Cum se creează o mașină virtuală pe pc cu stație de lucru vmware

Pași

  1. Imagine intitulată Utilizați stația de stație de lucru VMware Pasul 4
1. Deschideți VMware. Instalarea unui sistem de operare virtuală este mult ca și instalarea pe un PC obișnuit. Va trebui să aveți discul de instalare sau imaginea ISO, precum și orice licențe necesare pentru sistemul de operare pe care doriți să îl instalați.
  • Puteți instala cele mai multe distribuții ale Linux, precum și orice versiune de Windows.
  • Imagine intitulată Utilizați stația de stație de lucru VMware Pasul 5
    2. Faceți clic pe File. Selectați noua mașină virtuală și apoi alegeți tipic. VMware vă va solicita pentru mediile de instalare. Dacă recunoaște sistemul de operare, acesta va permite o instalare ușoară:
  • Disc fizic - Introduceți discul de instalare pentru sistemul de operare pe care doriți să îl instalați și apoi selectați unitatea în VMware.
  • ISO Image - Navigați la locația fișierului ISO de pe computer.
  • Instalați sistemul de operare mai târziu. Acest lucru va crea un disc virtual gol. Va trebui să instalați manual sistemul de operare mai târziu.
  • Imagine intitulată Utilizați stația de stație de lucru VMware Pasul 6
    3. Introduceți detaliile sistemului de operare. Pentru Windows și alte sisteme de operare licențiate, va trebui să introduceți cheia dvs. de produs. De asemenea, va trebui să introduceți numele de utilizator preferat și o parolă dacă doriți unul.
  • Dacă nu utilizați Easy Install, va trebui să navigați lista pentru sistemul de operare pe care îl instalați.
  • Imagine intitulată Utilizați stația de stație de lucru VMware Pasul 7
    4. Denumiți mașina dvs. virtuală. Numele vă va ajuta să îl identificați pe computerul dvs. fizic. De asemenea, va contribui la distinge între mai multe computere virtuale care rulează diferite sisteme de operare.
  • Imagine intitulată Utilizați stația de stație de lucru VMware Pasul 8
    5. Setați dimensiunea discului. Puteți aloca orice cantitate de spațiu liber pe computerul dvs. la mașina virtuală pentru a acționa ca hard disk instalat de sistem de operare. Asigurați-vă că ați stabilit suficient pentru a instala orice programe pe care doriți să le rulați în mașina virtuală.
  • Imagine intitulată Utilizați stația de stație de lucru VMware Pasul 9
    6. Personalizați hardware-ul virtual al mașinii virtuale. Puteți seta aparatul virtual pentru a emula hardware-ul specific făcând clic pe butonul "Personalizați hardware". Acest lucru poate fi util dacă încercați să rulați un program mai vechi care acceptă doar anumite hardware. Setarea acestui lucru este opțional.
  • Imagine intitulată Utilizați stația de stație de lucru VMware Pasul 10
    7. Setați mașina virtuală să înceapă. Verificați caseta etichetată "Power pe această mașină virtuală după creație" Dacă doriți ca mașina virtuală să înceapă de îndată ce terminați să o facă. Dacă nu bifați această casetă, puteți selecta mașina dvs. virtuală din listă în VMware și faceți clic pe butonul Power On.
  • Imagine intitulată Utilizați stația de lucru VMware Pasul 11
    8. Așteptați ca instalația dvs. să fie completă. Odată ce ați pornit pe mașina virtuală pentru prima dată, sistemul de operare va începe să instaleze automat. Dacă ați furnizat toate informațiile corecte în timpul configurării mașinii virtuale, atunci nu trebuie să faceți nimic.
  • Dacă nu ați introdus cheia de produs sau creați un nume de utilizator în timpul configurării mașinii virtuale, probabil că vi se va solicita în timpul instalării sistemului de operare.
  • Imagine intitulată Utilizați stația de stație de lucru VMware Pasul 12
    9
    Verificați dacă sunt instalate instrumentele VMware. Odată ce sistemul de operare este instalat, instrumentele VMware Program trebuie instalate automat. Verificați dacă apare pe desktop sau în fișierele program pentru sistemul de operare nou instalat.
  • Instrumentele VMware sunt opțiuni de configurare pentru mașina dvs. virtuală și păstrează mașina virtuală la curent cu orice modificări ale software-ului.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar