Cum să activați un card de credit

Puteți activa noul dvs. card de credit online sau prin telefon în câteva minute. Urmând acest ghid pas cu pas, vă va ajuta să vă salvați de la furtul de identitate și să vă păstrați cardul sigur.

Pași

Metoda 1 din 2:
Activarea cardului prin telefon
  1. Imagine intitulată Activează un card de credit Pasul 1
1. Găsiți numărul de telefon. Ca și site-ul web, numărul de telefon pentru a activa cardul de credit va fi probabil pe card. De asemenea, poate fi în documentele cu cardul.
  • Imaginea intitulată Activează o cartelă de credit Pasul 2
    2. Aveți informațiile dvs. gata. Va avea nevoie de numărul cardului dvs. de credit, numărul contului dvs. și codul de securitate din partea din spate a cardului. Numărul contului ar trebui să fie cu informațiile livrate împreună cu cardul. De asemenea, este posibil să aveți nevoie de numărul dvs. de securitate socială sau data nașterii. Vi se poate cere să dați numele dvs. complet.
  • Imagine intitulată Activează o carte de credit Pasul 3
    3. Apelați numărul. Odată ce apelați numărul, probabil veți ajunge la un serviciu înregistrat. Urmați instrucțiunile date de sistem. Este posibil să trebuiască să introduceți informații cu tastatura, cum ar fi numărul cardului dvs. de credit sau codul de securitate.
  • Imagine intitulată Activează un card de credit Pasul 4
    4. Finalizați procesul. Finalizați furnizarea sistemului informațiile dvs. Odată ce ați dat toate informațiile, cardul dvs. va fi activat.
  • Imaginea intitulată Activează un card de credit Pasul 5
    5. Scoateți autocolantul și semnați cardul. Îndepărtați autocolantul înapoi de la card cu informațiile de activare pe ea. Adăugați semnătura dvs. în partea din spate a cardului.
  • Metoda 2 din 2:
    Activarea cardului online
    1. Imagine intitulată Activează o carte de credit Pasul 6
    1. Găsiți informațiile de activare de pe card. Cardul dvs. ar trebui să aibă un site web în care vă puteți activa cardul. Adesea, este pe un autocolant pe card, dar poate fi, de asemenea, în pachetul de informații care au venit cu cartela.
  • Imaginea intitulată Activează un card de credit Pasul 7
    2. Introduceți informațiile de pe site-ul web al băncii sau al companiei de credit pentru a vă activa cardul. Veți avea nevoie de informații, cum ar fi numărul cardului dvs. de credit, numele dvs. și codul de securitate, pe care îl puteți găsi pe partea din spate a cardului. De asemenea, aveți nevoie de numărul dvs. de securitate socială și data nașterii.
  • Imagine intitulată Activează o carte de credit Pasul 8
    3. Trimiteți informațiile. Odată ce ați introdus informațiile, o examinați pentru a vă asigura că este corect. Apăsați butonul Trimiteți sau activați, iar cardul dvs. va fi activat.
  • După ce ați activat cardul online, răsfoiți site-ul un pic pentru a afla dacă există oferte speciale disponibile pentru activări noi. Multe companii oferă beneficii noilor posesori de carduri.
  • Imaginea intitulată Activează o carte de credit Pasul 9
    4. Confirmați că ați activat cartea dvs. de credit online. Instituțiile financiare vă vor suna sau vă vor trimite un e-mail pentru a verifica activarea. Dacă nu primiți un e-mail, puteți contacta compania pentru a verifica dacă cardul dvs. a fost activat.
  • Imagine intitulată Activează o carte de credit Pasul 10
    5. Scoateți autocolantul și semnați cardul. Luați autocolantul de pe cardul care a avut informațiile de activare pe ea. Semnați partea din spate a cardului cu numele dvs.
  • Imagine intitulată Activează o carte de credit Pasul 11
    6. Dacă este necesar, configurați-vă sau conectați-vă la un cont online cu banca dvs. Veți avea nevoie de un cont online cu compania după activarea cardului. Pentru a configura un cont, veți avea nevoie de informații precum data nașterii, numărul dvs. de securitate socială, o adresă de e-mail, o parolă și un număr de cont. De asemenea, este posibil să aveți nevoie să configurați un nume de utilizator care este separat de e-mailul dvs. Unele site-uri web nu necesită să aveți un cont online pentru a vă activa cardul. Verificați dacă dvs. dvs. vizitează site-ul de activare listat pe card.
  • Dacă aveți deja un cont, introduceți noul nume de utilizator și parola pentru a accesa contul dvs.
  • sfaturi

    Dacă aveți probleme, apelați serviciul clienți și faceți clic pe până când veți obține o persoană live. Acea persoană vă poate vorbi prin proces sau vă poate activa cardul pentru dvs.

    Avertizări

    Activați cardul dvs. de credit pe propriul computer cu conexiunea la Internet, deoarece este mai sigură decât conexiunile publice WiFi.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar