Cum se obține 99 de pescuit în runescape

Atingerea nivelului 99 privind abilitatea de pescuit Runescape este unul dintre cele mai plictisitoare obiective de a ajunge (în afară de RuneCrafting), dar realizarea este, de asemenea, foarte recompensatoare. Acest articol ar putea chiar să vă facă până la + 1M în funcție de metodele pe care le alegeți.

Pași

Imagine intitulată 99 Pescuit 1.jpg
Imagine intitulată 99 Pescuit 1.jpg
1. Creveți net la mlaștinile lumbridge la nivelurile 1-20. Va trebui doar să prindeți aproximativ 100 de ani (15-20 de minute). Le puteți lăsa pentru o experiență mai rapidă sau dacă aveți nevoie de GP pentru mai multe momeală / pene la niveluri mai mari de pescuit, bănuiți-le în lumbridge.
  • Imagine intitulată 99 Pescuit 2.jpg
    Imagine intitulată 99 Pescuit 2.jpg
    2. Băi de pește la râu lângă lombrigi de la nivelele 10-25, sau dacă doriți o bancă apropiată, du-te în satul Draynor. Va fi nevoie să cumpărați aproximativ 360 de momeală de pește, pe care o puteți găsi la Port Sarim sau la Marea Bursă pentru momeală și de pescuit.
  • Imagine intitulată 99 Pescuit 3.jpg
    Imagine intitulată 99 Pescuit 3.jpg
    3. Cumpărați aproximativ 1K pene și capul în satul barbar pentru nivele 25-50. Se îndreaptă spre satul barbar și atrage pește. Puteți atrage pește la cele mai multe pete și atrage peștii, cum ar fi pe râul Lumbridge, care este cel mai simplu loc, deoarece este aproape de jurnale pentru gătit și un piept bancar pentru depozitare.
  • Imagine intitulată 99 Pescuit 4.jpg
    Imagine intitulată 99 Pescuit 4.jpg
    4. Fly Fish de la niveluri 50-99 (184,759 somon). Deoarece nu există nicio bancă în jur, scăderea peștelui este metoda cea mai eficientă, totuși vă pierde bani. Acest lucru va fi plictisitor rapid, deci dacă doriți, puteți merge pe următoarea metodă. Veți obține un 12.8M profitul face acest lucru dacă le bancați.
  • Imagine intitulată 99 Pescuit 5.jpg
    Imagine intitulată 99 Pescuit 5.jpg
    5. Monkfish Dacă alegeți să vă opriți la nivelul 70.Aceasta este una dintre cele mai ușoare firuri și dă 120 xP pe captură. Înainte de pescuit monkfish, trebuie să fi completat cântecul Swan. După căutarea începe să le pescuiască la nivelul 75 până la nivelul 99. Aceasta este, de asemenea, una dintre cele mai bune modalități de a face bani.
  • Imagine intitulată 99 Pescuit 6.jpg
    Imagine intitulată 99 Pescuit 6.jpg
    6. Pește pentru stâncă. Le puteți pescui la nivelul 90 pentru bani buni la aproximativ 38k xp pe oră și se pescuiesc la viteza rechinilor. Lumea 84 este sugerată să pescuiască acestea, deoarece este lumea neoficială pentru rocktails. De asemenea, puteți pescui cavefish la nivelul 85 pentru aproximativ 25 - 30k xp pe oră și bani decente.
  • Imagine intitulată 99 Pescuit 7.jpg
    Imagine intitulată 99 Pescuit 7.jpg
    7. Strigarea sturionului / somonului / păstrăvului. Cunoscută a fi cea mai bună experiență de pescuit, aceasta necesită o pregătire barbară, care poate fi pornită la Grotto lui Otto. La nivelul 80 (care este nivelul recomandat pentru a pescui acest lucru la), fiecare inventar complet durează aproximativ 2 minute, fiecare dând aproximativ 1500 xp. Cu toate acestea, pentru a pescui toate acestea, aveți nevoie de cel puțin 45 Agilitate și rezistență la nivelul 45.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă doriți să faceți mai mulți bani în timpul pescuitului, vindeți peștele brutal. Peștele crud vinde adesea mai mulți bani decât peștele gătit.
  • Dacă setați volumul efectelor sonore mai mare decât cel al muzicii și al sunetului ambiental, veți auzi un sunet Onoshing la fiecare secundă până când opriți pescuitul, odată ce ați auzit că vă opriți sunetul, uitați-vă la ecranul dvs. și găsiți un nou loc de pescuit. Acest lucru vă împiedică să vă uitați la ecran la fiecare minut sau așa. Acest lucru poate funcționa numai dacă sunteți de pescuit cu cușcă, harponing, pescuit net și, eventual, pescuitul navei.
  • Dacă ați făcut Quest Shilo Village, puteți folosi râul pentru a prinde păstrăvul / somonul și există o bancă în apropiere.
  • Lobsterii tind să vândă bine și pot fi prinși rapid. Karamja este un loc minunat de pescuit pentru ei și le puteți transforma în note bancare vorbind cu Stiles pe partea de sud a insulei sub vulcan.
  • Capturarea lobstesului este extrem de lentă dacă începeți la nivelul 40. Așteptați până cel puțin nivelul 60, recomandat să faceți păstrăv / somon de la 30-60.
  • Verificați-vă adesea caracterul (depinde de locație). Nu doriți să fiți ucisi sau teleportați de un eveniment aleatoriu, deci stați unde vă aflați atunci când se mișcă locul de pescuit sau rămâneți acolo cu un inventar complet.
  • S-ar putea să doriți să Multitask în timpul pescuitului, sugestiile recomandate ar fi să ascultați muzică, să vizionați filme, să faceți temele sau orice altceva care vă poate distrage atenția pentru o vreme.
  • Alăturați-vă unui clan - Există cu siguranță alte persoane care vă plictisesc așa cum ați dori să discutați sau să încercați să discutați cu oamenii de pescuit de lângă dvs.
  • Elementele inutile ar trebui păstrate în bancă, nu aduce niciodată la pescuit, deoarece doriți să rezervați spațiul pentru peștele dvs.
  • Avertizări

    Ia pauze. Dacă nu vă confruntați cu riscuri minore sau pe termen lung, nu doar câștigul în greutate. Persistența este cheia care nu este șlefuirea nesfârșită.
  • Nu aveți nevoie de harpoon de la nivelurile 30-50. Rata de captură este prea lentă pentru a deranja.
  • Nu pierdeți prea multă viață pe Runescape. Școala și temele sunt importante. Nu petreceți ora de pescuit de oră. Ieșiți afară și respirați niște aer proaspăt.
  • Dacă sunteți rock-uri de pescuit, atunci este posibil să doriți să păstrați un ochi, deoarece atacantul de rock viu și protectorii vă pot ataca. World 84 este un " Neoficial " Living Rock Mineral World. Există mulți oameni acolo, deci șansa dvs. de a obține atac este foarte scăzută. Dar feriți-vă, poate fi laggy.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Contul Runescape
    • 30K-200K GP pentru consumabile
    • Runescape echipament de pescuit
    • O activitate care să vă distragă atenția
    • Un computer (disponibil zilnic dacă este posibil)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar