Cum să prindă tadpoles

Tadpoles sunt larve mici care vor deveni în cele din urmă în broaște. După capturarea tadpolei puteți păstrați-le ca animale de companie sau re-eliberați-le în sălbăticie. Dacă vă decideți să prindeți Tadpoles, există câteva lucruri pe care ar trebui să le faceți. Asigurați-vă că aveți consumabilele pregătite înainte de a încerca să prindeți un tadpole. Odată ce trageți tampoane din apă cu o rețea mică sau borcan, veți dori să le puteți transfera undeva imediat pentru a le purta acasă. Dacă alegeți să ridicați tadpoles, asigurați-vă că vă îngrijiți în mod corespunzător. Asigurați-vă că este sigur și legal să prindeți tadpoles în zona dvs. înainte de a încerca să faceți acest lucru.

Pași

Partea 1 din 3:
Capturarea tadpolelor
  1. Imagine intitulată Catch Tadpoles Pasul 1
1. Strângeți consumabilele. Înainte de a renunța la captarea unei tadpole, veți dori să aveți anumite consumabile. Puteți găsi cele mai necesare consumabile în jurul casei dvs. Dacă nu puteți localiza anumite consumabile, le puteți cumpăra la un supermarket local sau la magazinul de droguri.
  • Veți avea nevoie de o plasă fină sau de plasă pentru a scoate tampoanele din apă. De asemenea, puteți utiliza un borcan de zidar, dacă nu puteți găsi o plasă, dar o rețea vă va oferi un control mai bun.
  • Ar trebui să aveți ceva de plasat la Tadpoles după ce sunt prinși. Ar trebui să le așez imediat într-un recipient cu apă fără clor. Luați în considerare aducerea unei găleți de apă cu dvs. când mergeți să prindeți tadpoles. O parte din apa pe care ai prins tadpoles în pot aluneca în recipient, așa că nu-l completați complet.
  • Poate doriți să purtați mănuși când capturați Tadpoles. În funcție de zona în care capturați tadpoles, cizmele pot fi de asemenea de ajutor. Purtați cizme dacă capturați tadpoles într-o zonă murdară.
  • Imagine intitulată Catch Tadpoles Pasul 2
    2. Găsiți o zonă în care probabil că veți găsi tadpoles. Pentru a captura tadpoles, va trebui să știți unde se adună în mod obișnuit. S-ar putea să fi văzut tadpoles undeva în jurul casei sau cartierului. Acest lucru ar fi un loc bun pentru a începe. Cu toate acestea, dacă nu ați mai văzut niciodată tadpoles înainte, căutați-le în zone unde se găsesc de obicei.
  • Tadpoles tind să trăiască în fluxuri, mlaștini, bazine și lacuri.
  • Tadpoles sunt adesea găsite în apropierea malurilor unor astfel de locuri și în apă puțin adâncă. Puteți vedea că înotați în grupuri mari.
  • Ocazional, broaștele pot pune ouăle în porțiuni inundate de iarbă după o ploaie mare.
  • Imagine intitulată Catch Tadpoles Pasul 3
    3. Scoateți cade din apă. Odată ce ați găsit Tadpoles, prindeți-le este destul de ușor. Pur și simplu trebuie să plasați dispozitivul în iaz, flux, lac sau alt corp de apă. Utilizați dispozitivul pentru a scoate câteva tampoane.
  • O netă funcționează cel mai bine pe măsură ce puteți face mișcări rapide, scooping cu ea. Pur și simplu scufundați plasa în apa de lângă tadpoles și încercați să scoateți apă care conțineau în iazul iazului.
  • Dacă nu aveți o rețea, puteți folosi și un borcan. Cu toate acestea, încercați întotdeauna să scoți tadpoles. Unii oameni încearcă să prindă tadpoles prin plasarea unui borcan în apă și așteptând catalurile să înoate în borcan. Este puțin probabil să înoate într-un obiect necunoscut.
  • Imagine intitulată Catch Tadpoles Pasul 4
    4. Transferați tadpolele pentru a curăța apa. Odată ce ați prins tadpoles, le transferați imediat într-un recipient de apă curată. Apa dvs. nu trebuie să aibă clor sau sare în ea. Când ați prins cât mai multe tadpoles așa cum doriți, puteți să vă luați recipientul în interior și să vă transferați tampoanele într-un mediu sigur.
  • Unele apă pe care le-ai prins tadpoles va intra în apa curată, deoarece va fi greu de îndepărtat tadpoles cu mâna. Doar asigurați-vă că obțineți o cantitate mică de apă dintr-un lac sau iaz în apa curată.
  • Alegeți un container pe care îl puteți purta cu ușurință. Ar trebui să aveți ceva de genul unei găleți, care are un mâner, sau un mic container Tupperware sigilat, cu niște găuri perked în capac. Nu vrei să renunți accidental tadpoles în timp ce le transporte în casa ta, așa cum ar putea să-i omoare.
  • Partea 2 din 3:
    Îngrijirea pentru tadpoles
    1. Imagine intitulată Catch Tadpoles Pasul 5
    1. Alegeți recipientul adecvat. Doriți să vă păstrați tadpolele într-un acvariu sau un tip similar de container. Containerul ar trebui să fie, în mod ideal, din sticlă, deși cutiile din spumă sau produse din plastic pot fi, de asemenea, suficiente. Nu trebuie să stocați niciodată tadpoles într-un recipient metalic.
    • Containerele mai largi, mai largi sunt mai bune decât mai lungi, containerele mai înguste.
    • Asigurați-vă că recipientul are un capac. Dacă recipientul are un sistem de ventilație, asigurați-vă că acest sistem are, de asemenea, un capac. Tadpoles poate înota în canale de ventilație și pot muri.
  • Imagine intitulată Catch Tadpoles Pasul 6
    2. Creați habitatul drept. Spre deosebire de pește sau alte animale acvatice, tadpoles nu necesită un rezervor cu un fund căptușit cu mucegai sau roci. Puteți lăsa fundul unui rezervor de pește goală și umpleți-l cu apă.
  • Păstrați rezervorul Tadpole într-o zonă din casa dvs., care este de 95% umbroasă.
  • Când apa devine tulbure, scoateți tadpolele folosind un borcan sau o plasă. Setați-le deoparte într-un recipient mai mic și curățați rezervorul.
  • Imagine intitulată Catch Tadpoles Pasul 7
    3. Asigurați-vă că apa dvs. este sigură pentru tampoanele dvs. Tadpoles necesită apă curată sau nu vor supraviețui. Asigurați-vă că utilizați apă proaspătă de la robinet. Nu curățați un rezervor tadpole cu substanțe de curățare chimice, deoarece chiar și urme mici de substanțe chimice pot dăuna unei baze de tad.
  • Dacă aveți un sistem de filtrare a apei, ca un filtru Brita, este o idee bună să utilizați acest lucru pentru a filtra intra în rezervorul dvs. Tadpole. Cantitățile de clor sunt uneori găsite în apa de la robinet. Chiar și o cantitate mică de clor este mortală la o tadpolă.
  • Imagine intitulată Catch Tadpoles Pasul 8
    4. Hrăniți-vă tampolele o dietă sănătoasă. Magazinele de animale de companie vând fulgi pentru tampoane, pe care le puteți utiliza după sugestiile de alimentare de pe ambalaj. Cu toate acestea, dacă nu puteți găsi fulgi de tadpole, puteți utiliza spanac sau salată pentru a crea alimente tadpole în bucătărie.
  • Fierbeți spanacul sau salata de salată timp de 10 până la 15 minute și apoi se scurge bine. Utilizați mănuși sau mănuși de cuptor atunci când se scurge pentru a evita arderea mâinilor.
  • Tăiați salata fiertă sau spanacul în bucăți mici. Puneți o lingură pe tadpole în rezervorul dvs. o dată pe zi. De exemplu, dacă aveți patru tadpoles, ar trebui să le hrăniți patru linguri de salată sau spanac o dată pe zi.
  • Imagine intitulată Catch Tadpoles Pasul 9
    5. Eliberați tampoanele dacă nu le puteți îngriji de ele. O tadpole este un lucru viu. Nu trebuie să păstrați Tadpoles ca animale de companie dacă nu aveți resursele de a le îngriji pe termen lung. Dacă nu doriți ca timpul și angajamentul care merge împreună cu Tadpoles, re-eliberați-le în sălbăticie.
  • Partea 3 din 3:
    Evitând capcanele
    1. Imagine intitulată Catch Tadpoles Pasul 10
    1. Asigurați-vă că zona în care capturați Tadpoles este în siguranță. Tadpoles uneori tind să se adune în zone mlaștină. Dacă vă prezentați pentru a capturați tadpoles, asigurați-vă că zona este lipsită de buruieni otrăvitoare și un teren dificil care ar putea să vă ducă să alunecați și să vă răniți. Purtați pantofi adecvați, cum ar fi adidașii grei sau cizme, dacă prindeți tadpoles într-o zonă mlaștină.
  • Imagine intitulată Catch Tadpoles Pasul 11
    2. Verificați regulile de stat. Nu este legal să capturați tadpoles peste tot. Unele state pot avea legi împotriva luării animalelor din sălbăticie, chiar și în stadiul larvelor. Verificați site-ul web al departamentului local de resurse naturale. Dacă nu găsiți informațiile de acolo, puteți apela DNR în timpul orelor de program.
  • Imagine intitulată Catch Tadpoles Pasul 12
    3. Evitați capturarea prea multor tadpoluri. Poate fi ușor să ajungeți la scooping destul de multe tadpoles într-o singură mișcare, deoarece tind să înoate aproape împreună. Dacă intenționați să ridicați tadpoles, amintiți-vă că într-o zi vor crește în broaște. Nu vrei să rămâi cu 10 sau 20 de broaște pentru a avea grijă de. Stick pentru a prinde o cantitate gestionabilă de tadpoles, ca 3 la 4. Dacă ajungeți cu mai mult decât doriți, puteți elibera niște tadpoles înapoi în lac sau în flux înainte de a vă lua casa de tadpoles.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Nu toate broaștele sunt animale de companie adecvate. Bullfrogs, De exemplu, creșteți ca fiind prea mare pentru un acvariu de uz casnic. Și puteți avea Toad tadpoles în acvariu, care poate face animale de companie la fel de bune, dar necesită îngrijire diferită.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar