Cum să obțineți bani înapoi de pe un card de credit

Emitenții de carduri de credit sunt dornici să vă facă afacerea. Una dintre strategiile pe care le folosesc pentru a realiza acest lucru este de a oferi carduri de credit care vă permit să acumulați reduceri de numerar. Aceste carduri lucrează în mod similar cu cardurile care acumulează reduceri / recompense / mile / etc. Companiile de cărți de credit încarcă comercianții o taxă pentru a-și procesa cărțile. În Statele Unite și Marea Britanie, multe dintre companii oferă acum o parte din comisionul respectiv înapoi la consumator sub formă de recompense în numerar. Ar trebui să țineți cont de mai multe considerații atunci când decideți ce tip de card face cel mai mare sens pentru dvs. și cum să îl utilizați eficient.

Pași

Partea 1 din 2:
Alegerea cardului drept
  1. Imaginea intitulată obține bani înapoi de la un card de credit pas 1
1. Înțelegeți cum funcționează recompense de numerar. Banii înapoi pe carduri care oferă acest avantaj vin, de obicei, sub formă de credit adăugat înapoi în cont. În funcție de card, veți câștiga cantități diferite de numerar sub formă de procente. Banca Regală a Canadei (RBC) oferă, de exemplu, un card care plătește 2% pentru achizițiile în magazinele de produse alimentare și 1% pe toate celelalte achiziții și plăți automate.
  • Emitenții diferiți vor furniza diferite opțiuni privind momentul aplicării beneficiilor câștigate în numerar. Cartea RBC menționată mai sus, de exemplu, vă permite să primiți plățile de fiecare dată când soldul ajunge la 25 $ sau o dată pe an, obținându-vă o sumă mai mare deodată.
  • Imaginea intitulată Obțineți bani înapoi de la un card de credit Pasul 2
    2. Comparați beneficiile din numerar înapoi. Puteți utiliza site-uri web, cum ar fi Nerdwallet sau dolarul simplu (printre multe altele) pentru a compara beneficiile relative ale diferitelor carduri, cum ar fi locul în care câștigă cel mai mare procent de bani înapoi și cum puteți aplica fondurile.
  • Cea mai mare ofertă între .05% și 2% în medie, deși unii l-au ridicat la fel de mare ca 5%. Alte cărți oferă rate mai mari pentru primele câteva luni pe care le aveți pe card, dar nu permanent. Citiți imprimarea fină pe fiecare card pentru a determina care este cel mai probabil să vă beneficieze.
  • Imaginea intitulată Obțineți bani înapoi de la un card de credit Pasul 3
    3. Restrângeți selecția pe baza altor criterii cardurilor de credit. Cardurile din numerar sunt încă supuse unor taxe anuale și ratelor procentuale anuale (APR), la fel ca cardurile de credit normale. Asigurați-vă că luați acești factori în considerare, precum și cercetați și alegeți o cartelă potrivită pentru dvs.
  • Deoarece APR este legat de factori precum scorul de credit, vă ajută să aveți scorul dvs. actual la îndemână. Multe dintre site-urile pe care le puteți utiliza pentru a compara cardurile vă permit să restrângeți pe baza scorului dvs. de credit ca unul dintre criterii.
  • Imaginea intitulată Obțineți bani înapoi de la un card de credit Pasul 4
    4. Aplicați pentru cardul pe care îl alegeți. Procesul de aplicare pentru aceste carduri este același cu orice alt card de credit. Acesta va include informațiile dvs. personale, cum ar fi adresa și numărul de securitate socială, precum și informațiile privind ocuparea forței de muncă. De asemenea, va trebui să autorizați compania să privească istoria dvs. de credit. Încercați să nu aplicați pentru o cartelă pentru care credeți că nu vă puteți califica. Numărul de momente pe care le aplicați și sunt respinse pentru un card de credit face parte din scorul dvs. de credit.
  • Cele mai multe companii vă vor permite să aplicați online sau puteți imprima o aplicație la Mail în.
  • Odată ce primiți cardul, veți apela un număr de telefon gratuit pentru a activa cardul.
  • Semnați partea din spate a cardului în caseta de semnătură sau scrieți "ID-ul solicitării" Dacă nu doriți să aveți semnătura dvs. pe ea. Atunci vi se va cere să arătați identificarea de fiecare dată când utilizați cardul.
  • Partea 2 din 2:
    Maximizarea recompenselor în numerar
    1. Imaginea intitulată Obțineți bani înapoi de la un card de credit Pasul 5
    1. Utilizați cardul în loc de numerar. Cu cât folosiți mai mult cardul, cu atât mai multe recompense veți primi. În loc să luați bani din bancă, utilizați cardul de recompense în numerar pentru toate achizițiile dvs. standard, în special cele din locațiile care câștigă recompensele mai mari.
  • Imaginea intitulată Obțineți bani înapoi de la un card de credit Pasul 6
    2. Plătiți cardul în fiecare lună. Deoarece cardul este supus ratelor dobânzilor, ar trebui să-l plătiți în fiecare lună pentru a evita acumularea de taxe de interes. Acest lucru este esențial pentru realizarea unui câștig net de la utilizarea cardului. Dacă vădeți în urmă plățile și ajungeți să plătiți mai mult în taxele de finanțare sau plățile întârziate decât câștigați în numerar înapoi, atunci sunteți mai bine să utilizați bani.
  • Majoritatea cardurilor vă permit să configurați plăți automate dintr-un cont de verificare. Acest lucru va debita direct contul dvs. de verificare pentru a plăti cardul în fiecare lună. Dacă vă economisește să vă amintiți datele datorate în fiecare lună, dar totuși trebuie să vă asigurați că păstrați suficient în contul dvs. pentru a acoperi taxele cu carduri de credit.
  • Imaginea intitulată Obțineți bani înapoi de la un card de credit Pasul 7
    3. Plătiți datoriile înainte de a cheltui mai mult. Dacă vă întâmpinați în spatele cărții de numerar sau pe alt card de credit, opriți-le să le utilizați până când plătiți datoriile. Toate taxele suplimentare de interes și de finanțare vor depăși orice recompense pe care le câștigi.
  • Imaginea intitulată Obțineți bani înapoi de la un card de credit Pasul 8
    4. Nu utilizați cardul pentru a elimina avansurile în numerar. Avansurile în numerar nu câștigă recompense în numerar pe majoritatea cardurilor. De obicei, plătiți interesul unui avans în numerar din ziua în care o luați, spre deosebire de momentul potrivit. Aceasta înseamnă că utilizarea cardului pentru avansuri în numerar va șterge beneficiile oricăror numerar pe care îl câștigați foarte repede.
  • Imaginea intitulată Obțineți bani înapoi de la un card de credit Pasul 9
    5. Rămâneți în limita dvs. de credit. Cardurile de credit sunt supuse taxelor supra-limite dacă cheltuiți mai mult cu cardul, apoi linia de credit permite. Chiar și una dintre aceste taxe poate duce la plata mai mare decât câștigați în numerar înapoi recompense timp de câteva luni.
  • Imaginea intitulată Obțineți bani înapoi de la un card de credit Pasul 10
    6. Optimizați-vă cheltuielile cu cartela. Dacă vă apropiați de limita de credit sau știți că vă puteți permite să cheltuiți atât de mult pe card și să o plătiți în fiecare lună, apoi utilizați cardul cât mai eficient posibil. Dacă puteți cheltui doar 50 de dolari, de exemplu, și știți că achizițiile de gaze vă aduc 2% bani înapoi în timp ce orice altceva vă primește 1%, apoi utilizați numai cardul pentru a achiziționa gaze. Această strategie vă va câștiga cel mai mult în recompense în numerar.
  • Imaginea intitulată Obțineți bani înapoi de la un card de credit Pasul 11
    7. Luați în considerare profitând de opțiunile de transfer de echilibru. Multe cărți oferă opțiuni de transfer de echilibru care vă permit să transferați soldul de pe alte carduri de credit pe noul card. Calculați beneficiile potențiale ale unui transfer de echilibru înainte de a face acest lucru. În unele cazuri, puteți beneficia de transferul soldului asupra câștigului de câștig înapoi pe datoriile de credit pe care ar trebui să le ramburseze indiferent.
  • Imaginea intitulată Obțineți bani înapoi de la un card de credit Pasul 12
    8. Profitați de bonusurile accelerate. Perioada introductivă sau promoțională a multor carduri de rezervă în numerar include oriunde de la o la trei luni în care cardul câștigă recompense "accelerate". Deoarece acestea sunt oferte de timp limitate, ar trebui să utilizați cardul cât mai mult posibil pentru achizițiile pe care le-ați face indiferent în timpul acestei perioade accelerate.
  • Imaginea intitulată Obțineți bani înapoi de la un card de credit Pasul 13
    9. Utilizați cardul în moduri creative. Cu cât mai mulți bani pe care îi cheltuiți pe card, cu atât mai mult vă întoarceți în recompense. Provocați-vă să găsiți modalități creative de a utiliza cardul care nu vă supraexpuneți bugetul. De exemplu:
  • Dacă toți ceilalți prieteni plătesc numerar la cină, oferta de a ridica fila pe card în timp ce colectarea numerarului. Este mai ușor pentru server decât împărțirea verificării și imediat să vă rambursați pentru porțiunile facturii care nu au fost ale tale.
  • Utilizați cardul pentru cheltuielile de lucru. Multe locuri de muncă necesită cheltuieli externe pentru prânzuri de afaceri, călătorie etc. Dacă nu aveți o carte de companie, utilizați cartela de cash-back. Compania dvs. vă va rambursa odată ce trimiteți un raport de cheltuieli și, în esență, veți câștiga recompense gratuite în numerar.
  • sfaturi

    Revizuiți și comparați programul dvs. actual cel puțin o dată pe an la noi oferte, deoarece acestea sunt în continuă schimbare. Dacă găsiți o ofertă dorită, apelați compania curentă de carduri de credit și încercați să negociați. Este mai ușor să rămâi cu aceeași companie decât să schimbi dacă sunt dispuși să-ți îndeplinească termenii.
  • Verificați dacă cardul este 0% dobândă și taxa zero numai pentru primul an sau, de asemenea, pentru reînnoirea ulterioară. Ele se vor înșela aici în imprimarea fină.
  • Luați în considerare cărțile în care câștigați și Miles sau puncte. Cardurile în care câștigați recompense cu întreprinderi specifice, cum ar fi companiile aeriene sau companiile, adesea acumulați recompense la o rată mai mare decât recompensele în numerar. Deși aceste recompense sunt mai puțin rambursabile, ele se pot dovedi mai benefice pentru dvs. dacă faceți în mod obișnuit achiziții mari cu acel comerciant specific.
  • Utilizați cardul pentru achizițiile de zi cu zi pentru a vă optimiza recompensa în numerar înapoi.
  • Avertizări

    Nu păstrați un echilibru de funcționare pe carduri care oferă recompense în numerar. În mod obișnuit, aceste carduri au o viteză mai mare (rata procentuală anuală) decât altele. În loc să primească bani în plus, veți plăti un interes suplimentar la acest echilibru.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar