Cum se descarcă mac os

Thiste parere cum să descărcați versiuni mai vechi ale MacOS. Dacă aveți în prezent MacOS și doriți să verificați dacă există o actualizare disponibilă, puteți merge cu ușurință la "Magazin de aplicații" În meniul Apple, verificați apoi verificați "Actualizări", sau citiți Cum să verificați și să instalați actualizări pe un computer Mac pentru mai multe informatii.

Pași

  1. Imagine intitulată Descărcați Mac OS Pasul 1
1. Mergi la HTTPS: // Apple.COM Într-un browser web. De asemenea, puteți deschide magazinul de aplicații de pe computer.
  • Imagine intitulată Descărcați Mac OS Pasul 2
    2. Caută "Leu de munte," "Leu," sau "Leopard de zăpadă." Magazinul Apple are doar aceste versiuni de sistem de operare de vânzare. S-ar putea să găsiți versiuni mai vechi de operare de vânzare pe Amazon sau Ebay.
  • Imagine intitulată Descărcați Mac OS Pasul 3
    3. Clic Adăugați în coș. Dacă utilizați magazinul Apple, vi se va solicita să adăugați elementul în geantă înainte de a vă face achiziția.
  • Imagine intitulată Descărcați Mac OS Pasul 4
    4. Finalizați achiziția dvs. și urmați instrucțiunile pentru a descărca sistemul de operare. Odată ce ați cumpărat sistemul de operare, vi se va cere să o descărcați. Dacă nu găsiți promptul, mergeți la Achiziții > Cumparat.
  • Fișierul descărcat poate fi rulat de pe desktop sau încărcat pe o unitate USB și utilizat pe un alt computer.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar