Cum să îmbrățișeze amulete în runescape

Nu vrei să-ți sporești atacul, puterea sau apărarea doar puțin? Ei bine, citiți acest articol și veți face amulete în cel mai scurt timp! De asemenea, prin crafting amulete, veți face o mulțime de bani. Se recomandă să aveți un nivel decent mage pentru a face acest lucru.

(Veți nevoie 40 de minerit și 40 de smithing pentru a face acest lucru)

Pași

  1. Imagine intitulată Ambuleturi ambarcațiuni în Runescape Pasul 1
1
A mea, Smith și ambarcațiunile. Începeți de mineriul de aur și să le amestecați în bare. Încercați să alinați 100 de minereuri de aur și apoi să le mișcați. Acest lucru va face mai ușor și va economisi timp (faceți acest lucru în pustie, unde există un element de haos în apropiere și un trapdoor în orașul masiv). Obțineți nivelul de hoț necesar pentru a fura de la magazinele de amulet prin furarea ceștilor de ceai, le beți și făcându-le în ceai de urzică pe care o puteți bea (veți avea nevoie de un ac și un fir).
  • Imagine intitulată Ambuleturi ambarcațiuni în Runescape Pasul 2
    2. Începeți să faceți amuletul. Odată ce nivelul dvs. de crafting este cel puțin nivelul 8 pentru a face amulete de aur, sunteți gata să mergi mai departe. Veți avea nevoie de o matriță de la magazinul de crafting în al-Kharid. Utilizați bara de aur pe cuptor (aurul bar) și le faceți într-un amulet. Este atât de ușor.
  • Imagine intitulată Ambuleturi ambarcațiuni în Runescape Pasul 3
    3. Adăugați la amuletă. Dacă nivelul dvs. de crafting este relativ ridicat, puteți Adăugați o gamă de bijuterie pe amulet de asemenea. Pentru a obține un șir, obțineți o lână, rotiți-o și utilizați-o pe amulet pentru a face un șir. Deci, acum aveți un amulet de aur (sau safir, smarald sau rubin) și doriți să îl încântați. Cum vei face asta? Ei bine, trebuie să vă antrenați nivelul de mage la nivelul pe care îl poate încânta amuletul pe care îl aveți. Acest lucru va fi util pentru utilizare ulterioară, sau îl puteți vinde la Marea Bursă pentru bani. Oricum, vei obține crafting XP.
  • Imagine intitulată Ambuleturi artizanale în Runescape Pasul 4
    4. Când nivelul de crafting atinge 70, puteți face amulete de diamante. Acest lucru va necesita un nivel magic ridicat pentru a încânta amuletul odată ce se face. Puteți cumpăra un diamant neted (tăieturile sunt mai scumpe) și puneți-l pe amulet de aur. Puteți să vindeți amuletul de diamant, fie să îl purtați.
  • sfaturi

    Încercați să obțineți nivelul de crafting la nivelul 20, astfel încât să puteți tăia safirele pe care le obțineți de la evenimente aleatorii sau de roci miniere. De asemenea, ar trebui să obțineți nivelul de crafting la nivelul, astfel încât să puteți tăia smaraldele (nu vă amintiți). Acum, există nivelul 34 pentru rubine și nivelul 43 pentru diamante.
  • Va trebui să plătiți o cantitate mică de bani pentru Ellis în clădirea de bronzare pentru a vă bronza pekhidele.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar