Cum să devii un comerciant de card de credit

Rularea unei afaceri poate fi provocată, indiferent de serviciile sau produsele pe care le oferiți. Pentru a asigura o flexibilitate în închiderea tuturor tranzacțiilor posibile, veți dori să acceptați carduri de credit devenind un comerciant de card de credit. Doriți să evitați circumstanțele în care un client sau un client dorește să cumpere produsul dvs. și singura barieră pentru a vă plăti plătit este că nu acceptați carduri de credit. Ca un comerciant de card de credit, aceasta nu ar fi o problemă. Ați vedea doar numeroasele beneficii pentru linia de jos pe care o câștigați prin acceptarea plasticului.

Pași

Partea 1 din 3:
Îndeplinirea cerințelor
  1. Imagine intitulată Curățați-vă de prejudecăți și comportamente bazate pe rasă Pasul 18
1. Obțineți o licență de afaceri dacă nu aveți unul. Vizitați site-ul web al secretarului de stat al statului dvs. și aplicați o licență de afaceri dacă nu aveți deja una. Veți avea nevoie de licență pentru a aplica pentru un cont de comerciant și pentru mai mulți pași de pe linie. Va trebui să așteptați până când aveți de fapt licența înainte de a vă deplasa înainte cu cererea de comercianți de card de credit.
  • Obținerea unei licențe de afaceri poate necesita o taxă mică, în funcție de tipul dvs. de activitate și de stat. Consultați secretarul site-ului dvs. de stat pentru mai multe informații.
  • Imagine intitulată Creați un buget de uz casnic Pasul 9
    2. Deschideți un cont bancar de afaceri. Chiar dacă dețineți un singur proprietar, veți avea nevoie de un cont dedicat bancar de afaceri pentru a fi un comerciant de card de credit. Acest cont va fi utilizat pentru toate tranzacțiile cu carduri de credit. Când deschideți contul, asigurați-vă că ați pus un mic echilibru inițial, deoarece taxele de procesare sau alte taxe pot fi încărcate în cont înainte de a primi banii clienților. Cantitatea echilibrului necesar va depinde de procesorul de plată pe care îl utilizați.
  • Imagine intitulată Anulați o verificare Pasul 1
    3. Îndeplinesc cerințele privind securitatea datelor. Toate afacerile acceptând plățile prin carduri de credit, de la corporații mari la propriile singure, sunt obligate să adere la aceleași standarde de securitate a datelor. Colectiv denumite standardele industriei de carduri de plată (PCI), acestea necesită niveluri specifice de verificare a cardului și criptarea datelor. În general, acest lucru este gestionat de procesorul de plată, dar depinde de dvs. să vă asigurați că aceștia respectă aceste reguli.
  • Tranzacțiile online sunt de obicei protejate de securitatea platformei dvs. de vânzare alese și a procesorului dvs. de plată.
  • Imagine intitulată Bugetul dvs. Pasul 11
    4. Asigurați-vă că nivelurile dvs. de venituri sunt suficient de mari. Multe procesoare de carduri de credit necesită ca afacerea dvs. să câștige o anumită sumă de venit în fiecare lună pentru a se califica pentru starea comerciantului card de credit. Această cerință variază de la foarte scăzut, aproape zero, cerințe privind veniturile până la depășirea a 10.000 $ pe lună, în funcție de procesor. Dacă nu îndepliniți pragul pentru un procesor dat, ați putea fi respinsă. Cu toate acestea, cu o multitudine de opțiuni de procesor acolo, probabil că nu aveți probleme cu găsirea de a vă servi afacerea.
  • Partea 2 din 3:
    Găsirea partenerilor drept
    1. Imagine intitulată Dezvoltați abilitățile de bază de jurnalism Pasul 12
    1. Obțineți un cont de comerciant. Băncile comerciale, numite și achiziționate, sunt băncile comerciale care facilitează acceptarea comercianților de plăți cu carduri de credit. Un cont de comerciant (un cont cu o bancă comercială) este obligat să primească plăți prin card de credit.. Aceste bănci de comerciant procesează plățile utilizând una dintre cele mai importante rețele de carduri de credit (Visa, Mastercard, American Express sau descoperire), care se asigură că plățile merg la emitentul potrivit (banca care a furnizat Cardul clientului). Accesați site-urile web ale majorilor brandurilor de carduri de credit (Visa, Mastercard, Discover sau American Express) și priviți prin lista lor de bănci comerciale. Contactați-le și întrebați despre ratele lor, astfel încât să puteți compara cât de mult va costa serviciile lor.
    • Taxele băncilor de comerciant se bazează pe a "Reducerea comerțului" rata care vă este percepută ca procent din fiecare achiziție. Utilizați această cifră pentru a compara costurile diferitelor bănci comerciale.
    • Atunci când solicitați un cont de comerciant, având următoarele informații gata:
    • Informații de bază, cum ar fi numele afacerii dvs., data fondatoare, tipul de afaceri, adresa și numărul de telefon.
    • Numărul ID-ului fiscal (EIN) și numărul dvs. de securitate socială.
    • Procesarea informațiilor (veniturile dvs. lunare și dacă faceți afaceri în persoană, online sau ambele).
    • Informațiile dvs. bancare, inclusiv numărul dvs. de cont și numărul de rutare.
  • Imaginea intitulată Intrați în Jurnalism Pasul 5
    2. Luați în considerare utilizarea unui agregator. Agregatorii sunt similari cu băncile comerciale, dar nu sunt instituții financiare. Ei pot continua conturi de comerciant și pot facilita tranzacțiile cu carduri de credit, totuși. De exemplu, PayPal operează ca agregator. Vă permite să acceptați toate cardurile de credit majore și să percepe o rată de actualizare care variază în funcție de volumul dvs. de vânzări.
  • Agregatorii oferă uneori soluții de afaceri pentru întreprinderi mult mai mici, care nu pot îndeplini cerințele privind veniturile unora dintre băncile comerciale mai mari.
  • Imaginea intitulată începe un program de pierdere în greutate la locul de muncă Pasul 1
    3. Găsiți un procesor de plată. Dacă nu îndepliniți cerințele pentru o bancă comercială, o altă opțiune este de a atrage ajutorul unui procesor de card de credit. Aceste companii ajută întreprinderile mai mici sau mai noi să accepte carduri de credit prin acționarea ca titular de cont de comerciant pentru o serie de întreprinderi mai mici. În esență, ele acționează ca un om de mijloc între afacerea dvs. și banca comercială și vă oferă acces la vânzările cărților de credit.
  • Aveți grijă atunci când vă uitați la acest tip de aranjament, deoarece utilizarea unui procesor poate ajunge să fie mai scump decât utilizarea unui agregator.
  • Procesoarele de plată ar trebui utilizate atunci când afacerea dvs. nu este suficient de mare pentru a îndeplini cerințele pentru parteneriatul direct cu o bancă comercială.
  • Imagine cu titlu de echilibru și de îngrijire Pasul 6
    4. Configurați plățile mobile. Dacă sunteți o afacere mobilă sau o afacere în creștere care participă la expoziții comerciale sau evenimente similare, poate fi benefică pentru a găsi un procesor care vă poate ajuta să acceptați carduri de credit în deplasare. Aceste procesoare funcționează în mod similar procesoarelor regulate, dar, de obicei, oferă un cititor de card care se conectează la telefon sau tabletă. Examinați mai multe dintre aceste procesoare și structurile lor de taxe conexe, pentru a găsi una care se potrivește afacerii dvs.
  • Procesoarele de plată mobilă sunt deosebit de utile pentru întreprinderile mici sau mobile, cum ar fi camioanele alimentare sau magazinele pop-up.
  • Ele sunt, de asemenea, în general simple de utilizat și pot fi configurate foarte repede.
  • Ca și alți procesatori de plată, probabil că vor fi mai scumpi decât utilizarea unui agregator.
  • Asigurați-vă că vă uitați la structurile de taxe pentru aceste procesoare. S-ar putea să existe taxe suplimentare legate de scanerul de carduri sau taxe plat pe tranzacție care pot mânca în marjele dvs. de profit.
  • Unele dintre procesoarele active pe această piață includ Piața, PayPal AICI, Amazon local Înregistrare, Intuit QuickBooks Gogayment, Plăți SecureNet și Twewhere Payany.
  • Partea 3 din 3:
    Elaborarea detaliilor
    1. Imaginea intitulată Calculați câți bani aveți nevoie pentru a vă retrage pasul 9
    1. Calculați taxele de procesare. Taxele de la băncile comerciale sunt destul de simple și percep un procent din fiecare vânzare bazată pe a "Reducerea comerțului" rată. Cu toate acestea, taxele de procesoare pot fi mai complicate, inclusiv taxele de tranzacție fixe, taxele lunare, taxele de pornire, ratele de reducere variabile sau taxele de verificare a adreselor, în funcție de procesor. Examinați aceste taxe și ceea ce înseamnă pentru afacerea dvs. înainte de a alege un procesor.
    • De asemenea, doriți să vă asigurați că procesorul dvs. percepe doar o rată de actualizare pentru vânzări. În caz contrar, veți fi taxat de două ori dacă un client returnează un element: o dată când elementul este vândut și o dată când este returnat. În acest caz, ați fi taxat de două ori și încă nu ați făcut o vânzare reală.
  • Imaginea intitulată nu este ciudată la locul de muncă Pasul 5
    2. Decideți ce carduri să accepte. Este, în general, cel mai bine să acceptați toate tipurile majore de card de credit (Visa, Mastercard, Descoperă și American Express). Cu toate acestea, uneori anumite tipuri de carduri pot percepe taxe de reducere mai mare, făcându-le nepractici pentru întreprinderile mici. În aceste cazuri, puteți alege întotdeauna să acceptați doar două sau trei tipuri de carduri acum și alegeți să acceptați celelalte mai târziu dacă simțiți că pierdeți clienții din cauza acestuia.
  • Imaginea intitulată Economisiți bani pe bateriile Pasul 3
    3. Deschideți un alt cont de comerciant, dacă este necesar. În unele situații, este posibil să vi se solicite să deschideți două conturi de comercianți separate. De exemplu, dacă intenționați să acceptați plățile ACH (similar cu un control online), va trebui să deschideți un cont de comerciant separat pentru a face față acestor plăți. Alte situații pot apărea în care aveți nevoie pentru a deschide conturile de comerciant separat pentru a accepta diferite tipuri de plăți. Face o judecată să solicite dacă procesul de aplicare și taxele suplimentare merită înainte de a se angaja.
  • Imagine intitulată Evitați greșelile atunci când cumpărați o etapă de acasă 10
    4. Transferați contul dvs. de magazin online. Dacă aveți o locație fizică și, de asemenea, faceți o afacere online, puteți utiliza același cont de comerciant pentru ambele operații. Acest lucru vă poate simplifica procesele contabile și de plată prin consolidarea conturilor dvs. Discutați cu banca dvs. comercială pentru a organiza plăți online și pentru a le ajuta să le stabiliți.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar