Cum să evitați să fiți interzis pe roblox

Sunteți speriat de a fi raportat și interzis că ați făcut ceva greșit pe Roblox? Puteți evita să fiți interzis, din fericire. Este un proces ușor.

Pași

  1. Imaginea intitulată Evitați să fiți interzis pe Roblox Pasul 1
1. Nu folosiți excesiv cuvinte rele. Majoritatea robloxienilor folosesc cuvintele cusute, dar amintiți-vă că Roblox este pentru oamenii de la vârsta de 8-22 ani+. Există și puțini copii care se joacă și nu doriți să vă distrugeți copilăria. Există un filtru care să oprească cele mai multe cuvinte de jurământ, și nici un rău nu va veni la dvs. dacă vă asigurați că cuvintele dvs. jurate sunt filtrate în studio mai întâi (o modalitate ușoară este de a face un script care imprimă mesajele de chat la consola de depanare).
  • Imagine intitulată Evitați să fiți interzis pe Roblox Pasul 2
    2. Nu fi inadecvat. Nu vorbi despre droguri, sex, bande, hacking etc. Dacă faceți acest lucru, jucătorii vor afla și vă vor raporta la Roblox.
  • Amintiți-vă că Roblox poate citi jurnalul de chat pentru dovadă. Dacă faceți jocuri despre sex, veți avea o șansă de 98% ca jocul dvs. să fie luat în jos și va fi avertizat sau interzis odată ce Roblox Staffreceive o plângere de la un utilizator despre jocurile dvs. sexuale și a fost revizuită.
  • Imagine intitulată Evitați să fiți interzis pe Roblox Pasul 3
    3. Nu spuneți altor persoane că sunteți un administrator (administrator). Dacă îi spui tuturor că ești un administrator, probabil că nu te vor crede. Dacă ați citit regulile de siguranță ale Roblox, ei spun că, dacă cineva pretinde că este administratorul când nu sunt, jucătorii vor trebui să-i raporteze și Roblox va verifica comportamentul rău. Cu toate acestea, este posibil să nu se aplice nimănui cu script-uri de administrare utilizate pentru un anumit joc.
  • Imagine intitulată Evitați să fiți interzis pe Roblox Pasul 4
    4. Nu hack jocul. În mod similar, nu exploatează bug-uri pe site care vă oferă avantaje nedrepte cu privire la scopul și revendicarea că sunteți administrator al jocului.
  • Imaginea intitulată Evitați să fiți interzis pe Roblox Pasul 5
    5. Nu hackați jocul, cereți parole sau spam. Mulți jucători spun, "Builderrman mi-a dat un hack pentru a-mi da 9999999 Robux, copiați și lipiți acest lucru pe 8 pălării, conectați-vă și deconectați-vă și veți primi Robux". Nu este adevărat, deși ați putea să obțineți Robux doar pentru copie, lipire, conectare și ieșire? Dacă faci asta, te vei arăta ca un nebun! Nu întrebați jucătorii pentru parola lor sau vă vor raporta.
  • Comunitatea Q & A

    Căutare
    Adăugați o nouă întrebare
    • Întrebare
      Dacă admin-ul spune cuvintele cuss, și el spune că am făcut-o, de ce aș fi interzis fără un motiv?
      Răspunsul comunității
      Răspunsul comunității
      Depinde dacă aveți dovezi pentru a arăta acest lucru. Dacă el îl învinovățește pe tine și el a făcut-o, atunci ar fi trebuit să aibă dovezi. Dacă aveți dovezi, nu veți primi o interdicție.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu este util 11helpful 88
    • Întrebare
      Am vreun recurs dacă sunt interzis?
      Răspunsul comunității
      Răspunsul comunității
      Puteți contacta Roblox dacă credeți că decizia a fost nedreaptă.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu este de ajutor 24helpful 123
    • Întrebare
      Pot fi interzis să spun că cineva este un hacker?
      Răspunsul comunității
      Răspunsul comunității
      Nu vei fi interzis, dar trebuie să ai dovezi. Dacă persoana nu este un hacker, atunci este doar apeluri de nume, care pot fi raportate. Nu presupuneți nimic, aveți întotdeauna fapte pentru a arăta moderatorii.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu este de ajutor 34helpful 145
    Vedeți mai multe răspunsuri

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Nu spuneți nimănui informații reale.
  • Asigurați-vă că ați verificat dublu că jocul dvs. este gratuit de toate întreruptoarele de reguli. Jocurile care încalcă orientările pot fi observate rapid și au cel mai greu impact.
  • Ruperea conținut a regulilor de peste și peste va duce la interzicerea IP de la jucând vreodată Roblox din nou. (Sa întâmplat cu Qualizitatea după ce nu va înceta să scadă forumurile, ducând la faptul că IP a interzis și a obținut forumurile șterse)
  • Fii drăguț și nu distruge jocul pentru alți jucători.
  • Nu utilizați materiale protejate prin drepturi de autor pentru jocurile dvs. Roblox urmărește în prezent orice jocuri prin drepturi de autor care vor avea ca rezultat 3 greve. Prima grevă este un avertisment. 2 mai multe greve vor duce la ștergerea contului.
  • Dacă raportați pe cineva din orice motiv, ei nu vor fi interzisi imediat. Cu excepția cazului în care un admin sau un moderator nu a fost în joc, jucătorul nu va fi interzis instantaneu.
  • Nu utilizați melodii inadecvate, decalcomanii sau cuvinte.
  • Cel mai bine este să citiți regulile și să le urmați în cea mai bună măsură puteți.Apoi puteți evita interzisul.
  • Puteți posta link-uri pe Roblox la Twitter, Twitch, YouTube sau Discord. Toate celelalte linkuri care sunt în afara amplasamentului, sunt restricționate.
  • Avertizări

    Puteți fi interzis până la o săptămână pentru chiar și cea mai mică infracțiune, deci asigurați-vă că ați citit termenii serviciului și politica de confidențialitate a ROBLOX înainte de a juca.
  • Când un cont este pornit mai întâi la (sau pornit ON) Safechat, filtrul este incredibil de agresiv și vă poate împiedica să comunicați corect din cauza tuturor alarmelor false pe care filtrul va crește pe care nu îl puteți vedea. Acest efect se estompează treptat pe parcursul a 2 luni. Aceasta este o sabie cu două tăișuri- "Vorbește cu sora mea" este adesea filtrat la "Vă rugăm să discutați cu meu ######", de exemplu.
  • Încălcarea regulilor de prea multe ori poate duce la ștergerea contului sau interzicerea IP. sau o interdicție temporară, în funcție de ceea ce a fost.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar