Cum de a testa medicamentul pe cineva

Un test de droguri poate detecta dacă medicamentele sunt în sistemul cuiva. Acest lucru poate fi util atunci când monitorizează un membru al familiei dependente de droguri sau ca o metodă de screening a solicitanților potențiali de locuri de muncă. Cele trei metode cele mai populare pentru testele de droguri sunt saliva, urina și testele de păr. Dacă efectuați un plan de sunet și urmați cu atenție instrucțiunile, puteți administra un test de droguri către cineva și puteți vedea dacă au folosit recent medicamente.

Pași

Metoda 1 din 4:
Alegerea testului corect
  1. Imagine intitulată Alegeți terapia pentru menopauză Pasul 6
1. Utilizați teste de laborator la angajații testelor de droguri. Testele de laborator solicită pacientului să meargă într-o unitate specializată. Testele de laborator sunt mai exacte decât testele de acasă și sunt ceea ce ar trebui să utilizați dacă planificați angajații de screening de droguri sau solicitanții de locuri de muncă.
  • Într-un cadru de laborator, va fi mai puțin o șansă de manipulare a probelor.
  • Testele de droguri care evaluează părul și saliva vor trebui, de obicei, să fie trimise la un laborator.
  • Imagine intitulată Alegeți un farmacist Pasul 3
    2. Achiziționați un test de droguri la domiciliu pentru familie și prieteni. Puteți achiziționa teste de droguri la domiciliu online sau la o farmacie sau online. Aceste teste sunt mai ușor de utilizat și vă vor oferi rapid rezultatele. Luați testarea la domiciliu este adesea mai ieftină decât testele de droguri laborator.
  • Imagine intitulată Alegeți un farmacist Pasul 4
    3. Utilizați un test de saliva pentru a testa consumul de droguri în ultimele zile. Testele de saliva sunt mai puțin intruzive decât testele de păr sau urină, dar vor detecta doar medicamentele luate în ultimele două zile. Ele sunt, de asemenea, cele mai eficiente pentru a detecta medicamentele care au fost consumate în ultimele două ore. Testele de droguri Saliva sunt cel mai bun test de administrare imediat după un accident.
  • Imagine intitulată Alegeți un farmacist Pasul 6
    4. Selectați un test de urină pentru a testa medicamentele în ultimele săptămâni. Un test de urină este cel mai puțin costisitor tip de testare și, de obicei, captează medicamente care au fost luate în ultimele două săptămâni. Testul de urină nu vor detecta medicamentele luate în ultimele patru ore. Alegeți un test de urină dacă bănuiți că au existat consumul de droguri pe parcursul ultimului lună.
  • Imagine intitulată Alegeți un farmacist Pasul 1
    5. Alegeți un test de păr pentru a testa medicamentele luate în ultimele două luni. Testele de păr se întorc la trei luni și vor mai citi pozitiv dacă persoana tocmai a început să se abțină de la consumul de droguri. Selectați acest test dacă doriți să stabiliți dacă persoana utilizează medicamente în ultimele luni.
  • Image denumită Găsiți motive bune pentru a renunța la pasul dvs. Pasul 7
    6. Determinați ce se va întâmpla dacă nu vor trece testul. Dacă testezi un prieten sau un membru al familiei, gândiți-vă la modalități pe care le puteți ajuta la reabilitarea persoanei care ia medicamentele. Dacă se găsește consumul de droguri, ar trebui să existe un plan de terapie care să îi ajute să depășească obiceiul. Aceasta poate fi o combinație de psihoterapie sau un program de reabilitare a medicamentului. Dacă vă screening angajații sau potențialii angajați, vorbiți cu departamentul dvs. de resurse umane și veniți cu pedeapsa corespunzătoare pentru că nu a fost testul.
  • Fiți gata să vă așezați și să discutați cu persoana cu privire la rezultatele testului lor.
  • Indiferent de ceea ce decideți să faceți după ce nu reușesc, asigurați-vă că vă lipiți de plan, indiferent de ce.
  • Imaginea intitulată Deveniți un antrenor de management al furiei Pasul 2
    7. Consultați-vă cu HR dacă utilizați un test de droguri pentru ocuparea forței de muncă. Există diferite linii directoare și reglementări locale dacă intenționați să examinați solicitanții sau angajații de droguri. Multe state solicită angajatorilor să utilizeze un laborator certificat de stat pentru testarea drogurilor, în timp ce altele solicită angajatorului să informeze solicitantul cu privire la screening-ul de droguri înainte de a le oferi locul de muncă. Consultați Departamentul de resurse umane pentru a vă asigura că testarea dvs. îndeplinește toate aceste orientări juridice.
  • Unele state solicită companiei să ofere o ofertă de muncă înainte ca ele să poată solicita un solicitant.
  • Metoda 2 din 4:
    Administrarea unui test de urină la domiciliu
    1. Imagine intitulată face față anxietății și depresiei Pasul 21
    1. Restrângeți medicamentele pe care doriți să le testați. Unele teste de domiciliu vor testa doar medicamente specifice, în timp ce altele vor testa o varietate de medicamente. Citiți eticheta de pe test pe care intenționați să o cumpărați și să vă asigurați că testează medicamentul pe care îl suspectați că îl folosesc.
    • Testele canabinoide sunt făcute pentru a detecta medicamentele precum marijuana și hash.
    • Testele de opiacee vor detecta medicamente precum heroina, opiul, codeina și morfina.
    • Există, de asemenea, teste făcute în mod specific pentru a detecta cocaina și amfetaminele.
  • Imagine intitulată Găsiți apelul dvs. Pasul 3
    2. Citiți instrucțiunile de pe test. Înainte de a începe testul, asigurați-vă că ați citit cu atenție instrucțiunile și avertismentele care au venit cu ea. În timp ce aceste instrucțiuni lucrează pentru majoritatea testelor de droguri urinare la domiciliu, cea pe care o achiziționați ar putea fi puțin diferită.
  • Imaginea intitulată Pregătiți un kit de școală de urgență Pasul 2
    3. Au persoana urina într-o ceașcă. Adesea, testul va veni cu propria sapă de specimene că testul de testare poate umple. Dacă nu, testul de testare ar trebui să umple o ceașcă de unică folosință la jumătate.
  • Imagine intitulată Spune-ți mama despre perioada ta Pasul 8
    4. Stați lângă persoana în timp ce iau testul pentru a preveni manipularea. Puteți sta pe cealaltă parte a ușii sau puteți sta în cameră cu spatele în fața persoanei care ia testul dacă sunteți îngrijorat că vor manipula eșantionul. Adăugarea substanțelor chimice la test poate produce rezultate inexacte, deci doriți să vă asigurați că acestea nu adaugă nimic în eșantionul lor.
  • Imagine intitulată Găsiți un centru de detoxifiere Pasul 2
    5. Scoateți capacul pe cardul de testare. Asigurați-vă că banda de testare stătea la temperatura camerei înainte de al scoate din ambalajele sale. Scoateți capacul din plastic de pe partea inferioară a benzii de testare pentru a dezvălui săgețile de îndreptare în jos pe partea inferioară a cartelei de testare.
  • Imagine intitulată Aflați și înțelegeți patofiziologia diabetului zaharat Pasul 11
    6. Scufundați cardul în urină, până la linia. Îndepărtați cardul de testare în urină, săgețile orientate în jos. De obicei, va fi o linie pe cardul care desemnează cât de profundă ar trebui să scoți cardul. Păstrați banda în urină timp de 10 secunde, apoi scoateți-o și lăsați-o să se odihnească pe o suprafață neabsorbantă. Nu lăsați urina să meargă peste linia desemnată pe benzi sau va afecta rezultatele dvs.
  • Purtați mănuși pentru a împiedica urina să vă atingă mâinile.
  • Unele teste vor avea o bandă de testare atașată la un capac care acoperă cupa specimenului. Dacă aveți acest tip de încercare, înșurubați în siguranță în ceașcă, apoi opriți-o astfel încât urina să se răspândească pe banda de testare din capac.
  • Imagine intitulată Învățați tratamentul cu diabet la un copil Pasul 2
    7. Așteptați timp de cinci minute și apoi citiți rezultatele. Ar trebui să existe două domenii etichetate c și t. C reprezintă regiunea de control în timp ce T reprezintă proba actuală de testare. Dacă există o linie pe zona T, înseamnă că testul este negativ. Dacă nu există nicio linie în zona T, aceasta înseamnă că testul este pozitiv pentru consumul de droguri. Dacă regiunea C nu are o linie, aceasta înseamnă că eșantionul este nevalid, iar persoana ar trebui să redea testul.
  • Linia pentru zona T poate fi slabă, dar orice linie înseamnă că a fost un test negativ.
  • Metoda 3 din 4:
    Efectuarea unui test de saliva
    1. Imagine intitulată Îngrijire pentru dinții dvs. ca un cetățean superior pasul 7
    1. Plasați vârful absorbant între dinți și gingii. Testele de saliva arată de obicei ca un tampon de bumbac cu un mâner de aplicator lung. Țineți mânerul aplicatorului pe testarea saliva și plasați capătul absorbant al testului între dinți și gingii pe partea superioară sau inferioară a gurii lor.
  • Imagine intitulată Deal cu otrăvirea sângelui, sepsis (domni) Pasul 3
    2. Țineți testul în gură. Țineți vârful împotriva gingiilor lor timp de cinci minute sau până când capătul absorbant este saturat.
  • Imaginea intitulată Scapă de păduchi cu produse la domiciliu Pasul 14
    3. Sigilați specimenul și trimiteți-l la laborator. Plasați testul saliva într-un tub de testare și fixați mânerul aplicatorului din plastic. Sigilați specimenul în tub și trimiteți-l la laboratorul care urmează să fie testat. De obicei, rezultatele vor fi disponibile în termen de 24 de ore.
  • Ambalajul de pe test va avea adresa pentru laboratorul unde trebuie să îl trimiteți.
  • Metoda 4 din 4:
    Făcând un test de păr
    1. Imagine intitulată tăiat copii
    1. Tăiați un 1.5-inch bloc de păr din capul persoanei. Apucați aproximativ 40-60 de fire de păr și răsuciți-le în mână. În jurul valorii de 1.Sunt necesare 5 inci sau 40 de MG-uri pentru majoritatea testelor de păr. Utilizați o foarfecă pentru a tăia blocarea părului.
    • Cele mai multe laboratoare vor necesita consumatorul de testare pentru a-și colecta părul într-o locație desemnată de colectare a părului.
    • Diferitele laboratoare pot necesita până la 100 mg de păr pentru a-și efectua testele de droguri. Apelați laboratorul și întrebați înainte de a începe să tăiați părul.
  • Imaginea intitulată Reducerea părului facial nedorit Pasul 2
    2. Tăiați înapoi, brațul sau părul piciorului dacă nu au păr pe cap. Părul din alte părți ale zonei, cu excepția părului pubian, pot fi adunate împreună pentru a alcătui cantitatea minimă de păr care este necesară pentru un test.
  • Imaginea intitulată deveni un biolog Pasul 11
    3. Puneți părul în tubul specimenului sau tubul de testare. Puneți proba de păr într-un tub de testare și sigilați-l. Este important ca recipientul să fie strâns și nu conține substanțe chimice care să modifice rezultatele testului.
  • Imaginea intitulată deveni un biolog Pasul 6
    4. Trimiteți eșantionul la un laborator pentru testare. Dacă ați achiziționat testul, acesta va include adresa laboratorului pe care trebuie să o trimiteți. Dacă primiți singur un eșantion de păr, asigurați-vă că contactați o unitate de testare a medicamentului în apropierea dvs. pentru a vă asigura că acceptă eșantioane de păr. Trimiteți părul la un laborator, astfel încât să o poată analiza. Rezultatele vor fi de obicei disponibile în termen de o săptămână.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar