Cum să curățați pietrele de grădină (de la roci murdare pe peisaje până la pietre luminoase de grădină albă)

Dacă pietrele dvs. de grădină nu se uită atât de grozav după ce au fost în afara elementelor de luni, vă putem ajuta să le curățați din nou! Am cercetat cele mai bune soluții acolo, ca să putem răspunde la cele mai presante întrebări despre curățarea pietrelor de grădină.

Pași

Întrebarea 1 din 7:
Cum pot curăța roci mari de amenajare a teritoriului?
  1. Imagine intitulată Pietre curate Garden Pasul 1
1. Puneți-le cu o mătură și mângâiați-le pentru a scăpa de murdărie. Utilizați o mătură groasă, pentru a îndepărta murdăria și resturile libere. Apoi, pulverizați pietrele cu un furtun de grădină de înaltă presiune sau o mașină de spălat cu presiune pentru a îndepărta murdăria agățată de suprafața rocilor.
Întrebarea 2 din 7:
Cum obțin algele de pe roci mari de amenajare a teritoriului?
  1. Imagine intitulată Pietre curate Garden Pasul 2
1. Înmuiați spoturile de matriță sau alge cu oțet. Turnați oțetul direct pe zonele afectate, având grijă să nu obțineți oțet nediluat pe plantele sau iarba de grădină, deoarece le va ucide. Dați oțetul aproximativ 5 minute sau pentru a pătrunde în roci.
  • 2. Curățați locul algelor cu o perie de curățare și apă cu săpun. Se amestecă un mic săpun cu apă și să folosiți curățenia pentru a curăța petele de alge cu o perie. Apoi, clătiți pietrele cu un furtun de grădină.
  • Întrebarea 3 din 7:
    Cum pot obține din nou roci de grădină mari?
    1. Imagine intitulată Pietre curate Garden Pasul 5
    1. Amestecați înălbitorul și apa împreună și petele de saturare cu cel mai curat. Dacă aveți de-a face cu mușchiul încăpățânat sau alte pete dure, doar se toarnă 3/4 cană (180 ml) de înălbitor într-o găleată din plastic și se adaugă 1 galon (4 I) de apă. Apoi, saturați zonele colorate cu amestecul de înălbire. Puteți să vărsați, să pulverizați sau să bureți pe amestec - faceți ceea ce funcționează cel mai bine pentru dvs.
  • 2. Așteptați 10 minute înainte de spălare și clătiți de pe roci. Dați amestecul de înălbitor puțin timp pentru a-și lucra magia, apoi apucați o perie rigidă de păr sau perie de frecare regulată și curățați zonele afectate pentru a îndepărta petele. Apoi, clătiți pietrele cu un furtun de grădină de înaltă presiune sau șaibă de presiune.
  • Întrebarea 4 din 7:
    Cum pot obține resturi din roci de grădină și pietriș?
    1. Imagine intitulată Pietre curate Garden Pasul 6
    1. Cumpărați o pânză de hardware cu plasă de sârmă și taie un 2-3 ft (0.61-0.91 m) bucată. Puteți cumpăra o rolă de /2 în 1.3 cm) Pânză de hardware cu plasă de sârmă la orice magazin de hardware. Tăiați piesa de care aveți nevoie de rola și să vă spălați mai mult capete sub o dată sau de două ori pentru a crea 2 mânere.
    • Mânerele fac să se uite mai ușor și vă protejează mâinile de la tăieturi.
  • 2. Utilizați sita mesh pentru a separa resturile de la roci. Așezați o prelată și plasați plasa de sârmă pe partea de sus. Lopată o parte din stâncă pe plasa de sârmă. Apoi, apucați mânerele machete, ridicați sita și scuturați-o ușor înainte și înapoi, astfel încât murdăria și resturile să cadă prin plasă pe prelată.
  • Dacă nu aveți o prelată, țineți sita peste o roabă.
  • 3. Puneți rocile înapoi în poziție și trageți resturile la grămada dvs. de compost. Dacă aceasta nu este o opțiune, împrăștiați resturile de pe gazonul tău și să coste peste ea cu o mașină de tuns iarba de mulci. De asemenea, puteți să-l sacrificați și lăsați-l pe bordura dvs. pentru serviciul de colectare al orașului.
  • Întrebarea 5 din 7:
    Cum pot curăța murdăria și noroiul de pe roci de grădină mici?
    1. Imagine intitulată Pietre curate Garden Pasul 9
    1. Rulați o mătură mare pe suprafață, pe măsură ce îi mângâiați. Dacă aveți un ajutor, aveți o singură persoană să pulverizați pietrele cu furtunul de grădină, în timp ce cealaltă persoană trece ușor o mătură mare de împingere peste ei. Dacă aceasta nu este o opțiune, utilizați un furtun de alimentare pe o setare scăzută pentru a clăti rocile.
    • Ploaia va clătea în cele din urmă noroiul, dar este de înțeles dacă nu doriți să așteptați!
    Întrebarea 6 din 7:
    Cum primesc din nou mici roci de grădină?
    1. Imagine intitulată Pietre curate Garden Pasul 10
    1. Sift Dirt și resturi libere din roci cu pânză de plasă de sârmă. Tăiați un 2-3 ft (0.61-0.91 m) bucată de /2 în 1.3 cm) pânză de hardware cu plasă de sârmă pentru a face o sită de casă. Puneți plasa peste o prelată sau un roabă și lopați un lot de roci deasupra sită. Ridicați și agitați plasa pentru a scăpa de murdăria și resturile libere.
    • Puteți să trageți resturile la grămada de compost, împrăștiați-l pe gazonul dvs. și mulci-o, sau să o sacuiți pentru serviciul de colectare a gazonului dvs.
  • 2. Amestecați înălbitorul și apa într-o găleată pentru a face o soluție de curățare. Se toarnă ¼ ceasca (60 ml) de înălbire a clorului într-o găleată de plastic mare sau un roabă. Adăugați 5 galoane (19 l) de apă la înălbitor pentru a face un curățător puternic pentru stâncile de albire.
  • 3. Înmuiați rocile albe colorate în soluția de înălbire timp de 1-2 zile. Aruncați pietrele murdare în găleata de curățare a soluției și lăsați-le pentru câteva zile până când sunt frumoase și albe din nou. Apoi, scurgeți soluția de curățare într-o altă găleată și puneți rocile înapoi în loc în grădina dvs. Aruncați apa de înălbire, turnând-o în jos.
  • Aveți grijă să nu obțineți soluția de înălbire pe gazon sau plante, deoarece le va ucide. Apa de înălbire poate ucide pește, așa că nu-l folosiți în jurul iazurilor.
  • Întrebarea 7 din 7:
    Cum curăț frunzele din pietriș de grădină?
    1. Imagine intitulată Pietre curate Garden Pasul 13
    1. Alegeți-le zilnic dacă aveți o mică zonă de pietriș. Frunzele pot decolora pietrișul dvs. dacă le lăsați să se descompună, deci este mai bine să scăpați imediat de ele. Doar faceți o trecere rapidă asupra zonei în fiecare zi, ridicați frunzele pe care le vedeți și aruncați-le.
  • 2. Treceți o suflantă de frunze peste zonele de pietriș mai mari. Așteptați o zi când frunzele și pietrișul sunt complet uscate. Pornind într-un colț și lucrați în drum, treceți suflanta frunze peste suprafața pietrișului pentru a sufla frunzele și resturile.
  • Utilizați cea mai mică setare, astfel încât să nu faceți o grămadă de pietriș în timp ce lucrați. Este o idee bună să purtați și o pereche de ochelari de protecție, doar în caz!
  • Puteți cumpăra o suflantă de frunze la orice magazin de îmbunătățire la domiciliu sau online.
  • 3. Suflați frunzele într-o zonă împădurită în apropiere dacă este o opțiune. Dacă nu, suflați frunzele pe gazonul dvs. și să-i momeați cu o mașină de tuns iarba mulcitoare, le strângeți și le compost, sau să le sacezi pentru serviciul de colectare a frunzelor orașului.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar