Cum să fii distrați în timpul unei mașini lungi

Driverele lungi în mașină sunt destul de comune, în special pentru persoanele care doresc să călătorească. Poate fi ușor să vă plictisiți în timp ce se limitează într-un spațiu mic, cu opțiuni limitate, dar dacă lucrați cu ocazia pe care o aveți, distrați-vă poate fi ușor și ușor. Puteți verifica podcast-uri sau audiobook-uri, joacă jocuri cum ar fi vânătoarea de curățare a drumurilor rutiere sau utilizați Talk-to-text pentru a începe să scrie o carte sau un blog. De asemenea, puteți să luați timp pentru a cunoaște pe ceilalți pasageri, faceți opriri la atracțiile care arată interesante sau de redare Baseball Baseball.

Pași

Metoda 1 din 3:
Ascultarea lucrurilor noi
  1. Imaginea intitulată să fie distrasă în timp ce într-o mașină lungă 1
1. Întoarceți-vă CD-urile preferate din copilărie. În timp ce gustul dvs. în muzică sa schimbat probabil de când ați fost un copil, puteți avea în continuare acele vechi CD-uri vechi undeva. O unitate lungă poate fi un moment minunat pentru o plimbare de mers pe jos. Apuca o mână de CD-uri pe care nu le-ai ascultat de ani de zile și vezi dacă poți să cânți în continuare la toate cuvintele.
  • De asemenea, puteți lua unele dintre favoritele dvs. actuale, împrumutați muzică nouă de la un prieten sau verificați ceva aleatoriu din bibliotecă.
  • Dacă preferați un player MP3 pe CD-uri, luați în considerare că îl puteți juca pe Shuffle și vedeți dacă sunteți surprins de o parte din muzica pe care ați uitat-o ​​ați avut acolo.
  • Când călătoriți cu copii, aduceți niște CD-uri de cântece stupide, copiii le place să cânte la. Sau dacă sunt mai în vârstă, lăsați-i să joace o parte din muzica pe care îi plac.
  • Imaginea intitulată se va distra în timpul unui pas cu unitate lungă 2
    2. Abordați un citit dur cu un audiobook. Dacă vă place să citiți, probabil că aveți o carte pe care o cunoașteți că ați citit, dar ați evitat. O călătorie lungă poate fi un moment minunat pentru a asculta un audiobook, mai ales o carte pe care nu o puteți face citită. Veți experimenta povestea fără potențialul plictisit de ore de citire.
  • Majoritatea bibliotecilor publice au un sortiment mare de audiobook-uri pe CD, pe care le puteți verifica. De asemenea, puteți descărca de pe site-uri precum audibil. Unele biblioteci pot avea chiar audiobook-uri digitale pentru streaming sau descărcare.
  • Există tot felul de audiobook-uri care sunt prietenoase cu copiii, deci considerați că găsiți o poveste a copiilor și a adulților ambii s-ar putea bucura.
  • Nu trebuie să alegeți o carte dificilă. Ați putea verifica cel mai recent cel mai bun vânzător sau ceva de genul unui prieten a recomandat să vă dezactivați prea mult timp.
  • Imaginea intitulată să fie distrasă în timpul unui pas cu unitate lungă 3
    3. Da podcast-o încercare. Deși podcast-urile au fost în jur de ani de zile, mulți oameni sunt încă necunoscuți cu ei. Acestea sunt înregistrări audio scripted sau nescripționate. Podcasturile au adesea interviuri de celebritate, dar pot fi făcute și de oameni care nu sunt altfel faimos. Căutarea în iTunes sau magazinul Google Play vă va oferi opțiuni aproape nelimitate.
  • Puteți descărca podcast-uri care discută cele mai recente sporturi sportive, care includ cântece sau clipuri complete sau podcast-uri serializate care spun o narațiune în fiecare episod. Dacă aveți un hobby sau un interes, există cel mai probabil un podcast care vă va potrivi gustului.
  • Imaginea intitulată să fie distrasă în timpul unei unități lungi de unitate 4
    4. Răsfoiți posturile de radio locale. Dacă sunteți departe de casă, verificați ce stații de muzică joacă în localizarea pe care o conduci. S-ar putea să presupunem că radioul este în principiu același peste tot, dar ați putea fi surprins de ceea ce găsiți că ați jucat. Chiar dacă nu vă mulțumiți pe o stație sau dacă nimeni nu are suficientă recepție, este o modalitate distractivă de a lua o pauză de la orice altceva pe care îl ascultați.
  • Metoda 2 din 3:
    Jucând jocuri ca grup
    1. Imaginea intitulată să fie distrasă în timp ce într-o mașină lungă de acțiune 5
    1. Creați o poveste o propoziție la un moment dat. Începeți cu șoferul dând prima linie a unei povestiri pe care o alcătuiesc. Apoi mergeți în sensul acelor de ceasornic prin pasageri și că fiecare persoană spune următoarea propoziție a povestirii. Puteți încerca să lucrați împreună pentru a urma un model logic, sau unii jucători se pot gândi la ceva nebun pentru a contesta persoana după ei.
    • Ideea este de a gândi repede și de a păstra povestea în mișcare, deci au un termen rezonabil la cât timp fiecare jucător își spune sentința.
    • Dacă jucați de mai multe ori, rotiți cine începe povestea sau lăsați oamenii să sară cu sentința lor într-o ordine aleatorie.
    • Acesta este un joc minunat pentru copii, deoarece pot face povestea foarte proastă. Le dă șansa de a-și angaja mințile când unitatea devine plictisitoare.
  • Imaginea intitulată să fie distrasă în timpul unei mașini lungi pasul 6
    2. Faceți călătoria dvs. o vânătoare de scânteie. Înainte de călătoria dvs., veniți cu o listă de lucruri pe care sperați că veți vedea de-a lungul drumului. Luați lista cu dvs., poate chiar o copie pentru fiecare pasager și marcați lucrurile pe măsură ce le vedeți. Puteți chiar să aveți o cameră de unică folosință cu dvs. pentru a face fotografii pe măsură ce vedeți chestia. Dacă aveți timp, puteți opri și stați la lucrurile pentru imagine.
  • Exemplele ar putea fi un hambar rotund, o moară de vânt, o formare de rocă, un RV, animale, orașe din alte state cu același nume ca și orașul dvs. natal sau o curte. Puteți veni cu lucruri sălbatice pe care nu le așteptați niciodată ca un leu sau un robot.
  • Puteți face elementele la fel de generale sau specifice așa cum doriți. De exemplu, puteți spune "o vacă" sau ați putea spune "o vacă maro."Ai putea spune" un parc "sau" un parc cu un loc de joacă."Acest lucru face ca unele elemente să fie mai greu de găsit.
  • De asemenea, ați putea pune elementele pe o rețea de bingo și să încercați toată lumea să obțină Bingo cu elementele.
  • Dacă copiii se joacă, premiul pentru obținerea celor mai multe articole sau un bingo le-ar putea lăsa să aleagă restaurantul când vă opriți să mâncați. Sau ați putea avea un premiu real pentru ei ca un bara de bomboane sau o jucărie mică.
  • Imaginea intitulată să fie distrasă în timp ce într-o mașină lungă de acțiune 7
    3. Joacă jocul alfabet cu copii. Începând cu A, uitați-vă la semne, clădiri, plăci de înmatriculare și orice cu litere și găsiți fiecare literă din alfabet. Oricine ajunge la Z întâi câștigă acea rotundă.
  • O modalitate bună de a face jocul mai greu este să spunem că scrisoarea trebuie să fie la începutul cuvântului. Așadar, puteți folosi B de la barcă, dar nu de la stabile.
  • Imaginea intitulată să fie distrasă în timp ce într-o mașină lungă de acțiune 8
    4. Puneți fiecare pasager în "scaunul fierbinte."Întoarceți-vă și întrebați alte întrebări care trebuie să răspundă. Fiecare pasager este permis să se rătăcească în timpul jocului. În funcție de cât de bine vă cunoașteți, le puteți face întrebări foarte personale pentru a vă teme reciproc sau mai generale pentru a vă cunoaște mai bine.
  • O întrebare personală ar putea fi: "Cine în mașină ați vrea să vă sărutați?"Sau" Ce este ceva jenant care ți sa întâmplat în această săptămână?"
  • Întrebări bune pentru a vă cunoaște reciproc ar putea fi "ce hobby-uri aveți?"" Care este jobul tău de vis?"Sau" Unde sunt câteva locuri pe care le-ați călătorit înainte de acum?"
  • Acesta poate fi un joc riscant dacă unii oameni vor să împingă limitele cu întrebările lor. Ar putea fi bine să fiți de acord să nu puneți întrebări care vor face ca restul unității să fie incomod.
  • Imaginea intitulată să fie distrasă în timp ce pe o mașină lungă de acțiune 9
    5. Redați Baseball plăcuța de înmatriculare. Înainte de a începe jocul, fiecare persoană alege un număr 0-9. Jucați nouă reprize și fiecare inning este un vehicul pe care îl treceți pe autostradă. Uită-te la plăcile de licență pe măsură ce treceți și dacă numărul dvs. este pe el, obțineți 1 punct. Dacă numărul este de două ori, sau mai mult, veți obține mai multe puncte. Oricine are cel mai mult după ce ai trecut 9 mașini câștigă.
  • Puteți ajusta regulile, după cum doriți. Puteți face o mașină pe care o vedeți și o puteți juca pentru o anumită limită de timp. Sau puteți face numai mașinile care vă trec.
  • Fi sigur că toată lumea spune cu voce tare ceea ce numărul lor va fi astfel încât nimeni să înceapă să trișeze.
  • Metoda 3 din 3:
    Încearcă ceva nou
    1. Imaginea intitulată să fie distrasă în timp ce într-o mașină lungă de acțiune 10
    1. Utilizați software-ul vocal la text pentru a începe să scrie ceva. Poate aveți o idee pentru un blog pe care ați vrut să-l începeți sau doriți să scrieți o carte, dar nu găsiți timp. Utilizați software-ul pe care telefonul dvs. are deja sau descărcați unele și începeți să vorbiți ce doriți să scrieți. De asemenea, puteți utiliza această opțiune pentru a scrie o scrisoare sau un e-mail prietenilor și familiei.
    • Acest tip de software nu vă atrage întotdeauna cuvintele exact, deci va trebui să verificați ceea ce scrieți înainte de a face ceva cu el. Dar aceasta este o modalitate bună de a începe un început și de a obține o mulțime de conținut rapid.
    • Asigurați-vă că sunteți în siguranță oricând vă ocupați de telefonul în timpul conducerii. Porniți software-ul într-un punct atunci când nu conduceți.
  • Imaginea intitulată să fie distrasă în timp ce într-o mașină lungă de acțiune 11
    2. Luați un traseu pitoresc când aveți timp. Dispozitivele lungi se termină adesea că sunt în cea mai mare parte autostrăzi și interstatale, care sunt mai rapide, dar pot deveni adesea foarte plictisitoare. Dacă nu vă deranjează să luați o unitate mai lungă, luați în considerare utilizarea drumurilor mai mici care oferă mai multe peisaje. Puteți să conduceți puțin mai departe și să luați mai mult, dar unitatea va fi mai plăcută decât rutele mai rapide.
  • Acest lucru este probabil cel mai bine făcut dacă sunteți un navigator foarte bun sau aveți GPS la îndemână, astfel încât să vă asigurați că veți obține încă unde vă faceți fără să vă pierdeți. Nu vrei să rămâi blocat pe drumurile din spate fără nici o idee cum să te întorci la autostradă.
  • Dacă aveți copii care sunt suficient de bătrâni pentru a citi o hartă, le puteți lăsa să aleagă traseul pe care îl luați. Asigurați-vă că verificați dublu pentru a vă asigura că încă mai mergeți în direcția cea bună.
  • Imaginea intitulată să fie distrasă în timp ce într-o mașină lungă de acțiune 12
    3. Faceți opriri spontane. Dacă aveți ceva timp pentru a vă cruța sau aveți nevoie doar de o pauză rapidă de la conducere, opriți-vă la o anumită atracție pe care o vedeți semne pentru de-a lungul carosabilului. S-ar putea să existe un muzeu local, un parc sau un parc național sau o atracție unică, cum ar fi bilele gigantice de fire sau de parhange. Aproape oriunde ai conduce, vei avea ceva interesant, poți să te oprești și să te uiți la.
  • Acest lucru nu trebuie neapărat să fie complet spontan. Ați putea să vă uitați înainte la traseul dvs. de bază și să vedeți dacă există ceva interesant să vă opriți și să vedeți de-a lungul drumului.
  • Chiar dacă nu vedeți un semn de publicitate nimic, ați putea alege o ieșire pentru a lua și a vedea doar dacă există ceva interesant în zona din jurul ieșirii.
  • Permiteți copiilor să indice atracțiile pe care le văd că arată interesant și se opresc la ei. Ai putea spune că fiecare copil ajunge să-și piardă o oprire de-a lungul drumului.
  • Imaginea intitulată să fie distrasă în timpul unei unități lungi de acțiune 13
    4. Cunoașteți ceilalți pasageri. Dacă vă aflați într-o călătorie lungă cu un cuplu de oameni, nu știți foarte bine, profitați de ocazia de a afla mai multe despre ele. Este posibil să trebuiască să împingeți conversația la început dacă sunt timizi, dar nu vă fie frică. Puneți întrebări bune și lăsați-le să vorbească în timp ce ascultați răspunsurile lor.
  • Puteți să întrebați întotdeauna întrebările standard cum ar fi ceea ce fac pentru muncă, ceea ce studiază dacă sunt în colegiu sau care sunt hobby-urile lor.
  • Când doriți să săpați un pic mai adânc, le puteți întreba ce probleme sociale pe care le pasă, ce ar face cu timpul dacă nu trebuiau să lucreze sau le cere doar să spună o poveste despre ceva ce sa întâmplat cu ei în trecut.
  • Puteți cere copiilor o mulțime de întrebări diferite pentru a le menține distrați. Întrebați ce fel de locuri de muncă s-ar putea bucura de o zi. Întrebați ce locuri ar dori să călătorească când au șansa. Puteți să păstrați adesea copiii să vorbească pentru o vreme fără prea multă muncă.
  • sfaturi

    O parte din distracția are o atitudine pozitivă. Dacă sunteți supărat tot timpul cu privire la unitatea lungă, probabil că nu veți avea prea multă distracție făcând nimic.
  • Du-te în jurul mașinii spunând povesti amuzante.
  • Dacă conduceți singur, sunați la un prieten sau un membru de familie, nu vă veți vorbi foarte des. Acest lucru este probabil cel mai bine făcut cu telefoanele libere sau pe difuzor pentru siguranță.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar