Cum să prindeți morelull în pokémon sun și lună

MoreLull este un Pokémon de iarbă și zână, primul introdus în Pokémon Sun și Lună. La nivelul 24, el evoluează în Pokémon de iarbă și fairy, shiinotic. Capturarea MoreLcull poate fi un pic dificil, deoarece nu există foarte multe locații în care se poate găsi. Dacă aveți probleme cu găsirea și capturarea MoreLull în Pokémon Sun și Lună, atunci Thisewill vă oferă câteva sfaturi.

Pași

  1. Imagine intitulată Capul MoreLull în Pokémon Sun și Luna Pasul 1
1. Asigurați-vă că aveți suficiente pokéballs. MoreLull are o rată relativ ridicată de captură, atât de mari pokéballs ar trebui să funcționeze bine (asigurați-vă, totuși, că aduceți mai multe Pokéballs cu dvs. în cazul în care prima dvs. încercare la capturarea MoreLull este nereușită).
  • De asemenea, puteți aduce câteva bile rapide cu dvs. dacă doriți să încercați să prindeți mai mult atunci când începe întâlnirea.
  • Imagine intitulată Catch MoreLull în Pokémon Sun și Luna Pasul 2
    2. Au niște Pokémon de zbor, oțel, foc, gheață și / sau otrăvit în echipa dvs. Deoarece MoreLull este un Pokémon de iarbă și zână, este slab pentru acele tipuri de mișcări (cu faptul că este deosebit de slab la mișcările de tip otrăvit).
  • Cu excepția cazului în care este ținut un țintă inelului, MoreLull este imună la mișcări de tip dragon, deci asigurați-vă că păstrați acest lucru în minte (dacă țineți o țintă a inelului, atunci mișcările de tip dragon vor avea un nivel normal de eficacitate).
  • Imagine intitulată Capul MoreLull în Pokémon Sun și Luna Pasul 3
    3. Știți unde puteți găsi MoreLull. În Pokémon Sun și Lună, există 3 locații unde puteți găsi MoreLull și includ Route 11, Brooklet Hill și Jungle Lush pe timp de noapte. Vă puteți îndrepta fie la una din aceste locații.
  • În Pokémon Ultra Sun și Ultra Moon, MoreLull nu poate fi găsit pe Route 11, și astfel poate fi găsit numai în junglă luxuriantă și Brooklet Hill.
  • Dacă veți căuta mai mult în Jungle Lush sau pe Brooklet Hill, asigurați-vă că ați terminat mai întâi încercările de acolo, deoarece nu veți putea să prindeți Pokémon în acele locații altfel.
  • Imagine intitulată Capul MoreLull în Pokémon Sun și Luna Pasul 4
    4. Uită-te în jur pentru MoreLull în zona de iarbă a locației pe care ați ales-o. Deși MoreLulll are o rată de întâlnire mai mare în jungla luxuriantă, are o întâlnire relativ mai mică în Brooklet Hill și pe ruta 11.Oriunde ați ales, în cele din urmă, ar trebui să întâlniți un altfel.
  • Imagine intitulată Capul MoreLull în Pokémon Sun și Luna Pasul 5
    5. MoreLull mai scăzut la aproximativ jumătate sau mai puțin. Acest lucru va ajuta la capturarea mai ușoară. Odată ce sănătatea sa este destul de scăzută, aruncați un Pokéball. În cele din urmă, ar trebui să o prindeți cu succes.
  • Aveți grijă dacă vă decideți să utilizați mișcări de otrăvire sau de incendiu, deoarece acestea pot otrăvi sau arde un Pokemon, determinând astfel să piardă sănătatea. Dacă își pierd toată sănătatea, ei vor fi slabi și nu veți putea să le prindeți.
  • Se mișcă ca o glisare falsă sunt foarte mari de utilizat, deoarece aceste mișcări sunt garantate pentru a părăsi Pokemon Mutarea este utilizată cu cel puțin 1 HP.
  • Imagine intitulată Catch MoreLull în Pokémon Sun și Luna Pasul 6
    6. Bucurați-vă de utilizarea MoreLull în Battle!
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă doriți să vă evoluiți mai mult, dar nu doriți să o utilizați în luptă, nu trebuie. Dacă aveți exp. Distribuiți (obținut la începutul școlii formatorului), asigurați-vă că este pornit și are mai mult în partidul dvs. În acest fel, va câștiga în continuare exp. Chiar dacă nu se luptă.
  • Din când în când, dacă sănătatea sa devine destul de scăzută, MoreLull poate apela un alt Pokémon pentru ajutor. Dacă se întâmplă acest lucru, și MoreLull este de succes, atunci va trebui să învingeți Pokémon care apare înainte de a fi permis să prindă mai mult.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar