Cum de a anula zazzle negru pe android

Thiste parere cum să anulați zazzle negru pe Android.Puteți anula abonamentul zazzle negru prin dezactivarea reînnoirii automate în pagina Contului meu de pe site-ul Zazzle.În prezent, nu puteți efectua modificări în contul dvs. prin aplicația Zazzle Android.Va trebui să utilizați browserul web mobil.

Pași

  1. Imagine intitulată Anulează zazzle negru pe Android Pasul 1
1. Deschideți un browser web.Puteți utiliza orice browser web pe dispozitivul dvs. Android.Puteți utiliza browserul web implicit, Google Chrome, Firefox sau orice alt browser web de alegere.
  • Imagine intitulată Anulează Zazzle Negru pe Android Pasul 2
    2. Navigheaza catre https: // zazzle.COM / My / Cont / ZazzleBlack.Introduceți adresa URL în bara de adrese din partea de sus a browserului web.Acest lucru vă duce la pagina Web Black Zazzle.
  • Imagine intitulată Anulează zazzle negru pe Android Pasul 3
    3. Conectați-vă la contul dvs. Zazzle.Dacă nu sunteți în prezent conectat în zazzle în browserul dvs. web mobil, vi se va solicita să vă conectați la ZZzle.Conectați-vă cu adresa de e-mail și parola asociate cu contul dvs. Zazzle.
  • Dacă v-ați înscris pentru zazzle utilizând contul dvs. Facebook sau Google, puteți face clic "Logheaza-te cu Facebook" sau "Conectați-vă cu Google" În partea de sus a paginii web.
  • Imagine intitulată Anulează zazzle negru pe Android Pasul 4
    4. Derulați în jos și apăsați Nu reînnoiți.Oprirea reînnoirii automate pentru abonamentul dvs. negru zazzle.Acest lucru anulează abonamentul negru zazzle la sfârșitul ciclului actual de facturare.Veți putea să vă bucurați de beneficiile lui Zazzle Black până când se termină ciclul curent de facturare.
  • Dacă utilizați iPhone sau iPad, citiți "Cum de a anula zazzle negru pe iPhone sau iPad" Pentru a afla cum să anulați abonamentul negru zazzle pe iPhone sau iPad.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar