Cum să găsiți un om caterpillar

Cheia pentru găsirea unui omidă este de a afla despre diferitele tipuri de plante din zona dvs. locală pe care fluturii de sex feminin îi place să-și pună ouăle. Odată ce ați putea identifica anumite "plante gazdă", puteți căuta apoi frunzele și florile unor astfel de plante pentru omologii care sunt nativi din regiunea dvs. S-ar putea chiar să doriți să plantați niște plante gazdă acasă pentru a invita omizi și fluturi în curtea ta.

Pași

Partea 1 din 4:
Căutarea Caterpillarilor
  1. Imagine intitulată Găsiți un pas 1 Caterpillar 1
1. Aflați ce tipuri de fluturi sunt originari din regiunea în care locuiți. Știind acest lucru vă va ajuta să vă dați seama care găzduiesc plantele să caute atunci când caută omizi care ies din ouăle pe care fluturii le-au așezat pe frunzele plantelor.
  • Pentru a afla mai multe despre tipurile de fluturi și omizi care locuiesc în zona dvs., vizitați site-ul oficial al statului dvs., accesați un site de conservare a silviculturii și a faunei sălbatice sau împrumutați câteva cărți de fluture din biblioteca locală.
  • Există aproximativ 20.000 de specii diferite de fluturi în lume și aproximativ 725 de specii diferite în America de Nord. Dacă locuiți în u.S. Probabil că există aproximativ 100 de specii de fluture în apropierea dvs. - chiar mai mult dacă locuiți mai aproape de Mexic.
  • Imaginea intitulată Găsiți un pas 2 caterpillar
    2. Cunoașteți diferitele tipuri de plante gazdă. Odată ce știți ce fluturi sunt nativi în zona dvs., învățați cum să identificați plantele gazdă. Puteți căuta imagini și descrieri ale plantelor online sau într-o carte sau chiar descărcați o aplicație mobilă. Iată câteva plante gazdă comune:
  • Laptele de lapte prosperă în climatele de uscător de-a lungul U.S. și este o gazdă comună pentru fluturi de monarh.
  • Spicebush se dezvoltă în pădurile umede și mlaștini și găzduiește în mod obișnuit spicebushul înghițit.
  • Paștele de la picioare cresc în locuri umede din Ohio și cea mai mare parte a u.S., și găzduiește în mod obișnuit zebra înghițită.
  • Patrunjel, mărar și fenicul pot crește în sălbăticie, dar este mai probabil să le găsească plantate într-o grădină a lui Butterfly Aficionado. Aceste ierburi atrag în mod obișnuit înghițitatea neagră.
  • Nuc și copaci dulci găzduiesc molii luna. Mai multe tipuri de nucii de nuc cresc peste u.S. Ei prosperă în soluri adânci, fertile, protejate de aerul rece și de logarea apei. Copacii dulci se dezvoltă în adâncime, umedă și plină de soare.
  • Copacii de cireș negru găzduiește molia de cecropie, Viceroy și fluture purpuriu roșu. Ele cresc în America de Nord pe diferite tipuri de soluri, dar se dezvoltă în locații răcoroase, umede și temperate.
  • Imaginea intitulată Găsiți un pas 3 Caterpillar 3
    3. Familiarizați-vă cu ce arată diferite tipuri de omizi. Caterpilarii arata diferit unul de celălalt pe baza speciilor de fluture provenind de la / se vor transforma. De exemplu, ele pot fi colorate luminos, păroase, văzute, slab sau grăsimi.
  • Puteți să restrângeți ce tip de Caterpillar ați găsit, luând în considerare planta gazdă. De exemplu, dacă găsiți o omidă pe o frunză de lapte, este probabil un monarh.
  • Următorul pas în a imagina ce tip de om pe care ați găsit-o este de a lua în considerare aspectul său. De exemplu, omarhii Caterpillars sunt dungați galben-verde, alb și negru, și arata destul de gros și chubby.
  • Este o idee bună să consultați o carte sau un site web dacă nu sunteți sigur că tipul de Caterpillar vă uitați. Unele site-uri chiar vă ajută să vă dați seama care au găsit caterpillar folosind casetele de selectare.
  • Imagine intitulată Găsiți o pasul 4 Caterpillar
    4. Asigurați-vă că este sezonul potrivit. Este posibil să găsiți omizi între primăvara anticipată și căderea timpurie în fiecare an - diferite specii de fluture se găsesc ouă la momente diferite. Cheia este de a afla ce tipuri de fluturi sunt native în zona dvs., apoi căutați în sus când sunt cel mai probabil să pună ouăle.
  • Ouăle de fluture monarh sunt așezate și ieșiți în martie și aprilie - este nevoie de caterpillar aproximativ 2 săptămâni pentru a fi complet crescut, după care se va atașa la o tulpină sau o frunză și să înceapă metamorfoza într-un fluture.
  • Cerbele din Cecropia și Polyphem au ouă la sfârșitul lunii mai și iunie. Ouăle lor se trasează în decurs de 1 până la 2 săptămâni, iar apoi omiștii petrec mâncarea și creșterea de vară, făcându-și cocoanele în august sau septembrie. Ei petrec iarna în coconi și apar la sfârșitul lunii mai sau iunie ca fluturi pentru a pune ouă și pentru a începe din nou ciclul.
  • Ca regulă generală, iunie este un moment bun al anului pentru găsirea de omizi.
  • Dacă nu puteți aștepta până când sunt în sezon, este posibil să cumpărați omizi de la unele companii, astfel încât să le puteți ridica în fluturi.
  • Imagine intitulată Găsiți un Pasul 5 Caterpillar
    5. Du-te într-o zonă din apropiere în care plantele gazdă pentru speciile de fluture locale se dezvoltă în general. Acest lucru ar putea fi un câmp din apropiere, pădure, pădure, curtea sau grădina sau chiar o pepinieră locală.
  • Imagine intitulată Găsiți o pas cu pas 6
    6. Căutați ouă sau omizi pe frunze și flori de plante gazdă. Acestea vor fi, în general, pe laturile de jos ale frunzelor / florilor plantelor gazdă.
  • De exemplu, un monarh arată ca un punct alungit alungit al galbenului cremos - un fel ca capul acelor pini de croitorie colorata.
  • Dacă există fluturi în jur, ați putea vedea chiar și un fluture. Dacă un fluture se află pe o frunză și o lingură, este posibilă că pune un ou, așa că du-te și verifică partea inferioară a frunzei odată ce a plecat.
  • Imagine intitulată Găsiți un caterpillar Pasul 7
    7. Uită-te pe partea inferioară a frunzelor care conțin găuri. În majoritatea cazurilor, omiștii se vor ascunde și se vor mesteca din partea de jos a frunzelor.
  • Imagine intitulată Găsiți un Pasul 8 Caterpillar
    8. Stați sub cardul gazdă și arbuști și căutați în sus pentru omisiuni agățate. Uneori, omizi se vor închide pe părțile laterale ale frunzelor și ramurilor sau se vor bloca de fire de mătase, mai ales dacă se simt în pericol de pericol.
  • Partea 2 din 4:
    Manipularea Caterpillarilor
    1. Imagine intitulată Găsiți un pas 9 Caterpillar
    1. Spălați-vă pe mâini. Caterpilii sunt vulnerabili la infecțiile bacteriene și se pot îmbolnăvi pur și simplu prin atingerea lor. Din acest motiv, este important să vă spălați întotdeauna mâinile înainte de a atinge Caterpillarii.
  • Imagine intitulată Găsiți un caterpillar Pasul 10
    2. Fii delicat. Manipulați pe omizi cu cea mai mare grijă, deoarece acestea sunt fragile și pot fi ușor ucise. Aveți grijă să nu le scăpați, deoarece chiar și cade-le o mică distanță să le omoare.
  • Imaginea intitulată Găsiți un Pasul 11 ​​Caterpillar 11
    3. Nu trageți pe Caterpillars. Caterpilarii se agață strâns pe suprafețele pe care merg. Dacă încercați să ridicați o cocoașă de mers pe jos, ați putea rupe melogul lor. Dacă doriți să mutați o omidă, permiteți-i să meargă pe noua sa suprafață pe cont propriu.
  • Dacă o doriți să vă îndepărteze mâna, să vă coborâți mâna într-o frunză și lăsați-l pe Caterpillar să meargă pe frunze pe cont propriu.
  • Dacă păstrați o omidă și doriți să vă schimbați planta gazdă, puneți o nouă plantă gazdă în recipientul său și dați Caterpillar câteva ore pentru a trece la noua plantă gazdă înainte de a scoate cel vechi.
  • Imagine intitulată Găsiți un Caterpillar Pasul 12
    4. Evitați caterpilarii cu spini de ramificație. Dacă o omidă pare spiky, fuzzy sau păroasă, este posibilă că are o coloană vertebrală care vă va lovi dacă încercați să alegeți Caterpillar. Cele mai multe caterpilasoare sunt culori viu.
  • Caterpillarii obișnuiți se numără molii de buclă, moale de la IO, caterpillarii de la Slug, Puss Caterpillar, Caterpillar de șa, Euclea Delphinii Caterpillar, Moliul Hag, și Caterpillar de trandafir.
  • Imagine intitulată Găsiți o etapă 13 caterpilară
    5. Știți cum să tratați ghearele Caterpillar. Dacă sunteți înghițit de o omidă, puteți utiliza banda adezivă pentru a elimina orice spini spartă din zona de stingere și apoi încercați să o spălați cu săpun și apă pentru a elimina veninul și pentru a reduce iritarea.
  • De asemenea, puteți încerca să puneți gheață și / sau să coaceți sifon pe sting pentru a ajuta la durere și umflare.
  • Cârgurile Caterpillar sunt similare cu gustările de albine, în general, nu sunt fatale, dar pot apărea reacții severe. Dacă aveți o istorie de astm sau de alergii sau reacții alergice, cum ar fi dificultăți de respirație sau umflare severă, solicitați imediat ajutor medical.
  • Partea 3 din 4:
    Ridicând o omidă într-un fluture
    1. Imagine intitulată Găsiți un pas de om 14 Caterpillar
    1. Alegeți un recipient pentru ca Caterpillar să trăiască. Mulți oameni ar prefera să părăsească omidabili în habitatele lor naturale, dar dacă vă simțiți confortabil să luați o casă, asigurați-vă că aveți un recipient potrivit pentru el.
    • Containerele adecvate pentru omizi includ acvariile sau chiar borcane de un galon. Partea superioară a spațiului de locuit trebuie să fie respirabilă și fixată în siguranță: Cheesecloth sau un ecran subțire va funcționa bine.
    • Nu pur și simplu acționați găurile într-un capac de borcan, deoarece acest lucru nu va oferi suficient aer proaspăt pentru omizi. În plus, dacă se târăsc pe capac, marginile ascuțite ale găurilor pot tăia omizi deschisi.
  • Imagine intitulată Găsiți un Pasul 15 Caterpillar
    2. Adăugați bastoane la recipient. Acestea trebuie să fie fixate în siguranță și suficient de puternice pentru ca omiștii să se târască și să-și facă rău. Când puii, mulți omidiri se află cu susul în jos și, după un timp, apar ca fluturi.
  • Rețineți că toți omiditorii se află în sus în jos până la PLAPATE, totuși. Unele molii de molii se sapră în sol la pupa.
  • Imagine intitulată Găsiți un pas de om 16
    3. Hrăniți Caterpillar plantele corecte. Caterpilarii vor avea doar anumite tipuri de plante, iar acest lucru diferă pe baza speciilor. Cel mai bun pariu este să vă hrăniți omul tău același tip de plante pe care l-ați găsit, dar dacă acest lucru nu este posibil, aflați ce tip de om Caterpillar aveți și apoi hrăniți-l frunze de la planta gazdă ideală.
  • Imagine intitulată Găsiți un pas de om 17 Caterpillar
    4. Asigurați-vă că frunzele pe care le hrăniți Caterpillar sunt proaspete. Dacă vă puteți potrivi o plantă vii, în ghiveci în cușcă, este ideal. Dacă nu, asigurați-vă că vă aflați în strânsă gamă de plante gazdă, astfel încât să puteți prelua decupaje proaspete pentru Caterpillar în fiecare zi.
  • Caterpilarii nu vor mânca frunze moarte, uscate sau vechi, deci este imperativ să se facă pe cele proaspete la dispoziția lor în fiecare zi. Puteți păstra frunzele în apă pentru a le păstra, dar nu păstrați apa în același recipient ca și omnicianul, deoarece omul este să cadă în ea și să se înece.
  • Caterpilasii primesc hidratarea de care au nevoie de la alimentarea plantelor, deci nu este nevoie să păstrați apa în recipientul lor.
  • Imagine intitulată Găsiți un pas cu 3 caterpillar
    5. Verificați-vă frunzele. Asigurați-vă că frunzele pe care le hrăniți cu Caterpillar nu au alte insecte pe ele. Un păianjen se poate face cu ușurință în cutia omului tău pe spatele unei frunze și apoi mănâncă-o.
  • Imagine intitulată Găsiți un Caterpillar Pasul 19
    6. Păstrați Humidul Caterpillar. Caterpilarii ca un mediu umed. Dacă cușia arată uscată, puteți să-i dați câteva sprinturi cu apă filtrată sau distilată sau chiar apă de ploaie colectată din exterior.
  • Doar asigurați-vă că nu puteți supraîncărcați recipientul, altfel ar putea începe să crească mucegaiul.
  • Imagine intitulată Găsiți un Pasul 20 Caterpillar
    7. Curățați recipientul în fiecare zi. Caterpilarii mănâncă aproximativ 200 de ori greutatea corporală în fiecare zi și produce o tonă de deșeuri numită "Frass."Trebuie să curățați fracusul din cușcă în fiecare zi, altfel mediul dvs. caterpillar va fi murdar, mucegai și nesănătos.
  • Pentru ca Caterpillarii care stau cu susul în jos până la Pupat, cea mai ușoară modalitate de a păstra cușca curată este să-și lingă fundul cu prosoape de hârtie și apoi să se îndepărteze și să înlocuiască prosoapele de hârtie cu cele proaspete în fiecare zi.
  • Imagine intitulată Găsiți un pas de om 21 Caterpillar
    8. Adăugați solul la fundul containerului dacă omul dvs. va purta subteran. Unele tipuri de Caterpillar Puid Underground și necesită sol pentru a face acest lucru. Dacă aceasta este specia de Caterpillar aveți, va trebui să vă luați recipientul cu doi centimetri de sol.
  • Dacă nu sunteți sigur de ce specii de Caterpillar aveți, sunteți cel mai bine de pe căptușire a containerului cu sol doar în cazul în care.
  • Imagine intitulată Găsiți un pas 22
    9. Cunoașteți ciclul de viață al fluturilor și molii. Fluturile și molii încep ca ouă mici și apoi trasează în larve (Aka Caterpillars). Caterpillarii mănâncă până când își depășesc pielea, care de obicei se întâmplă de aproximativ patru ori înainte ca Caterpillar să-și atingă ultimul "instar" sau o etapă de viață între hale.
  • În finalul său instar, Caterpillar devine un pupa (pentru fluturi, acest lucru este, de asemenea, cunoscut sub numele de Chrysalis). În multe specii de molii, stadiul PUP va implica un cocon sau omul care se înmulțește în sol la pupa.
  • După oriunde de la câteva zile până la câteva luni, un fluture sau o molie va ieși din pupa. Scopul său este apoi să se împerecheze și să se reproducă înainte de a muri.
  • Imagine intitulată Găsiți un pas 23
    10. Știți cât de lungi fluturi și molii trăiesc. Lifespanul unui fluture poate fi oriunde de la câteva zile până la nouă luni, în funcție de mediul său și de capacitatea de a evita prădătorii. Estimarea medie a fluturilor este o lună.
  • Partea 4 din 4:
    Identificarea plantelor gazdă comune
    1. Imagine intitulată Găsiți o etapă Caterpillar 24
    1. Căutați plante de lapte în climate și locații uscate. Planta de lapte este gazdă la speciile de fluture monarh, care este una dintre cele mai frecvente specii de fluture din America de Nord.
    • Laptele de lapte este o perenă înaltă, cu frunze mari și dure, care sunt de obicei lungi și în formă de ovală. Planta crește, de obicei, în locații de uscător și poate fi găsită în câmpuri și de-a lungul drumurilor. Din cele 75 de tipuri de lapte care cresc peste U.S., Monarhii favorizează 30.
    • Semințele de lapte sunt adesea o caracteristică definitorie. Ele sunt mici, plate și roșiatice-maronii, cu părul matasos care iese dintr-un capăt.
  • Imagine intitulată Găsiți o caterpillar Pasul 25
    2. Căutați plante de spicebush în pădure umedă și mlaștini. Spicebush este un mic arbust verde închis, care are frunze în formă de oval și servește ca plante gazdă pentru spicebush SwallowTAil și specii de fluture de orientare orientală.
  • Planta se dezvoltă sub copaci mai mari situați în păduri și păduri și crește fructele roșii strălucitoare.
  • Imagine intitulată Găsiți un pas 26 ° Caterpillar
    3. Căutați copaci de labe în orice zonă umedă în America de Nord de Est. Pay-Paw Copaci sunt plantele gazdă pentru Zebra Swlowtails și pot fi găsite în general în regiunea estică a Americii de Nord, lângă Creeks, Ravines și Hillside abrupte.
  • Paw-laba are frunziș mare care apare tropical și poartă fructe mari palide cu același nume.
  • Imagine intitulată Găsiți un pas 27
    4. Căutați plante de plante medicinale, cum ar fi marar, patrunjel și fenicul. SwallowAilul Negru este atras de plantele din plante, cum ar fi acestea, care pot fi de ajutor dacă doriți să creșteți ierburile la domiciliul dvs. de dragul găsirii Caterpillars.
  • Dill, patrunjel și fenicul sunt cunoscute pentru a crește sălbatic în toată America de Nord și pot fi cumpărate la majoritatea pepinierelor de grădină.
  • Imagine intitulată Găsiți un pas 28 ° Caterpillar
    5. Căutați de nucuri în zonele umede de la America de Nord. Copacii de nuc sunt planta gazdă la molia Luna, care este una dintre cele mai mari molii din America de Nord.
  • Copacii de nuc sunt de obicei găsiți lângă râuri și fluxuri, și cresc în abundență pe tot parcursul statului California.
  • Nucii pot crește până la 70 de picioare (21.3 m) Înalt și tind să aibă ramuri care cresc în afară într-o formă proeminentă, în poziție verticală.
  • Imagine intitulată Găsiți un pas 29 Caterpillar
    6. Descărcați o aplicație de identificare a plantelor. Dacă aveți probleme cu identificarea plantelor gazdă, luați în considerare descărcarea unei aplicații mobile la HEP. Pentru a alege o aplicație mobilă de identificare a plantelor, verificați capturile de ecran și recenziile utilizatorilor.
  • Unele aplicații de identificare a plantelor sunt susținute de universități și alte institute de cercetare și au fost actualizate de către experți în domeniile lor. Dacă este posibil, încercați să descărcați una dintre aceste aplicații înainte de a alege una mai comercială.
  • Imagine intitulată Găsiți un pas 30
    7. Obțineți o carte de identificare a plantelor. Dacă nu aveți un tabletă sau un telefon inteligent sau ar prefera să nu aduceți dispozitive electronice cu dvs. pe plimbări naturale, luați în considerare transportul unei cărți de identificare a plantelor cu dvs. Puteți cumpăra acest lucru la majoritatea librării sau chiar alegeți unul de la biblioteca locală.
  • sfaturi

    Dacă întâmpinați dificultăți în localizarea anumitor specii sălbatice de plante de fluture și molie, încercați să cumpărați plantele dintr-o grădiniță și să le plantați în curtea sau grădina proprie. În majoritatea cazurilor, speciile de fluture care sunt originare din regiunea dvs. vor fi flock la plantele gazdă și vor pune ouăle.
  • Pentru a mări cantitatea de fluture și trafic de molii în curte sau grădină, încercați să plantați plantele nectar în plus față de plantele gazdă. Plantele nectar sunt cunoscute pentru a produce lichide dulci pe care fluturii îl alimentează în mod obișnuit. Exemple de plante nectar sunt azalee, floarea-soarelui, cu ochii negri, liliac, gălbenele și alte tipuri de plante care pot prospera în regiunea dvs.
  • Mulți omizi se amestecă cu plantele lor gazdă. Aceasta se numește camuflaj și îi ajută să-i protejeze de prădători. Din acest motiv, este posibil să trebuiască să arătați îndeaproape la plantele gazdă pentru a găsi orice omizi care ar putea fi pe ele.
  • Avertizări

    Petrecerea timpului în zonele cu frunze în aer liber mărește riscul de a fi mușcat de căpușe. Unele căpușe transportă și transmit bacteriile responsabile pentru boala Lyme, o boală debilitantă care vă poate afecta creierul și sistemul nervos, mușchii și articulațiile și inima voastră. Pentru a reduce riscul de a fi mușcat prin căpușe în timp ce căutați Caterpillars, purtați pantaloni lungi și cămăși cu mâneci lungi și pantofi închise în aer liber. Când ajungeți acasă de la aventura dvs., scoateți hainele și spălați-le. De asemenea, puteți rula o rolă lipicioasă de pe hainele dvs. pentru a ridica orice căpușe care ar fi putut atașa îmbrăcămintea dvs.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar