Cum de a schimba o blocare

Schimbarea este bună - mai ales când vine vorba de siguranța dvs! Uneori care include schimbarea încuietorilor de pe ușă. Este o sarcină destul de simplă și durează doar câteva minute - dar vă va oferi o mare pace a minții. Acest articol vă va arăta cum să modificați usiknobs și de goluri. Informațiile pentru cilindri de blocare de tip mortalizați pot fi găsite în articolul conexicat enumerate mai jos.

Pași

Partea 1 din 4:
Îndepărtarea blocării ușii
  1. Imagine intitulată Schimbarea unui pas de blocare 1
1. Determinați ce marcă de blocare aveți. Acest lucru este de obicei tipărit pe zăvor, dar poate fi găsit și pe cheie - util dacă placa a fost vopsită sau este o rămășiță de la un set vechi de ușă. Nu veți avea nevoie de o înlocuire exactă a vechii dvs. încuietori, dar cunoașterea mărcii, stilului, eșecului și caracteristicilor vechiului blocaj vă va ajuta să vă asigurați că noul dvs. Blocare arată, se potrivește și funcționează ca publicitate.
  • Înlocuirea blocării cu alta dintre aceleași brand și stil de bază vă va ajuta să vă asigurați că nu va trebui să se facă modificări la ușă în sine.
  • Imagine intitulată Schimbarea unui pas de blocare 2
    2. Măsurați dimensiunea ușii dvs. Adesea, încuietoarele din față și din spate vor fi mai mari decât încuietori interioare. Știind în prealabil ce dimensiune aveți nevoie vă va salva durerile de cap mai târziu.
  • Desenați o bandă de la marginea zăvorului ușii în centrul ușii de la ușă sau de blocare. Cele mai multe încuietori contemporane sunt fie 2-3 / 8 inch (6cm), fie 2-3 / 4 inch (6.5cm) diametrul.
  • Șurubul sau zăvorul în multe clădiri noi sunt reglabile pentru ambele, dar asigurați-vă că înainte de a părăsi magazinul dvs. de hardware pentru a păstra de la Având în Backtrack.
  • Încărcarea mai veche poate varia în funcție de mărime, dar sunt, în general, mai mici, necesitând tâmplărie mai extinsă (și abilități mai mari de prelucrare a lemnului). Dacă asta aveți, încercați să verificați magazinele de renovare de epocă pentru o "nou" Lockset.
  • Imagine intitulată Schimbarea unui pas de blocare 3
    3. Scoateți butonul interior, dacă este posibil. Eliberați arcurile ținând butonul în poziție. Doorknobul ar trebui să iasă ușor, lăsându-vă doar cu un capac decorativ. Dacă arcurile de pe buton nu pot fi accesate înainte de a scoate capacul decorativ, scoateți mai întâi capacul interior înainte de a scoate butonul.
  • Imagine intitulată Schimbați un pas de blocare 4
    4. Scoateți capacul decorativ interior. Șuruburile pentru capacul pot sau nu să fie vizibile după ce eliminați butonul. Dacă sunt, le scoateți pur și simplu și le-au pus deoparte. Dacă nu sunt vizibile, priviți de-a lungul marginii pentru o gaură, unde ascund uneori un bolț allen. Dacă nu există găuri sau șuruburi ascunse, placa este pur și simplu fixată în poziție - utilizați o șurubelniță subțire pentru a opri ușor capacul, expunând mecanismul de blocare.
  • Imagine intitulată Schimbați o lovitură de blocare 5
    5. Dezasamblați secțiunile de blocare prin deșurubarea celor două șuruburi interioare. Scoateți șuruburile care fixează secțiunea de blocare interioară la jumătatea exterioară. Acestea se găsesc în jumătatea interioară a butonului. Odată ce ambele șuruburi sunt îndepărtate, trageți pur și simplu fiecare jumătate a butonului departe de ușă.
  • Nu lăsați ușa să se închidă sau veți avea fie să reintroduceți jumătatea butonului cu "lamă" pe ea sau utilizați un șurubelniță sau un cuțit de unt pentru a-l debloca.
  • Imagine intitulată Schimbarea unui pas de blocare 6
    6. Scoateți ansamblul zăvorilor (Doorknob). Scoateți cele două șuruburi din ansamblul zăvorului de pe partea laterală a ușii. Scoateți și placa de lansare de pe Jambul ușii.
  • Dacă noua dvs. blocare este aceeași marcă și model ca cea veche, puteți să vă păstrați plăcuța de blocare existentă și placa de lansare. Țineți plăcuțele noi până la vechime și comparați - dacă sunt aceleași, este mai bine să lăsați pe cei vechi, dacă este posibil. Îndepărtarea și înlocuirea șuruburilor tinde să-și slăbească țara în ușă.
  • Dacă nu puteți obține noile șuruburi pentru a mușca, este posibil să trebuiască să împingeți un mic splinter de lemn (sau două) în gaura șurubului și să le fixați de la marginea ușii (scobitori funcționează bine pentru acest lucru).
  • O altă alternativă este de a cumpăra șuruburi mai lungi, dar asigurați-vă că capetele șurubului sunt identice cu cele furnizate de producător sau nu pot să scape corect și să provoace probleme.
  • Partea 2 din 4:
    Instalarea blocării ușii
    1. Imagine intitulată Schimbați un pas de blocare 7
    1. Instalați zăvorul. Daltă orice adâncituri neuniforme în zăvor, astfel încât noul dvs. zăvor să se potrivească perfect. Plasați noua blocare în locaș. Dacă noul zăvor se odihnește strâns în locașul său, nu vă faceți griji cu privire la adăugarea șuruburilor până când părțile rămase ale blocării au fost instalate.
    • Dacă noul zăvor are probleme cu șederea pusă în locașul său, potriviți șuruburile în zăvor și apoi strângeți-vă.
  • Imagine intitulată Schimbarea unui pas de blocare 8
    2. Instalați noul dvs. de blocare, asigurându-vă că secțiunea cheie este în exterior. Glisați părțile exterioare ale blocului în gaură, prin ansamblul de zăvor. Ținându-le aproximativ paralel cu podeaua, introduceți setul interior, alunecându-l pe lama părții exterioare a blocului de blocare. Introduceți șuruburile de montare și strângeți-le în jos.
  • Asigurați-vă că placa de lansare se ridică cu noua blocare. Dacă nu, este recomandabil să înlocuiți placa de grevă.
  • Imagine intitulată Schimbați un pas de blocare 9
    3. Testați operația de blocare și mecanismul de blocare cu cheia. Testați-l cu ușa deschisă. Dacă ceva este amiss, nu vrei să fii blocat!
  • Imagine intitulată Schimbarea unui pas de blocare 10
    4. Strângeți orice șuruburi rămase și verificați dacă accesibilitatea. Noul dvs. doorknob ar trebui să fie destul de relasiv, deschiderea și închiderea cu ușurință.
  • Partea 3 din 4:
    Îndepărtarea morților
    1. Imagine intitulată Schimbați un pas de blocare 11
    1. Dezasamblați blocarea debolului prin deșurubarea celor două șuruburi exterioare. Acest lucru vă va permite să aveți acces la interiorul blocării Deadbolt.
  • Imagine intitulată Schimbarea unui pas de blocare 12
    2. Utilizați o cheie de allen pentru a scoate șuruburile interioare de la Deadbolt. Câteva rotiri rapide folosind cheia dvs. Allen (sau cheia hexagonală - sunt aceleași lucruri) ar trebui să poată slăbi mecanismul de descărcare din interior. Scoateți cilindrul interior și cilindrul exterior.
  • Dacă încuietoarea dvs. de goluri are capace decorative peste șuruburi, utilizați un pumn și ciocan pentru a bate capacele de pe centru și apoi apucați-le cu clești. Apoi utilizați cheia Allen pentru a deșurubați montajele.
  • Imagine intitulată Schimbați un pas de blocare 13
    3. Dacă nu puteți scoate șuruburile folosind o cheie Allen, este posibil să doriți să încercați să vă antrenați în morți pentru ao elimina. Aceasta nu este cea mai bună opțiune și necesită un burghiu puternic, dar va ajuta la îndepărtarea unui debut.
  • Din exterior, se scurge în cilindru în mijlocul blocării de morți în care sunt găsite paharele. Scoateți paharul.
  • Alternativ, găurați pe ambele părți ale golului, la jumătatea distanței dintre partea de sus și de jos. Se scurge pe ambele părți până când acoperirea exterioară iese.
  • Introduceți o șurubelniță în zăvor și rotiți blocarea butonului.
  • Imagine intitulată Schimbați un pas de blocare 14
    4. Anulați șuruburile capului Phillips de pe partea laterală a ușii pentru a îndepărta timpul de decolorare. Luați vechiul forțar și curățați orice resturi rămase sau praf din vacanța de morți.
  • Partea 4 din 4:
    Instalarea de goluri
    1. Imagine intitulată Schimbați un pas de blocare 15
    1. Orientarea și încărcarea în noua blocare a golurilor în partea laterală a ușii. Asigurați-vă că partea superioară a golului se îndreaptă spre sus. După ce am intrat, încărcați-l în gol și fixați-l pe partea laterală a ușii cu două șuruburi Phillips. Aveți grijă să nu strângeți prea mult.
    • Odată ce ați instalat mortul de pe partea laterală a ușii, utilizați o șurubelniță pentru a testa funcționalitatea morții.
  • Imagine intitulată Schimbați un pas de blocare 16
    2. Aliniază limbile atât ale interiorului, cât și ale cilindrilor exteriori în controlerul de morți. Limbile ambelor cilindri sunt plate pe o parte și curbate pe cealaltă. Se potrivesc ambele limbi în cilindru, astfel încât părțile plate să se atingă reciproc. Pentru ușurința de instalare, se potrivesc cu un cilindru în primul rând, iar apoi celălalt în ambele în același timp poate fi dificil.
  • Imagine intitulată Schimbați un pas de blocare 17
    3. Înșurubați șuruburile de pe interiorul ușii. Înșurubați ambele șuruburi și fixați strâns, dar nu atât de strâns încât fundul este în afara centrului.
  • Imagine intitulată Schimbați un pas de blocare 18
    4. Verificați dacă Deadbolt își îndeplinește activitatea ca publicitate. Se potrivesc cu cheia în morți și întoarceți-vă. Căutați un fluid frumos. Verificați dacă distanța este centrată.
  • sfaturi

    Utilizați un lubrifiant de grafit în încuietori - este posibil să nu aveți nevoie să înlocuiți blocările atât de frecvent.Utilizați lubrifiantul grafit în interiorul încuietorilor și, de asemenea, unde introduceți cheia. O modalitate ușoară de a aplica grafit este de a trage pe cheie cu un creion.
  • Seturile de pornire pentru a re-cu cheie pot fi achiziționate pentru 10 până la 20 USD și sunt de obicei cuprind un instrument simplu pentru a deschide încuietori și câteva cilindri de rezervă pentru a vă permite să schimbați tastele.
  • De asemenea, puteți comuta între un blocaj de trecere (fără funcție de blocare), o blocare a confidențialității (un buton de blocare care funcționează numai din interior și se deblochează atunci când butonul interior este rotit) și un buton de intrare cu cheie.
  • Puteți comuta detașul de la a avea un zăvor de bază în interior pentru a avea blocaje cheie pe ambele părți.Deși zăvorul degetului mare poate părea mai convenabil, poate doriți taste duble dacă aveți o fereastră mare pe ușă.
  • Aflați cum să reintroduceți o încuietoare. Re-cheie încuietori vă împiedică să aruncați o mulțime de încuietori bune care pot fi încă fixate. Re-cheie de blocare vă oferă opțiunea de a utiliza o cheie pentru toate ușile exterioare. Unii producători de blocare oferă locksets potrivite, făcând acest proces mult mai ușor decât să o faci singur.
  • Avertizări

    De asemenea, această cheie ar trebui să fie un original, nu un duplicat. De câte ori ați avut să jucați o cheie prost duplicată pentru a lucra blocarea? Acum imaginați-vă că încercați să faceți asta într-o cameră plină de fum și flacără. Păstrați o cheie separată pentru fiecare ușă, acest lucru se aplică, chiar dacă acestea sunt asemănătoare.
  • Dacă aveți un gol, care este introdus în interior, precum și în exterior, atunci tu trebuie sa Păstrați o cheie la îndemână în caz de urgență. Ar trebui să fie ușor de găsit în caz de incendiu și ar trebui să vă asigurați că toată lumea din gospodăria dvs. știe unde este. Poate doriți să o trimiteți la un stingător de incendiu sau la o lanternă de urgență.Nu eliminați această cheie din casa dvs. în orice circumstanță.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar