Cum să fii inventiv

Viața nu ne dă mereu soluții pentru a merge cu problemele pe care le întâlnim. Dacă sunteți într-un vârf, uneori tot ce aveți nevoie este un pic de creativitate pentru a trece prin el. Fiind inventiv înseamnă rezolvarea problemelor cu ceea ce aveți și faceți mai mult cu mai puțin. Iată câteva sugestii generale despre cum să fiți inventivi.

Pași

Partea 1 din 4:
Dezvoltarea abilităților
  1. Imaginea intitulată Fiți pasul 1
1
Ține minte o minte deschisă. Redefiniți ce este și nu este posibil. Aveți talente unice pe care le puteți îndeplini pentru a îndeplini obiectivele chiar acum. Având în vedere noile posibilități este esențială pentru a lua măsuri care vor duce la succes.
  • Fiind în mod deschis înseamnă că sunteți dispus să găsiți valoare în popor, evenimente și lucruri pe care le întâlniți. Îmbrățișați diferite posibilități, oportunități, oameni, opinii, sugestii și experiențe. Recunoașteți că puteți învăța din lucruri noi sau diferite. Când vă puteți gândi în afara casetei, puteți veni cu soluții inovatoare la problemele pe care alții nu le pot.
  • Spune: "Da, pot face acest lucru," și împingeți-vă pentru a face ceea ce ar putea crede alții este imposibil. Acesta este modul în care oamenii ating succesul când alții renunță la visele lor.
  • Ieșiți din zona dvs. de confort și extindeți-vă orizonturile. Dacă nu ați fost niciodată într-o altă țară, ați încercat o anumită mâncare, a învățat o altă limbă, a încercat să scrie o carte sau a plecat de skydiving, apoi să o facă. Puteți descoperi ceva de-a lungul modului în care vă face viața mai bună și vă ajută să rezolvați o problemă.
  • Imaginea intitulată Fiți etapa 2
    2. Fii încrezător. Sunteți capabil să manipulați orice problemă. Aveți deja tot ce aveți nevoie pentru a vă rezolva - tu! Recunoscând că sunteți competent și suficient de adecvat pentru a face ceva este primul pas pentru a face acest lucru.
  • Încrederea în sine înseamnă că vă place și aveți încredere în tine. Apreciați talentele, abilitățile și atributele bune. Știți că puteți rezolva problema și găsiți soluții la provocări.
  • Vizualizați că a avut succes în fiecare zi. Când dificultățile vin, imaginați-vă că le depășiți. Imaginați-vă îndeplinirea obiectivelor și sărbătorirea succeselor.
  • Acceptați complimente și laudă. Știți că meritați-le.
  • Păstrați un jurnal al succeselor dvs. Scrieți-vă realizările în fiecare zi. În curând veți completa paginile acestei cărți și veți putea vedea cât de mult ați făcut. Acest lucru va merge mult pentru a vă ajuta să vă dați seama că ați câștigat dreptul de a fi încrezător.
  • Imaginea intitulată Fiți la pasul 7
    3. Fii creativ. Inventivitatea este despre optimizarea a ceea ce trebuie să lucrați. Creativitatea nu este vorba doar de a crea ceva nou, dar a face lucrurile vechi funcționează mai bine. Gândiți-vă la posibilități nebunești, precum și la cele practice. S-ar putea să găsiți inspirație pentru o soluție funcțională într-una din ideile dvs.
  • Gândiți-vă la modul în care un mecanic experimentat poate face lucruri uimitoare cu părți post-piață și o mică ingeniozitate. Mecanicul probabil nu va urma un manual, dar poate diagnostica problemele bazate pe simptome și poate decide ce instrumente și materiale pe care le au la îndemână pentru a rezolva problema. Fi ca acest mecanic în situația dvs.
  • Lăsați mintea să rătăcească. Nu vă opriți să vă gândiți la ceva pentru că credeți că este irelevant. Adesea, gândurile tale se vor deplasa de la o idee la alta și apoi altul. Puteți descoperi un AHA! moment sau o perspectivă într-una din aceste idei.
  • Imaginea intitulată Fiți etapa inventivă 4
    4. Fi proactiv. Nu vă puneți visele în așteptare pentru că așteptați ca resursele potrivite sau oamenii să apară. Dacă lăsați circumstanțele să determine când și cum acționați, veți stabili întotdeauna mai puțin. Dacă o oportunitate se prezintă, faceți tot ce puteți să o luați.Nu răsturnați oportunitatea sau discutați-vă din ea.
  • Să fie mai mult decât un observator inactiv. Să participe activ și să se implice. Fiind proactivi înseamnă a lua inițiativă, astfel încât să puteți face parte din orice soluție.
  • Nu reacționați pur și simplu la evenimente, oameni, provocări și informații. Angajați-le și influențați-le astfel încât să puteți face contribuții reale la situație.
  • Imaginea intitulată Fiți esență inventivă 5
    5. Fii persistent. Dacă încetați să încercați înainte ca problema să fie rezolvată, atunci nu ați realizat nimic. Încercați din nou, o duzină sau o sută de moduri diferite, dacă asta este nevoie. Nu renunta.
  • Gândiți-vă la ceea ce vă motivează. Determinați de ce doriți să realizați ceva și să utilizați acea cunoaștere pentru a vă termina.
  • Dezvoltați disciplina. Multe lucruri vor intra în calea scopului tău. Dacă practicați disciplina și faceți-o obiceiul de a face ceea ce trebuie să se facă în ciuda obstacolelor, veți atinge scopul dvs.
  • Nu luați în considerare niciodată că nu reușiți imediat ca un eșec - considerați-o practică, în schimb.
  • Imaginea intitulată Fii Resurse Pasul 6
    6. Fii pozitiv. Există aproape întotdeauna o soluție la o problemă. A se vedea pozitiv în fiecare situație. Odată ce ați dezvoltat atitudinea corectă, este mai ușor să găsiți o soluție.
  • Gândiți-vă la toate timpurile pe care le-ați ocupat de o criză sau o situație dificilă și de poveștile de succes care au apărut din acele vremuri brute. Știți că puteți trece prin el. Aceasta este atitudinea pe care oamenii o au atunci când problemele vine calea lor.
  • Amintiți-vă că de fiecare dată când depășiți o problemă, veți deveni o persoană mai bună și mai puternică. Experiențele ne învață lucruri pe care le putem transmite altora care au nevoie de încurajare.
  • Îmbunătățiți-vă. Aflați lucruri noi și încercați să țineți pasul cu ceea ce se întâmplă în jurul vostru. Chiar și atunci când deveniți de succes, învățarea continuă și oferă îmbogățirea vieții voastre. Învață să accepți și să încurajați și pe alți oameni.
  • Identificați-vă provocările și temerile astfel încât să puteți lucra la îmbunătățirea sau depășirea acestora. Dacă doriți să îmbunătățiți o abilitate (de la a obține mai bine la matematică pentru a deveni mai asertiv pentru a învăța să arunce și să prindă un baseball), luați în considerare ce acțiune concretă pe care ați putea să o luați în această zonă. Ați putea să luați o clasă la o colegiu comunitară pentru a vă îmbunătăți la matematică, ați putea cumpăra o carte despre cum să fiți asertivi sau ați putea lucra cu un antrenor sau un prieten atletic pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți jocul de captură.
  • Partea 2 din 4:
    Anticiparea problemelor
    1. Imaginea intitulată Fiți esență inventivă 7
    1. Fi pregatit. Nu puteți anticipa totul, dar puteți prezice multe probleme. Cu cât pregătiți mai mult timp, cu atât mai multe resurse pe care le veți avea atunci când se confruntă cu o problemă.
    • Construiți un set de scule și învățați să îl utilizați. Cu cât mai multe instrumente pe care trebuie să le desenați când ați fost îndeplinite cu o provocare, cu atât mai multă resurctivă poate fi.În funcție de locul în care vă petreceți timpul, instrumentele de la dispoziție ar putea lua forma unui trup adevărat de instrumente sau ar putea merge într-o pungă, un kit de supraviețuire, un atelier, o bucătărie, un camion de echipament sau chiar selecția dvs. de camping Angrenaj. Aflați cum să utilizați instrumentele. Apoi, asigurați-vă că le aveți cu voi când aveți nevoie de ele.
    • Practică acasă. Dacă nu știți cum să schimbați o anvelopă, încercați-l în calea de acces înainte de a obține o milă plată de acasă, în întuneric, în ploaie. Aflați să vă îndreptați corturile în curtea din spate sau să faceți o excursie de scurtă durată pentru a vă obișnui cu treapta de robinet. Rafinați atât setul de instrumente, cât și abilitățile dvs. înainte de a le pune la încercare.
    • Anticipați problemele probabile și să se ocupe de ei înainte de a deveni probleme. Dacă vă faceți griji că ați putea uita cheile și vă puteți bloca, ascundeți o cheie de rezervă în curte. Atașați cheile la ceva mare și vizibil, astfel încât să nu le pierdeți. Coordonează cu ceilalți care vin și mergând astfel încât să nu vă închideți accidental unul pe celălalt.
    • Practica fiind inventivă înainte ca presiunea să fie pornită. Încercați să gătiți o masă cu ceea ce este disponibil în cămară, mai degrabă decât să ieșiți la magazin. Inventați ceea ce aveți nevoie în loc să îl cumpărați.Construiți-vă sau creați-vă propriul, chiar dacă ceva este gata și disponibil.
  • Imaginea intitulată Fiți esență inventivă 8
    2. Gestionați-vă timpul. Viața ta este compusă din timp, iar timpul este o resursă limitată. Dacă aveți timp, utilizați-l pentru ceva productiv. Face ca fiecare moment să conțină astfel încât să contribuie într-un fel la obiectivele finale.
  • În funcție de situația de care aveți nevoie pentru a depăși, este posibil să trebuiască să lucrați mai mult timp, să cereți mai mult timp, să înscrieți timpul celorlalți sau să implementați măsuri temporare în timp ce puteți dezvolta ceva mai permanent.
  • Minimizați distragerile și întreruperile. Dacă puteți controla lucrurile care se află în calea scopului dvs., limitați-le. Există un timp pentru muncă și pentru a juca. Nu uitați să faceți și să vă concentrați asupra a ceea ce faceți la acea vreme. Nu luați apeluri telefonice sau chat în timp ce faceți locul de muncă. Oprește televizorul. De asemenea, nu lăsați stresul de muncă în timpul dvs. cu prietenii și familia.
  • Nu uitați să fiți răbdători. Timpul este important, dar unele lucruri au timp să se întâmple, de asemenea. Cereți răbdarea altora.
  • Imaginea intitulată Fiți la pasul 9
    3. Să comunice altora. Decideți dacă există cineva pe care l-ați putea contacta care ar putea cunoaște răspunsul, poate să rezolve sau să împrumute o mână pentru o anumită problemă înainte de a se întâmpla. Discutați despre posibilitățile înainte de timp. Imaginați scenarii cu oameni informați sau experimentați și Brainstorm Soluții cu resurse limitate.
  • Contactele umane pot fi colectate ca o resursă în avans. Rețelele, formale sau informale, este o modalitate de a crea acea colecție de resurse.
  • Dacă este posibil, oferiți altora favoruri înainte de a vă cere să vă întrebați. Să se angajeze cu alții și să-i cunoști și să-i ajuți când au nevoie de ea. Aceasta va spori șansa ca cineva să fie acolo pentru dvs.
  • Imaginea intitulată Fiți esență inventivă 10
    4. A face bani. Banii pot fi un avantaj puternic în anumite situații.Dacă nu aveți bani și aveți nevoie de ea, fiind inventiv, poate consta în gândirea modalităților creative de ao ridica sau de ao câștiga. De asemenea, luați în considerare rezolvarea problemei fără bani, de asemenea.
  • Cereți oamenilor bani. Oferta de a face ceva în schimb, astfel încât banii să fie câștigați. Puteți deține un fond de strângere de fonduri dacă doriți să strângeți bani pentru o cauză bună.
  • Ia-ti o slujba. Câștigarea banilor obișnuiți este importantă pentru a avea o sursă constantă a acestei resurse. Uită-te la abilitățile pe care le aveți și vedeți dacă le puteți aplica în orice poziție deschisă din zona dvs. Căutați site-uri online, cum ar fi Monster.com sau LinkedIn pentru locuri de muncă care se potrivesc cu calificările dvs. De asemenea, căutați secțiunea clasificată a ziarului local pentru locuri care angajează. Dacă există o anumită poziție sau companie pe care doriți să o faceți, uitați-vă la site-ul lor sau intrați și întrebați ce poziții deschise sunt disponibile.
  • Du-te înapoi la școală. Acest lucru poate fi un traseu mai lung pentru a obține bani, dar dacă este scopul final este de a câștiga un salariu decent, atunci aceasta poate fi cea mai bună opțiune pentru dvs.
  • Partea 3 din 4:
    Evaluarea situației
    1. Imaginea intitulată Fiți esență inventivă 11
    1. Evaluați situația. Când o situație provocatoare vă vine, încercați să clarificați și să definiți problema cât mai bine posibil. Este ușor să fii copleșit de emoție, să configuleze problema și să pierzi din vedere soluțiile. Când puteți determina care este problema reală, puteți veni cu un plan de îmbunătățire a acestuia.
    • Gândiți-vă la această problemă. Cât de severă este? Aceasta este cu adevărat o criză sau doar o neplăcere sau un eșec? Trebuie să fie abordată imediat sau poate aștepta ca o soluție adecvată să fie dezvoltată? Cu cât este mai urgentă situația, cu atât mai creativ va trebui să fii.
    • Întrebați-vă ce este natura problemei. Ceea ce este cu adevărat necesar?De exemplu, trebuie să deblocați ușa sau trebuie să intrați sau să ieșiți?Acestea sunt două probleme diferite, deoarece acesta din urmă ar putea fi realizat prin trecerea printr-o fereastră, urcând peste sau sub perete, mergând în jurul valorii de drum sau prin îndepărtarea pinilor de balamale din ușă.Pentru asta, aveți nevoie de acces la toate sau ați putea obține ceea ce aveți nevoie în altă parte?
    • Nu panică. Presiunea poate fi un bun motivator, dar nu dacă vă înnorați gândirea. Gândiți-vă de ce nu puteți renunța la acest lucru și că vă va oferi marginea pentru persistența pe care trebuie să o reușiți.
    • Găsirea unei soluții la această problemă este mai bună decât îngrijorarea. Acest lucru poate fi învățat prin instruirea minții dvs. pentru a vă concentra pe soluții de fiecare dată când începeți să vă faceți griji. Calmează-te mai întâi, gândiți-vă clar înainte de a lua orice acțiune.
  • Imaginea intitulată Fiți pasul inventiv 12
    2. Evaluați ce este disponibil pentru dvs. Fiind inventiv este, mai presus de toate, despre a fi inteligent și de a găsi o utilizare creativă a resurselor dvs. actuale.Aveți acces la, sau ați putea obține, orice ar putea ajuta la situație? Nu uitați că resursele nu sunt toate obiectele - ia în considerare abilitățile, oamenii sau statele emoționale.
  • Încercați să lucrați înapoi. Luați stocul a ceea ce aveți la dispoziție, inclusiv obiecte, resurse, cunoștințe, oameni și oportunități. Apoi luați în considerare modul în care îl puteți aplica la această problemă.
  • Imaginea intitulată Fiți pasul inventiv 13
    3. Obiective stabilite. Oamenii inventivi caută provocări pentru a depăși, obiective pentru a obține și un vis de a lucra spre. Faceți cunoștință cu obiectivele zilnice mici care adaugă visul mai mare. De-a lungul timpului, vă veți apropia și mai aproape de a vă face visul o realitate.
  • Țineți minte că în fiecare zi este o șansă să influențați ceea ce doriți ca viața voastră să fie.
  • Nu uitați să fiți mulțumiți de viața pe care o aveți acum și să recunoașteți progresul dvs. Viața ta de astăzi este importantă pentru că nimeni nu știe ce s-ar putea întâmpla mâine. Păstrați un ochi asupra obiectivelor dvs., dar bucurați-vă de aici și acum.
  • Începeți mici. Toată lumea începe cu ceva, indiferent cât de mică. Rezultatele mici vor crește cu timpul și vor continua eforturile. Dacă banii de care aveți nevoie, salvați ceea ce este disponibil acum cât de des puteți. Chiar și contribuțiile regulate mai mici vor face o diferență mare pe an mai târziu.
  • A termina ce ai inceput. Nu veți ști cum se va întoarce dacă nu veți vedea pentru a afla care vor fi rezultatele.
  • Imaginea intitulată Fiți esență inventivă 14
    4. Alegeți specificul. Gândirea la imaginea de ansamblu vă poate oferi perspectivă - dar câteodată trebuie să vă concentrați pe detalii sau pe pași în schimb. Decideți ce puteți face pe termen scurt, astfel încât să puteți lua măsuri și să fiți mai productivi. Revizuiți sarcini specifice, roluri și responsabilități față de obiectivele dvs., cum ar fi simplitatea, economiile sau riscurile.
  • Căutați informații. A rezolvat cineva o problemă similară înainte?Cum funcționează lucrul (sau sistemul sau situația) pe care încercați să-l faceți?În ce fel este acasă de aici?Pe cine poți contacta și cum?Ce măsuri trebuie să luați pentru a construi un incendiu?
  • Cercetarea și citirea este foarte utilă. Păstrarea cu evenimente importante și informații vă poate ajuta în viitor. Concentrați-vă pe ceva interesant sau util și căutați diferite linkuri care sunt legate de subiect sau idee, astfel încât să îl puteți stăpâni.
  • MINE Resurse proprii. Cunosc diferența dintre căutarea resurselor și a fi inventiv. Când instrumentele și resursele de care aveți nevoie sunt la îndemâna dvs., lucrurile tind să funcționeze. A fi inventiv înseamnă că profitați la maximum de resursele pe care le puteți găsi.
  • Recunoașteți că nu știți totul. Fiți pregătiți să învățați de la alții, chiar de la cineva pe care îl credeți că nu va ști ceva ce nu.
  • Partea 4 din 4:
    Rezolvarea problemelor
    1. Imaginea intitulată Fiți esență inventivă 15
    1. Încalcă regulile. Utilizați lucruri în moduri neconvenționale sau faceți-vă împotriva înțelepciunii convenționale sau a normelor sociale, dacă va ajuta. Fiți pregătiți să vă asumați responsabilitatea, redresați greșelile sau explicați-vă dacă vă depășiți limitele. Regulile există pentru un motiv, dar uneori regulile și tradiția pot reveni progresul. Realizați lucrurile, nu mergeți doar cu modul în care lucrurile au fost întotdeauna făcute.
    • Nu vă cereți niciodată scuze pentru succesul dvs. Trucul este de a vă asigura că orice infracțiune sunt nesemnificative în comparație cu beneficiul. Vor fi momente când ar trebui să-ți cereți scuze, dar faceți-o doar pentru adevăratele infracțiuni.
  • Imaginea intitulată Fiți etapa inventivă 16
    2. Improviza. Nu vă gândiți să vă gândiți la un anumit mod. Utilizați ceea ce puteți pentru o soluție temporară și apoi căutați o soluție permanentă. Fixați bicicleta suficientă pentru a ajunge acasă și remediați-l mai târziu.
  • Experiment. Procesul și eroarea ar putea dura ceva timp, dar dacă nu aveți experiență cu o anumită situație, este o modalitate foarte bună de a începe. Cel puțin, veți afla ce nu funcționează.
  • Adapta. Nimic nu este scris în piatră când vine vorba de soluții. Uită-te la alte exemple pentru a obține inspirație, dar a face soluția dvs. să se potrivească situației dvs. particulare. Transformă provocările în avantaje.
  • Nu vă fie frică să folosiți obiecte în moduri neconvenționale. Umerasele cu strat de sârmă pot fi incredibil de flexibile și în timp ce șurubelii nu sunt într-adevăr destinate durerii, încălțării, lovirea, răzuirea etc., ei vor face adesea într-un vârf.
  • Nu uitați de valoarea necorporalărilor. Lumina soarelui, gravitație și bunăvoință pot fi toate acționate în favoarea ta și poate fi chiar exploatată în avantajul dvs.
  • Imaginea intitulată Fiți esență inventivă 17
    3. Utilizați situații în avantajul dvs. Există negative și pozitive pentru fiecare situație. Încercați să nu vă concentrați asupra a ceea ce este greșit sau rău despre asta. Uită-te la partea strălucitoare și vezi ce poți să faci acum cu aspectele pozitive.
  • Dacă ați pierdut autobuzul, iar următoarea nu vine încă o oră, vă puteți bucura de o ceașcă de cafea sau să răsfoiți un magazin din apropiere în timp ce așteptați?Dacă vremea îngheță, puteți folosi zăpadă ca adăpost sau gheață ca material de construcție?
  • Dacă vă este frică, utilizați teama de a vă motiva. Te va conduce să ieși dintr-o situație proastă. Harnași că energia să se gândească la o soluție și să ia măsuri. Emoțiile pot fi stimulente puternice pentru a face lucrurile mai bine și mai eficient, așa că le folosiți cu înțelepciune.
  • Imaginea intitulată Fiți pasul inventiv 18
    4. actioneaza rapid. Adesea, o soluție eficientă se balansează pe un răspuns rapid. Fi decisiv și odată ce se ia o decizie, nu analiza doar acționează. Nu puteți rezolva o problemă fără a lua mai întâi un fel de acțiune.
  • Amintiți-vă că nu luați decizii vă costă, fie că are ca rezultat câștiguri pierdute sau venituri, o reputație mai mică sau la probleme de carieră. Inboxurile și birourile goale care nu sunt acoperite în grămezi de documente neterminate sunt semne de luare a deciziilor rapide și de a lua măsuri. Când ceva vă vine, aveți grijă de ea imediat în loc să lăsați să rămână.
  • Efectuarea unor decizii rapide despre problemele mici este incredibil de benefică. Nu numai că vă ajută să păstrați în partea de sus a tot ce vă trimiteți calea, ci și reducerea stresului, îmbunătățește productivitatea și vă oferă o mare reputație pentru gestionarea muncii dvs. Lăsați aspectele pozitive ale deciziilor rapide să fie factori motivați pentru a face ceea ce trebuie făcut acum.
  • Începeți undeva. Punerea a ceea ce știți trebuie făcută nu este favorabilă pentru atingerea scopului dvs. Luați primul pas prin inițierea acțiunii necesare pentru a termina această sarcină. Apoi treceți la altul.
  • Imaginea intitulată Fiți evoluția sursei 19
    5. Invata din propriile greseli. Dacă trebuia să luptați pentru a corecta o problemă, luați măsuri pentru a vă asigura că nu se întâmplă din nou. Dacă ați încercat ceva care nu a funcționat, încercați un mod diferit data viitoare. Vedeți ce a mers prost și du-te de acolo.
  • Jucați câteva mâini simultan. Realizați că, uneori, planul dvs. ar putea să nu funcționeze. Lucrați la mai multe unghiuri pentru aceeași problemă. Au un plan b și c gata.
  • Imaginea intitulată Fiți esență inventivă 20
    6. Întreabă pentru ajutor. Recunoașteți când aveți nevoie de ajutor pentru a vă completa obiectivele. Înghițiți-vă mândria și căutați oameni care vă pot ajuta cu problema dvs. Cu atât mai mult arătați persoanelor care lucrează cu dvs. va contribui, de asemenea, la avansarea obiectivelor, cu atât mai probabil veți reuși.
  • Indiferent dacă aveți nevoie de tariful de autobuz pentru a obține acasă, idei bune, sprijin moral, utilizarea unui telefon sau pur și simplu mâini suplimentare, implică alții dacă puteți. Chiar dacă ajungeți să solicitați ajutor de străini, probabil că veți fi plăcut surprins de rezultate.
  • Brainstorming-ul împreună poate duce la unele soluții comune mari. Cereți oamenilor pe care îi cunoașteți și aveți încredere. Solicitați ajutor profesional. Dacă este potrivit, cereți-i pe cineva responsabil (autorități, angajați, doctori, uși), deoarece acești oameni au adesea acces la resurse suplimentare.
  • Dacă unul sau doi oameni nu sunt suficienți, aflați dacă ați putea forma o echipă sau o forță de lucru.Ați putea convinge Primăria sau o altă organizație să vă continuați cauza?
  • sfaturi

    Nu locuiesc în trecut.Dacă cauza rădăcină sau problema originală este ceva ce nu puteți repara, pur și simplu să lucrați pentru a vă recupera cât mai bine.
  • Dacă v-ați prins pe ceva pentru a trece printr-o dificultate imediată, asigurați-vă că faceți o slujbă adecvată de a repara cât mai curând posibil.
  • Țineți minte ce resurse aveți.Uneori, soluția cea mai plină de resurse la o problemă se găsește prin combinarea creativ a resurselor pe care le aveți la îndemână.
  • Avertizări

    În caz de urgență reală (o amenințare imediată pentru viață sau de proprietate), de obicei cel mai bun și mai inventiv lucru pe care îl puteți face este să convocați autoritățile competente, să le dați informațiile de care au nevoie pentru a-și face locurile de muncă și apoi să rămână în afara drumului.
  • Asigurați-vă că știți ce faceți. În caz contrar, ați putea face o nouă problemă în întregime.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar