Cum să curățați o masă de bucătărie

VIDEO

Masa de bucătărie este adesea locul în care hârtiile și obiectele personale se îngroapă, unde băuturile se varsă și unde se colectează praful și biții de alimente. Toate acestea lasă puțin spațiu pentru tine să mănânci de fapt mesele. Dar prin utilizarea produselor potrivite pentru a șterge tabelul dvs. și pentru a găsi modalități de păstrare liberă de aglomerație, masa de bucătărie poate fi un punct ordonat și curat pentru a aduna și a distra din nou.

Pași

Partea 1 din 3:
Curățarea unei mese de lemn
  1. Imagine intitulată Curățați o masă de bucătărie Pasul 1
1. Ștergeți masa cu o cârpă umedă. Umpleți ușor o cârpă și ștergeți-o peste suprafața mesei. Utilizați o cârpă de microfibră sau un tricou vechi, astfel încât pânza să colecteze praf și să nu lase nici o scame în urmă.
  • Imagine intitulată Curățați o masă de bucătărie Pasul 2
    2. Utilizați o periuță de dinți veche pentru a curăța în orice fisuri ale mesei. Murdăria poate cădea în fisuri de păr din lemn, găsiți o periuță de dinți veche sau cumpărați unul pentru a utiliza doar pentru curățare. Periați periile în crăpături în curse lungi de curățare pentru a încerca să scoateți praful și murdăria.
  • Pentru un murdar dur, du-te înapoi cu periuța de dinți a doua oară. Umeziți periile și adăugați o picătură sau două de săpun lichid ușor, apoi curățați până când fisurile sunt curate.
  • Imagine intitulată Curățați o masă de bucătărie Pasul 3
    3. Ștergeți tabelul cu o soluție de curățare. Fie cumpărați un detergent comercial, fie faceți o soluție de apă caldă și câteva picături de săpun de spălat vase. Umeziți o cârpă de microfibră sau un tricou vechi cu cel mai curat și ștergeți masa în jos, concentrându-vă pe zonele care arată și se simt prost.
  • Nu permiteți umidității să rămână mult timp pe lemn. Zonele umede trebuie uscate imediat cu o cârpă curată și uscată.
  • Imagine intitulată Curățați o masă de bucătărie Pasul 4
    4. Ștergeți orice murdărie dură cu spirite minerale. Dacă săpunul sau curățătorii comerciali nu vor elimina toate reziduurile de pe masă, încercați să distrugeți o cârpă cu spirite minerale și spălați la pete dure. Spiritele minerale sunt, în general, în siguranță pentru utilizarea pe lemn, dar încercați să o testați într-o zonă inconspicuoasă mai întâi pentru a fi sigură.
  • Imagine intitulată Curățați o masă de bucătărie Pasul 5
    5. Lustruiți masa cu ceară de lemn. Achiziționați o ceară de lemn la magazinul dvs. de hardware sau de îmbunătățire a casei, evitând orice produs cu silicon, deoarece siliconul poate absorbi în lemn și poate dauna. Utilizați o cârpă pentru a șterge ceara și altul pentru a lustrui și a bufda masa.
  • Trebuie doar să ceară tabelul dvs. aproximativ de două ori pe an sau cât de des doriți să restaurați strălucirea.
  • Partea 2 din 3:
    Curățarea unei mese non-lemn
    1. Imagine intitulată Curățați o masă de bucătărie Pasul 6
    1. Ștergeți masa cu o cârpă uscată. Utilizați o cârpă fără scame pentru a șterge orice praf, murdărie sau alimente de pe masă. Dacă aveți o masă de sticlă care este complet transparentă, ștergeți și partea inferioară.
  • Imagine intitulată Curățați o masă de bucătărie Pasul 7
    2. Ștergeți masa cu o cârpă umedă. Pentru o curățare de bază, umeziți o cârpă cu apă caldă și ștergeți suprafața mesei. Dacă masa este puternic murdară, amestecați un castron de apă caldă, cu câteva picături de săpun de mâncare și să utilizați această soluție de săpun pentru a atenua cârpa înainte de a șterge masa.
  • Imagine intitulată Curățați o masă de bucătărie Pasul 8
    3. Pulverizați tabelul cu o soluție de oțet. Creați o soluție care sunt părți egale oțet alb și apă și se toarnă într-o sticlă de pulverizare. Squirt tabelul cu soluția și apoi ștergeți-l cu o cârpă de microfibră până când suprafața strălucește.
  • Nu utilizați oțet dacă tabelul dvs. este fabricat din granit, marmură sau orice altă piatră naturală. Acidul din oțet poate etchea piatra, astfel încât să rămână doar la săpun și apă caldă.
  • Sfat de experți
    Prețul Bridgett

    Prețul Bridgett

    Curățarea casei ProfessionalBridgett Prețul este o curățenie Guru și Co-Proprietarul Maideasy, o companie de service service care deservește Phoenix, zona metropolitană Arizona. Ea deține un maestru de conducere de la Universitatea din Phoenix, specializată în marketingul digital și tradițional.
    Prețul Bridgett
    Prețul Bridgett
    Curățenie Curățenie profesională

    Căutați curățătorii non-periculoși, ecologici, dacă preferați un produs comercial. Unele dintre produsele mele de curățare preferate sunt din metoda mărcilor, doamnă. Meyer, și prietenul lui Bar Keeper.

    Partea 3 din 3:
    Păstrarea masa fără aglomerație
    1. Imagine intitulată Curățați o masă de bucătărie Pasul 9
    1. Mutați poșta și documentele. Creați o zonă separată pentru a prinde e-mailuri, ziare, reviste și chitanțe. Utilizați o bordură sau un raft în apropierea ușii și o îmbrățișați cu coșuri sau cutii de fișiere mici. Sortați poșta de îndată ce umblați prin ușă și păstrați un coș de reciclare lângă ușă pentru a prinde cataloage și poștă junk înainte de a putea lovi masa.
  • Imagine intitulată Curățați o masă de bucătărie Pasul 10
    2. Așteptați elementele personale. Instalați cârligele de pe perete sau obțineți un suport de acoperire, astfel încât să aveți un loc specific pentru a bloca hainele, pungi și pălării. Găsiți cârlige mici și plasați-le în apropierea ușii pentru a vă închide cheile de îndată ce ajungeți acasă. Creați recipiente speciale pentru copii, astfel încât să știe unde să pună obiecte precum rucsacuri și mănuși.
  • Imagine intitulată Curățați o masă de bucătărie Pasul 11
    3. Puneți un coș de gunoi lângă masă. Având un gunoi în apropiere, se poate face mai ușor să arunce gunoiul care a rămas pe masă. Găsiți o modalitate creativă de a stoca poate, fie prin împingeți-o sub o bord sau lipind-o într-un dulap chiar lângă masă.
  • Imaginea intitulată Curățați o masă de bucătărie finală
    4. Terminat.
  • WikiHow Video: Cum să curățați o masă de bucătărie

    Ceas

    Avertizări

    Purtați mănuși de cauciuc atunci când lucrați cu curățătorii comerciali pentru a vă proteja pielea de la substanțe chimice dure.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Dulapuri de fișiere mici sau coșuri
    • Cos de gunoi
    • O cârpă fără scame
    • Detergent de vase
    • Cleaner de lemn comercial
    • Spirite minerale
    • Ceara de lemn
    • Oţet
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar