Cum să găsiți aplicații inactive pe un android

Dacă nu utilizați în mod activ o aplicație, sistemul dvs. Android îl va pune în modul de așteptare. Acest lucru va restricționa aplicația de a alerga în fundal sau va lua orice acțiuni în spatele scenei. Când deschideți aplicația din nou, acesta va fi eliminat din modul de așteptare. ThiseWill vă ajută să găsiți lista de aplicații inactive (aplicații care sunt în prezent în modul de așteptare) pe dispozitivul dvs!

Pași

  1. Imagine intitulată Android Oreo- Build Number.jpg
1
Activați opțiunile dezvoltatorului în dispozitivul dvs. Android. Pentru a activa această caracteristică navigați la Setări > Sistem > Despre telefon și apăsați pe Construiți numărul de șapte ori. Dacă ați activat deja acest lucru, treceți la următorul pas.
  • Imagine intitulată Deschideți aplicația Setări
    2. Deschideți-vă Setări. Este pictograma angrenajului găsită în mod obișnuit pe ecranul inițial sau în sertarul de aplicații. De asemenea, puteți utiliza comanda rapidă a panoului de notificare pentru ao deschide.
  • Imaginea intitulată Du-te la setările sistemului.jpg
    3. Du-te la Sistem Setări. Derulați în jos în jos și apăsați pe Sistem. În unele telefoane, trebuie să localizați Despre telefon pentru a găsi aceste setări.
  • Imagine titludtap pe opțiunile dezvoltator.jpg
    4. Apăsați pe Opțiuni dezvoltator. Se află între Backup și Actualizare de sistem Opțiuni.
  • Imagine intitulată Găsiți aplicații inactive pe un Android.jpg
    5. Derulați în jos la antetul "Aplicații" și apăsați pe Aplicații inactive. Veți vedea o listă de aplicații.
  • Imagine intitulată Cum să găsiți aplicații inactive pe un Android.jpg
    6. Găsiți aplicațiile inactive. Veți vedea "Inactivați" Eticheta sub aplicațiile care sunt în prezent în modul de așteptare. Aceasta înseamnă că aplicația este complet oprită până când îl deschideți din nou. Puteți modifica manual această stare prin atingerea unei aplicații. Terminat!
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar