Cum să ai grijă de un retriever labrador

Potrivit Clubului American Kennel, Retrieverii Labrador sunt numărul unu ca cea mai populară rasă și unul dintre cei mai buni câini de familie. Ele sunt prietenoase, ieșite și active. Indiferent dacă aveți unul sau planificați să obțineți unul, va trebui să știți cum să aveți grijă de la Labrador Retriever și să le dați atenția de care au nevoie.

Pași

Metoda 1 din 2:
Având grijă de nevoile lor de bazăDu-te gratuit și suportă wikihow
  1. Imagine intitulată Îngrijire pentru un Retriever Labrador Pasul 1
1. Hrăniți-o corespunzător. Retrieverul dvs. Labrador are un apetit uriaș. Iubește să mănânce, astfel încât să-și poarte vasul de mâncare în jurul lor, certați pentru mâncare sau mâncați lucruri neconvenționale. Asta este normal. Cantitatea exactă de alimente pe care le dați laboratorul dvs. depinde de alimentele pe care le oferiți și câte calorii conțin. Urmați instrucțiunile de hrănire cu privire la ambalajul alimentar și măriți sau micșorați suma în funcție de faptul că câinele pierde sau câștigă greutate în această rație.
  • Dacă câinele dvs. este mai activ decât majoritatea câinilor, atunci trebuie să vă măriți aportul de alimente în consecință. De exemplu, dacă în fiecare dimineață tu și prietenul tău blană mergeți la o jogging de 5 mile împreună, ar trebui să luați în considerare acordarea mai multor alimente decât de obicei.
  • Evident, nu vrei ca labradorul tău să devină obezi. Dacă nu mai puteți simți cu ușurință oasele coastelor, atunci probabil că o depășiți. În același timp, nu ar trebui să vă puteți vedea oasele coastelor de la Afar.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un Retriever Labrador Pasul 2
    2. Oferiți o mulțime de apă curată și proaspătă. Laboratorul dvs. va deveni foarte însetat de exercițiu și va trebui să stinge acea sete. Va bea mai mult sau mai puțină apă în funcție de cât de activ a fost și cât de fierbinte este afară. Nu limitați consumul de apă al câinelui. Spre deosebire de alimente, câinele dvs. se va reglementa. Deshidratarea poate fi fatală, deci nu luați nici o șansă.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un Labrador Retriever Pasul 3
    3. Plimbați-vă câinele. Laboratorul are nevoie de o mulțime de exerciții pentru a rămâne sănătoși. Mergeți la laboratorul de până la trei ori pe zi și dacă puteți, luați-l pe plimbări lungi de câteva mile sau mai mult. Dacă aveți o curte de curte, asigurați-vă că este suficient de mare pentru ca câinele dvs. să alerge. Backyard-urile mici nu sunt potrivite pentru câini mari ca laboratoarele.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un Retriever Labrador Pasul 4
    4. Oferiți adăpost confortabil. Indiferent dacă laboratorul dvs. trăiește în afara sau în interior, asigurați-vă că are un spațiu pe care îl poate numi. Includeți un pat de câine mare și durabil. Laboratorul dvs. va laba la pat constant pentru a vă simți confortabil. Paturile ieftine vor rupe cu ușurință și pot provoca o mizerie.
  • Oferindu-i lui Labrador patul propriu va ajuta, de asemenea, să-l antrenezi pentru a rămâne în afara ta, dacă sunteți atât de înclinat.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un Retriever Labrador Pasul 5
    5. Groom câinele dvs. în mod regulat. Labradorii sunt o rasă cu părul scurt care vine în maro, negru și aur. Pentru cea mai mare parte a anului, laboratorul dvs. va rămâne destul de scăzut. În timpul verii, veți dori să o periați în mod regulat - săptămânal este cel mai bun - pentru a elimina părul liber din haina sa. Periajul laboratorului dvs. va ajuta, de asemenea, să eliminați murdăria și să răspândiți uleiurile naturale pe tot parcursul.
  • Nu vă scăldați laboratorul prea des. Uleiul natural din blana de laborator poate chiar să ajute la îndepărtarea puricilor și căpușe. Baieți laboratorul dvs. de 3 sau 4 ori pe an sau ori de câte ori duhoarea este prea puternică.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un Retriever Labrador Pasul 6
    6. Îndepărtați unghiile laboratorului. La fiecare 2 până la 3 luni, ar trebui să tăiați unghiile Labrador. Dacă luați câinele pe plimbări frecvente, trotuarul dur va depune în mod natural unghiile. Le puteți tăia acasă sau aveți un veterinar. În general, vă puteți instrui laboratorul dvs. pentru a sta încă pentru a avea unghiile sale. Doar oferiți-l un tratament după fiecare călătorie cu succes la salonul de la doggie la domiciliu. În cele din urmă, câinele dvs. îl va primi bine.
  • Asigurați-vă că utilizați trimirii potrivite pentru câini. Clipurile de unghii umane nu vor funcționa eficient. Asigurați piciorul câinelui în poziție și apoi tăiați rapid unghiul. Nu clipați prea aproape de baza cuiului. Acest lucru poate fi foarte dureros și poate provoca sângerare. Asigurați-vă că unghiul nu se întoarce înapoi în laba câinelui sau este prea ascuțit pentru a provoca daune accidentale.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un Retriever Labrador Pasul 7
    7. Curățați urechile floppy ale lui Labrador Retriever. Urechile lui Labrador pot deveni terenuri de reproducere pentru bacterii dacă nu sunt curățate în mod regulat și în mod corespunzător. Verificați periodic urechile câinelui pentru orice descărcare excesivă sau mirositoare și căutați sfaturi veterinare dacă observați ceva rău. Dacă doriți să curățați urechile, utilizați un produs specific conceput în acest scop.
  • Nu utilizați un vârf Q pentru a curăța urechea câinelui. Un jerk brusc ar putea deteriora serios canalul urechii câinelui tău
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un Labrador Retriever Pasul 8
    8. Îngrijire pentru dinții de laborator. Cu cât mai mult, laboratorul dvs. este mai activ, cu atât mai probabil va avea probleme dentare. Boala gingiilor, dintii liberi, cracate / fracturate / dinti rupte, abcese de radacina, si acumularea tartarului sunt toate problemele de care va trebui sa fie pe lista pentru. Luați câinele la veterinarul pentru curățarea dinților 1 sau 2 ori pe an. Excursii de rutină la medicul veterinar poate ajuta, de asemenea, combaterea respirației teribile. Din moment ce vă aflați la sfârșitul primului sarut de slobbery, această problemă a trecut, probabil, mintea dvs. și, prin urmare, este doar un alt motiv pentru care ar trebui să aveți dinții dinboratorului.
  • Veterinările sugerează că vă periați dinții câinelui dvs. zilnic sau cel puțin de câteva ori pe săptămână. Achiziționați o periuță de dinți de specialitate și o pastă de dinți de la magazinul local de animale de companie / Superstore sau Veterinarul dvs. Sunt disponibile mai multe tipuri de pastă de dinți, dintre care multe vin în arome gustoase - e.G. ficat, pui și unt de arahide - că câinele dvs. se va bucura.
  • Introduceți cu ușurință peria în gura câinelui. Utilizați degetele pentru a ridica buzele câinelui pentru a-și expuneți dinții. Lucrați peria în cercuri și mergeți din dintele la dinți. Dinții din spate vor fi cel mai dificil de a ajunge, astfel încât să le salvezi pentru ultimul. Asigurați-vă că periați ambele părți ale fiecărui dinte. Recompensați câinele cu un tratament după aceea.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un Retriever Labrador Pasul 9
    9. Oferiți îngrijirea veterinară de rutină. Fiecare câine are nevoie de anumite vaccinări de bază în mod regulat. Este o idee bună să vă luați câinele la veterinar de cel puțin două ori pe an pentru examenele de rutină pentru a-și monitoriza sănătatea și pentru a stabili o relație bună cu personalul dvs. veterinar. Dacă animalul dvs. ar trebui să rănească sau nu acționează în mod normal, este întotdeauna o idee bună să vizitați medicul veterinar pentru un examen și îngrijire medicală dacă este necesar. Veterinarul dvs. va prescrie, de asemenea, medicamente necesare (topice și suplimentare) pentru a ajuta la îndepărtarea paraziților cum ar fi purici și căpușe.
  • Ca câine vârstele dvs., puteți vedea astfel de probleme de sănătate ca displazie, epilepsie sau convulsii. Labrador dvs. Retriever poate avea, de asemenea, probleme oculare. Dacă oricare dintre acestea se întâmplă cu câinele dvs., contactați imediat medicul veterinar și discutați despre soluțiile sau medicamentele posibile. Un câine în vârstă cu astfel de condiții ar trebui să vadă un veterinar la fiecare două luni sau așa cum este recomandat de veterinarul dvs.
  • Metoda 2 din 2:
    Oferindu-le adevărata atenție potrivităDu-te gratuit și suportă wikihow
    1. Imagine intitulată Îngrijire pentru un Retriever Labrador Pasul 10
    1. Arătați-vă laboratorului o mulțime de afecțiune.Prin natura, este un câine foarte iubitor. Dacă există ceva de la Labrador să iubească mai mult decât mâncarea, este petrecerea timpului cu dvs. - jucați, confruntați sau pur și simplu urmându-vă în jur..
    • Nu neglija laboratorul tău dacă vrea să se joace sau să se hrănească lângă picioarele tale în timp ce te uiți la televizor. Labrador Retriever nu și-a pierdut instinctul de ambalaj. Cel mai probabil, laboratorul tău vă arată ca lider sau unul dintre liderii pachetului său. Deci, dacă neglijați laboratorul dvs., acesta va fi afectat emoțional.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un Retriever Labrador Pasul 11
    2. Socializați-vă la Labrador Retriever. Toți câinii sunt teritoriali. Laboratorul dvs. nu este o excepție. Este natural ca ei să lage la orice și totul, dar atunci când sunt condiționați în mod corespunzător, ei nu sunt atât de feroce. Asigurați-vă că petreceți ceva timp la domiciliu și în formarea publică laboratorul dvs.
  • Dacă aveți mai mulți câini, va trebui să introduceți treptat noul dvs. Retriever la Labrador în amestec. Plasați-le într-o cameră sau într-un spațiu în aer liber împărțit la un gard de un fel. Fie ca câinii să aibă un sentiment unul de celălalt. Ei învață foarte mult prin mirosuri, deci dați-le la 30 de minute sau mai mult pentru a lua doar noul lor însoțitor. Apoi, lăsați-i să se apropie, dar să le păstreze pe o leșie. Faceți acest lucru de mai multe ori, limitând expunerea lor la celelalte animale la o jumătate de oră. Numai atunci când sunteți încrezători că nu se vor ataca unii pe alții, ar trebui să-i lăsați să se plimbe liber. Le jucați împreună în afara. Lăsați-i să lege.
  • Aceleași reguli se aplică oamenilor. Dacă Labrador Retriever se va obișnui să fie în jurul multor oameni, trebuie să fie introdus în aceste medii într-un mod sigur. Păstrați-vă laboratorul pe o leșie. Au oameni înconjurători / străini să-ți petreci câinele și să fie bun cu ei. Spune-le să-și ofere mâna câinelui tău. Câinii iubesc să miroasă mâinile oamenilor pentru a-și evalua mirosul. Faceți acest lucru frecvent. În cele din urmă, laboratorul tău va afla că oamenii pot fi de încredere.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un Retriever Labrador Pasul 12
    3. Învățați-vă copiii cum să se joace cu laboratorul dvs. În general, Labrador dvs. Retriever va juca bine cu copiii. Cu toate acestea, dacă aveți copii mai tineri, va trebui să păstrați filele pe ceea ce fac cu câinele în orice moment. Asigurați-vă că copilul nu vă suferă sau amenință câinele în nici un fel sau acest lucru poate duce la o altercație fizică. Câinele dvs. nu este vicios. Nu-ți urăște copilul. S-ar putea simți amenințată de ea. Dacă se zgârie sau mușcă, reacționează pur și simplu într-o amenințare. Faceți tot posibilul pentru a limita această amenințare. Fiți prezenți atunci când copilul dvs. joacă cu labradorul dvs.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un Retriever Labrador Pasul 13
    4. Furnizați laboratorul cu o mulțime de jucării. De obicei, jucăria preferată a laboratorului dvs. va fi o minge de tenis. Acest lucru probabil vorbește cu interiorul lor "copoi". Deoarece laboratorul dvs. a fost crescut pentru a aduce jocul sălbatic, are sens că se va bucura de joc cu ceva care este menit să fie recuperat. Puteți găsi o multitudine de alte jucării la orice superstore de companie. Jucarii de câine sunt o modalitate excelentă pentru ca câinele dvs. să joace și să ardă excesul de energie fără a fi nevoie să ieșiți afară și să alergi în jur.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un Retriever Labrador Pasul 14
    5. Învățați-vă comenzile de bază de la laborator ca stați, rămâneți și veniți. Învățați-vă cum să mergeți și pe o lecție. Retrieverii labrador sunt o rasă inteligentă și sunt adesea ușor de antrenat - mai ales atunci când sunt mai tineri. Un câine instruit este mai încrezător și mai bine sa comportat. În plus, un câine care va asculta comenzi vocale este mai sigur în cazul în care este vreodată off-leash.
  • Când vă antrenați Retrieverul la Labrador, asigurați-vă că întăriți comportamentul pozitiv, mai degrabă decât să vă pedepsiți negativ. Nu l-ați lovit niciodată la Labrador Retriever. Încercați să construiți o relație de încredere cu câinele dvs., să nu creați un animal nevrotic și speriat. Câinii care atacă oamenii sau copiii fără semlări sunt adesea produsul mediilor crude. Nu lăsați-l pe Labrador să fie unul dintre ei.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Jucării
    • Vârstă alimentară adecvată pentru câini
    • Leash
    • Veterinar bun
    • Alimentele și bolurile de apă
    • Apă
    • Împrejmuită în curte
    • Câine
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar