Cum să creați o rutină de hrănire pentru câinele dvs

Stabilirea unei rutine obișnuite de hrănire este importantă pentru sănătatea și bunăstarea mentală a companionului canin. Timpul de masă nu sunt doar o oportunitate zilnică de a întări și de a extinde formarea câinelui dvs. - sunt, de asemenea, o șansă ca câinele dvs. să vă vadă ca furnizor, mai degrabă decât un servitor. Luați puțin timp pentru a înțelege alimentația caninei, a stabili o procedură de hrănire și a face orice ajustare necesară. Pet-ul tău fericit, ascultător și înfloritor vă vor răsplăti pentru eforturile voastre!

Pași

Partea 1 din 4:
Stabilind un timp și un loc
  1. Imagine intitulată Creați o rutină de hrănire pentru câinele dvs. Pasul 1
1. Hrăniți câinele în același loc în fiecare zi. Acest lucru vă va face ca câinele să se simtă în siguranță și sigur. Alegeți un loc ușor de curățat, ca un podea din bucătărie sau un covor din plastic în colțul camerei. Asigurați-vă că este departe de masa dvs. de luat masa.
  • Dacă câinele dvs. este nou pentru dvs., luați în considerare pornirea prin hrănirea acestora din mâna dvs., astfel încât să vă recunoască direct ca furnizor de alimente.
  • Imagine intitulată Creați o rutină de hrănire pentru câinele dvs. Pasul 2
    2. Setați orele de hrană desemnate pentru câinele dvs. Cel mai bine nu este lăsat câinele dvs. "pasul" lăsând mâncarea pentru ei să mănânce ori de câte ori le place. Având o rutină setată va ajuta metabolismul lor, deoarece se va adapta la programul lor de hrănire. De asemenea, va contribui la stabilirea așteptărilor câinilor dvs. și de încredere în dvs. dacă pot conta pe dvs. furnizarea de alimente în același timp în fiecare zi.
  • Cât de des ar trebui să vă hrăniți câinele dvs. depinde de vârsta și cerințele sale nutriționale, împreună cu programul dvs. Puii se pot hrăni de până la patru ori pe zi. Câinii de rang înalt care au niveluri de activitate mai scăzute și dimensiuni ale porțiunilor mai mici pot fi hrănite o dată pe zi.
  • Dacă este posibil, majoritatea câinilor adulți ar trebui să fie hrăniți de două ori pe zi, o dată dimineața și o dată seara. Răspândirea meselor lor în două porțiuni egale separate de 8-12 ore ajută caninii deplini să-și digereze în mod corespunzător mâncarea și își controlează foamea.
  • Pentru a reduce anxietatea de separare, evitați hrănirea câinelui imediat după întoarcerea dvs. Când vă asociază apariția dvs. cu satisfacția instantanee a unei mese, vor fi mult mai probabil să fie îngrijorați de întoarcerea dvs.
  • Pentru a reduce riscurile de indigestie și starea periculoasă a stomacului "Blotat", evitați hrănirea câinelui imediat după sau înainte de a le exercita.
  • Imagine intitulată Creați o rutină de hrănire pentru câinele dvs. Pasul 3
    3. Să limiteze durata meselor lor. Dați doar accesul câinilor dvs. la mâncarea lor pentru un timp stabilit, astfel încât să învețe să o mănânce de îndată ce se oferă și să nu fie pretențioasă despre mâncarea lor. Îndepărtați castronul imediat ce 15 sau 20 de minute au trecut, indiferent de cât de multă alimente sunt lăsate în vas.
  • Acest lucru vă va ajuta să vă stabiliți ca furnizor și controlor al alimentelor, ceea ce vă pune în funcție de animalul dvs. de companie în loc de viceversa. De asemenea, va contribui la simplificarea altor elemente ale rutinei lor, cum ar fi ieșirea pentru a-și face afacerea, deoarece le puteți lăsa aproximativ o jumătate de oră după fiecare masă.
  • Partea 2 din 4:
    Încurajarea unui comportament bun de masă
    1. Imagine intitulată Creați o rutină de hrănire pentru câinele dvs. Pasul 4
    1. Aveți câinele dvs "sta" și așteptați pentru mâncarea lor. Câinii domestici au fost crescuți de la prădători și încă mai doresc să "lucreze" pentru mesele lor. Puteți folosi mesele de masă ca o oportunitate de a lega cu câinele dvs. și de a întări formarea esențială, făcându-i să stea și să aștepte comanda dvs. înainte de a mânca. Începeți să-i cereți să "așeze" în timp ce pregătiți mâncarea și reduceți vasul lor.
    • Pentru a stabili această rutină, aveți câinele să stea. Coborâți castronul alimentar spre pământ, ridicându-l înapoi de fiecare dată când părăsesc poziția de ședere. De fiecare dată când vă permit să mergeți mai departe spre pământ cu vasul înainte de a părăsi poziția de ședere, recompensați-i cu un tratament. Lucrați treptat spre așezarea vasului pe pământ, fără ca ei să părăsească poziția de ședere.
    • De-a lungul timpului, câinele dvs. va ști să stea și să aștepte ca masa fără să-i poruncești să facă acest lucru.
  • Imagine intitulată Creați o rutină de hrănire pentru câinele dvs. Pasul 5
    2. Fă-i să aștepte permisiunea de a mânca. Odată ce câinele dvs. este capabil să stea și să aștepte felul de mâncare, următorul pas îl face să aștepte să se hrănească până când sunt eliberați de dvs. (furnizor de alimente) să mănânce.
  • Odată ce felul de mâncare este pe pământ, spuneți-le să "stați" pe măsură ce vă ridicați. Continuați să le spuneți să rămână până când și-au redirecționat atenția departe de mâncare la tine. De îndată ce fac acest lucru, eliberați-i să mănânce cu o frază de comandă, cum ar fi: "Du-te înainte", "mâncați în sus" sau "Chow jos."
  • Când stabiliți mai întâi această rutină, scoateți vasul alimentar dacă se duc pentru ea fără a cere permisiunea. După ce au învățat să vă privească și să așteptați comanda dvs., puteți continua să creșteți timpul necesar pentru a vă concentra pe dvs. pentru a-și perfecționa controlul impulsului.
  • Predarea câinilor să aștepte ca mâncarea lor să le prezinte că acest comportament care solicită sau agresiv nu va fi recompensat. De asemenea, oferă o lecție generală în controlul impulsului, care își poate îmbunătăți formarea și comportamentul bun în cadrul consiliului.
  • Imagine intitulată Creați o rutină de hrănire pentru câinele dvs. Pasul 6
    3. Lăsați-vă câinele în timp ce mănâncă. Acum că câinele dvs. și-a câștigat masa, lăsați-i să se bucure de ea în pace. Încercând să atingă pooch-ul sau felul de mâncare în timp ce mănâncă de la ea poate încuraja stresul, anxietatea și / sau comportamentul agresiv în animalul dvs. de companie.
  • Partea 3 din 4:
    Reglarea rutinei câinelui
    1. Imagine intitulată Creați o rutină de hrănire pentru câinele dvs. Pasul 7
    1. Ajustați consumul de alimente al câinelui după cum este necesar. Rețineți că recomandările de mărime de servire se bazează pe medii. Va trebui să monitorizați greutatea câinului dvs. pentru a vă asigura că porțiunea sugerată și aportul caloric sunt adecvate pentru nevoile acestora.
    • Efectuați ajustări de dimensiune de servire, după cum este necesar pentru a vă menține greutatea ideală a câinelui. Dacă câștigă kilograme suplimentare, scade lent porțiunea lor zilnică. Dacă pierd în greutate, crește treptat servirea lor.
    • Amintiți-vă că, de asemenea, trebuie să modificați cantitatea pe care o hrăniți câinele în legătură cu schimbările din mediul lor (cum ar fi vremea de iarnă), vârsta, sănătatea sau nivelul de activitate.
  • Imagine intitulată Creați o rutină de hrănire pentru câinele dvs. Pasul 8
    2. În orice modificare treptată. Dacă doriți sau aveți nevoie să schimbați toate elementele de rutină de hrănire a câinelui, cum ar fi cantitatea de alimente sau tipul de alimente, faceți treptat. Acest lucru va ajuta metabolismul și piesa digestivă să se adapteze fără probleme la schimbările.
  • De exemplu, dacă doriți să vă începeți câinele pe o nouă mâncare, începeți să o amestecați cu mâncarea veche a câinelui. Creșteți încet proporția noului aliment în spațiul unei săptămâni înainte de a fi servit-o pe cont propriu.
  • Nu este necesar să schimbați mâncarea câinelui dvs. de dragul varietății. Ele sunt bine încântați să mănânce aceleași alimente în fiecare zi, astfel încât să facă doar o schimbare dacă bunăstarea lor sau faza vieții o cere. Dacă câinele dvs. este înfloritor pe o anumită mâncare (adică, au o stare bună de energie și corp, o haină strălucitoare și o pistă digestivă sănătoasă), lipiți cu ea.
  • Imagine intitulată Creați o rutină de hrănire pentru câinele dvs. Pasul 9
    3. Factorul tratează în hrănirea câinelui dvs. Este minunat să vă recompensați câinele, dar cel mai bine este să limitați tratamentele la doar aproximativ 5% din consumul de alimente generale. Dușul de câine nu sunt obligați să furnizeze o nutriție canină completă și echilibrată, deci este mai bine dacă acestea fac doar o mică parte din dieta animalului tău.
  • Tratamentele și gustările pot oferi un pic de variație controlată la dieta câinelui dvs. Cu toate acestea, hrănirea câinelui dvs. Multe tratamente le va face mai predispuse la supraalimentare și mai puțin probabil să-și mănânce mesele obișnuite.
  • Când faceți o mulțime de instruire bazată pe recompense, este posibil să doriți să introduceți temporar mai multe tratamente la dieta câinelui dvs. Puteți oferi câinelui dvs. până la 20% tratamente într-o zi, dar asigurați-vă că ajustați aportul de alimente total în consecință. Este încă cel mai bine să ne rezervăm tratamente pentru recompense la nivel înalt și să utilizați Kibble (când sunt foame) ca recompensă normală.
  • Rețineți că tratamentele pot fi mai complete pentru câinii mai mici. Doar două tratamente ar putea face o jumătate de zi de mâncare pentru un câine mic.
  • Partea 4 din 4:
    Obținerea dreptului câinelui dvs
    1. Imagine intitulată Creați o rutină de hrănire pentru câinele dvs. Pasul 10
    1. Hraniți alimentele de câine "complete și echilibrate" de înaltă calitate ". Kibble uscate care spune în mod explicit că oferă o nutriție canină completă și echilibrată este cea mai bună. Alegeți unul care se aliniază cu vârsta, greutatea și nivelul de activitate al câinelui. Adresați-vă medicului veterinar pentru tipul de mâncare ideal pentru câinele dvs.
    • Cel puțin 10% din dieta câinelui adult mediu trebuie să fie compusă din proteine ​​- cel puțin 5.5% ar trebui să fie grăsimi. Carbohidrații pot explica până la jumătate din aportul caloric al câinelui.
    • Alimentele de câine umede pot fi recomandabile pentru câini cu anumite condiții de sănătate, cum ar fi infecțiile tractului urinar. Cu toate acestea, majoritatea câinilor fac la fel de bine sau mai bine pe kibul uscat, care este, în general, mai ieftin, mai dens nutrițional, și mai bine pentru sănătatea dentară canin decât alternativele conservate.
  • Imagine intitulată Creați o rutină de hrănire pentru câinele dvs. Pasul 11
    2. Limitați aportul câinelui dvs. la o sumă stabilită în fiecare zi. La mese, serviți câinele dvs. o porțiune controlată a unui "alimente de câine uscate" complete și echilibrate "care reflectă vârsta, greutatea și nivelul de activitate. Consultați-vă cu veterinarul despre aportul caloric zilnic sugerat pentru câinele dvs.
  • De asemenea, puteți utiliza instrucțiunile tipărite pe pachetul de mâncare câine ca punct de plecare pentru determinarea dimensiunii de servire corespunzătoare.
  • Deși poate părea mai ușor ca proprietar de animale de companie, nu se recomandă hrănirea cu alegere gratuită. Poate duce cu ușurință la probleme de greutate pentru animalul dvs. de companie, deoarece este mai greu să urmăriți cât de mult câinele dvs. consumă când le lăsați să se hrănească "la cerere."
  • Imaginea intitulată Creați o rutină de hrănire pentru câinele dvs. Pasul 12
    3. Nu lăsați câinele să ceară sau să-i hrănească resturi. Câinele dvs. va fi mult mai puțin motivat să-și mănânce propria mâncare dacă le tratați la "mâncarea umană."Dându-i resturile de masă pot duce la dezechilibre nutriționale și la obezitate, în timp ce îi recompensează pentru implementarea comportamentelor.
  • Mâncarea umană este adesea nesănătoasă și uneori chiar otrăvitoare pentru câinele dvs. Chiar și mâncarea comună, aparent sănătoasă, cum ar fi stafide, struguri, ceapă sau ciuperci pot fi în detrimentul canininei - cofeina și ciocolata pot fi letale.
  • Dă-ți câinele să rămână departe de masă într-un loc desemnat în timpul orelor de masă pentru a preveni cerșind. Hrăniți-le după sau cel puțin la un moment diferit de la dvs., astfel încât ei să știe că trebuie să aștepte rândul lor.
  • sfaturi

    Discutați cu medicul veterinar dacă câinele dvs. nu își va mânca mâncarea. O lipsă de apetită ar putea fi un semn că ceva este greșit.
  • Evitați să completați mesele câinelui cu lucruri precum puiul sau brânza cât mai mult posibil. Ați putea să vă învățați din greșeală ca câinele să nu mai mănânce alimentele obișnuite.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar