Cum să ștergeți un profil ashley madison

Dacă doriți să ștergeți profilul dvs. de la Ashley Madison, aveți două opțiuni. Puteți dezactiva contul dvs. sau o puteți șterge pe deplin. Pentru a vă dezactiva contul, eliminați profilul dvs. de la rezultatele căutării, ascundeți-vă profilul de la public, dar aveți în continuare posibilitatea de a restabili și reutiliza contul. Dacă ștergeți pe deplin contul dvs., nu numai că eliminați profilul dvs. de la rezultatele căutării și site-ul, dar eliminați și fotografiile, istoricul utilizării site-ului și toate mesajele trimise și primite din contul dvs. În timp ce puteți utiliza serviciul Ashley Madison cu o aplicație de la un dispozitiv mobil, funcționalitatea ștergerii unui cont este disponibilă numai pe versiunea desktop.

Pași

Metoda 1 din 2:
Dezactivarea profilului dvs.
  1. Imagine intitulată Ștergerea unui profil ASHLEY Madison Pasul 1
1. Conectați la https: // Ashleymadison.COM. Prin dezactivarea contului dvs., eliminați profilul dvs. de la rezultatele căutării, ascundeți-vă profilul de la public, dar aveți în continuare posibilitatea de a restabili și reutiliza contul.
  • Dacă vă dezactivați contul, toate informațiile dvs. există încă pe Ashley Madison, deci este încă în pericol să fie scurgeri sau hacked.
  • Imagine intitulată Ștergerea unui profil ASHLEY Madison Pasul 2
    2. Faceți clic pe fila Gestionați profilul. Aceasta este aproape de partea de sus a paginii web.
  • Imagine intitulată Ștergerea unui profil ASHLEY Madison Pasul 3
    3. Clic Ștergeți profilul. Veți vedea acest lucru în meniul din stânga.
  • Imagine intitulată Ștergerea unui profil ASHLEY Madison Pasul 4
    4. Clic Dezactivați-vă profilul. Veți vedea că aceasta este prima opțiune din partea dreaptă a ecranului cu o listă de caracteristici oferite în dezactivarea.
  • Veți fi redirecționat într-o pagină de dezactivare a contului, unde va trebui să dați un motiv pentru dezactivarea dvs. Alegeți unul și faceți clic pe "Dezactivați" și confirmați acțiunea dvs. în pop-up.
  • Metoda 2 din 2:
    Ștergerea profilului dvs.
    1. Imagine intitulată Ștergerea unui profil ASHLEY Madison Pasul 5
    1. Conectați la https: // Ashleymadison.COM. Prin ștergerea contului dvs., eliminați profilul dvs. de la rezultatele căutării, ștergeți toate fotografiile și mesajele și navigarea datelor istoric. Există, de asemenea, nici o modalitate de a reactiva profilul dvs. după ce l-ați șters.
  • Imagine intitulată Ștergerea unui profil ASHLEY Madison Pasul 6
    2. Faceți clic pe fila Gestionați profilul. Aceasta este aproape de partea de sus a paginii web.
  • Imagine intitulată Ștergerea unui profil ASHLEY Madison Pasul 7
    3. Clic Ștergeți profilul. Veți vedea acest lucru în meniul din stânga.
  • Imagine intitulată Ștergerea unui profil ASHLEY Madison Pasul 8
    4. Clic Ștergeți-vă profilul. Veți vedea că aceasta este a doua opțiune din partea dreaptă a ecranului cu o listă de caracteristici oferite într-o ștergere completă.
  • Confirmați ștergerea în pop-up. Ștergerea completă a contului dvs. poate dura până la 48 de ore pentru a finaliza.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar