Cum se adaugă un card de credit la un ceas apple

Thisewill vă învață cum să adăugați un card de credit la Apple Plătiți pe ceasul dvs. Apple. Pentru a face acest lucru, va trebui să adăugați cardul la aplicația Apple Watch Apple iPhone.

Pași

  1. Imagine intitulată Adăugați un card de credit la un ceas Apple Pasul 1
1. Deschideți aplicația Apple Watch pe iPhone. Această aplicație este de obicei negru și prezintă conturul unui ceas și bandă de supraveghere pe care o veți putea găsi pe unul dintre ecranele de acasă.
  • Imagine intitulată Adăugați o carte de credit la un ceas Apple Pasul 2
    2. Atingeți Ceasul meu. Veți vedea această filă în colțul din stânga jos al ecranului - dacă aveți mai multe ceasuri de mere, va trebui să atingeți pentru a alege unul înainte de a putea continua.
  • Imagine intitulată Adăugați o carte de credit la un ceas Apple Pasul 3
    3. Atingeți Wallet & Apple plata. Este in "W" Listarea meniului, în apropierea fundului.
  • Imagine intitulată Adăugați un card de credit la un ceas Apple Pasul 4
    4. Atingeți Adăugați card de credit sau de debit. Veți vedea acest lucru lângă partea de sus a paginii noi.
  • Imagine intitulată Adăugați un card de credit la un pas de ceas Pasul 5.Jpeg
    5. Urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a adăuga o cartelă. Aplicația vă va solicita fie să adăugați o cartelă pe care o utilizați împreună cu ID-ul dvs. Apple, adăugați o cartelă care este activă pe un alt dispozitiv sau adăugați carduri pe care le-ați eliminat recent. Dacă alegeți oricare dintre aceste opțiuni, va trebui doar să introduceți codul de securitate al cardului.
  • Dacă nu alegeți una dintre aceste opțiuni, apăsați Continua Pentru a continua adăugarea unei noi carduri, care include fie plasarea cardului pe o suprafață plană și uniformă și luând o imagine a acestuia cu iPhone-ul dvs. pentru a prefigura secțiunile sau pentru a introduce informațiile manual.
  • Imagine intitulată Adăugați un card de credit la un pas de ceas de ceas 6.Jpeg
    6. Atingeți Următorul și apoi sunt de acord. Veți vedea aceste butoane în colțurile din dreapta sus și inferioară ale ecranului dvs. După aceasta, cardul dvs. de credit va începe să lucreze cu ceasul dvs. Apple.
  • Este posibil să vi se solicite să verificați cardul dvs., care include introducerea unui cod de opt cifre trimis prin mesaj text sau prin e-mail.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar