Cum de a construi un laborator de calculatoare

Construirea unui laborator de calculatoare necesită timp și efort, dar nu este foarte dificil odată ce aveți totul într-un singur loc. Cu o mică lucrare, puteți construi un laborator de calculator low-cost din computerele vechi donate. Odată ce ați determinat aranjamentul ideal al laboratorului dvs. de calculator, construirea laboratorului este doar o chestiune de a stabili totul.

Pași

Partea 1 din 3:
Proiectarea spațiului de laborator
  1. Imagine intitulată Construiți un laborator de calculator Pasul 1
1. Identificați camera pentru laboratorul de calculatoare. Primul pas în construirea unui laborator de calculator este știind unde va fi configurat. Doriți să alegeți o cameră care are o mulțime de puncte de desfacere uniform și suficient spațiu pentru a se potrivi cu numărul de computere pe care doriți să le aveți în laborator.
  • Camerele care sunt pătrate sau dreptunghiulare vor funcționa mai bine decât camerele care au unghiuri ascuțite sau forme ciudate.
  • Imagine intitulată Construiți un laborator de calculator Pasul 2
    2. Determinați nevoile laboratorului de calculatoare. Identificați scopul laboratorului dvs. de calculator, astfel încât să aveți o idee despre tipul de echipament de care veți avea nevoie. Este un laborator pe care oamenii îl vor folosi pentru un design digital avansat sau programare care necesită o putere substanțială de calcul? Sau este doar un laborator general al școlii cu computere care trebuie doar să poată rula programe de bază, cum ar fi Word și PowerPoint?
  • Nevoile laboratorului dvs. vă va ajuta să identificați tipul de echipament pe care va trebui să-l oferiți.
  • De asemenea, va trebui să luați în considerare achiziționarea de imprimante, scanere, proiectoare și modemuri de internet / routere wireless. Cel puțin o imprimantă și acces la Internet sunt două elemente esențiale pentru laborator.
  • Imagine intitulată Construiți un laborator de calculator Pasul 3
    3. Identificați câte computere sunt necesare. Împreună cu determinarea nevoilor laboratorului dvs., va trebui să identificați numărul exact de computere pe care le veți avea. Dacă știți câte studenți vor folosi laboratorul la un moment dat, veți avea o idee despre cât de multe computere aveți nevoie. Numărul de computere pe care îl veți avea este, de asemenea, dependent de dimensiunea camerei.
  • Dacă doriți ca utilizatorii să aibă acces la computerele de capăt superior, dar au un buget limitat, luați în considerare obținerea unui număr mic de computere avansate și un număr mai mare de computere pe mijloc.
  • Imagine intitulată Construiți un laborator de calculator Pasul 4
    4. Evaluați nevoile și opțiunile de mobilier. Înălțimea birourilor pe care computerele sunt plasate este foarte importantă. Înălțimea ideală a biroului este una care permite utilizatorilor să introducă tastatura cu brațele paralele cu biroul. Încercați să obțineți mobilier care se potrivește nevoilor utilizatorilor pe care îl proiectați laboratorul.
  • Scaunele cu înălțimi reglabile sunt cea mai bună opțiune pentru un laborator de calculator, astfel încât toți utilizatorii să poată fi confortabil în timp ce lucrați.
  • Partea superioară a ecranului computerului ar trebui să fie de aproximativ nivel cu ochii utilizatorului.
  • Imagine intitulată Construiți un laborator de calculator Pasul 5
    5. Alegeți un aspect de scaune. Există câteva configurații disponibile în funcție de utilizarea laboratorului de calculatoare. Dacă va fi un spațiu didactic, probabil că veți aranja computerele diferit decât dacă laboratorul este doar un spațiu de lucru gratuit la o bibliotecă. Luați în considerare următoarele aspecte pentru a decide ce va funcționa cel mai bine pentru nevoile dvs.:
  • Stil de teatru: Acesta este alcătuit din rânduri de computere toate îndreptate spre un perete. Este bine pentru predare, dar nu bun pentru interacțiunea sau colaborarea studenților.
  • În sus pe perete: toate computerele se confruntă cu peretele camerei. Bun pentru a vedea ceea ce face toată lumea pe ecranul lor și studenții trebuie să se întoarcă de la computere pentru a vă confrunta în timp ce dați instrucțiuni. Nu o utilizare eficientă a spațiului.
  • Rounds: Gruparea computerelor împreună în mese rotunde de câte patru fiecare. Această configurație este excelentă pentru munca de grup și colaborarea, dar nu este bună pentru predare.
  • U-Formă: computerele sunt aranjate într-o formă de U cu toată lumea cu care se îndreaptă spre centru. Este ușor să vedeți și să auziți pe toți în această configurație, dar este nevoie de mai mult spațiu.
  • Imagine intitulată Construiți un laborator de calculator Pasul 6
    6. Identificați sursele de alimentare disponibile. Toate aceste computere vor trebui să fie conectate. Utilizați protectorii de supratensiune pentru a menține computerele deteriorate în timpul întreruperilor de alimentare. De asemenea, acestea măresc numărul de ieșiri disponibile care vă permit să conectați mai multe computere într-un singur protector de supratensiune.
  • O bandă de alimentare nu este aceeași ca și un protector de supratensiune. Benzi de alimentare măresc doar numărul de ieșiri disponibile, dar nu protejează împotriva spikes de putere.
  • Este posibil să fie necesar să utilizați cablurile de extensie atașate la protectorii de supratensiune pentru a obține fiecare computer conectat. Acest lucru poate afecta, de asemenea, aspectul laboratorului dvs. de calculatoare.
  • Țineți minte prezența tuturor firelor și posibilele pericole de călătorie atunci când vă gândiți la aspectul laboratorului de calculatoare.
  • Partea 2 din 3:
    Obținerea computerelor
    1. Imagine intitulată Construiți un laborator de calculator Pasul 7
    1. Apelați întreprinderile locale pentru donații. Dacă construiți un laborator de calculatoare la un buget, este o idee bună să începeți prin apelarea afacerilor locale pentru a vedea dacă au computere vechi. Când companiile își actualizează sistemele informatice, ele sunt de obicei dispuse să-și doneze computerele vechi la o cauză bună.
    • Pentru a încuraja donațiile, permite companiilor să știe că pot folosi contribuția lor ca deducere fiscală.
  • Imagine intitulată Construiți un laborator de calculator Pasul 8
    2. Adresați-vă prietenilor și familiei pentru computerele vechi. Similar cu întrebările întreprinderilor, puteți merge direct la prieteni și familia. Mulți oameni stochează doar vechi computere în subsol atunci când cumpără noi. Aceste computere vechi pot fi reproiectate pentru laboratorul dvs. de calculator.
  • Prietenii tăi vor fi probabil fericiți să scape de acele computere vechi.
  • Imagine intitulată Construiți un laborator de calculator Pasul 9
    3. Achiziționați noi computere. Dacă aveți un buget mai mare, puteți achiziționa noi computere. Ar trebui să puteți negocia o afacere bună deoarece veți cumpăra computerele în vrac. Probabil că nu aveți nevoie de un computer de top-of-the-line, dar un computer de înaltă performanță intermediare ar fi adecvat.
  • Magazin în jurul câtorva locuri diferite pentru a obține cea mai bună afacere.
  • Nu uitați să obțineți o tastatură compatibilă, mouse și monitor pentru fiecare computer.
  • Imagine intitulată Construiți un laborator de calculator Pasul 10
    4. Resetați computerele vechi la setările din fabrică. Înainte de a utiliza computerele vechi pentru laboratorul dvs., trebuie să le resetați la setările din fabrică. Acest lucru va îmbunătăți performanța și va șterge toate informațiile care ar fi putut fi lăsate pe ele.
  • Resetarea computerelor va depinde de tipul de calculator pe care îl aveți. O căutare rapidă online a computerului ar trebui să ducă la procedura corespunzătoare.
  • Imagine intitulată Construiți un laborator de calculator Pasul 11
    5. Alegeți un sistem de operare pentru a utiliza. Tipul de calculator achiziționat pentru laborator va afecta tipul de sistem de operare utilizat. Linux este un sistem de operare fără sursă, care este o opțiune excelentă pentru un laborator de calculator bugetar. Alte sisteme de operare includ Microsoft Windows și Apple OS X.
  • Există multe clase disponibile pentru a prelua utilizarea oricăreia dintre aceste sisteme de operare. Întregul comunități de oameni vor fi dispuși să vă ajute să începeți cu oricare dintre voi alegeți.
  • Partea 3 din 3:
    Construirea laboratorului
    1. Imagine intitulată Construiți un laborator de calculator Pasul 12
    1. Asamblați și aranjați mobilierul. Odată ce ați achiziționat toate componentele, puteți începe să construiți laboratorul de calculatoare. Asamblați toate mobilierul și plasați-l în jurul camerei în configurația pe care o decideți mai devreme.
    • Utilizați prudență atunci când asamblați toate birourile și mobilierul.
  • Imagine intitulată Construiți un laborator de calculator Pasul 13
    2. Configurați computerele. Aranjați toate computerele deasupra birourilor. Atașați toate monitoarele, tastaturile și șoarecii de calculator. Conectați totul în prizele electrice. Porniți computerele și asigurați-vă că totul este cuplat corect.
  • Atribuiți fiecărui computer un număr astfel încât să poată fi ușor urmăriți.
  • Imagine intitulată Construiți un laborator de calculator Pasul 14
    3. Rețeaua computerelor împreună. Obținerea tuturor computerelor din aceeași rețea vă permite să accesați informații salvate în rețea pe orice computer legat. Acest lucru este bun în cazul în care computerul dvs. normal este luat sau deteriorat.
  • Rețeaua va include, de asemenea, acces la internet la toate computerele.
  • Sfat de experți
    Luigi Oppido

    Luigi Oppido

    Computer & Tech SpecialistLuigi Oppido este proprietarul și operatorul de computere punct de agrement din Santa Cruz, California. Luigi are peste 25 de ani de experiență în domeniul reparațiilor informatice, recuperarea datelor, îndepărtarea virușilor și actualizarea. El este, de asemenea, gazda spectacolului de om! difuzate pe KSQD care acoperă California Centrală de peste doi ani.
    Luigi Oppido
    Luigi Oppido
    Computer & Tech Specialist

    Expertul nostru este de acord: Cea mai ușoară modalitate de a conecta mai multe computere în aceeași rețea este să le puneți pe toți pe același grup de lucru, pe care îl puteți face în conformitate cu preferințele sistemului din panoul dvs. de control. Apoi, asigurați-vă că partajarea fișierelor și partajarea imprimantei sunt activate și verificați pentru a vă asigura că niciuna dintre firewall-uri împiedică conectarea unei mașini de conectare.

  • Imagine intitulată Construiți un laborator de calculator Pasul 15
    4. Preveniți pericolele de călătorie. Utilizarea capacelor de cablu de podea peste cablurile expuse sunt o modalitate ușoară de a împiedica declanșarea utilizatorilor. Capacele sunt ieftine și ușor de instalat. Utilizați legăturile Velcro Organizați cablurile împreună și să-i asigurați din cale.
  • Clipurile de cablu sunt, de asemenea, o modalitate bună de a menține cablurile de a deveni pericole necorespunzătoare.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar