Cum să modificați temporar afișajul browserului dvs. Pentru a arăta abonați falsi pe youtube

Vrei Mai mulți abonați pe YouTube Deci vă puteți simți popular? Puteți manipula aspectul browserului dvs. pentru a afișa un număr de abonament umflat pe YouTube. Rețineți că acest lucru nu va genera de fapt abonați gratuit - este un truc bazat pe browser.

Pași

  1. Imagine intitulată YouTube- My Channel.jpg
1. Du-te la canalul tău YouTube. Deschis YouTube.COM În Google Chrome și conectați-vă cu contul dvs. Apoi, faceți clic pe imaginea de profil, în colțul din dreapta sus al aplicației și selectați Canalul meu Din meniul derulant.
  • Imagine intitulată Deschis
    2. Deschis "Instrumente de dezvoltator". În Chrome, faceți clic pe > Mai multe unelte> Instrumente de dezvoltare, sau apăsați Ctrl + ⇧ Shift+ I.
  • Imagine intitulată Element Chrome Picker.jpg
    3. Selectați instrumentul "Element Picker". Faceți clic pe pictograma marcaj de săgeată din colțul din stânga sus al Instrumente de dezvoltare cutie.
  • Imagine cu denumirea abonaților YouTube Count.jpg
    4. Selectați numărul abonatului. Faceți clic pe numărul de abonat cu instrumentul respectiv. Acum puteți vedea elementele de pe Instrumentul dezvoltatorului pe care doriți să le editați.
  • Imagine intitulată Editați pagina web în crom.jpg
    5. Editați elementele HTML. Faceți clic dreapta pe elementele evidențiate și selectați Editați ca HTML Din meniul contextual.
  • Imagine intitulată abonați falsi pe YouTube.jpg
    6. Modificați numerele. Puteți vedea numărul de abonat inițial în litere albe. Schimbați-l cu numerele dorite.
  • Imagine intitulată arată abonați falsi pe YouTube.jpg
    7. Închideți "Instrumentele dezvoltatorilor". Faceți clic pe X pictograma, în colțul din dreapta sus al Instrumente de dezvoltare să o apropii. Acum, luați o captură de ecran pentru ao salva, deoarece schimbările nu sunt permanente. Asta este!
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar