Cum se creează un cont apple id și descărcați aplicații de la apple app store

Nu există nici o îndoială că, pe lângă caracteristicile telefonului însuși - Apps sunt lucrurile care fac un smartphone chiar mai inteligent. Apple ocupă de asemenea locul de top pentru fabricarea aplicațiilor. Comunitatea Dezvoltatorului Apple a Apple a creat peste 775.000 de aplicații pentru diverse produse de la Apple, cum ar fi iPhone, iPad, iPod în întreaga lume și a cheltuit miliarde de dolari pentru ei. Apple App Store este locul unde puteți obține toate aplicațiile. Unele aplicații pot fi descărcate gratuit, în timp ce altele sunt disponibile în prețul nominal.Apple a anunțat recent că peste 40 de miliarde de aplicații au fost descărcate de la App Store de la lansarea sa în 2008. Apple susține că aproape 20 de miliarde de aplicații au fost descărcate numai în 2012. De asemenea, pretinde că există peste 500 de milioane de utilizatori activi de magazin de aplicații. Dacă utilizați oricare dintre produsele Apple și doriți să descărcați unele aplicații din Povestea App Apple, aveți nevoie de un cont Apple ID.Același cont Apple ID poate fi folosit pentru a descărca aplicații de la magazinul iTunes, App Store, Ibookstore și Mac App Store. Urmați acești pași simpli pentru a crea un cont Apple ID pentru a descărca aplicații de la App Store la dispozitivul dvs.

Pași

  1. Imagine intitulată Creați un cont Apple ID și descărcați aplicații de la App Store Pasul 1
1. Crearea unui cont Apple ID pe iPhone
  • Imagine intitulată Creați un cont Apple ID și descărcați aplicații de la App Store Pasul 2
    2. Primul lucru, trebuie să faceți pe iPhone-ul dvs. Găsiți și să deschideți App Store.Puteți localiza pictograma App Store în culoarea albastră care conține litera "A" înconjurată de un cerc.
  • Imagine intitulată Creați un cont Apple ID și descărcați aplicații de la App Store Pasul 3
    3. În continuare trebuie să navigați și să găsiți aplicația pe care doriți să o descărcați. Există diferite categorii cum ar fi aplicații noi, aplicații populare și frecvent descărcate, aplicații recomandate, aplicații actuale de top 25 sau vizualizați aplicații după categorie pentru navigare ușoară. De asemenea, puteți căuta în mod direct aplicațiile pe care doriți să le descărcați atingând pe bara de căutare și să introduceți cuvintele cheie sau numele aplicației.
  • Imagine intitulată Creați un cont Apple ID și descărcați aplicații de la App Store Pasul 4
    4. Odată ce găsiți aplicația pe care o căutați, apăsați pe ea pentru a vizualiza detaliile. Detaliile aplicației pot include descrierea completă a aplicației, numele dezvoltatorului sau companiei, prețul său, dacă nu este disponibil gratuit, împreună cu recenzii și evaluări oferite de alți utilizatori iPhone.
  • Imagine intitulată Creați un cont Apple ID și descărcați aplicații de la App Store Pasul 5
    5. Apoi, trebuie să atingeți butonul Instalare pentru a instala aplicația pe dispozitiv. Când faceți o fereastră nouă, vă spune să vă conectați sau să creați un nou ID Apple. Continuați cu Creați un nou ID Apple, completați detaliile necesare și apoi apăsați.
  • Imagine intitulată Creați un cont Apple ID și descărcați aplicații de la App Store Pasul 6
    6. Va trebui să citiți Termenii și condițiile Apple App Store și faceți clic pe butonul de acord situat în partea de jos a paginii pentru a continua.
  • Imagine intitulată Creați un cont Apple ID și descărcați aplicații de la App Store Pasul 7
    7. În continuare trebuie să introduceți adresa dvs. de e-mail, ziua de naștere, răspundeți la întrebarea de securitate și creați-vă parola.
  • Imagine intitulată Creați un cont Apple ID și descărcați aplicații din App App Store Pasul 8
    8. După aceea, trebuie să selectați modul de plată pentru aplicațiile plătite și nici unul pentru aplicații gratuite și apăsați NEXT.
  • Imagine intitulată Creați un cont Apple ID și descărcați aplicații de la App Store Pasul 9
    9. Acum veți vedea o fereastră nouă care vă cere să vă verificați contul. Trebuie să verificați adresa dvs. de e-mail pentru a vă activa contul. Și când atingeți link-ul, veți solicita în mod automat să vă conectați cu contul și parola.
  • Imagine intitulată Creați un cont Apple ID și descărcați aplicații de la App App Store Pasul 10
    10. Odată ce ați făcut acest lucru, ați creat cu succes un cont Apple și puteți descărca aplicațiile și vă puteți bucura de iTunes, iBookstore și App Store pe iPhone, iPad sau iPod.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar