Cum să curățați un xbox

Redarea Xbox este o explozie. Păstrarea sistemului dvs. curat, pe de altă parte, este un pic mai puțin distractiv. Menținerea și curățarea Xbox-ului dvs. va crește cât timp va funcționa și va ajuta să îl păstrați în căutarea unui nou. Indiferent dacă aveți un Xbox X 360, unul sau clasic, curățați-l este ușor atâta timp cât știți ce faceți.

Pași

Metoda 1 din 3:
Curățarea unui Xbox 360
  1. Imagine intitulată Curățați un Xbox Pasul 1
1. Deconectați-vă consola. Înainte de a vă curăța consola, deconectați-l și examinați firele pentru a vă asigura că nu există conexiuni sau porturi deteriorate. Nu doriți ca alimentarea să alerge la sistem în timp ce o curățați sau vă puteți deteriora accidental.
  • Imagine intitulată Curățați o cutie Xbox 2
    2. Ștergeți consola cu o cârpă moale și uscată. Utilizați un microfibră moale sau o cârpă de bumbac pentru a șterge suprafața sistemului. Lucrați în mișcări circulare mici pentru a șterge murdăria vizibilă acum sau gunk.
  • Imagine intitulată Curățați un Xbox Pasul 3
    3. Scoateți fațada. Țineți un capăt al plăcuței de față și împingeți-vă sistemul cu degetele până când se detașează de la sistem. Dacă nu va ieși, puteți încerca să slăbiți cealaltă parte cu cealaltă mână.
  • Scoaterea faptului de fațadă nu va anula garanția, dar deschiderea sistemului va.
  • Imagine intitulată Curățați un Xbox Pasul 4
    4. Utilizați aspiratorul dvs. pentru a suge praful din găurile de ventilație. Utilizați furtunul cu un atașament pentru a suge praful din găurile din partea frontală a sistemului. Nu împingeți sau frecați aceste găuri, pentru că puteți împinge murdăria și praful în sistemul dvs.
  • Imagine intitulată Curățați un Xbox Pasul 5
    5. Ștergeți în interiorul zonei de față. Rotiți fațada și treceți peste ea cu o cârpă umedă. Odată ce ați terminat îndepărtarea murdăriei și a prafului, construit, asigurați-vă că lăsați-l să se usuce complet. Nu readuceți la sistemul dvs. în timp ce este umed.
  • Imagine intitulată Curățați o cutie Xbox 6
    6. Reatașați fața la consola. Aliniați-vă fața în fața consolei. Apăsați-l în consola și fixați-l înapoi în poziție. Puteți să-l jig giggle pentru a vă asigura că este sigur.
  • Metoda 2 din 3:
    Curățarea unei Xbox unul
    1. Imagine intitulată Curățați o etapă Xbox 7
    1. Deconectați-vă consola. Înainte de a vă curăța consola, asigurați-vă că este deconectat de la priză. Acest lucru vă va permite să întoarceți sistemul și să-l ștergeți bine.
  • Imaginea intitulată Curățați un Xbox Pasul 8
    2. Ștergeți exteriorul cu o cârpă de microfibră. Puteți achiziționa o cârpă de microfibră la un magazin de alimentare cu computer sau online. Ștergeți partea superioară, jos, laturile și porturile sistemului cu o cârpă de microfibră.
  • Puteți utiliza tampoane de bumbac pentru a ajunge la zonele greu de a ajunge, doar asigurați-vă că nu împingeți praful mai adânc în sistem.
  • Imagine intitulată Curățați o etapă Xbox 9
    3. Spray spargeri scurte de aer comprimat pentru a îndepărta praful. Utilizați duza de detaliu pe o cutie de aer condensat și treceți peste întregul sistem, inclusiv fantele de ventilație și porturile. Acest lucru va elimina orice praf pe care nu ați reușit să îl atingeți cu cârpa.
  • Metoda 3 din 3:
    Curățarea originalului Xbox
    1. Imagine intitulată Curățați o cutie Xbox 10
    1. Deconectați consola. Înainte de a vă curăța xbox, veți dori să vă asigurați că nu există energie electrică prin ea. Deconectați consola și asigurați-vă că nu există fire sau porturi rupte. Lucrați pe o suprafață plată, fără statici, ca o masă de bucătărie, când vă curățați consola.
  • Imagine intitulată Curățați un Xbox Pasul 11
    2. Trageți picioarele de cauciuc de pe partea inferioară a consolei. Răsturnați consola peste și alegeți picioarele din cauciuc pe colțurile consolei cu degetele. De asemenea, puteți folosi o șurubelniță plat pentru a obține picioarele în sus dacă aveți probleme.
  • Rețineți că utilizarea acestei metode de curățare va anula garanția pe Xbox.
  • Imagine intitulată Curățați o etapă Xbox 12
    3. Scoateți șuruburile de jos din consola. Odată ce veți scoate picioarele, veți vedea patru șuruburi sub fiecare dintre ele. Aceste șuruburi necesită o șurubelniță cu cuplu pe care o puteți ridica la un magazin de hardware sau cumpărați online. Deșurubați toate cele patru șuruburi care sunt sub picioarele din cauciuc, apoi găsiți cele două șuruburi din centrul consolei. Acestea vor fi amplasate sub autocolante.
  • Pentru a găsi ultimele două șuruburi, simțiți suprafața fiecăruia dintre autocolantele din partea de jos a consolei până când simțiți capul rotunjit al unui șurub.
  • Imagine intitulată Curățați o etapă Xbox 13
    4. Te sol. Pentru a descărca energia electrică statică, împământați prin atingerea unui obiect metalic sau purtând o bandă anti-statică. Acest lucru va împiedica scurtarea componentelor interne ale Xbox-ului.
  • Imagine intitulată Curățați o cutie Xbox 14
    5. Ridicați partea superioară din plastic a consolei de pe bază. Odată ce îndepărtați toate cele șase șuruburi de pe fundul consolei, ar trebui să puteți ridica capacul consolei de pe baza sistemului. Aveți grijă atunci când faceți acest lucru, deoarece va expune părțile interioare ale sistemului dvs.
  • Imaginea intitulată Curățați un Xbox Pasul 15
    6. Ștergeți exteriorul consolei cu o cârpă umedă. Odată ce scoateți capacul exterior al consolei, îl puteți șterge cu o cârpă umedă și o picătură de săpun de mâncare fără a afecta părțile electronice din interiorul consolei. Luați capacul și ștergeți suprafața consolei cu o cârpă umedă și săpun.
  • Faceți acest lucru departe de componentele electronice ale Xbox-ului.
  • Puteți șterge consola cu o cârpă uscată pentru ao menține în timp.
  • Imagine intitulată Curățați o cutie Xbox 16
    7. Pulverizați aer comprimat în consola pentru a îndepărta praful. Aerul comprimat sau conservat va perturba particulele de praf prinse în consola. Utilizați atașamentul pentru a intra în zonele deosebit de praf și încercați să descărcați praful din interiorul sistemului.
  • Imagine intitulată Curățați un Xbox Pasul 17
    8. Reatașați capacul la consola. Odată ce exteriorul consolei sa uscat complet, puteți să o readuceți la cealaltă parte a casei Xbox, plasându-l peste Xbox și apoi înșurubând șuruburile de pe partea inferioară a casetei Xbox. Nu utilizați curățători pe Xbox când carcasa de protecție este înșurubată în ea.
  • sfaturi

    Avertizări

    Ruperea sigiliului sau deschiderea cazului pe Xbox va invalida garanția.
  • Nu vă lăsați niciodată consola.
  • Nu utilizați niciodată substanțe chimice neautorizate pe sistemul dvs.
  • Nu deschideți niciodată xbox-ul când este conectat.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar