Cum să vă curățați casa cu detergenți de siguranță pentru pisici

Indiferent de măsurile pe care le luați pentru a vă proteja casa, ar putea fi în continuare un mediu periculos pentru pisica dvs. de companie, dacă utilizați produsele de curățare greșite. Curățătorii obișnuiți conțin adesea substanțe chimice dure care ar putea otrăvi sau provoca o reacție alergică în pisici curioase. Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a vă păstra spațiul de locuit fără spot și prietenul tău felin în siguranță și sănătos în același timp ingrediente.

Pași

Metoda 1 din 2:
Utilizarea produselor comerciale cu animale de companie
  1. Imagine intitulată Curățați-vă casa cu detergenți de siguranță pentru pisici Pasul 1
1. Căutați curățătorii multi-suprafață realizați cu ingrediente naturale. Aruncați toate produsele cu intenție pe care le aveți în prezent în casa dvs. care conțin amoniac, acetat de etilenă, fosfat trisodic sau substanțe chimice similare. În locul lor, alegeți curățătorii care au ingrediente active cum ar fi oțet, acid citric și uleiuri esențiale.
  • Puteți utiliza curățătorii multi-suprafață pe orice suprafață din casa dvs., inclusiv oțel inoxidabil, sticlă, podele, blaturi și aparate.
  • Părțiile face o mai mare curățare mai mare, care este non-toxică, hipoalergenică, biodegradabilă, fără cruzime și complet vegană.
  • Dacă nu vă puteți permite să stocați consumabilele comerciale de curățare cu animale de companie, puteți încerca, de asemenea, să faceți propriul dvs. de curățare natural.
  • Imagine intitulată Curățați-vă casa cu detergenți de siguranță pentru pisici Pasul 2
    2. Magazin în jurul valorii de un detergent non-toxic. Un bun detergent non-toxic, cum ar fi Bean & Lily Non-Toxic Pardosinator sau Eco Me cu mai multe suprafețe mai curat, este esențială pentru orice gospodărie cu animale de companie. De cele mai multe ori, aceste soluții sunt formulate cu ingrediente derivate din plante. În plus, se usucă rapid și se evaporă fără a produce fumuri.
  • Pisicile petrec mult timp situate pe podea, deci este important ca cel mai curat alegeți să fie blând pe piele și labe.
  • Pardoserii pe bază de plante pot fi aplicate la toate materialele de pardoseală din greu, inclusiv laminate, vinil, plăci și lemn de esență tare.
  • Imagine intitulată Curățați-vă casa cu detergenți de siguranță pentru pisici Pasul 3
    3. Treceți la un șampon de covoare fără fosfat și chimic. Pisicile sunt cunoscute pentru a explora atracții neobișnuite și mirosul prin lingerea lor, iar covorul este întotdeauna expus. Din acest motiv, doriți să vă asigurați că utilizați un covoare care nu le va face rău. Mulți proprietari de animale de companie conștiincioși jură de branduri ca miracolul naturii pentru covorul lor, covorul și nevoile tapițeriei.
  • Este o idee bună să vă păstrați pisica încuiată într-o altă cameră până când covoarele dvs. curate au avut timp să se usuce, chiar dacă utilizați un produs sigur de companie.
  • Curătorii obișnuiți de covoare își dau puterea de la percloretilen, naftalenă și hidroxid de amoniu. Aceste substanțe chimice pot provoca simptome variind de la amețeală, greață și lipsa apetitului la daunele hepatice și chiar cancerul.
  • Imagine intitulată Curățați-vă casa cu detergenți de siguranță pentru pisici Pasul 4
    4. Făcând țesături murdare cu o pată enzimatică și o miros de removersiune. Produsele bazate pe enzime sunt calea de a merge când vine vorba de curățarea țesăturilor în condiții de siguranță. Sunt la fel de eficiente ca majoritatea substanțelor chimice, dar se descompun rapid după utilizare, ceea ce înseamnă că nu vor rămâne suficient de mult pentru pisicile curioase să intre în.
  • Clean + Forța Profesională Green Pet Eliminarea mirosului PET și îndepărtarea petelor, îndepărtarea petelor de îngrijire eco și mirosurile și curățătorii enzimatici similari sunt eficienți pe toate cele mai încăpățânate mese organice-urină, fecale și pete legate de alimente, cum ar fi vinul, cafeaua și grăsimea.
  • Deși sunt perfect sigure pentru cele mai multe sarcini, unele enzime ar putea face ca pisica să fie bolnavă dacă este ingerată în cantități mari.
  • Avertizare: Detergenții chimici și eliminarea petelor sunt responsabili pentru un număr mare de otrăviri accidentale pentru animalele de companie în fiecare an.

  • Imagine intitulată Curățați-vă casa cu detergenți de siguranță pentru pisici Pasul 5
    5. Spălați-vă hainele cu detergent de rufe pe bază de plante. Puterea de curățare a detergenților de rufe pentru animale de companie provine din enzimele naturale capabile să vină murdărie, amidonuri și grăsimi. Deoarece detergenții naturali nu folosesc coloranți și parfumuri artificiale, sunt mai bune pentru bunăstarea atât a pisicii, cât și a hainei tale pe termen lung.
  • Generația de bună generație bună și a șaptea detergenți de rufe sunt disponibili în formulele până la concentrația de până la 4x, adică sunt suficient de puternice pentru a se asigura că chiar și articolele cele mai bine uzate au ieșit din nou.
  • Ridicați niște foi de uscător fără chimicale, pentru a arunca cu hainele curate când sunt gata să meargă în uscător.
  • Imagine intitulată Curățați-vă casa cu detergenți de siguranță pentru pisici Pasul 6
    6. Utilizați curățătorii de sticlă care nu conțin amoniac sau alte substanțe chimice. Curătorii de sticlă comercială sunt plini de înălbitor, amoniac, izopropanol și alte substanțe chimice potențial dăunătoare. O opțiune mai bună este o soluție ușoară, biodegradabilă, care va șterge dungi și bomboane fără a lăsa un reziduu toxic sau eliberând fum în casa ta.
  • Spotaway și natura sursă de sticlă de curățare a sticlei au venit foarte recomandate de medicii veterinari.
  • Pentru cea mai bună valoare, cumpărați curățenia de sticlă într-o formă concentrată și amestecați-o cu cantitatea recomandată de apă într-o sticlă de pulverizare. Va dura mai mult și va dovedi mai rentabilă acest lucru în acest fel.
  • Metoda 2 din 2:
    Efectuarea propriilor soluții de curățare naturale
    1. Imagine intitulată Curățați-vă casa cu detergenți de siguranță pentru pisici Pasul 7
    1. Amestecați un dispozitiv de curățare universal din apă și oțet sau suc de lămâie. Turnați 1.5 cani (350 ml) de apă distilată într-o sticlă de pulverizare mare, împreună cu /2 Cupa (120 ml) de oțet de culoare albă distilată sau suc de lămâie. Se agită amestecul pentru a amesteca ingredientele și pentru a păstra sticla de pulverizare la îndemână ori de câte ori întâlniți o suprafață degy care are nevoie de un Wipedown.
    • De asemenea, puteți utiliza săpun de la Castilia Lichid în locul oțetului sau sucului de lămâie dacă preferați. Doar nu folosiți cele două împreună - deoarece unul este un acid, iar celălalt este o bază, ei se vor opri reciproc.
    • Strângeți în câteva picături de ulei esențial preferat (sau un amestec proaspăt mirositor) pentru a vă face mai mult mai parfumat.
    • Cleanerul dvs. de îngrijire la domiciliu va fi sigur să se utilizeze pe toate suprafețele non-poroase din casa dvs., de la etaje și blaturi la aparate și materiale naturale.
  • Imagine intitulată Curățați-vă casa cu detergenți de siguranță pentru pisici Pasul 8
    2. Eliminați petele de țesături cu sifon de copt și peroxid de hidrogen. Începeți prin a vă ridica cât mai multă mizerie pe măsură ce puteți folosi un prosop de hârtie. Praful pete lăsat în urmă cu suc de copt, apoi se toarnă un amestec de peroxid de hidrogen 3% și săpun lichid natural în partea de sus. Curățați viguros pata, apoi lăsați soluția rămasă să stea timp de 10-15 minute înainte de a șterge sau a aspiră uscarea.
  • Această combinație de ingrediente este, de asemenea, utilă pentru coaxizarea petelor în picioare din covoare și covoare.
  • Este posibil să fie necesar să aplicați soluția de peroxid de hidrogen mai mult decât o dată pentru a elimina fiecare ultima urmă a mirosului de pete sau a mirosului însoțitor.
  • Imagine intitulată Curățați-vă casa cu detergenți de siguranță pentru pisici Pasul 9
    3. Faceți o mașină de curățare a băii în siguranță din oțet și peroxid de hidrogen. Într-o sticlă de pulverizare mare, combină 1 cană (240 ml) de oțet albă distilată, /4 (59 ml) de peroxid de hidrogen și 1 linguriță (4.9 ml) de săpun lichid castrat. Umpleți sticla restul drumului cu apă și agitați-o bine. Utilizați soluția pe dușuri și capete de duș, cadă, chiuvete, plăci și alte suprafețe netede de baie.
  • Dacă ingredientele dvs. sunt limitate, este posibil să se facă o soluție rapidă și ușoară folosind oțet egal și apă.
  • Bacsis: Acest amestec poate, de asemenea, să se dubleze ca un detergent de sticlă pentru oglinzi, ferestre și diverse aparate.

  • Imagine intitulată Curățați-vă casa cu detergenți de siguranță pentru pisici Pasul 10
    4. Combateți mesele încăpățânate cu o pastă de sodiu de copt. Combinați cantități egale de sodă de copt, sare și apă într-un recipient mic și amestecați-le până când formează o pastă groasă. Utilizați un burete sau o cârpă pentru a aplica pasta la orice suprafață are nevoie de atenție și curățați cu atenție. Când ați terminat, clătiți suprafața curată cu apă caldă.
  • Proporțiile exacte pe care le folosiți vor depinde de cât de multă pastă aveți nevoie pentru a curăța o anumită zonă.
  • Un scrub simplu de coacere poate lucra minuni pe aparate murdare, precum și blaturi de marmură și piatră, ceramică, oțel inoxidabil, și mâncăruri de alimente și apă ale pisicii tale.
  • Imagine intitulată Curățați-vă casa cu detergenți de siguranță pentru pisici Pasul 11
    5. Utilizați Tang sau Kool-Aid pentru a vă menține toaletele curate. Se presară amestecul de băutură peste interiorul vasului de toaletă, urmărind să acopere cât mai mult de suprafață cum puteți. După aproximativ o oră, spălați toaleta și urmăriți-i strălucirea. Dacă aveți de-a face cu petele blocate, treceți peste castron cu o perie de toaletă înainte de a spăla mixul de băutură.
  • Concentrația ridicată a acidului citric în amestecurile de băuturi cu aromă de fructe este eficientă pentru bustingul petelor cauzate de apa tare, rugina și o varietate de alte substanțe Yucky.
  • Un beneficiu suplimentar de utilizare a amestecului de băuturi sub formă de pulbere este că pisicile tind să nu-i placă mirosul de citrice, ceea ce înseamnă că nu vor fi tentați să bea din toaletă, în timp ce se înmoaie.
  • Imagine intitulată Curățați-vă casa cu detergenți de siguranță pentru pisici Pasul 12
    6. Suprafețe din lemn polonez cu ulei de măsline și suc de lămâie. Pentru a face o poloneză de mobilier DIY care nu va reprezenta un risc pentru pisica dvs. de companie, pur și simplu se agită 1-2 uncii de fluid (30-59 ml) de suc proaspăt de lămâie în 1 cană (240 ml) de ulei de măsline extra virgin. Utilizați o cârpă curată, fără scame pentru a se răspândi pe o acoperire subțire de poloneză pe suprafața lemnului, apoi ștergeți excesul și lăsați-l să se înmoaie.
  • În timp ce sunteți la el, încercați să vă lustruiți petrol la plăci de tăiere și siding și accente de lemn.
  • Sucul de lămâie acidă va curăța și dezinfecta ușor, în timp ce uleiul va acționa ca un balsam pentru a păstra rezistența și strălucirea lemnului.
  • sfaturi

    Ori de câte ori vă gândiți să cumpărați un nou tip de curățare, căutați un sigiliu care indică faptul că produsul a fost aprobat de EPA, FDA sau ASPCA.
  • Asigurați-vă că toate consumabilele de curățare potențial dăunătoare pe care le decideți să vă păstrați să vă atingeți în orice moment. Acest lucru va cere cel mai probabil să le blocați, deoarece pisicile sunt alpiniști calificați.
  • S-ar putea să economisiți bani făcând comutatorul de la produsele cumpărate de magazin la curățătorii de casă.
  • Avertizări

    Păstrați un ochi pentru semne că pisica dvs. a fost expusă la curățătorii de uz casnic periculos. Cele mai frecvente simptome sunt vărsături, diaree, dezorientare și piele iritată sau blister.
  • Unele pisici pot fi alergice la compușii naturali, cum ar fi cei găsiți în citrice sau uleiuri esențiale. Dacă pisica începe să strălucească, tuse sau vărsăm necontrolat, sau dacă pare să aibă probleme cu respirația, contactați imediat specialistul dvs. veterinar.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar