Cum să vă îngrijiți maimuțele marine

Maimuțele marine nu sunt de fapt maimuțe și nu trăiesc în mare. De fapt, maimuțele marine sunt o rasă hibridă de creveți de saramură creată în anii 1950, care în curând a devenit popular la fel de ușor de îngrijit pentru animalele de companie și un aliment viu ușor, nutritiv pentru pește.Maimuțele de mare sunt eclozate în apă de sare necorespunzătoare și, de obicei, apar în 24 de ore. Ei se vor dezvolta apoi în creveți translucide mici, cu cozile care seamănă vag cu coada unei maimuțe. Maimuțele marine sunt animale de companie de întreținere redusă, dar trebuie să păstrați apa curată și bine oxigenată în orice moment.

Pași

Partea 1 din 4:
Configurarea rezervorului
  1. Imagine intitulată Îngrijire pentru maimuțele marine Pasul 1
1. Utilizați un recipient curat, din plastic. Multe kituri de maimuță de mare vor veni cu tancuri mici de plastic pe care le puteți folosi pentru a vă bucura și a vă casa maimuțele de mare. Dacă kitul dvs. nu a venit cu un rezervor de plastic mic, puteți utiliza un recipient de plastic curat, care poate conține cel puțin două litri de apă. Căutați un recipient care are o bază profundă, deoarece maimuțele marine se bucură adesea de înot în jurul zonei de bază a rezervoarelor lor.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru maimuțele marine Pasul 2
    2. Umpleți-o cu două litri de apă distilată. Puteți utiliza apă îmbuteliată, apă distilată sau orice formă de apă necorespunzătoare. Evitați utilizarea apei carbogazoase sau a apei de la robinet, deoarece adesea conține fluorură și alte minerale care nu pot fi bune pentru maimuțele dvs. de mare.
  • Odată ce ați completat rezervorul cu apa, ar trebui să plasați rezervorul în interior, astfel încât să se poată încălzi până la temperatura camerei. Acest lucru va asigura că apa va fi suficient de caldă pentru ouă de maimuță de mare.
  • De asemenea, ar trebui să-i aerați apa rezervorului cel puțin o dată la două ori pe zi, cu o pompă de aer sau o curcan de curcan.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru maimuțele marine Pasul 3
    3. Adăugați purificatorul de apă în apă. Purificatorul de apă sau pachetul de sare ar trebui să vină în setul de maimuțe de mare când îl cumpărați în magazine sau online. Purificatorul de apă va conține sare, ceea ce este important pentru maimuțele dvs. de mare, deoarece le va permite să tragă în apă și să prospere.
  • Odată ce ați pus pachetul de sare în apă, dați-i o agitație și lăsați apa să stea în cameră pentru o altă zi sau până la 36 de ore înainte de a adăuga maimuțele mării în rezervor.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru maimuțele marine Pasul 4
    4. Puneți maimuțele de mare în apă și așteptați ca ei să tragă. Odată ce vărsați maimuțele mării în rezervor, amestecați apa rezervorului cu o lingură de plastic curată. Maimuțele de mare vor apărea ca puncte mici în apă. Dar nu vă faceți griji, ei vor trage în aproximativ cinci zile și vor începe să înotul în rezervor.
  • Aerați apa în timp ce așteptați maimuțele marine să tragă, cel puțin o dată la două ori pe zi. Acest lucru se va asigura că există suficientă oxigen în apă pentru maimuțele dvs. de mare pe măsură ce se dezvoltă și trasează.
  • Partea 2 din 4:
    Hrănirea maimuțelor marine
    1. Imagine intitulată Îngrijire pentru maimuțele marine Pasul 5
    1. Începeți hrănirea maimuțelor de mare la cinci zile după ce au tras. Mai degrabă decât să vă hrăniți maimuțele de mare de îndată ce vor începe incubarea, ar trebui să așteptați cinci zile. În cea de-a cincea zi de atunci când maimuțele tale mării tale, le poți da mâncăruri de maimuță de mare. Mâncarea maimuțelor marine ar trebui să vină cu maimuțele dvs. de mare ca parte a unui kit.
    • Utilizați capătul mic al lingurii de alimentare pentru a stropi o lingură mică de alimente în rezervorul lor. Ar trebui să le dați o lingură mică de mâncare la fiecare 2 zile. Nu dați maimuțelor dvs. de mare mâncăruri de pește sau alimente, altele decât mâncarea maimuțelor maritime.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru maimuțele marine Pasul 6
    2. Dați-le mâncare maimuță la fiecare cinci zile. Ar trebui să vă hrăniți maimuțele de mare la fiecare cinci zile pentru a le menține sănătoși și fericiți. Nu ați depășit maimuțele dvs. de mare, deoarece acest lucru le va ucide adesea.
  • Maimuțele de mare sunt transparente, ceea ce înseamnă că veți putea vedea tractul lor digestiv dacă vă uitați îndeaproape. Când tractul lor digestiv este plin de mâncare, ei vor avea o bandă neagră în mijlocul corpului lor. Odată ce au ieșit din mâncare, tractul lor digestiv va fi clar din nou.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru maimuțele marine Pasul 7
    3. Hraniți maimuțele de mare mai puțin alimente odată ce algele se dezvoltă în rezervor. De-a lungul timpului, algele verde va începe să apară în rezervor. Rezervorul poate, de asemenea, să miroase ierburi, ca o peluză proaspăt cosit. Acestea sunt toate semne bune, deoarece algele verzi acționează de fapt ca hrană pentru maimuțele marine și îi ajută să rămână sănătoși. Puteți trece la alimentarea maimuțelor marine o dată pe săptămână odată ce algele verde începe să formeze și să se acumuleze în rezervor.
  • De asemenea, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la curățarea rezervorului odată ce algele începe să se dezvolte. Rezervorul poate arăta verde și plin de alge, dar este de fapt foarte sănătos și bun pentru maimuțele dvs. de mare în acest fel.
  • Partea 3 din 4:
    Menținând rezervorul
    1. Imagine intitulată Îngrijire pentru maimuțele marine Pasul 8
    1. Aerați apa rezervorului de două ori pe zi. Maimuțele dvs. de mare au nevoie de oxigen pentru a trăi fericit în rezervorul lor. Dacă devin oxigen lipsiți, aceștia pot transforma o culoare roz și pot să apară încet sau obosit. Pentru a vă asigura că apa are suficientă oxigen, ar trebui să-i aerați rezervorul de două ori pe zi, o dată dimineața și o dată pe timp de noapte. Puteți utiliza o pompă de aer pentru a aera apa, cum ar fi o pompă de aer utilizată în acvariile mici. Lipiți pompa de aer în apă și lăsați-o să arate rezervorul timp de cel puțin un minut, de două ori pe zi.
    • O altă opțiune este de a folosi un mic de curcan mic pentru a aera. Puteți stoarce curcanul de curcan în aer și apoi puneți-l în apă și eliberați aerul pentru a pune mai mult oxigen în apă. Trageți curcanul de curcan în și în afara apei, plasând aerul în apă, timp de cel puțin un minut, de două ori pe zi.
    • Pentru a vă face propriul bubbler de aer: Luați o pipetă pe care nu o planificați pe utilizarea pentru altceva. Poke o gaură în partea de sus, apoi bateți multe găuri mici în capătul squirting-out. Fie utilizați un știft sau o capsați de mai multe ori din diferite unghiuri cu un capsator, apoi scoateți capsele.
    • Dacă nu doriți să vă amintiți să vă aerați rezervorul de două ori pe zi, puteți plasa o mică plantă live în rezervorul maimuțelor marinei pentru a oferi oxigen în apă. Utilizați o instalație de acvariu subacvatică care este cunoscută pentru a oferi oxigen bun oxigen sub apă.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru maimuțele marine Pasul 9
    2. Plasați rezervorul într-un loc cald. Maimuțele de mare face cel mai bine într-un loc care este un pic peste temperatura camerei. Ar trebui să-i puneți rezervorul într-un loc al casei dvs. care primește lumină solară indirectă și este de cel puțin 22 ° Celsius (72 ° Fahrenheit). Acest lucru va asigura că rezervorul primește suficientă căldură și nu este prea rece pentru maimuțele dvs. de mare.
  • Un rezervor care este prea rece va duce la aceștia devenind maimuțe de mare imobiliare și maimuțe de mare care nu cresc. Dacă observați că maimuțele mării nu se mișcă în rezervor sau în creștere, ar putea fi deoarece rezervorul este prea rece și trebuie să fie mutat într-un loc mai cald în casa dvs. Puneți-l într-un loc cu lumina indirectă a soarelui, astfel încât să devină suficientă căldură, dar nu devine prea caldă.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru maimuțele marine Pasul 10
    3. Nu schimbați apa decât dacă miroase prea fault sau pare noros. Algele verzi din rezervor este un lucru bun, deoarece algele acționează ca hrană și oferă oxigen pentru maimuțele dvs. de mare. Dar dacă observați că rezervorul miroase foarte rău și apa apare întunecată și tulbure, este posibil să fie nevoie să curățați rezervorul și apa.
  • Veți avea nevoie de un filtru de cafea și o sticlă curată umplută cu apă de sare necorespunzătoare. Utilizați o plasă pentru a scoate maimuțele de mare din rezervor și puneți-le în geamul curat cu apă.
  • Așezați filtrul de cafea pe un rezervor curat și rulați apa rezervorului prin filtrul de cafea de mai multe ori. Încercați să filtrați cât mai mult din gunk în apă.
  • Puteți utiliza un prosop de hârtie pentru a curăța partea inferioară și partea laterală a rezervorului. De asemenea, puteți utiliza un sfat Q pentru a curăța orice gunk în crevurile rezervorului.
  • Mirosi apa rezervorului pentru a verifica dacă nu mai mirosește greșit. Apoi, puneți apă înapoi în rezervor, urmată de maimuțele marine. Completați apa rezervorului cu apă purificată, la temperatura camerei. Hrăniți maimuțele mării și aerați rezervorul de mai multe ori pe tot parcursul zilei. Apoi, hrăniți-le din nou cinci zile mai târziu, pe programul lor obișnuit de hrănire.
  • Partea 4 din 4:
    Asigurarea maimuțelor marine sunt sănătoase și fericite
    1. Imagine intitulată Îngrijire pentru maimuțele marine Pasul 11
    1. Urmăriți pentru orice pete albe din rezervor și scoateți-le. Dacă observați pete albe, aproape ca bilele de bumbac, în apă rezervorului, ar trebui să încercați să le eliminați cât mai curând posibil. Ele sunt un tip de bacterii care vă pot ucide maimuțele marine. Utilizați o lingură mică pentru a le scoate din rezervor și pentru a le elimina.
    • Poate doriți să puneți și Medic Medic în rezervor, care va ajuta la uciderea oricăror bacterii rămase. Dacă acestea apar în continuare după una până la două zile, trebuie să dați rezervorului o curățare temeinică și să înlocuiți apa. Puteți pierde maimuțele de mare și ouă de maimuță de mare atunci când dispuneți de apă, dar aceasta poate fi singura modalitate de a ucide bacteriile.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru maimuțele marine Pasul 12
    2. Utilizați o lanternă mică pentru a face maimuțele de mare dans și înota în jurul valorii. Puteți juca cu maimuțele de mare folosind o lanternă mică sau o lumină de soare. Mutați lumina împotriva rezervorului și rețineți cum se vor urmări maimuțele de mare și urmează lumina în timp ce o mutați în jur. Ei se vor aduna, de asemenea, de lumina, daca o pastrezi inca in afara rezervorului.
  • Puteți să vă jucați distractiv cu maimuțele marine prin desenul formelor și modelelor cu lumina, pe care le vor înota și urmează în rezervor.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru maimuțele marine Pasul 13
    3. Notă dacă maimuțele marine sunt împerecheate. Maimuțele marea masculină au mușchi sub bărbie și maimuțele de mare mamă par să transporte ouă când înoată. Maimuțele mării se vor împerechea adesea, așa că nu fi surprins dacă vedeți maimuțele marine care se blochează unul pe altul în timp ce înota. Aceasta este o indicație că maimuțele marine sunt împerecheate și mai multe maimuțe de mare vor fi în curând pe drum.
  • Cele mai multe maimuțe de mare trăiesc pentru o medie de doi ani, dar datorită ratelor lor de împerechere ridicată, probabil că veți avea o cantitate continuă de maimuțe de mare în rezervor, atâta timp cât vă pasă de rezervorul și maimuțele mării în mod corespunzător.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar