs. de câine pe baza nivelului lor de sănătate și activitate.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un Malinis Belgian Pasul 14
    3. Periați blănurile în mod regulat. Malinoisul belgian necesită unele îngrijire, dar sunt, în general, curate și ușor de îngrijit pentru animale. Ei nu necesită îngrijirea profesională a câinelui, deși puteți alege întotdeauna să le luați într-un groomer de câine care să fie scăldat sau să-și închidă unghiile. Periajul poate ajuta la atenuarea vărsării și pentru a reduce iritarea pielii.
  • Malinoisul belgian au o blană scurtă și rezistentă la intemperii. Haina lor va vărsa de două ori pe an, deoarece corpul câinelui se pregătește pentru vremea de iarnă și de vară.
  • Ele necesită periaj de rutină pentru a menține blana curată și pentru ao proteja de covor. În timpul sezonului de vărsare, ei trebuie să fie periat în fiecare zi.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un Malinois Belgian Pasul 15
    4. Tăiați unghiile lor. Belgianul Malinois are nevoie de un exercițiu extins și mulți proprietari vor alege să le dea acel exercițiu prin alergarea pe trotuar sau beton. Aceste suprafețe pot fi dure pe unghiile câinelui și pot provoca ruperea dacă unghiile nu sunt tăiate în mod corespunzător.
  • Unghiile lor ar trebui să fie tăiate în mod regulat pentru a le proteja de rupere și devin peste cultivate. Unghiile câinelui cresc continuu ca oamenii și trebuie să fie tăiate în fiecare lună.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un Malinois Belgian Pasul 16
    5. Examinați pielea pentru iritație. Pielea Malinois poate deveni iritată de la mușcăturile de bifare sau de purici sau de la alergii. Verificați pielea pentru orice erupție cutanată, uscăciune sau iritare care pare să le deranjeze.
  • Puteți observa că câinele este zgâriat sau mușcat la un anumit loc pe corpul lor, care poate fi o indicație că există o problemă acolo.
  • Dacă câinele dvs. are alergii, medicul veterinar vă poate recomanda utilizarea unui contra-antihistaminic.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un Malinois Belgian Pasul 17
    6. Periați dinții. Utilizați o pastă de dinți câine și o periuță de dinți care este special concepută pentru a fi folosită cu câini pentru a-și curăța dinții cu atenție.
  • Periați dinții de două sau trei ori în timpul săptămânii. Acest lucru va ajuta la protejarea dinților și menținerea unei bune sănătăți orale.
  • Condiționați câinele să se bucure de spălarea dinților selectând o pastă de dinți de câine într-o aromă pe care o bucură și le recompensează cu laudă și un mic tratat după periere.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un Malinois Belgian Pasul 18
    7. Satisface nevoile lor medicale. Ca o rasă, Malinoisul belgian sunt mai expuși riscului unor condiții medicale decât altele. Știind ce fel de condiții sunt susceptibile, puteți lua măsuri preventive la începutul.
  • Ca cele mai mari rase de câine, ele sunt expuse riscului de displazie de șold. Crescătorii responsabili vor testa genetic pentru displazia de șold înainte de reproducerea puii, dar este posibil să nu cunoașteți fundalul genetic al unui câine dacă este adoptat. Veterinarii sunt capabili să raze X-Ray șoldurile câinelui pentru a verifica condiția.
  • Unele malinois belgian sunt expuse riscului cataractei juvenile ereditare. Cataracta se pot dezvolta pe măsură ce câinele devine mai în vârstă și poate fi adesea eliminat prin intervenție chirurgicală.
  • Există unele dovezi care sugerează că Malinoisul belgian poate fi ușor mai susceptibil la epilepsie, deși cercetări extinse nu au fost finalizate. Dacă câinele dvs. începe să arate semne de epilepsie, ia-le imediat la medicul veterinar.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un malinois belgian Pasul 19
    8. Ia-i la medicul veterinar. Când achiziționați sau adoptați mai întâi un Malinois belgian, trebuie să le luați la medicul veterinar cât mai curând posibil pentru a vă asigura că sunt sănătoși. Ca toți câinii, Malinoisul belgian necesită îngrijiri medicale de rutină pentru a le menține sănătoase și pentru a-și menține calitatea vieții.
  • Malinoisul belgian necesită, de asemenea, vaccinări de rutină pentru bolile cum ar fi rabia. De asemenea, au nevoie de protecție medicală de la purici, căpușe și vierme de inimă.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un malinois belgian Pasul 20
    9. Spay sau neutru malinoisul tău belgian. Dacă nu intenționați să utilizați câinele pentru reproducere, ar trebui să vă desființați animalul atunci când este sigur să faceți acest lucru, de obicei între 6 și 9 luni. Spațiale sau neuterizarea câinelui dvs. poate crește durata de viață în medie de 1 până la 3 ani, reduce riscul unor boli, cum ar fi cancerul uterin sau de prostată și scade comportamentul agresiv.
  • Spaying sau neuterizarea animalului dvs. de companie ajută, de asemenea, la controlul populației de animale însoțitoare. Există milioane de câini care așteaptă în adăposturi pentru case și sterilizare ajută la reducerea populației de animale.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un Malinois Belgian Pasul 21
    10. Microcip câinele dumneavoastră. Un microcip conține informațiile dvs. de contact și informațiile pentru medicul veterinar. Acest lucru este foarte recomandat de medicii veterinari și aceasta este o procedură simplă care poate fi finalizată în timpul unei vizite regulate. Dacă câinele dvs. se îndepărtează vreodată, se pierde sau este furat, un microcip vă poate ajuta câinele să vă returnați.
  • Este un cip foarte mic, care este de obicei implantat în scrufful gâtului câinelui sau peste lamele lor de umăr unde nu pot ajunge la ea.
  • Adăugați o nouă întrebare

    sfaturi

    Conectați-vă cu clubul local de canisare sau organizația de câini pentru a primi informații despre instruire, ascultare și oportunități de exerciții pentru câinele dvs.
  • Malinoisul belgian sunt câini iubitoare și loiali care doresc să-și petreacă timpul cu dvs. și vor să formeze legături puternice cu proprietarii lor.
  • Avertizări

    Malinoisul belgian care nu sunt socializați în mod corespunzător poate fi agresiv față de alți oameni și câini. Ele acționează în mod obișnuit într-o manieră defensivă pentru a-și proteja proprietarii iubiți, dar acesta este un comportament care trebuie corectat.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar