Cum se adaugă o rețetă la piper

PepperPlate este un site web care vă ajută să organizați, să editați și să vă păstrați rețetele preferate. Este accesibil prin plipul de piper.com / site-ul web și, de asemenea, prin intermediul aplicațiilor de piper pentru iPad, iPhone, telefoane Android, tablete, dispozitive de incendiu Kindle și Nook. Unul dintre cele mai utile aspecte ale adăugării rețetelor la piperplate este că vă permite să importați rețete de pe site-urile de rețete populare existente, dar apoi să personalizați textul sau să adăugați note pentru a reflecta propriile preferințe și experiențe care fac felul de mâncare. De asemenea, puteți adăuga propriile dvs. rețete manual, introducându-le.

Pași

Metoda 1 din 3:
Importul unei retete prin intermediul site-ului web
  1. Imagine intitulată Adăugați o rețetă la Pasul 1 PepperPlate Pasul 1
1. Du-te la piper.com și conectați-vă. Dacă nu aveți încă un cont, vă puteți înregistra pentru unul nou la https: // piper.COM / Înregistrare.ASPX Sau conectați-vă cu contul dvs. Facebook.
  • Imagine intitulată Adăugați o rețetă la Pasul de Pepeplate Pasul 2
    2. Clic Importați rețetă.
  • Imagine intitulată Adăugați o rețetă la pasul de piper
    3. Găsiți și copiați adresa URL a retetei pe care doriți să o importați. Dacă rețeta pe care încercați să o adăugați este listată pe una dintre cele mai cunoscute site-uri de rețetă pe care le suportă, veți putea importa rețeta cu doar câteva clicuri.
  • Partea de piper listează opțiunile pentru dvs., dar puteți, de asemenea, să lipiți adresa URL în cutie și vă va informa dacă este acceptată sau nu.
  • Imagine intitulată Adăugați o rețetă la Pasul 4 cu piper
    4. Lipiți adresa URL în caseta de rețetă și faceți clic pe Adăuga.
  • Imagine intitulată Adăugați o rețetă la piper Pasul 5
    5. Personalizați rețeta după cum doriți. Puteți face clic pe oricare dintre pictogramele albastre de creion din întreaga rețetă pentru a edita secțiunile relevante. Puteți adăuga sau elimina ingrediente sau pași, modificați titlul sau adăugați note după cum doriți. Faceți clic pe Salvați când ați terminat.
  • Dacă doriți să reformați secțiunea Pași existenți, faceți clic pe creionul albastru și să îl schimbați totuși doriți. Fiecare linie nouă va porni ca un nou număr de pas și puteți utiliza paranteze în jurul anchetelor secțiunii pentru a separa mai multe porțiuni, cum ar fi [Efectuarea sosului] și [făcând pastele].
  • Imagine intitulată Adăugați o rețetă la Pasul de Peped Pasul 6
    6. Adăugați orice detalii noi pe care doriți. În funcție de locul în care ați importat rețeta, ar putea conține toate informațiile relevante de care aveți nevoie, deja. Cu toate acestea, puteți adăuga ceva care lipsește, pe baza experienței dvs.
  • Dacă faceți clic pe creionul albastru de lângă titlu, puteți adăuga sau modifica titlul, descrierea, orice informații despre porții și timpul necesar pentru a vă pregăti rețeta și adresa URL originală. Faceți clic pe terminat când ați terminat.
  • O puteți eticheta, de asemenea, cu o categorie de alegere. Dacă nu aveți încărcați încă nicio categorie, începeți să tastați în noua etichetă pe care doriți să o utilizați, în caseta Categorii. De exemplu, ați putea pune "deserturi" sau "fructe de mare." Odată ce aveți o rețetă etichetată cu eticheta respectivă, eticheta va apărea când începeți să o tastați pentru alte rețete și le puteți eticheta în același mod. Mai târziu, acest lucru vă va ajuta să filtrați lista de rețete după categorie.
  • Imagine intitulată Adăugați o rețetă la piper Pasul 7
    7. Accesați rețeta când aveți nevoie de mai târziu. Atâta timp cât faceți clic pe Salvați sau ați terminat când ați terminat editarea oricărei secțiuni date, rețeta va fi salvată. Puteți accesa oricând în viitor făcând clic pe Lista de rețete.
  • Metoda 2 din 3:
    Introducerea manuală a unei retete pe site
    1. Imagine intitulată Adăugați o rețetă la Pasul 8
    1. Du-te la piper.com și conectați-vă. Dacă nu aveți încă un cont, vă puteți înregistra pentru unul nou la https: // piper.COM / Înregistrare.ASPX Sau conectați-vă cu contul dvs. Facebook.
  • Imagine intitulată Adăugați o rețetă la Pasul 9 cu piper
    2. Clic Rețetă manuală.
  • Imagine intitulată Adăugați o rețetă la Pasul 10 cu piper
    3. Introduceți titlul și descrierea pentru a începe cu. Puteți numi orice doriți și toate câmpurile, cu excepția titlului sunt opționale. Faceți clic pe Următorul când ați terminat sau treceți la următoarea secțiune făcând clic pe Ingrediente.
  • Imagine intitulată Adăugați o rețetă la Pasul 11 ​​cu piper
    4. Începeți să adăugați ingrediente. Introduceți-le unul câte unul, fiecare pe o nouă linie.
  • Dacă doriți să separați diferite secțiuni, puteți utiliza paranteze, cum ar fi [pentru sos] și [pentru paste].
  • Faceți clic pe Următorul când ați terminat sau treceți la următoarea secțiune făcând clic pe Instrucțiuni.
  • Imagine intitulată Adăugați o rețetă la Pasul 12
    5. Adăugați pași. Din nou, puneți fiecare pas pe o linie nouă (fiecare linie nouă va începe un nou pas numerotat).
  • Dacă doriți să separați diferite secțiuni, puteți utiliza și paranteze pentru anteturi.
  • Faceți clic pe Următorul când ați terminat sau treceți la următoarea secțiune făcând clic pe Note & Altele.
  • Imagine intitulată Adăugați o rețetă la Pasul 13 Pasul 13
    6. Adăugați detalii, categorii și note. Aici puteți completa fiecare câmp după cum doriți. Puteți să enumerați porțiile dat, timpul activ și timpul total, sursa și adresa URL. O puteți eticheta, de asemenea, cu o etichetă de categorie și adăugați orice note.
  • Dacă nu aveți încărcați încă nicio categorie, începeți să tastați în noua etichetă pe care doriți să o utilizați, în caseta Categorii. De exemplu, ați putea pune "deserturi" sau "fructe de mare." Odată ce aveți o rețetă etichetată cu eticheta respectivă, eticheta va apărea când începeți să o tastați pentru alte rețete și le puteți eticheta în același mod. Mai târziu, acest lucru vă va ajuta să filtrați lista de rețete după categorie.
  • Imagine intitulată Adăugați o rețetă la Pasul 14 cu piper 14
    7. Clic SALVAȚI cand esti gata. Rețeta este apoi salvată. Puteți accesa oricând în viitor făcând clic pe Lista de rețete.
  • Metoda 3 din 3:
    Introducerea manuală a unei retete pe aplicație
    1. Imagine intitulată Adăugați o rețetă la Pasul 15 Pasul 15
    1. Descărcați și deschideți aplicația, dacă nu ați făcut-o deja. Puteți găsi legăturile pentru fiecare aplicație pe Pagina de pornire cu piper.
    • După ce instalați și deschideți aplicația, vi se va cere să vă conectați sau să vă înscrieți.
  • Imagine intitulată Adăugați o rețetă la Pasul 16 cu piper
    2. Faceți clic pe albastru + În colțul din dreapta sus al aplicației.
  • Imagine intitulată Adăugați o rețetă la Pasul 17 cu piper
    3. Adăugați detaliile de bază. Primul panou vă oferă opțiunea de a introduce un titlu, descriere, randament, timp activ, timp total, categorii, sursă, adresa URL și orice note. De asemenea, puteți adăuga o imagine dacă doriți. Toate câmpurile, cu excepția titlului sunt opționale.
  • Dacă nu aveți încărcarea încă o categorii, faceți clic pe caseta categorii pentru a începe. Începeți să introduceți noua etichetă pe care doriți să o utilizați în noua casetă de categorie. De exemplu, ați putea pune "deserturi" sau "fructe de mare." Apoi faceți clic pe Adăugați. Odată ce aveți o rețetă etichetată cu eticheta respectivă, eticheta va apărea în lista de categorii data viitoare când adăugați o categorie la o rețetă. Mai târziu, acest lucru vă va ajuta să filtrați lista de rețete după categorie.
  • Imagine intitulată Adăugați o rețetă la Pasul 18 cu piper
    4. Glisați spre dreapta pentru a adăuga ingrediente. După ce vă aflați în panoul Ingredienților, puteți scrie ingredientele, punând fiecare pe o linie nouă.
  • Dacă doriți să separați diferite secțiuni, puteți utiliza paranteze, cum ar fi [pentru sos] și [pentru paste].
  • Imagine intitulată Adăugați o rețetă la piper Pasul 19
    5. Glisați din nou din nou pentru a adăuga instrucțiuni. După ce sunteți în panoul Instrucțiuni, puteți scrie metoda, punând fiecare pas pe o linie nouă. Fiecare linie nouă va începe un nou pas numerotat.
  • Dacă doriți să separați diferite secțiuni, puteți utiliza paranteze, cum ar fi [pentru sos] și [pentru paste].
  • Imagine intitulată Adăugați o rețetă la piper Pasul 20
    6. Clic SALVAȚI cand esti gata. Rețeta este apoi salvată. Puteți accesa oricând în viitor făcând clic pe Lista de rețete.
  • sfaturi

    Rețetele pe care le adăugați sunt private, vizibile numai pentru dvs. în mod implicit. Cu toate acestea, le puteți partaja cu alte persoane prin e-mail sau social media, utilizând butoanele încorporate pe site-ul sau aplicația cu piper.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar