Cum să acceptați cardurile de credit prin telefon

Fiind capabil să accepte cardurile de credit prin telefon vă poate permite să efectuați o vânzare atunci când un client nu poate veni la locul dvs. de activitate. În unele cazuri, vă poate permite să vă bucurați de vânzările mobile. Informațiile exacte și configurarea de care aveți nevoie variază în funcție de metoda pe care o utilizați pentru a procesa cardurile de credit prin telefon.

Pași

Metoda 1 din 3:
Pornirea smartphone-ului dvs. într-o mașină de procesare a cărților de credit
  1. Imagine intitulată acceptă carduri de credit prin telefon Pasul 1
1. Creați un cont cu un furnizor de procesare a cardului de credit mobil. Unii vor accepta informații despre cartea de credit trimise utilizând browserul de Internet al telefonului dvs. inteligent, în timp ce altele vă vor solicita să achiziționați echipamente pentru a fi utilizate cu telefonul smartphone. Unii pot solicita să utilizați o aplicație.
  • Furnizorii de procesare a cărților de credit mobile includ Intuit, Bluepay, Piața și Payfirmma.Imagine intitulată acceptă carduri de credit prin telefon Pasul 1Bullet1
  • Imagine intitulată acceptă carduri de credit prin telefon Pasul 2
    2. Instalați orice echipament sau aplicații necesare pe telefon. Este posibil să fie necesar să introduceți ștecherul pentru un cititor de carduri de credit în mufa căștilor din telefonul dvs. Unele companii utilizează un caz cu un cititor de carduri de credit încorporat.
  • Dacă compania dvs. de procesare vă cere să utilizați o aplicație, descărcați-o pe telefon și să o instalați.Imagine intitulată acceptă carduri de credit prin telefon Pasul 2Bullet1
  • Imagine intitulată acceptă carduri de credit prin telefon Pasul 3
    3. Introduceți informațiile despre cardul de credit. Aceasta va fi determinată de cerințele companiei dvs. de procesare a cardului dvs. de credit. Este posibil să nu aveți spațiu pe ecran pentru ca clientul să-și semneze numele. Cele mai multe companii de procesare mobilă au un buton electronic care semnifică dacă clientul a autorizat vânzarea. Pentru a continua, atingeți butonul corespunzător.
  • Imagine intitulată acceptă carduri de credit prin telefon Pasul 4
    4. Acceptați o plată cu card de credit fără cititor. Companiile precum pătratul vă permit să procesați o plată utilizând o aplicație fără cititor de carduri de credit. Iată pașii:
  • Descărcați aplicația pentru registrul pătrat.Imagine intitulată acceptă carduri de credit prin telefon Pasul 4Bullet1
  • Folosind tastatura dvs., introduceți valoarea tranzacției .Imagine intitulată acceptă carduri de credit prin telefon Pasul 4Bullet2
  • Atingeți "Încărca" Pentru a începe procesarea plății.Imagine intitulată acceptă carduri de credit prin telefon Pasul 4Bullet3
  • Atingeți "Card de credit" sau "Card" Pentru a introduce numărul cardului, codul de securitate, data de expirare și codul poștal de facturare al clientului.
  • Atingeți "Încărca."
  • Dacă ați activat funcția de semnături, adresați-vă clientului să semneze cu degetul. Ele pot lăsa, de asemenea, un sfat dacă această caracteristică este activată. Dacă clientul dvs. nu este disponibil pentru a semna, puteți scrie "Telefon" sau "Ordinul de Internet" În locul unei semnături.
  • Robinetele clientului "Semnarea de semnare," și apoi pot introduce metoda preferată de livrare a chitanței, cum ar fi e-mailul.
  • Dacă ați introdus totul corect, ecranul final va fi citit "Toți ați terminat" După completarea plății.
  • Metoda 2 din 3:
    Procesarea unui card de credit prin telefon
    1. Imagine intitulată acceptă carduri de credit prin telefon Pasul 5
    1. Evaluați-vă folosind propriul cont de comerciant vs. tert. Dacă veți face o mulțime de tranzacții, vă recomandăm să investiți în propriul dvs. cont de comerciant și echipamente de procesare a cardurilor de credit. Companiile de prelucrare a cărților de credit, cum ar fi serviciile comercianților emblematice, prelucrarea cărților de credit și serviciile comerciale cu Cayan nu vă vor cere să investiți într-un cont de comerciant sau un echipament de procesare a cărților de credit, dar va trebui să plătiți o taxă pentru fiecare tranzacție.
  • Imagine intitulată acceptă carduri de credit prin telefon Pasul 6
    2. Determinați ce informații sunt necesare. Dacă decideți să utilizați propriul echipament de procesare, efectuați o tranzacție de încercare, astfel încât să știți ce informații va trebui să obțineți de la clientul dvs. În majoritatea cazurilor, veți avea nevoie de numărul complet de card de credit de 16 cifre, numele așa cum apare pe cardul de credit, data de expirare și adresa de facturare asociată numărului cardului de credit.
  • Imagine intitulată acceptă carduri de credit prin telefon Pasul 7
    3. Procesați vânzarea cu propriul cont de comerciant. Dacă utilizați propriul cont de comerciant și terminal de card de credit, adunați mai întâi informațiile necesare de la client. Va trebui să introduceți informațiile de facturare ale clientului pentru a procesa vânzarea.
  • Introduceți manual numărul cardului de 16 cifre, utilizând tastatura numerică de pe terminalul cardului dvs. de credit. presa "introduce."
  • Urmați instrucțiunile terminalelor cardului de credit pentru a introduce restul informațiilor necesare, inclusiv numele clientului și adresa de facturare și data de expirare a cardului.
  • Imagine intitulată acceptă carduri de credit prin telefon Pasul 8
    4. Fișier și distribuiți chitanța cu hardcopie. Scoateți chitanța cardului de credit, depuneți-vă copia și puneți copia clientului cu orice produse pe care le veți trimite prin poștă la client. Scrie "per solicitare de client," pe linia de semnătură.
  • Metoda 3 din 3:
    Procesarea unui card de credit cu un serviciu terț
    1. Imaginea intitulată acceptă carduri de credit prin telefon Pasul 9
    1. Determinați ce informații sunt necesare. O companie de procesare a cărților de credit va necesita anumite informații pentru a procesa achizițiile de carduri de credit fără semnătură. În majoritatea cazurilor, veți avea nevoie de numărul complet de card de credit de 16 cifre, numele așa cum apare pe cardul de credit, data de expirare și adresa de facturare asociată numărului cardului de credit.
    • Unele companii de procesare a cărților de credit vor cere să aveți codul de securitate de 3 cifre, situat pe partea din spate a cărții de credit, pentru tranzacțiile telefonice.
  • Imagine intitulată acceptă carduri de credit prin telefon Pasul 10
    2. Colectați și transmiteți informațiile despre cartea de credit a clientului. Unele companii de cărți de credit terțe au un număr de apel, în timp ce altele utilizează un centru de procesare online. Puteți găsi mai convenabil să utilizați procesarea online. Alegeți o companie care oferă 24 de ore, șapte zile pe săptămână disponibilitate.
  • Imagine intitulată acceptă carduri de credit prin telefon Pasul 11
    3. Așteptați confirmarea de la furnizorul dvs. Aceasta poate fi o confirmare verbală sau scrisă. Este posibil să fie necesar să scrieți un număr de tranzacție pentru înregistrările dvs.
  • Dacă utilizați un furnizor terț, este posibil să nu aveți o chitanță hardcopie pentru înregistrările dvs. sau pentru client. Păstrați înregistrări detaliate ale tranzacției.
  • sfaturi

    Avertizări

    Multe companii de procesare a cărților de credit vor percepe o taxă de serviciu lunară în plus față de fiecare taxă de tranzacție. Acesta poate fi un dezavantaj pentru comercianții cu volum redus.
  • Majoritatea companiilor de procesare a cărților de credit vă vor percepe o taxă mai mare pentru a procesa un număr de card de credit introdus manual decât taxa pe care o suporți atunci când glisați o cartelă.
  • Important: Asigurați-vă că manipularea informațiilor despre clienți, în special a informațiilor financiare, este etanșă. Ar trebui să investiți în bună securitate cibernetică și să implementați un sistem pentru a vă asigura că informațiile despre clienți sunt garantate. Lăsarea informațiilor să iasă sau să fie luată de hackeri vă poate lăsa cu procese și publicitate proastă.
  • Utilizați o companie care criptează datele despre cardul de credit în momentul în care este introdus. Unii nu criptează datele cardului în timpul colectării sau transmiterii, ceea ce ridică preocupări de securitate.
  • Întotdeauna a tăiat sau distruge orice note de hârtie pe care le-ați făcut care conțin informațiile complete ale cărții de credit ale clientului, data de expirare și adresa de facturare a clientului. Dacă nu faceți și cineva fură informațiile, este posibil să fiți răspunzători pentru orice taxe neautorizate.
  • Unele companii de procesare a cărților de credit vor limita accesul la fondurile dvs. pentru o anumită perioadă de timp. De exemplu, este posibil să puteți procesa până la 1.000 de dolari în vânzări în orice perioadă de șapte zile, dar toate fondurile care depășesc 1.000 de dolari pot fi plasate într-un cont de rezervă de până la 30 de zile. Alții pot plasa imediat fondurile dvs. fără notificare și cu puțină transparență.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar