Cum să devii un dezvoltator de aplicații mobile

Deoarece telefoanele mobile au devenit la fel de importante ca portofelele și portofele în viața de zi cu zi, dezvoltarea în acest domeniu se mișcă repede. Noțiuni de bază ca dezvoltator de aplicații mobile este ușor dacă vă concentrați și știți ce doriți să faceți. Iată un ghid rapid care arată cum vă puteți dovedi credibilitatea dvs. ca dezvoltator.

Pași

Partea 1 din 3:
Câștigând experiență și educație
  1. Imaginea intitulată deveni un dezvoltator de aplicații mobile Pasul 1
1. Încercați o diplomă de informatică. În timp ce o diplomă de informatică nu este strict necesară, vă poate oferi o bază pentru câmp. În plus, multe companii vor prefera să aveți cel puțin o diplomă de licență în informatică dacă vă vor angaja ca dezvoltator.
  • Dacă puteți, încercați să vă specializați în codarea aplicațiilor mobile în timp ce vă aflați în școală.
  • Alte grade în câmpurile relevante pot, de asemenea, ajuta, cum ar fi în dezvoltarea de software. De fapt, unele școli oferă grade în special în dezvoltarea aplicațiilor mobile.
  • Imaginea intitulată deveni un dezvoltator de aplicații mobile Pasul 2
    2. Alegeți una dintre cele mai importante platforme. Platformele majore sunt Android, Apple, Windows, Symbian și RIM (BlackBerry). Puteți învăța să codificați pentru toate aceste platforme, dar probabil că trebuie să alegeți unul când vă uitați mai întâi.
  • Android este piața dominătoare, dar Apple nu este departe. Unul dintre aceste două ar fi un loc bun pentru a începe.
  • Imaginea intitulată deveni un dezvoltator de aplicații mobile Pasul 3
    3. Utilizați programe de dezvoltare online. De exemplu, Apple oferă Centrul IOS Dev. În centru, puteți vizualiza tutoriale și videoclipuri pentru a vă ajuta să începeți să învățați codarea. Android are un site similar, formarea dezvoltatorilor Android. Cu toate acestea, nu trebuie să vă bazați pe fluxurile oficiale. Multe site-uri web de pe web oferă cursuri gratuite și tutoriale, deși puteți găsi și cursuri de plată dacă doriți să o duceți la nivelul următor.
  • Un exemplu al unui loc unde puteți învăța codarea este W3SCHOOLS, un site-ul binecunoscut pentru codarea învățării. Are o secțiune pe JQuery Mobile, pe care le puteți utiliza pentru a crea aplicații mobile. Acest sistem de codificare are sediul în CSS3 și HTML5.
  • Puteți încerca, de asemenea, locuri care oferă cursuri online gratuite pe o gamă largă de subiecte, cum ar fi EDX sau Cursuri.
  • Imaginea intitulată deveni un dezvoltator de aplicații mobile Pasul 4
    4. Luați în considerare clasele în marketing. Puteți lua cursuri în timp ce obțineți o diplomă, luați cursuri la un colegiu comunitar pentru mai ieftin sau chiar să luați cursuri la site-uri online, cum ar fi Cursra pentru a vă dezvolta abilitățile de marketing. Dacă doriți să ieșiți pe cont propriu ca dezvoltator de aplicații, trebuie să vă puteți comercializa jocul public, altfel, publicul nu va ști niciodată că există.
  • Imaginea intitulată deveni un dezvoltator de aplicații mobile Pasul 5
    5. Luați cursuri de afaceri. Ca și abilitățile de marketing, abilitățile de afaceri sunt, de asemenea, esențiale pentru construirea de aplicații de succes pe cont propriu. Clasele de afaceri vă pot ajuta să învățați cum să vă generați în mod corespunzător aplicația, precum și cum să creați stimulente pentru ca oamenii să cheltuiască mai mult.
  • Partea 2 din 3:
    Practicându-vă abilitățile
    1. Imaginea intitulată deveni un dezvoltator de aplicații mobile Pasul 6
    1. Dezvoltați-vă propria aplicație. Dacă preferați să fiți angajat de o companie, o practică excelentă între timp este să vă dezvoltați propria aplicație. Nu contează cu adevărat ceea ce este atâta timp cât este util sau distractiv. Apoi, când căutați un loc de muncă, aveți ceva de demonstrat munca dvs.
    • Având experiență în domeniu, chiar dacă este doar să vă dezvoltați propria aplicație, vă poate pune înainte de alți candidați.
  • Imaginea intitulată deveni un dezvoltator de aplicații mobile Pasul 7
    2. Veniți cu o idee pentru o aplicație. Desigur, un număr mare de aplicații sunt jocuri. Jocuri Ajutați oamenii să treacă timpul. Cu toate acestea, orice loc pe care îl vedeți o nevoie ar putea fi un punct de plecare pentru o aplicație. Deci, primul pas este de a determina unde este nevoie. Uitați-vă la viața proprie și a vieții prietenilor și luați în considerare ce probleme aveți sau au că o aplicație ar putea ajuta la rezolvarea. Odată ce ați primit o idee, începeți să vă cartografiați aplicația.
  • De exemplu, aplicațiile, cum ar fi Docscan și Scanable, au fost dezvoltate deoarece oamenii aveau nevoie de o modalitate de a scana și de a stoca documente departe de computere. Oamenii care au dezvoltat aplicația au văzut o nevoie și au umplut-o.
  • Alte aplicații, cum ar fi aplicațiile de rețetă, facilitează ca oamenii să găsească și să utilizeze rețete deoarece este mai ușor să utilizați o rețetă de pe o tabletă sau un telefon decât pe un computer.
  • Imaginea intitulată deveni un dezvoltator de aplicații mobile Pasul 8
    3. Concentrați-vă pe utilitate. În primul rând, o aplicație trebuie să fie ușor de utilizat de către client. Prin urmare, pagina principală ar trebui să conducă persoana prin aplicație cu butoane clare, culori contrastante și navigare ușoară.
  • Un truc este să vă asigurați că utilizați cât mai mult ecran posibil. Care nu înseamnă că ar trebui să acoperiți fiecare inch disponibil cu controale deoarece aveți nevoie de spațiu negativ în jurul instrumentelor pentru a le citi. Trebuie să echilibrați folosind cât mai mult spațiu posibil cu a face butoanele la fel de mari cum puteți. Parțial, înseamnă că trebuie să păstrați comenzile și butoanele la fel de simple cum puteți.
  • Face ușor să înțelegeți. Adică, utilizatorul dvs. nu ar trebui să facă referire la alte pagini pentru a afla cum să utilizați aplicația. Ei ar trebui să-și dea seama doar de controale.
  • Imaginea intitulată deveni un dezvoltator de aplicații mobile Pasul 9
    4. Închiriați ajutorul de care aveți nevoie. În timp ce este posibil să aveți abilitățile de codare, este posibil să nu aveți abilitățile de proiectare de care aveți nevoie. Dacă aveți nevoie de ajutor într-o anumită zonă, luați în considerare angajarea oamenilor sau colaborarea cu persoanele care sunt de acord să ia o parte din profituri ca plată. Doar asigurați-vă că acordați credit în cazul în care creditul este datorat ori de câte ori prezentați aplicația.
  • Dacă nu sunteți sigur de unde să angajați ajutor, puteți verifica site-urile Freelancing, cum ar fi upwork, unde puteți angaja oameni în diferite domenii.
  • Imaginea intitulată deveni un dezvoltator de aplicații mobile Pasul 10
    5. Nu uitați să o testați pentru bug-uri. Aplicațiile noi au întotdeauna bug-uri, deci testați-vă aplicația. Prietenii tăi te testează, de asemenea, pentru a vedea unde sunt bug-urile, ca să le poți repara. De asemenea, vă învață ce lucrări și ceea ce nu funcționează într-o aplicație.
  • Cu alte cuvinte, aveți prietenii dvs. să descărcați aplicația pe telefon. Lăsați-i să joace prin ea pentru a vedea dacă observă glitches.
  • De asemenea, este important să obțineți feedback cu privire la modul în care funcționează aplicația și controlul. Adresați-vă prietenilor dvs. întrebări cum ar fi "Ați avut probleme să lucrați la controale?" și "Ce probleme vedeți cu aplicația?"
  • Imaginea intitulată deveni un dezvoltator de aplicații mobile Pasul 11
    6. Conversia la alte platforme. Odată ce învățați cum să construiți o aplicație pe o platformă, este timpul să îl convertiți la alte platforme. Vă lipsesc pe clienți dacă nu oferiți aplicația pe platforme pe care toți clienții le utilizează.
  • Cu fiecare platformă, trebuie să vă gândiți la diferite probleme. De exemplu, când se deplasează de la iOS la Android, trebuie să luați în considerare diferența dimensiunii ecranului. În iOS, numărul de dimensiuni ale ecranului este mai limitat, în timp ce Android are o varietate mult mai largă, iar aplicația dvs. va arăta puțin diferit pe fiecare.
  • Un alt punct cheie este să-l păstrați simplu. Cu cât este mai complicat, cu atât este mai greu să convertiți și să arate frumos pe ecrane diferite.
  • Imaginea intitulată deveni un dezvoltator de aplicații mobile Pasul 12
    7. Aplicați pentru stagii. O altă modalitate de a câștiga experiență, chiar și în timp ce sunteți în școală, trebuie să solicitați stagii. Puteți găsi adesea stagii prin școala dvs., deoarece companiile se vor apropia de școli pentru a găsi persoane să fie stagiari. Puteți chiar să faceți niște bani pentru a plăti la școală sau pentru a obține un credit școlar pentru stagiu.
  • Stagii sunt o mare experiență, dar nu vă așteptați să codificați imediat. Probabil că veți face cel puțin unele sarcini meniale în timp ce lucrați la un stagiu.
  • Multe dintre principalele companii tehnice vor oferi stagii studenților locali, deci verificați și site-urile lor, de asemenea.
  • Partea 3 din 3:
    Lucrul în domeniu
    1. Imaginea intitulată deveni un dezvoltator de aplicații mobile Pasul 13
    1. Fi gata să se miște. Anumite zone sunt up-and-venind pentru această piață. Silicon Valley din California este o alegere evidentă pentru acest domeniu. Cu toate acestea, alte zone mai neașteptate, cum ar fi Washington, D.C., Alabama, Virginia, Utah și Montana, au proiectat o creștere în câmp de până la 45%.
    • În timp ce unele companii vă pot lăsa telecommute, de cele mai multe ori, vor vroia în birou. Multe companii de tehnologie a grupului creativitate, care este mai ușor de încurajat într-un cadru de birou.
  • Imaginea intitulată deveni un dezvoltator de aplicații mobile Pasul 14
    2. Aplicați pentru poziții. Dacă intenționați să lucrați pentru o companie tehnică, începeți prin aplicarea posturilor. Puteți găsi înregistrări de locuri de muncă pe site-urile majore de locuri de muncă, cum ar fi Monster, într-adevăr sau Yahoo. Cu toate acestea, puteți căuta și site-urile web ale companiilor importante de aplicații mobile pentru a găsi locuri de muncă. Gândiți-vă la aplicațiile pe care le iubiți și uitați-vă la dezvoltator. Acele locuri sunt locul în care doriți să aplicați pentru că aveți deja o pasiune pentru ceea ce fac.
  • Ce tip de companie aplicați depinde de ceea ce doriți. Dacă lucrați la un startup, este posibil să aveți mai mult timp cu privire la aplicație și poate mai mult control. Cu toate acestea, nu știți dacă o companie va reuși sau va eșua în stadiile incipiente. Cu o companie mai stabilită, este mai probabil să lucrați la o mică parte din mai multe aplicații, în loc să fie în control - pe de altă parte, puteți fi mai încrezători că compania nu merge sub.
  • Imaginea intitulată deveni un dezvoltator de aplicații mobile Pasul 15
    3. Utilizați experiența dvs. Dacă aveți o diplomă și experiență, utilizați că pentru a vă ajuta să obțineți un loc de muncă. De exemplu, dacă ați proiectat propria aplicație, aveți acum o modalitate de a arăta cât de bine puteți cod sau design. Dacă ați intervenit la o companie, aveți acum experiență sub centura dvs. pe care alți candidați nu le pot avea. Utilizați tot ce trebuie să ieșiți de la alți candidați.
  • Asigurați-vă că evidențiați experiența pe care o aveți în scrisoarea dvs. de intenție. De exemplu, dacă ați avut un stagiu, ați putea spune, "Aș fi un avantaj valoros pentru compania dvs., deoarece deja am experiență de codare la o companie tehnică de dimensiuni similare. Am internat la XYZ Tech timp de 6 luni în 2014."
  • Imaginea intitulată deveni un dezvoltator de aplicații mobile Pasul 16
    4. Fi înaintea curbei. Când lucrați în industria tehnică, trebuie să știți mereu ce vine. O modalitate de a face acest lucru este de a citi revistele tehnice, deoarece adesea se concentrează asupra a ceea ce este înainte. Pe măsură ce noi platforme și tehnologii de codare provin pe piață, este responsabilitatea dvs. să o învățați, astfel încât să nu deveniți caduce.
  • Imaginea intitulată deveni un dezvoltator de aplicații mobile Pasul 17
    5. Piața și profitarea aplicației dvs. Dacă intri în afaceri pentru tine, asta înseamnă că trebuie să fii totul pentru aplicația ta. Trebuie să vă dați seama de cea mai bună modalitate de a profita de ea, iar apoi trebuie să vă comercializați aplicația dvs. în mass-media sociale majore.
  • Unele companii oferă aplicația gratuit, apoi taxează pentru a face jocul mai rapid sau mai plăcut, cum ar fi oferirea de pachete de monede sau stele. Clienții pot găsi deja aceste tipuri de stimulente în joc, dar pachetele fac ca jocul să se miște mai repede pentru jucători nerăbdători, mai ales dacă vă ritm jocul, astfel încât numai atât de mult poate fi finalizat într-o zi fără mai mult din joc coaja de monedă.
  • Găsiți cuvintele cheie potrivite. Când vă numiți aplicația și scrierea unei descrieri, gândiți-vă la ceea ce vor căuta clienții dvs. Ce cuvânt ați folosi pentru a căuta aplicația dvs? Trebuie să faceți ca o parte din titlul, descrierea sau cuvintele cheie, dacă este posibil.
  • Utilizați partajarea în aplicație. O modalitate de a încuraja utilizatorii să împărtășească este de a avea modalități de a vă ajuta reciproc în joc, cum ar fi posibilitatea de a oferi altor utilizatori suplimentari. Dacă utilizatorii pot împărtăși pe platforme majore de social media, cum ar fi Facebook, veți avea mai mult noroc cu cuvântul de gură.
  • Nu uitați să plătiți. Puteți configura o aplicație pe Facebook sau pe o platformă mobilă, dar dacă nu sunteți dispus să plătiți pentru publicitate, veți avea un timp greu de construit baza de clienți, mai ales dacă vă bazați doar pe prietenii dvs.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar