Cum se obține 99 de gătit pe runescape

Gătitul ia materia primă din pescuit și se transformă în alimente utilizabile pentru abilitățile legate de luptă. Acest lucru fiind spus, este una dintre cele mai vitale abilități din Runescape și una dintre cele mai rapide de antrenat. Folosind aceste metode, puteți afla cum să obțineți 99 de gătit pe runescape!

Pași

Metoda 1 din 2:
Metoda F2P
  1. Imagine intitulată atinge 99 de gătit pe runescape Pasul 1
1. Știți unde să gătiți. Musa Point pe Karamja este un hotspot pentru persoanele care caută homari de pește și pește-spadă, cu toate acestea jurnalele trebuie să fie obținute în intrare, făcând focul rar. Unele bănci cu intervale apropiate includ Banca Edgeville cu cuptorul din casa lui Evil Dave și Al Kharid.
  • Imagine intitulată atinge 99 de gătit pe runescape Pasul 2
    2. Nivelurile 1-15. Cook raci. Puteți să vă pescuiți în spatele Bisericii Lumbridge sau puteți încerca să le cumpărați, totuși datorită cumpărării lor scăzute de cumpărare a oricărei rare.
  • Imagine intitulată atinge 99 de gătit pe runescape Pasul 3
    3. Niveluri 15-30. Cook păstrăv. Acestea pot fi găsite doar aruncate pe pământ la Gunnaarsground, sau le puteți cumpăra crude în Marele Burner.
  • Imagine intitulată atinge 99 de gătit pe runescape Pasul 4
    4. Niveluri 30-40. Cook ton. Puteți găsi adesea că acestea au scăzut de pescarii de putere la punctul Musa pe Karamja, așa că mergeți acolo poate fi o opțiune sau cumpărarea lor pe Marele Exchange este o opțiune bună.
  • Imagine intitulată atinge 99 de gătit pe runescape Pasul 5
    5. Niveluri 40-50. Gatiti hobsterii. Acestea sunt utilizate în mod obișnuit de către porkere și pvmer datorită costului lor ieftin, astfel încât să le gătească în unele situații vă pot face un pic de profit.
  • Imagine intitulată atinge 99 de gătit pe runescape Pasul 6
    6. Niveluri 50-99. Gatite de sabie. Acest lucru poate părea o întindere mare și este. Cu toate acestea, gratuit pentru a juca ei dau cea mai bună experiență pe unitate gătită în joc. Acestea pot fi găsite frecvent în GE și sunt folosite și mai frecvent decât homari, astfel încât cererea este ridicată.
  • Metoda 2 din 2:
    Opțiuni de membru
    1. Imaginea intitulată atinge 99 de gătit pe runescape Pasul 7
    1. Știți unde să gătiți. Deoarece focurile au fost adăugate la joc, oferă o experiență bonus mare în joc. Cel mai frecvent loc pentru a găsi focuri de foc este lumea 100 la Pass Shantay, la sud de Lodestona Al-Khairid. Aici puteți găsi mai multe duzini de oameni care folosesc mâncare pe focuri de foc și oferindu-vă experiență bonus.
  • Imagine intitulată atinge 99 de gătit pe runescape Pasul 8
    2. Luați în considerare obținerea gametelor de gătit. Veți obține un set neputincios de gaunturi după finalizarea căutării familiei Crest Quest. Le puteți aduce apoi Caleb în casa lui Gertrude, la vest de Varrock pentru a le schimba în gatitoarele de gătit. Acestea pot scădea șansa de a arde pește de la peșteră în sus.
  • Imagine intitulată atinge 99 de gătit pe runescape Pasul 9
    3. Nivelurile 1-15. Cook creveți. La început, veți arde foarte mult, totuși veți observa că veți arde foarte puțini aproape de sfârșit.
  • Imagine intitulată atinge 99 de gătit pe Runescape Pasul 10
    4. Nivelurile 15-25. Cook păstrăv. Acestea sunt foarte ieftine pentru a cumpăra, ca oameni care zboară pește la pământul lui Gunnar și satul Shilo primesc câteva mii de ele, astfel încât nu vei cheltui mult gătit.
  • Imagine intitulată atinge 99 de gătit pe runescape Pasul 11
    5. Niveluri 25-40. Cook somon. Acestea sunt din nou pescuite foarte frecvent de pescuitul de zbor, iar cererea de somon gătit este o mâncare decentă gratuită pentru jucători.
  • Imagine intitulată atinge 99 de gătit pe runescape Pasul 12
    6. Niveluri 40-50. Cook ton. Tonul este ingredientul utilizat în cartofi de ton și, prin urmare, este foarte căutat de către persoane care doresc să monopolizeze piața de porker. Motivul pentru care gătiți la 68 este acesta este nivelul pe care îl puteți găti următorul pește fără a le arde.
  • Imagine intitulată atinge 99 de gătit pe runescape Pasul 13
    7. Nivelurile 50-62. Gatiti hobsterii. La acest nivel, ar trebui să ardeți foarte puțini, dacă vreun homar. Acestea sunt din nou căutate de porkers, deoarece sunt mâncăruri foarte bune în lumii F2P.
  • Imagine intitulată atinge 99 de gătit pe runescape Pasul 14
    8. Nivelurile 62-80. Cook Monkfish. Opriți arderea monkfish la nivelul 82, deci veți face profit pur, deoarece acestea sunt folosite de PVMERS și conturile Slayer timpurii, deoarece se vindecă 1600 pentru un preț ieftin.
  • Imagine intitulată atinge 99 de gătit pe Runescape Pasul 15
    9. Nivelurile 80-93. Cook rechini. Dacă purtați nici mănușa de gătit, nu veți arde nici acestea și ele sunt folosite în majoritatea situațiilor PVP, precum și mai mulți șefi folosiți pentru Dungeon PVM.
  • Imagine intitulată atinge 99 de gătit pe runescape Pasul 16
    10. Nivelurile 93-99. Cook Rocktail. Rocktail sunt cele mai mari alimente de vindecare din joc, în afară de supa de rocktail și, prin urmare, sunt folosite în aproape toate situațiile de la pking la ucidere. Puteți face un profit ordonat dacă nu ardeți prea mulți.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Nu renunța, chiar dacă credeți că o altă abilitate pare mai interesantă. * Te vei plictisi la fel de repede.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar