Cum să scoateți culoarea în ochii tăi

Ochii sunt cea mai centrală trăsătură a feței și învățând cum să vă prezentați ochii vor face ca orice machiaj să arate mai eficient și memorabil.Există multe tehnici de a prezenta ochii și, în timp ce unele dintre ele necesită o anumită experiență de machiaj, multe sunt simple de angajat.Pentru majoritatea, este pur și simplu o chestiune de a găsi produsele potrivite și de a perfecționa plasarea evidențierii, umbra și culoarea pe față.

Pași

Metoda 1 din 3:
Folosind machiajul ochilor
  1. Imaginea intitulată aduce culoarea în ochii tăi Pasul 1
1. Aplicați roz, violet, argint sau aur pentru ochi maro. În special, rozurile, purpurii și silvele tind să accentueze căldura tonurilor maronii. Nuanțele de aur sau de bronz măresc claritatea culorii, iar nuanțele verzi luminează ochii maro. Pentru ochii maro, posibilitățile sunt aproape nesfârșite.Deoarece maro este un neutru, aproape fiecare culoare merge cu ea.
Sfat de experți
Nine Morrison

Nine Morrison

Machiajul profesionist ArtistNine Morrison este proprietarul WindLlocks Hair & Machiaj, cea mai mare companie de frumusețe de la Colorado. Ea a fost în industria de frumusețe de peste 10 ani, și călătorește, de asemenea, ca educator de frumusețe și consultant de afaceri.
Nine Morrison
Nine Morrison
Artist de machiaj profesionist

Utilizați linia purpurită pentru o preluare subtilă pe acest aspect. În timp ce umbra exactă pe care o utilizați va depinde de tonul pielii, laferele și purpurii arată, de obicei, grozav pe ochii maro. Dacă mergeți la un aspect mai subtil, cum ar fi pentru machiajul de mireasă, ați putea să vă păstrați neutruul de ochi, apoi să utilizați o căptușeală purpuriu întunecată pe partea de sus pentru a vă aduce ochii.

  • Imaginea intitulată aduce culoarea în ochii tăi Pasul 2
    2. Aplicați nuanțe violet și prune pentru a accentua ochii verzi și alune. Roz și violet va crea cel mai bun contrast, deoarece roșu este culoarea contrastantă la verde, iar purpuriu va accentua orice fire de aur în ochi.
  • Imaginea intitulată Aduceți culoarea în ochii dvs. Pasul 3
    3. Aplicați nuanțe maro bogate și neutre metalice pentru ochi albaștri. Orange este opusul albastru, deci mai bronz, cu atât mai bine pentru a crea contrastul. Un gri mat poate permite, de asemenea, o umbră albastră strălucitoare "pop" împotriva neutrului.
  • Imaginea intitulată aduce culoarea în ochii tăi Pasul 4
    4. Definiți ochiul cu liner și rimel. Odată ce culoarea este aplicată pe pleoapă, căptușeala ochilor va da dimensiune și definiție ochilor.Există multe opțiuni pentru ambele produse și pentru tehnicile de aplicare, cum ar fi căptușeala înaripată, ochiul de fum, și linia grafică. Alegeți o tehnică care face ca ochii să pară mai mari și mai alertă, astfel încât culoarea poate fi cea mai vizibilă. Cu alegerea corectă a culorii și cu aceste atingeri de finisare, ochii vor avea cadrul perfect pentru a vă prezenta nuanța unică a lumii.
  • Ochii maro sunt, de asemenea, definiți cel mai bine cu căptușeală neagră, deoarece există deja o adâncime de saturație a culorii prezentă pe față.
  • Ochii verzi și de aluneri vor beneficia de o culoare mai puțin intensă, ca un purpuriu, cărbune sau argint.
  • Ochii albaștri arată cel mai bine cu o căptușeală de bronz sau maro, deoarece Black se poate dovedi că este aspru împotriva unui ochi de culoare deschisă.
  • Metoda 2 din 3:
    Purtând haine pentru a vă aduce ochii
    1. Imaginea intitulată aduce culoarea în ochii tăi Pasul 5
    1. Alegeți culorile care contrastează și completează culoarea ochilor.Similar cu regulile de machiaj pentru ochi, Culori de îmbrăcăminte vă poate da ochilor vibrații suplimentare prin contrast. Consultarea roții de culoare vă va oferi o idee de bază de culori contrastante. Veți dori să purtați culoarea care este opusul culorii ochiului pe roata de culoare.
  • Imaginea intitulată Aduceți culoarea în ochii dvs. Pasul 6
    2. Purtați portocaliu, bronz, roșu sau aur pentru a pune accentul pe ochii albastri.Dacă ochii tăi sunt un albastru mai ușor, intensificați roșeața în hainele dvs. pentru a scoate nuanța.Dacă ochii tăi sunt un albastru mai întunecat, aproape de gri, se sprijină spre un ton mai galben sau de aur pentru a scoate tonurile purpurii și albastre în ochi.
  • Imaginea intitulată aduce culoarea în ochii tăi Pasul 7
    3. Purtați roșu sau mai subtil Mauve și Burgundia pentru a contrasta un ochi verde. Un ochi verde mai ușor poate fi mai bine contrast de o nuanță purtătoare de roșu. Dacă aveți un ochi alunecător care se sprijină mai verde, alegeți aceste culori, precum și accentului aceste nuanțe.
  • Imaginea intitulată aduce culoarea în ochii tăi Pasul 8
    4. Purtați purpuriu roz și roz dacă ochii tăi maro sunt mai de aur decât cald în Hue. Dacă ochii tăi bruni sunt mai cald, verde se va opune nuanțelor de redder pe ochi. Pentru culorile complementare la Brown, Adevărul adevărat este o alegere sigură. Dacă aveți ochi de căpșuni care se sprijină mai maro, purtați aceste culori pentru a crea contrastul.
  • Imaginea intitulată aduce culoarea în ochii tăi Pasul 9
    5. Alegeți și accesorii în culorile potrivite. Când alegeți bijuterii, legături, pălării etc., culorile ar trebui să coordoneze cu costumul și b) contrastul sau completează culoarea ochilor. Să fie deosebit de atent la accesoriile care vor fi purtate în apropierea feței.
  • Imaginea intitulată aduce culoarea în ochii tăi Pasul 10
    6. Simplificați costumul pentru a pune accentul pe față.Nu prea accesează atunci când încercați să accentuați o caracteristică naturală, cum ar fi ochii. Prea multă bijuterie, prea mare de o pălărie, sau prea multe culori îi vor distrage atenția altora de la observarea ochilor.Faceți alegeri de culori selective și păstrați aspectul fără caracteristici distractive.
  • Metoda 3 din 3:
    Având în vedere stilul și culoarea părului
    1. Imaginea intitulată aduce culoarea în ochii tăi Pasul 11
    1. Alegeți o tunsoare sau o coafură care atrage atenția asupra ochilor.Acest lucru poate include mai multe aspecte diferite, și ar trebui să alegeți oricare punct de vedere al stilului dvs. de viață, textura părului și rutina de întreținere.Părul scurt face ca fața să iasă în evidență și părul mai lung poate fi încadrat fața bine, în special cu bretonuri bine tăiate sau straturi care se încadrează în jurul ochilor sau a paharilor.
  • Imaginea intitulată aduce culoarea în ochii tăi Pasul 12
    2. Alegeți o culoare de păr care va intensifica culoarea ochilor.Dacă sunteți dispus să vă vopsiți părul, aveți multe opțiuni de luat în considerare. Nu este nevoie să mergeți drastic sau permanent, dacă nu doriți să vă confruntați un profesionist poate fi util și informativ despre opțiunile dvs. Deoarece sanitul și sănătatea părului pot fi, de asemenea, factori în colorarea părului.
  • Dacă nu căutați o aplicație de culoare permanentă, luați în considerare un vopsea semi-permanentă care vă va îmbunătăți sau va tona culoarea naturală.Aceste aplicații sunt mai puțin intense și mai ușor de întreținut.
  • Imaginea intitulată aduce culoarea în ochii tăi Pasul 13
    3. Păstrați părul sănătos și îmblânzit.La fel ca un costum ocupat poate distrage atenția de la ochi, părul nerușinat sau culorile intense pot distrage și. Acest lucru nu înseamnă că părul tău nu poate fi funky, beachy sau stil unic.Doar fiți atenți la opțiunile de styling și culori, verificând dacă alegerile devin distrage atenția în orice moment în timpul procesului.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Nu vă fie frică să încercați noi culori și tehnici de aplicație de machiaj.Obțineți un palat de mai multe nuanțe și experimente ale umbrelor ochilor!
  • Nu presupuneți că ceea ce funcționează pentru altcineva va funcționa pentru dvs.Toată lumea are povestiri unice de culoare în pielea, ochii și părul - prin urmare, nu există nici o "mărime care se potrivește tuturor" pentru culoarea cosmetică.
  • Urmați aceeași metodă dacă doriți să experimentați cu rujul. Rozurile și roșii sunt bune pentru ochii verzi și alunei.
  • Avertizări

    Asigurați-vă că vă actualizați machiajul la fiecare 6 luni și aveți grijă să nu vă împărtășiți eyelinerul sau rimelul, deoarece poartă posibilitatea de infecții oculare.
  • Asigurați-vă că eliminați machiajul bine la sfârșitul zilei pentru a păstra pielea proaspătă și liberă de uleiuri și pulbere rămase pe față.
  • Nu utilizați prea multe substanțe chimice în păr atunci când mor.Dacă sunteți nou la moarte, consultați și experți pentru sfaturi privind procesul și culoarea.Prea mult vopsea sau înălbitor pot deteriora permanent părul.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Diferite palete de culoare de ochi
    • Linerul de ochi care se potrivește cu paleta de culori
    • Rimel într-o nuanță de coordonare la umbra și linerul
    • Pensulă de aplicare a umbrei
    • O minte deschisa
    • Accesorii pentru păr și îmbrăcăminte în culori adecvate
    • Îmbrăcăminte în culori adecvate
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar