Cum de a alege o formulă de păr pentru pisica ta

Dacă pisica dvs. este frecvent vărsăm bilele de păr, ar trebui să creați o întâlnire cu medicul veterinar. Odată ce VET vă examinează pisica dvs., puteți lucra împreună pentru a găsi o soluție pentru tratarea bilelor de păr. Hrănirea pisicii tale o mâncare de pisică formulată pentru părul de păr poate ajuta unele pisici, în timp ce alții ar putea obține o ușurare de la o dietă fără cereale.

Pași

Metoda 1 din 2:
Tratarea parolului în condiții de siguranță
  1. Imagine intitulată Alegeți o formulă de păr pentru pisica dvs. Pasul 1
1. Vizitați Vet. Înainte de a alege un remediu de păr pentru pisica ta, ar trebui să faci o întâlnire cu veterinarul tău. Pisicile care vărsăm frecvent pot avea probleme de sănătate care trebuie să fie, de asemenea, abordate, cum ar fi boala inflamatorie intestinală.
  • Fiți pregătiți să discutați cu medicul veterinar despre istoricul și dieta medicală a pisicii dvs.
  • Asigurați-vă că vorbiți cu veterinarul dvs. despre orice simptome asociate cu vărsături, cum ar fi distresul gastrointestinal.
  • Unele alte probleme de sănătate care pot provoca bile de păr includ: infecții bacteriene, problemele dietetice, paraziți intestinali, pancreatită, stomacul sau corpurile străine intestinale, ingestia toxinei și infecțiile virale.
  • Imagine intitulată Alegeți o formulă de păr pentru pisica dvs. Pasul 2
    2. Reconsidera produse pe bază de petrol. Există multe geluri, paste și suplimente comercializate pentru îndepărtarea bilelor de păr. Produse pe bază de petrol, cum ar fi cele care conțin ulei mineral, ar trebui să fie utilizate numai după o discuție cu VET dvs. Aceste produse pot provoca inflamație a ficatului, splina și ganglionii limfatici ai pisicii.
  • Imagine intitulată Alegeți o formulă de păr pentru pisica dvs. Pasul 3
    3. Înțelegeți că toate pisicile sunt unice. Există mai multe opțiuni pentru abordarea bilelor de păr la pisici. Nu fiecare soluție va funcționa pentru fiecare pisică. Dacă încercați o metodă fără rezultate, fiți deschisi la o altă soluție. Asigurați-vă că lucrați în colaborare cu medicul veterinar pentru a afla ce funcționează pentru pisica voastră.
  • VET-ul dvs. poate sugera să facă schimbări dietetice, testarea alergiilor, făcând o muncă de sânge și, eventual, să facă radiografii în încercarea de a identifica problema și de a găsi o soluție.
  • Metoda 2 din 2:
    Schimbarea dietei pisicii tale
    1. Imagine intitulată Alegeți o formulă de păr pentru pisica dvs. Pasul 4
    1. Luați în considerare o formulă de păr. Multe alimente de pisică comercială conțin ingrediente pentru a ajuta părul să treacă prin sistemul digestiv al pisicii. Unele alte ingrediente din aceste formule pot contribui la întărirea pielii și / sau părului pentru a reduce vărsarea sau mâncărimea, care tinde să facă mai mult pisicile. Aceste diete de control de păr pot fi eficiente în unele pisici, dar nu sunt garantate pentru a rezolva problema fiecărei pisici. Puteți achiziționa alimente de îngrijire de păr la magazinul dvs. alimentar, VET sau PET.
  • Imagine intitulată Alegeți o formulă de păr pentru pisica dvs. Pasul 5
    2. Încercați o formulă de păr fără cereale. În sălbăticie, pisicile nu consumă vreun boabe deloc. Unii veterinari și proprietarii de pisici consideră că o dietă fără cereale este soluția pentru pisici care frecvent vom vărsa părul de păr. Acest lucru poate fi mai ales cazul pisicilor care au o alergie la cereale sau intoleranță. Încercați o formulă de păr care este liberă de toate boabele, inclusiv grâul, orezul și porumbul.
  • Intoleranțele alimentare pot duce uneori la probleme de piele la pisici. Acest lucru poate crește varfurile și / sau linge, ceea ce cauzează mai multe bile de păr.
  • Imagine intitulată Alegeți o formulă de păr pentru pisica dvs. Pasul 6
    3. Alegeți o formulă de păr care este ridicată în fibră. Oferind formula dvs. de pisică care conține fibre de legume poate ajuta la mutarea bilelor de păr din sistemul lor și le permite să digerați mai eficient conținutul stomacului lor. Cele mai multe alimente de pisici comerciale au doar un conținut de fibre de una până la două procente. Optați pentru o formulă de păr care conține între cinci și opt procente fibre.
  • Imagine intitulată Alegeți o formulă de păr pentru pisica dvs. Pasul 7
    4. Luați în considerare o formulă de păr care conține sfeclă și celuloză. O formulă de păr care conține pulpă de sfeclă și celuloză ar putea ajuta la eliminarea problemei de păr a pisicii dvs. Când sunt combinate, aceste două ingrediente pot elimina în mod eficient părul din tractul digestiv al pisicii.
  • Imagine intitulată Alegeți o formulă de păr pentru pisica dvs. Pasul 8
    5. Păstrați pisica hidratată. Este important ca pisica ta să rămână hidratată în timp ce schimbați dieta. Acest lucru este deosebit de important dacă vă hrănești pisica un aliment cu fibre bogate. Corpul pisicii dvs. va avea nevoie de mai mult lichid decât cel normal ca tractul digestiv procesează fibrele suplimentare. Asigurați-vă că pisica dvs. are acces la apă curată și rece în jurul ceasului.
  • sfaturi

    Pentru instrucțiuni detaliate privind soluționarea modului în care ați putea ajuta o pisică atunci când tusea un pilot de păr, vezi Cum să ajuți o pisică să topească un pariu de păr.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar