Cum să accepți că câinele tău iubit este îmbătrânit

Companionul cu animalul dvs. de companie poate fi una dintre cele mai pline de satisfacții și satisfăcătoare din viața ta. Acest lucru este valabil mai ales pentru oamenii care trăiesc singuri, în orice etapă din viață. Din regret, cercul vieții este o realitate pe care fiecare părinte de companie trebuie să o accepte. În acest scop, făcând cele mai multe momente și anii pe care le împărțiți împreună va crea amintiri sincere care durează o viață.

Pași

Partea 1 din 4:
Traind viata la maxim
  1. Imagine intitulată Renocație 2010 091
1
Exercițiu! Câini, atât mari, cât și mici, nu se bucură să fie cooped în interiorul casei sau apartamentului toată ziua. În afară de faptul că este o mare sursă de companie, câinele dvs. poate ajuta la păstrarea de fapt tu sănătos deoarece ei trebuie să fie exercitați. Este, de asemenea, un timp de lipire mare.
  • Pe măsură ce vârstele dvs. de câine, exercițiul regulat este important în păstrarea lor să devină obezi, precum și să împiedice artrita. Plimbări frecvente, frecvente sunt recomandate în locul plimbări lungi, pentru a vă menține animalul de oboseală.
  • Un semn că câinele dvs. devine prea mult exercițiu sau este supra-exercitat, poate fi observat prin notarea respirației lor (numărarea respirației pe care le ia câinele dvs.). Respirația unui câine ar trebui să fie între 25 și 35 de respirații pe minut când exercită. Când respirația se ridică la peste 35 de respirații pe minut, acest lucru înseamnă că câinele este supraîncărcându-se. Ca vârstele dvs. de companie și combinate cu orice problemă de sănătate, exercitizarea poate fi în detrimentul sănătății lor.
  • 2. Bucurați-vă de beneficiile reciproce pentru sănătate. Se sugerează că, precum și oferirea de divertisment și companie, câinii oferă, de asemenea, multe beneficii pentru sănătate pentru tovarășii lor umani.
  • Proprietarii de animale de companie care petrec 15 până la 30 de minute pe zi cu câinele lor pot beneficia de o senzație de pace și liniște, ca urmare a creșterii nivelurilor chimice asociate în creier.
  • Petrecerea timpului cu animalul dvs. de companie vă poate ajuta să vă îmbunătățiți starea de spirit și să reduceți depresia atât la bărbați, cât și la femei.
  • Imagine intitulată 100_0266
    3. Vizitați veterinarul anual. Fiecare câine are nevoie de o verificare anuală și vaccinuri. Utilizarea aceluiași veterinar ajută atât veterinarul cât și câinele să se cunoască reciproc. În plus, medicul veterinar va fi capabil să ofere sfaturi privind îngrijirea animalului dvs. de companie, pe măsură ce se bazează pe istoria lor cu animalul dvs. de companie. Afecțiunile comune legate de vârstă includ:
  • Probleme de ochi, inclusiv pierderea vederii
  • O frecvență crescută de urinare sau urinare tensionată
  • Probleme orale, inclusiv respirația rea ​​și gingiile sângeroase
  • Probleme cutanate, inclusiv formarea de bucăți, moli și umflături
  • Artrita și dificultățile articulare
  • Pierderea în greutate sau câștig
  • Probleme comportamentale și memorie
  • 4. Țineți sfaturile lui Vet. Pe baza examinării anuale, VET dvs. poate face sugestii privind dieta, suplimentele alimentare și exercițiile fizice. Heeding acest sfat este important pentru a vă asigura că partenerul dvs. canin rămâne fericit și sănătos.
  • Veterinarul dvs. știe cât de mult vă iubești câinele și emoțiile care sunt implicate atunci când un animal de companie intră în anii lor seniori. Ca părinte de companie, nu vă fie frică să vă adresați veterinarului dvs. orice întrebări pe care le aveți.
  • Partea 2 din 4:
    Iubind fiecare minut
    1. Imagine intitulată Renocație 2010 094
    1. Vârsta împreună - păstrați-vă unii pe alții tineri. În timp ce adulții îmbătrânesc o dată în fiecare an calendaristic, prietenii noștri canini de vârstă de șapte ani în aceeași perioadă. Un câine este considerat a fi un senior atunci când el sau ea atinge ultimele 25% din speranța lor de viață.
    • În timp ce speranța de viață variază de rasă și dimensiune, în general Câini giganți, cum ar fi Marele Danes, st. Bernard și rase de mastifici, au o speranță de viață de până la zece ani. În cazul raselor mici, inclusiv Beagles, Shih Tzu și Yorkshire Terriers, aproape 40% ajung la o vârstă mai mare de zece ani.
    • Câinele dvs. poate ajuta Protejare Sănătatea ta: În timp ce aveți grijă de sănătatea câinelui dvs. cu excursii anuale la veterinar, animalul dvs. de companie a fost găsit pentru a ajuta la sănătatea părintelui lor de companie în alte moduri:
    • Împreună cu însoțirea și ajutând la sentimentele de depresie, proprietarii de câini au fost menționați să aibă un colesterol mai scăzut și tensiune arterială, precum și având un risc mai scăzut de atac de cord.
    • Unele rase sunt chiar capabile să detecteze cancerul la proprietarii lor. Aceasta include cancerul de colon, vezică, plămân, sân, ovarian și de piele. Unii câini au fost raportați că au mirosit un mol pe pielea proprietarului de acolo și l-au mușcat.
  • Imagine intitulată Renocație 2010 032
    2. Aveți timp de hrănire în cazul în care câinele dvs. devine "oameni alimente". În timp ce ultimul lucru pe care doriți să îl aveți la masă este un câine de cerșit, gospodăriile unei singure persoane și stilul de viață al familiei ocupate pot însemna multe mese așezate pe canapea în camera de zi. Majoritatea animalelor de companie au fost învățate că cerșetorul este a nu Nu, Dar asta este de obicei La masa de masă. Chiar și câini bine pregătiți, în timp ce rareori încearcă să te privească în ochi, pot sta într-un loc care este la îndemâna ta, ar trebui tu să vreți să împărtășiți.
  • Pentru cei dintre noi care nu pot rezista vinovăției, aici este unii Oameni-Food care este sigur să împărtășiți cu câinele dvs. de îmbătrânire:
  • Iaurtul simplu, cu grăsimi scăzute (sau fără grăsimi) oferă probiotice care pot ajuta cu orice problemă digestivă.
  • Ouăle gătite sunt ușor digerate și nu poartă probleme de colesterol. Ele pot fi, de asemenea, folosite pentru a oferi jumătate din dieta zilnică a câinelui.
  • Ficatul este ambalat cu substanțe nutritive, vitamine și minerale. Poate fi folosit pentru a face până la 5% din dieta animalului dvs. de companie.
  • Diferitele tipuri de pești sunt bogate în acizi grași omega 3. Acești acizi grași contribuie la o haină și o piele sănătoasă, împreună cu susținerea sistemului imunitar și reducerea inflamației. Cele mai bune surse sunt somon roz, macrou și sardine.
  • Fără piele, întuneric "carne" de pui oferă mai multă nutriție decât părțile albe cu grăsimi scăzute.
  • Tipuri de carne roșie, cum ar fi carnea de vită, furnizează substanțe nutritive, inclusiv fier și zinc. Pentru a oferi o varietate mai largă de acizi grași, ia în considerare combinarea cărnii roșii (carne de vită și miel) și păsări de curte.
  • În cantități limitate, gătit Legume de crucifer, cum ar fi broccoli, varză, conopidă și germeni de la Bruxelles, furnizează nutrienți și antioxidanți care împiedică cancerul. Rețineți că gătitul legumelor de mai sus este important, deoarece problemele tiroidiene pot rezulta dacă sunt consumate proaspete sau crude.
  • Cartofii dulci dulci sunt bogați în antioxidanți, vitamina C și beta-caroten.
  • Fructe de padure, cum ar fi căpșuni, afine, mure și zmeură oferă fibre, precum și reducând potențial riscul de cancer.
  • Granulele întregi, inclusiv fulgiul de ovăz, oferă o varietate de antioxidanți, vitamine și minerale. De asemenea, adaugă fibre la dieta animalului dvs. de companie.
  • 3. Aveți un timp de hrănire pentru alimentele comerciale pentru câini. Când câinele dvs. intră în ani de vârf, este important ca dieta lor să constituie o cantitate adecvată de grăsimi și proteine, asigurându-se că este mai mică în calorii și mai mare în fibră.
  • Ia în considerare orice probleme de sănătate, cum ar fi probleme legate de inimă, rinichi sau constipație, atunci când se decide asupra alimentelor de companie superioare. Aceste condiții vor necesita o schimbare a dietei. Câinii predispuși la îmbinări artritice, în special în frigul lunilor de iarnă, vor beneficia de un supliment alimentar de glucozamină condroitină. Alimentele de câine uscate vor ajuta cu acumularea tartrului pe dinți dacă câinele dvs. este capabil să-l mestece.
  • Dacă câinele dvs. este încă activ, în stare bună de sănătate și de greutate adecvată, puteți continua să vă hrăniți animalele de companie senior aceleași alimente adulte ca întotdeauna. Dacă nivelul activității se schimbă, veți dori să vă uitați la greutatea lor. Deplasați-vă la alimentele senior dacă creșterea în greutate devine o problemă.
  • TrataCâinele dvs.: Ca câine vârstele dvs., gustul lor pentru tratamente particulare se poate schimba. De asemenea, cu condițiile medicale posibile și / sau iminente, sunt recomandabile tratate, inclusiv anumite ingrediente și suplimente. De asemenea, ar trebui să luați în considerare dimensiunea animalului de companie. Mai jos sunt câteva sugestii pentru tratamente, pe baza dimensiunii și construirii câinilor:
  • Câini mari / giganți. Pene de cartofi gătite sau un mestec de tip mare, sunt adecvate. Este, de asemenea, ceva care le va lua mai mult timp pentru a consuma.
  • Câini de dimensiuni medii. Un ingredient tratează, special conceput pentru digestie, cum ar fi mușcăturile ficatelor înghețate, sunt o alegere bună. De asemenea, puteți căuta tratamente care includ dovleac, cartofi dulci și probiotice, toate fiind blânde pe stomac.
  • Câini mici / jucărie. Moale, probiotice, cookie-uri, cu umplutură de fructe și legume, ajută la menținerea numărului de calorii scăzut și sunt ușor pe maxilarii mici. De asemenea, puteți încerca să umpleți interiorul unei jucării mici, goale cu unt de arahide, pentru o tratare specială.
  • Imagine intitulată Renocație 2010 006
    Imagine intitulată Renocație 2010 006
    4. Impartaseste iubirea. Legătura dintre părintele de companie și PET (părinții) este puternică. Când un proprietar de animale de companie este singur, în cazul în care câinele are o atenție unu-la-o singură atenție de la proprietar, este deosebit de puternică. În casele de familie, câinele dvs. va avea întotdeauna o legătură mai strânsă cu un anumit membru - poate cel care petrece cel mai mult timp cu ei, îi hrănește sau le exercită.
  • Răsfățați-vă animalul. Dacă animalul dvs. de companie doarme cu dvs. pe patul dvs., luați în considerare construirea unei rampe sau câțiva pași pentru a face urcând în pat Mai ușor. Ar trebui să oferiți, de asemenea, tampoane pee.
  • Dacă acordați suplimente pentru condiții legate de îmbătrânire, asigurați-vă că le dați câinelui dvs. pe o bază regulată, regulată.
  • Puppy Tample de antrenament sunt o idee bună, pe măsură ce câinele dvs. devine un senior. Îmbrățișându-le la placa de pee vor salva pe mijlocul călătoriilor din afară sau pe un loc umed pe covor când vă treziți. Scutecele Doggy sunt, de asemenea, disponibile dacă controlul vezicii urinare este o problemă majoră de sănătate.
  • Tratamente și gustări: Întrucât creșterea în greutate este o preocupare cu câinii de rang înalt, asigurați-vă că acordați tratamente adecvate de vârstă, cum ar fi cele menționate mai sus. De asemenea, trebuie remarcat faptul că Tratamente ar trebui să nu fi o sursă majoră a dietei câinelui dvs. Furnizarea de tratamente de două până la trei ori pe zi este amplă - zece până la 15 merg peste bord. De asemenea, amintiți-vă că, în timp ce tratamentele colorate luminos făcute pentru a se asemăna cu alimentele umane pot arăta atrăgătoare, sunt pline de aditivi și colorarea artificială. Cel mai bine este să alegeți tratamente care sunt naturale.
  • 5. Bucurați-vă de a fi iubit. Câinii sunt tovarăși loiali - pot fi dulci, afectuosi, protectori și iubiți proprietarilor lor. Fiecare rasă vine cu propria lor personalitate și trăsături, dar indiferent de rasă, câinele tău va fi întotdeauna iubitor și loial față de stăpânul său. Există cinci semne că câinele dvs. folosește pentru a-ți arăta dragostea:
  • Întâlniți-vă la ușă, văzându-vă coada și vă bucurați să vă văd.
  • Privind la tine cu ochi rotunzi și relaxați. Studiile au arătat că această privință între părintele de companie și PET poate ridica nivelurile reciproce ale hormon de dragoste oxitocină atât la câine, cât și în proprietar.
  • Vine la tine pentru cuddles, doar pentru că! Ei caută atenția fără a aștepta ceva în schimb.
  • Vrea în mod constant să fie aproape de tine. Acest lucru nu înseamnă că vor să se prăbușească tot timpul, dar vor să fie în aceeași vecinătate. S-ar putea să te muți într-o altă cameră. Când anunță câinele dvs., el / ea va veni să afle unde te-ai dus și să-l încurci într-un nou punct aproape de.
  • Dacă câinele dvs. decide că este timpul de joc, el / ea va aduce o jucărie asupra dvs. ca o invitație pentru distracție.
  • Partea 3 din 4:
    Râzând la lucrurile prostești
    1. Imagine intitulată Renocație 2010 066
    1. Bucurați-vă de play. Nu este doar copii care doresc să se distreze! PET dvs. vrea să se distreze prea mult. Iată câteva sugestii pentru a amuza atât pe dvs. cât și câinele dvs .:
    • Încercați versiunea canină a lui 3-card Monte. Acest lucru se numește ante. Pentru a reda, luați trei cupe de hârtie și faceți o gaură în partea de jos a fiecăruia. Așezați paharele în fața câinelui, având ascunse un tratament sub unul, apoi întrebați: "Unde este tratamentul?". Acesta este un joc minunat, în special pentru animalele de companie care au probleme de mobilitate.
    • Lasa-ti vânător Găsiți premiul cu câini de căutare. În secret (bine, nu de asemenea în secret) ascunde o cantitate mică de tratamente în locații din jurul casei dvs. Când comoara este ascunsă, spuneți câinelui dvs "Găsiți tratamentul"!
    • Tug-of-Războiul este întotdeauna distractiv pentru orice câine, indiferent de dimensiune sau vârstă. Trebuie să luați în considerare orice infirmități sau probleme de sănătate pe care le are animalul dvs., inclusiv dinții liberi sau lipsiți sau o maxilară mai slabă.
    • Jocul Fetch este un altul din aceste activități fără sfârșit. Din nou, este important să luați în considerare sănătatea animalului de companie. În timp ce va ajuta la menținerea greutății câinelui dvs. sub control, păstrați în minte condițiile ca artrita. Asigurați-vă că nu vă exagerați. Poate tăiați-l până la cinci aruncări, în loc de 10 sau 15 ani de la câțiva ani în urmă!
    • Luând înotul câinilor dvs. este distractiv minunat. Este un impact scăzut, antrenament aerobic care este ușor pe articulații, precum și mușchii și ligamentele de lucru. La fel ca aerobicul de apă este un antrenament excelent pentru noi, acesta oferă aceleași beneficii pentru animalele noastre de companie. În plus, vizionarea pooch-ului tău face câinele este atât de distractiv să te uiți.
    • Pentru cei care nu au un loc de a lua câini înot, câinii mici sau jucării pot merge pentru o baie în cadă. De asemenea, puteți utiliza o piscină rigidă (polietilenă)! Magazinele de animale de companie le transportă adesea în sezoanele de primăvară și de vară.
  • 2. Luați încântare în Antics. Prietenii noștri cu patru picioare sunt o sursă minunată de distracție.
  • Uneori câinii reacționează la televizor. Te-ai întrebat vreodată dacă câinele tău poate sa A se uita la televizor? Raspunsul este da și De fapt, pot avea spectacole preferate! Iată câțiva factori care vă atrag atenția animalelor de companie la televizor:Imagine intitulată de pe telefonul meu 013
  • Câinele dvs. poate începe la lătrarea secundei a doua el sau ea vede un animal la televizor. Ele devin teritoriale, lătrat la amenințarea percepută ca vehement, așa cum ar fi dacă animalul stătea în aceeași cameră. Ele devin protectoare ale casei și familiei lor!
  • Câinii devin familiarizați cu spectacole speciale sau reclame. Pentru unii, doar câteva bare de cântec tematic sau melodia unui Bark-cap Comercialul poate fi suficient pentru a le trimite într-o spin de coadă.
  • Luarea unui câine pe o dată de joacă poate fi deosebit de amuzantă. Pot fi mai mulți câini care dorm într-o sală de recreere în care se află un televizor. Este nevoie doar de unul pentru a spiona un câine pe televizor pentru a întoarce timpul liniștit într-o ruckus de lătrat. Este ca și cum aceștia se transformă în patrulare, un pact nonverbal pentru a trezi ceilalți în cazul unei intruziuni!
  • Partea 4 din 4:
    Bucurați-vă de fiecare moment
    Imagine intitulată Best Pic Cyndi2
    Imagine intitulată Best Pic Cyndi2
    1. Construiți memorii. Luați prietenul pentru a mirosi florile în primăvară! Înmuiați soarele de vară! Jucați împreună în frunzele căzute și urmăriți-vă câinele și zburați în zăpadă! Comemorați vremurile speciale cu imagini și filme de acasă prin minunile tehnologiei moderne.
  • 2. Sărbătoriți zilele de naștere. S-ar putea să nu știți data exactă sa născut Palul dvs. Burry, dar puteți sărbători ziua în care au venit în viața voastră. Există multe rețete pe Internet pentru prăjiturile de ziua prietenoase cu canini pentru a ajuta la festivități.
  • 3. Savurați lucrurile mici. Amintiți-vă de ziua pe care câinele dvs. a zgâriat și a zgâriat drumul spre brandul dvs. nou pentru a vă trezi cu sărutări? Amintiți-vă cât de descurajați ați fost la marcajul zgârietului care ți-a dat acum patul "aspect nou"? Ce zici de noile dvs. pantofi care au devenit un tratament gustos înainte de a avea chiar șansa de a le purta?
  • Ca supărat și frustrat, ați fi fost în acel moment, ei se vor transforma în amintiri care vă vor face să zâmbiți de-a lungul anilor. Veți rula degetele peste zgârieturi de pe pat și simțiți dragostea pe care o voi și cel mai bun prieten al tău Întotdeauna împărtășite!
  • sfaturi

    Cu mulți ani în urmă, a existat o concepție greșită că câinii nu puteau viziona televiziunea.În actualitate, câinii au reușit întotdeauna să se uite la televizor . Când televizoarele plasmatice și digitale au devenit obișnuite, a făcut-o "vizionarea" TV chiar mai ușor pentru câini. Imaginea a devenit chiar mai clară - tehnologia modernă permite televizorului să proceseze imagini de până la patru ori mai rapid decât televizoarele mai vechi.
  • Adoptați un animal de companie în loc să cumpărați unul. Deși există multe motive foarte legitime pentru care unii nu pot adopta un animal de companie (de exemplu, alergii care creează dificultăți în adoptarea unui animal de companie hipo-alergenic), există multe animale abandonate și salvate în adăposturi.
  • Oferind un animal de companie adoptat o casă iubitoare, și un loc în inima ta, poate aduce atât părintele de companie, cât și părintele animalelor de companie o asemenea bucurie. Adoptarea unui animal de companie senior, știind că veți avea un timp mai scurt împreună, face ia persoana potrivită sau acasă. Fiți sigur că noul dvs. membru al familiei dvs. de blană vă va arăta afecțiunea care explică cât de recunoscător este el sau ea. Acest lucru va fi într-un mod în care cuvintele nu ar putea transmite niciodată.
  • Dacă sunteți confuz la motivul pentru care câinele dvs. este lătrat, există câteva motive neurologice. De exemplu, se pare că câinii sunt capabili să audă o medie de Șapte ori mai bine decât maeștrii lor umani. Literatura susține, de asemenea, că câinii latră din cauza fricii sau anxietății, mulți alții concluzionează că câinii se latră din cauza durerii zgomotului puternic. În timp ce poate fi amuzant să urmăriți, dacă câinele dvs. se latră profund, este modul lor de a spune face oprirea zgomotului. Dacă câinele latră la zgomotele cu mașini puternice, încercați să-l luați în altă parte.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar