Cum să atingeți intervalul de nivel 99 pe runescape ca un f2p

A avut întotdeauna ochiul pe capă variată? Următoarele instrucțiuni sunt recomandate pașii de luat pentru a obține 99 variat ca jucător FTP (gratuit de redat).

Pași

  1. Imagine intitulată atinge nivelul de nivel 99 pe Runescape ca un pas 1 F2P 1
1. Du-te direct la magazinul de gama Varrock după ce a învățat frânghiile. Obțineți săgețile libere de bronz și pe scurt.
  • Imagine intitulată atinge nivelul de nivel 99 pe Runescape ca un pas 2 F2P
    2. Obțineți armura din piele (corpul tare, chaps, vambrace și Coif), un arc scurt, un arc de stejar scurt și săgețile de bronz sau de fier pentru a începe.
  • Imagine intitulată Faceți un DDS sau Granit pur în Runescape Pasul 6
    3. Începeți prin creaturi de nivel scăzut (găini, șobolani, vaci) din spatele unui gard până la atingerea nivelului 20 a variat. (Comutator de la arcul scurt regulat la arcul scurt de stejar la nivelul 10 variat). De asemenea, puteți instrui pe Goblins până când ajungeți la nivelul 25.
  • 4. Armați armura de piele (corp hard și chaps), mai multe săgeți de fier (dacă este necesar) și un arc scurt de salcie pentru a continua. Aproximativ 500 până la 1.000 de săgeți de fier sau bronz este suficient.
  • Rețineți că, dacă aveți mijloacele financiare, puteți achiziționa acum un arc compozit de salcie, cu toate acestea, creșterea ușoară a atacului variat nu este suficient de compensată scăderea vizibilă a vitezei variate.
  • TestImagine intitulată Realizarea nivelului 99 pe Runescape ca un pas F2P 4BULLET2
  • Imagine intitulată Realizarea nivelului 99 pe Runescape ca un pas 5 F2P
    5. Se îndreaptă fie la satul barbar, fie cavalerii negri. Să profite din plin de mesele din fiecare locație pentru a se ascunde în urmă în timp ce variază. Gama până la nivelul 40.
  • Imagine intitulată atinge nivelul de nivel 99 pe Runescape ca un pas 6 F2P 6
    6. Obțineți mai multe săgeți de fier (pe care le puteți cumpăra sau dacă sunteți un nivel suficient de mare ucidem Minotars în satul barbar, dacă este necesar. Minotars sunt nivelele 12 și 27 și picături de săgeți de fier și minotauri drop bronz plin, de asemenea, pe care le puteți vinde la peksa vânzător de cască barbar), arc de arțar scurt și armura de dragonhide verde (d`ascunde chaps, d`ascunde vambraces, COIA și D "Ascunde corpul dacă ați terminat Dragon Slayer Quest). Apoi lupta cu Cavalerii albi în Faador până la nivelul de nivel 60.
  • Imagine intitulată atinge nivelul de nivel 99 pe Runescape ca un pas 7 F2P 7
    7. Achiziționați mai multe săgeți de fier sau oțel (în funcție de constrângerile bugetare) și se îndreaptă spre demonii mai mici din janta vulcanului Karamja. Profitând de roci, să ascundeți și să gamă demoni mai mici sau să meargă la cea de-a treia poveste a Turnului Wizards și gamă de demonii mai mici. Gama până la atingerea nivelului 99. Vedeți sfaturile de mai jos pentru ce săgeți pentru a le utiliza la aceste niveluri ridicate.
  • Metoda 1 din 1:
    Metodă super rapidă
    1. Imagine intitulată atinge nivelul 99 pe Runescape ca un pas 8 F2P
    1. Nivelul 1 - 20 a variat: Vacile din lumbridge cowfield ar trebui să fie țintă pentru aceste nivele de novice. Un comutator alternativ este puii de găină, care sunt unul dintre cele mai bune până la nivelul 15, dar probabil că vă veți plictisi după nivelul 15. Cowhidele vinde pentru peste 100gp fiecare, iar oasele oferă o experiență destul de bună a rugăciunii pentru nivelul actual. Doar banca la Bill Bill de fiecare dată când obțineți un inventar complet de piele de vacă. O altă alternativă la învelișul îi aduc la Tanner al lui Al Khairid și făcând din piele tare. Acesta este un proces mai devreme mai plictisitor, dar foarte profitabil și ușor de obținut.
  • Imagine intitulată atinge nivelul 99 pe Runescape ca un pas 9 F2P
    2. Nivelul 21 - 40 a variat: Începeți lupta împotriva Chaos Druids. Ei aruncă o mare varietate de ierburi foarte bune, până la nordol, care vinde aproximativ 10-20k fiecare. Nu veți fi deteriorați prea mult dacă nu sunteți prea scăzut de un nivel, dar dacă sunteți low-nivelat, aduceți niște mâncare. Tuna este o delicatetate bună și ieftină pentru a aduce. Dwarves sunt, de asemenea, o opțiune, dar funcționează doar până la nivelul 30. Și nu duc la fel de mult din articole profitabile ca și Chaos Druids.
  • Imagine intitulată Realizarea nivelului 99 pe Runescape ca un pas 10 F2P
    3. Nivelul 41-50 a variat: Antrenează pe giganții dealului în temnița Edgeville Southwest of Varrock. Aveți nevoie de o cheie de alamă, care este foarte ușor de obținut. Doar cereți-i pe cineva să obțină unul pentru tine în temniță dacă nu dețineți unul. Hill Giants picătură rădăcini Limpwurt foarte des, vinde pentru 1k GP o bucată, iar oasele lor mari dau bun rugăciune exp. Sau dacă nu vă puneți la nivel de rugăciune, puteți vinde oasele pentru aur bun. Puteți face o mulțime de bani pe călătorie. O altă opțiune este instruirea pe cavalerii albi până la nivelul 50, deși pot funcționa până la 60, nu se recomandă să se antreneze până la nivelul 60, deoarece acestea sunt plictisitoare și nu aruncați elemente bune.
  • Imagine intitulată Realizarea nivelului 99 pe Runescape ca Pasul 11 ​​F2P 11
    4. Nivelul 51-60 a variat: Tren pe Ogres, situat la sud-est de războaie de castel. Ei aruncă oase mari de fiecare dată și, de asemenea, aruncă semințe bune ocazional. Ele sunt, de asemenea, un picper de farmec fiabil. Atâta timp cât evitați distanța corpului, nu veți lua prea multe daune. Deși nu au lovit atât de mari, doar aproximativ 6 sau 7 daune.
  • Imagine intitulată atinge nivelul de nivel 99 pe Runescape ca un pas de F2P 12
    5. Nivelul 61-70 a variat: Tren pe dragoni verzi în locația (locația) sălbăticie. Acestea sunt foarte bune bani de bani, dar veți avea nevoie de un scut al Rune C`bow + Anti-Dragon, plus câteva șuruburi de mâncare și mithril cel puțin. Odată ce sunteți la 65 de ani, trenați-vă pe dragoni albastri, deci nu vă plictisiți. În plus, au că scade rare mai frecvent decât dragonii verzi, iar pielea lor merită mai mult. Dar aveți grijă, deși există locuri de siguranță, încă mai trebuie să ieșiți și să vă luați pradă atât de atent, deoarece acestea sunt peste nivelul 100. De asemenea, ați putea dori, de asemenea, să intervinăm gama cu sarcinile dvs. de Slayer acum. O altă opțiune este vârcolacilor, care sunt buni cu cuțitele de fier sau darts de oțel, iar oasele de lupi, care sunt abandonate 100% din timp, pot fi alocate sau vândute în Marea Bursă pentru un profit bun sau pot fi utilizați în convocare.
  • Imagine intitulată Realizarea nivelului 99 pe Runescape ca Pasul F2P 13
    6. Nivelul 71-80 a variat: Acest lucru este de fapt de până la tine. Puteți petrece ceva timp distractiv și ucide dragoni metalici în speranță pentru o vizădă, dar acest lucru nu este foarte bun exp. Avianii sunt o strategie bună. Ele sunt foarte profitabile de abandonare a barelor de adamant mult timp și sunt ușor de ucis cu nivelul dvs. de interval curent. De când aviazii se află în Dungeonul războaielor Dumnezeului, ați putea dori să aduceți o bucată de echipament Armadyl pentru a evita alți monștri să vă atace. Cel mai ieftin element de adus este un pandantiv Armadyl dobândit după templul lui Ikov Quest. În funcție de apărarea dvs., decideți dacă aveți nevoie de poțiuni de rugăciune (mai ales dacă sunteți o gamă pură). Giants de foc lucrează, de asemenea, destul de bine. Au picături decente și nu pot lovi prea mult dacă sunteți suficient de bun pentru a evita daunele dacă aveți apărare redusă. Giganții dealului din Taverley Dungeon sunt și Exp Exp și poate fi o experiență excelentă până la mijlocul anilor `90, deoarece aproape nimeni nu se pregătește acolo. Acestea au puncte decendente decente, apărare redusă, nu au lovit de obicei, și dacă utilizați cuțite / butoane magice cu atractorul lui Ava și un set complet de dragonhide cu cizme de ranger și o pălărie de hota Robin, puteți obține o experiență excelentă în ceea ce este practic nici un moment deloc. Tzhaar sunt, de asemenea, un inamic foarte profitabil pentru a se antrena, deoarece scad farmecul obsidian și arme obsidiene, Cape, Shield etc. Există și câteva locuri de siguranță în peșteri, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la daunele.
  • Imagine intitulată atinge nivelul de nivel 99 pe Runescape ca un pas cu F2P 14
    7. Nivelul 81-99 a variat: Alegerea dvs., practic. Puteți varia aproape ceva perfect. Puteți continua cu aviazii, ceea ce vă va oferi o mulțime de bani. Sau ai putea lupta cu ceilalți monștri declarați mai devreme în articol. În această etapă, veți face o tona de profit dacă alegeți metodele corecte. Red Chinchompas sunt probabil cea mai bună experiență, care este egală cu aproximativ 300k EXP pe oră, dar costă și uimitor de mare.
  • sfaturi

    Rangers au nevoie de apărare! Abilitățile tind să meargă în perechi potrivite (miniere / smithing, pescuit / gătit, atac / putere) și a variat nu este o excepție.
  • Utilizați întotdeauna un arc scurt. Deși arcurile scurte și arcurile lungi sunt statistic chiar, arcul scurt este drastic mai rapid.
  • Green Dragon Ascunderea corpurilor necesită să finalizați Quest Dragon Slayer înainte de ao purta sau cumpăra de la breslele campionilor. Mai puteți cumpăra acest lucru de la alți jucători.
  • Purtarea unui Helm Full Rune scade intervalul dvs. cu 2, deși crește ușor apărarea.
  • Găsiți o stâncă sau un gard pe care îl puteți varia în urmă pentru a evita suferința daune.
  • Ridicați săgețile dvs. dacă costă foarte mult.
  • Obțineți un arc scurt de arțar când ajungeți la nivelul 30. Nu cumpărați sau nu continuați să utilizați un arc compozit de salcie. Ele sunt lente și nu au lovit, precum și un arțar, contrar credinței populare. Ei nu folosesc nici săgețile adamante...
  • Aveți întotdeauna o mulțime de alimente și săgeți.
  • Purtarea unui corp de lanț de rune în locul unui corp verde D`Hide nu are un efect negativ asupra variului și oferă o creștere drastică a capacităților defensive.
  • Unele armuri au o cerință de apărare, dar acest lucru se aplică numai corpului. De exemplu, corpurile de dragonhid verde necesită 40 de apărare, dar vambrele nu fac.
  • La nivelul 40 a variat, puteți intra în breasla variată.
  • Săgețile adamante nu sunt recomandate, deoarece costul acestora este foarte prohibitiv pentru instruire.
  • Pentru niveluri de până la 20 de utilizări rapide pentru cele mai bune rezultate
  • Săgețile Mithril ar trebui să fie utilizate pentru ultimele două nivele.
  • Se recomandă utilizarea unor săgeți strict din oțel începând cu 80 de ani până la nivelul 97.
  • Avertizări

    Aveți nevoie de răbdare, mai ales pe F2P cu faptul că este mult mai greu la nivelul. Pace, mai degrabă decât să faci totul imediat.
  • Fără a ridica apărarea, există o probabilitate mai mare de moarte.
  • Până când veți obține intervalul la un nivel respectabil, veți vedea o pierdere de numerar, dar nu vă disperați, puteți să o faceți mai târziu
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar