Cum de a alege un terrier bedlington

Terrierii Bedlington sunt câini mici numiți după un oraș minier numit Bedlington, Northumberland, care se află în nord-estul Angliei în Regatul Unit. Ei au fost inițial crescuți pentru a vâna șobolani și alte veste. Dacă doriți să alegeți un Terrier Bedlington, asigurați-vă că faceți mai întâi o mică cercetare în rasă. Ele pot fi un pic de întreținere și pot necesita o atenție mai mare și îngrijire activă decât alte rase.

Pași

Partea 1 din 3:
Decizia dacă Bedlington Terrier este potrivit pentru dvs
  1. Imagine intitulată Alegeți un terrier Bedlington Pasul 1
1. Aflați caracteristicile tipice ale lui Bedlington Terrier. Terrierii Bedlington sunt plini de viață, jucăuș și curios. Ele sunt loiale, dar pot fi capace atunci când sunt stimulate. Ele sunt de obicei ușor de antrenat și foarte adaptabile. Când este tratat drept, un Pet Bedlington, spre deosebire de un Bedlington de lucru, poate aduce o cantitate enormă de dragoste și bucurie vieții și acasă.Ei pot fi câini mici capabili de iubire absolută, totală și necondiționată.
  • Acești câini se bucură de obicei de relaxare pașnică cu oamenii și sunt animale bune pentru toate vârstele. Dacă aveți copii, aceasta este o alegere bună de câine pentru dvs.Cu toate acestea, trebuie să fiți atenți la salvarea în care sunt îngrijorați alte animale de companie, animale mici și copii.Ridicat corect, nu ar trebui să aveți nici o problemă în această zonă și să găsiți că Bedlington Years pentru un tovarăș să fie un alt câine sau chiar o pisică.
  • Imagine intitulată Alegeți un terrier Bedlington Pasul 2
    2. Alegeți un Bedlington dacă suferiți de alergii de companie. În general, gri [albastru], Bedlington are un strat care nu este vărsat care le poate face animale mai bune pentru persoanele care suferă de alergie. De când au vărsat foarte puțin, ei fac, de asemenea, mai puțin dintr-o mizerie în casă.
  • Ele sunt deosebit de bune pentru oamenii cu alergii dacă le-ai îngrijit în mod regulat. Acest lucru va reduce pe pieptul de companie în casa dvs. și mai mult.
  • Imagine intitulată Alegeți un terrier Bedlington Pasul 3
    3. Fiți conștienți de faptul că Bedlington va avea nevoie de îngrijire frecventă. Paturile lor groase și linty au nevoie de periaj sau de a combina de două ori pe săptămână, deci asigurați-vă că aveți timp să faceți acest lucru dacă veți alege un Terrier Bedlington. Haina câinelui dvs. va avea nevoie de o decupare la fiecare 6-8 săptămâni.
  • Nu trebuie să mergeți la groomer dacă nu doriți să învățați cum să vă tăiați câinele.
  • Imagine intitulată Alegeți un terrier Bedlington Pasul 4
    4. Luați în considerare dacă aveți suficient timp să vă dedicați acestei rase. Bedlingtonii au nevoie de aproximativ o oră de exerciții pe zi și trăiesc, în medie, între 11 și 16 ani. Fiind terrieri, niște paturi de pat le place să sapă - deci au nevoie de o supraveghere în timp ce se joacă în afara.
  • Ele sunt, de asemenea, câini mici și au fost comparate cu loviturile când alergați. Aceasta înseamnă că va trebui să vă luați în mod regulat Bedlington Terrier la parcul de câine dacă nu aveți o curte împrejmuită pentru a rula în jurul.
  • Partea 2 din 3:
    Găsirea unui Terrier Bedlington
    1. Găsiți un crescător de încredere. Este important să găsiți un crescător legitim și etic pentru a-ți cumpăra catelul de la. Acest lucru vă va ajuta să evitați problemele de sănătate ale catelusilor Puppy Mill. Dacă doriți, puteți contacta un club de rasă, cum ar fi Clubul Bedlington Terrier din America, pentru a localiza un crescător aprobat sau recomandat.
    • Poate doriți să găsiți un crescător care își înregistrează câinii cu un club de kennel, cum ar fi Clubul American Kennel sau Clubul Kennel United. Aceste organizații au cerințe stricte cu privire la sănătatea și genetica părinților și a puiilor care sunt înregistrați.
    • Dacă știți pe cineva cu un terrier de la Bedlington, le puteți întreba unde și-au luat câinele. Ei vă pot recomanda un crescător bun.
  • Imagine intitulată Alegeți un terrier Bedlington Pasul 5
    2. Inspectați casa de crescător. Dacă este posibil, încercați să vedeți mama și tatăl catelului. Toate catelusii sunt adorabili - suntem "cu fir tare" Pentru a fi atras de mamiferele infantile, deci nu cadeți pentru prima dată pe care o vedeți. Când aveți îndoieli, așteptați, pentru că va fi întotdeauna un alt adorabil pe care trebuie luat în considerare.
  • Priviți în jur - este zona curată, sunt animalele sănătoase, miroase igienice? Puii arată ca și cum doresc să joace sau se descurcă în colț?
  • Sunt puii curat? Orice semn de diaree (păr umed sau murdar în jurul fundului lor), sunt ochii lor limpezi (fără roșeață sau materie pe capace), este nasul curat sau crud cu mucus?
  • Există un loc deoparte pentru tine să-l ia pe catelus să-l urmărească mers pe jos sau jucați cu jucării?
  • Care este politica lor despre o garanție de sănătate? Puii au fost verificați de un medic veterinar local? Un crescător bun va solicita să luați catelul în veterinar în 24 de ore (sau în următoarea zi lucrătoare) pentru a vă asigura că PET este sănătos la cumpărare.
  • Întreabă-l pe crescător ce vă pot spune despre câinele care vă interesează. Întreabă, de asemenea, despre părinți. Băietorul va vă permite să vedeți înregistrările de sănătate ale părinților? Dacă nu vă pot spune nimic, fiți atenți.
  • Evitați cumpărarea de la un magazin de animale de companie. Magazinele de animale de companie își iau puii "Puppy Mills", unde părinții nu sunt tratați bine, deci fiți atenți pentru orice semne, personalul este doar acolo pentru a vinde animale, dar nu-i pasă de ele.
  • Imagine intitulată Alegeți un terrier Bedlington Pasul 6
    3. Inspectați câinele. Cereți personalului să-l ia pe catelus din cușcă, ca să îl poți uita la el. Încercați să-l puneți pe podea, astfel încât să îl puteți vedea mișcă. El ar trebui să pară alertă și interesat de ceea ce se întâmplă în jurul lui. El ar trebui să vrea să urmărească după o jucărie dacă este plasată în fața lui.
  • Ridicați-l și întoarce-l pe spate în brațe. Este cooperativ sau se luptă să nu fie transformat? Un câine cu o personalitate trenabilă ar trebui să reziste pentru o clipă, dar în cele din urmă stătea pe spate în brațe fără să se lupte.
  • Freca burta lui și vezi dacă îi place - ar trebui. Un câine pe care Bowers în colț și este frică să fie ridicat poate fi dificil de manevrat în timp ce crește - el poate Bite Când este în mod necorespunzător înspăimântător și evită să fie cu oamenii.
  • În timp ce aveți catelul în brațe, simțiți ușor burta și oasele. O umflătură la Bellybutton poate fi o hernie care ar putea avea nevoie de reparații chirurgicale. Puppy Bones sunt moi, dar vă puteți simți pentru unghiuri neobișnuite sau bulgări pe picioare, unde ar fi putut fi leziuni. Chiar dacă îl duceți la veterinarul dvs. a doua zi, este greu să returnați un animal bolnav pe care l-ați întrebat deja.
  • Imagine intitulată Alegeți un terrier Bedlington Pasul 7
    4. Găsiți o agenție de salvare. Dacă nu doriți să achiziționați un catelus, încercați să găsiți un cunoscut grup de salvare Bedlington Terrier. Puteți găsi tone de câini sănătoși, curați și instruiți acolo la o fracțiune de cost (de obicei, trebuie doar să plătiți o taxă de adopție).
  • Căutați pe Internet pentru grupuri de salvare / adopție bine respectate pentru Terrier Bedlington.
  • Acest lucru vă permite, de asemenea, să salvați câinele și să-i dați o casă iubitoare.
  • Partea 3 din 3:
    Verificarea candidaților dvs. pentru riscurile specifice de rasă
    1. Imagine intitulată Alegeți un terrier Bedlington Pasul 8
    1. Fiți precauți cu privire la problemele oculare. Terrierii Bedlington sunt predispuși la anumite tulburări oculare. În timp ce aceasta nu este o problemă extrem de comună între Terrierii lui Bedlington, este mai frecventă printre paturi decât alte rase. Va trebui să urmăriți cu atenție ochii și să vă anunțați medicul veterinar dacă observați ceva neobișnuit cu privire la viziunea lor sau despre ochii lor reali.
    • Cele mai frecvente boli ale ochilor care afectează această rasă sunt displazia retinală, cataracta și anomalii ale genelor / lacrimalii.
    • Ar trebui să inspectați ochii lui Bedlington Terrier înainte de a alege să achiziționați sau să adoptați câinele, doar pentru a fi în siguranță. Privi în ochii lor. Un câine sănătos va avea ochi clare fără evacuare sau cruste în jurul ochilor. Pentru a determina dacă pot vedea bine, țineți o jucărie în mâinile dvs. și mutați-o în fața câinelui. Câinele ar trebui să poată urma cu ochii lor.
  • Imagine intitulată Alegeți un terrier Bedlington Pasul 9
    2. Urmăriți problemele hepatice. O problemă pe care o puteți întâlni este condiția toxicozei de cupru, o tulburare a acumulării de cupru care poate duce la o boală hepatică severă. Din păcate, este ereditar și starea nu poate fi ignorată.
  • Prognosticul câinelui depinde de severitatea simptomelor, precum și de cât de repede s-au dezvoltat. Câinii mai în vârstă vor avea adesea un tip cronic de boală care se dezvoltă progresiv în timp. Cu tratament, în general, au un prognostic mai bun decât debutul brusc, acut și / sau sever, care apare în mod obișnuit la câinii mai tineri.
  • Unele semne comune de boală hepatică din Terrierii Bedlington includ letargie, depresie, anorexie, vărsături, decolorare gălbuie a pielii sau sete excesive.
  • Bedlington Terriers pot fi testate pentru mutația genetică care provoacă această afecțiune. Poate doriți să vă testul medicului dvs. pentru a vedea dacă acestea poartă mutația genetică pentru această boală.
  • Imagine intitulată Alegeți un terrier Bedlington Pasul 10
    3. Verificați greutatea lui Bedlington Terrier. Terrii sănătoși Bedlington se cântăresc de obicei între 17 lb (7.7 kg) și 23 lb (10 kg). Un câine general sănătos, cu un apetit bun, Bedlington poate fi hrănit de două ori pe zi pe alimente uscate sau conservate. Un animal sănătos nu are cerințe dietetice speciale.
  • O greutate mai mică (sau mai mare) poate fi un simptom al unei probleme de sănătate.
  • Oferind o dietă sănătoasă, echilibrată pentru câinele dvs. va ajuta la prevenirea problemelor de sănătate în viitor.
  • sfaturi

    Puii adorabili pot crește pentru a fi amuzant câini de căutare - poate prea mult în corp sau au picioare cu adevărat scurte. Văzând părinții, puteți obține o idee mai bună despre modul în care Puppy va arăta când va fi cultivată.
  • Crescătorii pot fi puțin supraprotedenți cu privire la casele pe care le trimit puii lor. Poate că doresc să vadă unde va trăi catelul și poate părea puțin reticenți în a se întreba cu câinele. Ia acest lucru ca un semn bun. Aceasta înseamnă că amelioratorul este preocupat de sănătatea și bunăstarea catelului, în loc să facă doar bani de la ei.
  • Nu ți-ai lovit niciodată câinele. Întotdeauna să fii drăguț cu Terrierul tău Bedlington - nu-i abuzezi.
  • Dacă nu intenționați să vă arătați câinele, ar trebui să-l ștergeți sau să vă spionați, astfel încât să nu aveți pui nedorite sau trebuie să vă ocupați de un terrier de căldură.
  • Avertizări

    Masculii netered au și problemele lor. Ele pot deveni agresive când miroase o femeie în căldură și, de asemenea, contribuie la puii nedorite.
  • Este o poveste veche a soțiilor care, lăsând o femeie să aibă un gunoi de pui înainte de spaying o va da o personalitate mai bună. Tot ceea ce face este să vă dați puii și un câine cu o burtă saggy. Intrarea în căldură poate, de asemenea, crește riscul de cancer al câinelui.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar