Cum să vă întoarceți la blondă de la părul maro vopsit

Uneori, o schimbare mare de culoare a părului este exact ceea ce aveți nevoie - alteori, ați putea regreta decizia dvs. și doriți să o luați înapoi. Dacă ați vopsit recent părul maro și doriți să vă întoarceți la blondă, toată speranța nu este pierdută! Folosind produse special pentru îndepărtarea culorii și aplicarea cu atenție a înălbirii, vă puteți ușura părul în siguranță, păstrând-o sănătoasă pentru a vă întoarce la o culoare blondă mai ușoară. Luminarea părului poate fi un proces lung, deci dacă aveți întrebări sau îndoieli, vă îndreptați spre salonul local pentru ao face de către un profesionist.

Pași

Partea 1 din 3:
Utilizarea recover de culori
  1. Imagine intitulată Reveniți la blonda de la părul maro vopsit Pasul 1
1. Spălați-vă părul cu un șampon clarificator pentru a elimina acumularea. Scoateți părul umed și spumă șamponul în rădăcinile voastre, apoi îl duceți până la capetele părului. Clătiți-vă bine cu apă călduță pentru a scăpa de orice acumulare a produsului sau unsoare. Șamponul de clarificare vă va ajuta, de asemenea, să vă deschideți cuticula de păr pentru a vă pregăti pentru removerul de culoare.
  • Puteți găsi șampon clarificator la cele mai multe magazine de aprovizionare de frumusețe. Asigurați-vă că spune "clarificând" pe sticlă undeva.
  • Șamponul de clarificare vă poate face părul să se simtă puțin uscat, dar nu utilizați încă condiționerul! Așteptați până când ați terminat procesul de eliminare a culorii.
  • Imagine intitulată Întoarceți-vă la blondă de la părul maro vopsit Pasul 2
    2. Uscați părul cu un uscător de păr și să-l spălați. Utilizați un prosop pentru a scoate excesul de apă din părul dvs., apoi periați-l afară. Utilizați un uscător de păr pentru a vă usca complet părul, asigurându-vă că este nod și fără încurcătură în timp ce mergeți.
  • Removerul de culoare funcționează mult mai bine pe părul uscat, motiv pentru care trebuie să-l uscați complet după ce îl spălați.
  • Dacă doriți să vă dați părului o pauză mică de la căldură, puteți lăsa să se usuce la aer.
  • Imagine intitulată Întoarceți-vă la blondă de la părul maro vopsit Pasul 3
    3. Împărțiți părul în 4 secțiuni uniforme. Separați părul în 4 secțiuni: 1 pe ambele părți ale feței tale și 2 în partea din spate a capului tău. Acest lucru vă va ajuta să lucrați la părul dvs. în bucăți, astfel încât să puteți satura cu adevărat bine. Utilizați cleme de păr sau legături de păr pentru a păstra secțiunile separate, astfel încât să puteți lucra la ele la un moment dat.
  • Dacă părul este mai scurt decât lungimea umărului, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la secționarea acestuia.
  • Dacă aveți păr foarte lung sau foarte gros, faceți 6 secțiuni în schimb.
  • Imagine intitulată Reveniți la blondă de la părul maro vopsit Pasul 4
    4. Vopseaua de vopsea de culoare pe o singură secțiune a părului. Apucați o sticlă de îndepărtare a culorilor și a scutura unele într-un castron de plastic. Utilizați o perie de culoare pentru a picta pe o secțiune a părului de la capetele la rădăcini, asigurându-vă că toate părul devine complet saturat. Acest lucru poate dura ceva timp, dar va merita!
  • Dacă aveți părul scurt, puneți mănuși și scoateți răsturnarea culorilor direct pe părul dvs.
  • Imagine intitulată Reveniți la blondă de la părul maro vopsit Pasul 5
    5. Continuați să mergeți secțiunea pe secțiune până când toate părul este acoperit. Continuați să folosiți peria de colorare a părului pentru a acoperi toate părul de la capetele la rădăcini, saturarea la fiecare componentă. Verificați dublu partea din spate a capului cu o oglindă pentru a vă asigura că nu ați pierdut pete înainte de a vă deplasa.
  • Remover de culori funcționează pentru a micșora moleculele de culoare artificiale în părul tău, făcându-le mai ușor de spălat. Nu vă va afecta culoarea naturală a părului, de aceea puteți pune totul peste cap, chiar și pe pete care nu sunt vopsite.
  • Imagine intitulată Reveniți la blonda de la părul maro vopsit Pasul 6
    6. Acoperiți părul cu un capac de duș sau o pungă de plastic. Tuck toate părul pe partea de sus a capului tău și pune pe un capac de duș din plastic sau o pungă de plastic. Acest lucru va ajuta la capcana în căldură de la scalpul dvs. și va face să funcționeze mai repede.
  • Dacă aveți un uscător cu capișon, ca cele de la un salon, puteți sta sub acest lucru pentru a ajuta procesul de removersiune de culoare mai rapidă.
  • Imagine intitulată Întoarceți-vă la blondă de la părul maro vopsit Pasul 7
    7. Clătiți removerul de culoare cu apă călduță după 20 de minute. Mergeți la chiuvetă și clătiți complet produsul, asigurându-vă că o scoateți din părul dvs. tot drumul. S-ar putea să observați că părul dvs. a luminat doar puțin, și poate arăta portocaliu sau galben la început. Este în regulă! Puteți să o rezolvați în următorii câțiva pași.
  • Pe măsură ce procesul de iluminare continuă, veți putea contracara orice nuanțe de portocale în părul dvs.
  • Deși removerul de culoare poate micșora moleculele de culoare maro în părul dvs., este posibil să nu fie suficientă pentru a îndepărta complet colorantul. De aceea trebuie să faceți atât de removersă de culoare, cât și de înălbire.
  • Partea 2 din 3:
    Aplicarea înălbitorului
    1. Imagine intitulată Întoarceți-vă la blondă de la părul maro vopsit Pasul 8
    1. Se amestecă Bleach cu 20 de volum dezvoltator pentru petele mai întunecate. Într-un castron de plastic, scufundați 1 partea inferioară și 2 părți de 20 de volum dezvoltator. Amestecați-l împreună cu spatele unei periei de culoare a părului până când înălbirea este cremoasă fără bulgări.
    • Dezvoltatorul de volum mai mare va contracara petele mai întunecate ale părului dvs. și va funcționa la orice creștere naturală pe care o aveți.
    • Puteți găsi Bleach și dezvoltator la cele mai multe magazine de aprovizionare de frumusețe.
    • Dacă tot părul tău este vopsit anterior, ceea ce înseamnă că nu aveți nici o rădăcină să crească, să rămâneți cu un dezvoltator de 10 volum pentru întregul dvs. cap pentru a evita orice deteriorare inutilă.
  • Imagine intitulată Întoarceți-vă la blondă de la părul maro vopsit Pasul 9
    2. Amestecați înălbitorul cu un dezvoltator de volum pentru spoturile mai ușoare. Într-un castron de plastic separat, scoop out 1 parte din Bleach și 2 părți de 2 dezvoltatori de volum. Se amestecă cele două împreună cu spatele unei perie de culoare a părului până când sunt netede și cremoase.
  • Acest amestec de dezvoltator inferior va fi mai puțin aspru pe părul care a fost vopsit anterior, deci nu va fi ca defect.
  • Poate doriți să etichetați fiecare castron, astfel încât să nu le confundați când este timpul să le folosiți.
  • Imagine intitulată Întoarceți-vă la blondă de la părul maro vopsit Pasul 10
    3. Separați părul în 4 secțiuni uniforme. Periați din nou părul și asigurați-vă că este uscat și curat fără nici o încurcătură. Secționați-l în 4 secțiuni verticale, 1 pe ambele părți ale feței și 2 în spate și păstrați-le separați cu cleme sau legături de păr.
  • Dacă aveți păr super scurt, nu aveți nevoie să o suportați înainte de a începe.
  • Imagine intitulată Reveniți la blondă de la părul maro vopsit Pasul 11
    4. Alegeți o bucată subțire de 1 secțiune și plasați o folie sub ea. Deconectați o secțiune și începeți de la partea de jos a părului. Folosind spatele periei de culoare a părului, alegeți o secțiune de păr care este de aproximativ 1 cm (0.39 in) gros, apoi utilizați o clip pentru a fixa restul secțiunii. Plasați o bandă de folie de aluminiu sub secțiunea mică a părului pe care tocmai ați ales-o.
  • Luând mici secțiuni de păr va lua o perioadă super lungă, dar va asigura că părul dvs. devine complet saturat în înălbitor pentru o culoare uniformă.
  • Imagine intitulată Reveniți la blondă de la părul maro vopsit Pasul 12
    5. Vopsea dezvoltatorul inferior pe capetele părului. Puneți mănuși pentru a vă proteja mâinile și pentru a scoate înălbirea amestecată cu un dezvoltator de volum cu o perie de culoare de păr. Vopsea-l pe capetele părului, unde este mai ușor și mai deteriorat, fiind sigur că s-au saturat complet toate firele.
  • Uneori, capetele părului tău sunt de fapt mai întunecate decât mijlocul sau partea de sus. Dacă este adevărat pentru dvs., puteți folosi un dezvoltator mai mare pe capete și un dezvoltator inferior pe orice pete care sunt mai ușoare.
  • Punerea dezvoltatorului inferior pe prima va da mai mult timp pentru a procesa și a vă ușura părul.
  • Imaginea intitulată Întoarceți-vă la blondă de la părul maro vopsit Pasul 13
    6. Utilizați dezvoltatorul superior pe rădăcini și pete mai întunecate. Lipirea cu aceeași secțiune a părului pe folie, utilizați o perie diferită de culoare pentru a picta pe amestecul de dezvoltatori de 20 de volum pe petele mai întunecate ale părului. Încercați să nu obțineți înălbitorul pe rădăcinile dvs. încă, deoarece acest proces mai rapid decât restul părului.
  • Încercați să nu puneți niciunul dintre amestecurile de dezvoltatori mai mari pe pete mai ușoare. Dacă o faceți, ați putea să vă distrugeți sau să vă rupeți părul.
  • Imagine intitulată Reveniți la blondă de la părul maro vopsit Pasul 14
    7. Îndoiți părul în folie. Apuca capătul foliei și se îndoaie în sus, astfel încât părul este prins în mijloc. Creează marginea foliei, astfel încât să rămână pus pe cont propriu pentru a capta în căldură și a face procesul de păr mai repede.
  • FOILE vă vor ajuta, de asemenea, să urmăriți ce păr ați pus deja înălbitor.
  • Imagine intitulată Reveniți la blondă de la părul maro vopsită Pasul 15
    8. Continuați să lucrați prin fiecare secțiune cu înălbitorul. Acum puteți continua să alegeți secțiuni foarte subțiri de păr, folosind folii și 2 amestecuri de înălbitoare pe fiecare. Lucrați tot drumul în jurul capului de pe spate în față până când părul este complet saturat în înălbitor.
  • În funcție de cât timp și gros este părul tău, acest lucru ar putea dura până la 1 oră sau mai mult.
  • Dacă aveți probleme cu privire la spatele capului, configurați 1 oglindă în fața dvs. și 1 în spate.
  • Imagine intitulată Reveniți la blondă de la părul maro vopsit Pasul 16
    9. Du-te înapoi și acoperiți rădăcinile cu amestecul de volum 10. Folosind din nou o perie de colorare a părului, vopsea înălbitorul de volum inferior pe rădăcinile dvs. pentru a le ușura. Din moment ce rădăcinile tale se ușurează destul de repede, ei nu au nevoie de înălbitor puternic.
  • Dacă vă înălbiți rădăcinile împreună cu restul părului, ei ar putea lumina mai repede, ducând la rădăcini mai ușoare și la capete mai întunecate sau "rădăcini fierbinți."
  • Dacă intenționați să vă lăsați rădăcinile culoarea naturală, nu trebuie să le înălbiți. Acest lucru vă poate ajuta să obțineți un aspect mai natural sau crescut, dacă asta mergeți.
  • Imaginea intitulată Întoarceți-vă la blondă de la părul maro vopsit Pasul 17
    10. Clătiți înălbitorul cu apă călduță după 30 până la 45 de minute. Capul la chiuvetă și scoateți toate foliile din părul tău. Clătiți-vă părul în apă călduță până când nu mai puteți simți înălbitorul pe părul tău.
  • Încercați să nu lăsați înălbitorul pe părul dvs. mai mult de 45 de minute, sau ați putea să vă deteriorați părul.
  • Din moment ce părul tău este luminat anterior, înălbitorul va funcționa probabil foarte repede. Verificați părul la fiecare 10 minute pentru a vedea când trebuie să o clătiți.
  • Imaginea intitulată Reveniți la blondă de la părul maro vopsită Pasul 18
    11. Faceți o altă rundă de înălbitor dacă părul dvs. este încă întunecat. Uneori, o rundă de înălbitor ar putea să nu fie suficientă pentru a îndepărta complet maro-ul din părul tău. Dacă părul dvs. este încă portocaliu sau maro, încercați să faceți un al doilea proces de înălbire cu aceeași aplicație pe care ați făcut-o înainte. Cu toate acestea, dacă părul tău se simte extrem de uscat, fragil sau deteriorat, nu-l înălbiți din nou pentru a evita obținerea de spargere.
  • Amintiți-vă: Cu cât mai mult vă înălțați părul, cu atât va fi mai deteriorat. Dacă nu sunteți sigur că părul dvs. se poate ocupa de o altă rundă de înălbitor, nu o faceți.
  • Partea 3 din 3:
    Tonifierea și repararea părului
    1. Imagine intitulată Reveniți la blondă de la părul maro vopsit Pasul 19
    1. Vopsea pe o culoare de umbră a rădăcinii pentru un aspect natural. Se amestecă împreună 1 parte Toner bej, 1 parte toner de cenușă și un dezvoltator de 5 volume. Vopsea această formulă pe primele 1 până la 2 inci (2.5 până la 5 ani.1 cm) a părului pentru a vă da culoarea mai profundă și faceți părul să pară mai plin.
    • Nu trebuie să adăugați o umbră rădăcină, dar va face ca blonda dvs. să arate un pic mai natural și să se amestece să crească în timp.
  • Imagine intitulată Reveniți la blondă de la părul maro vopsit Pasul 20
    2. Anulați tonurile portocalii sau galbene în părul dvs. cu un toner de cenușă. Se toarnă 1 parte toner de cenușă și 1 parte care dezvoltă loțiune într-un castron de plastic, apoi amestecați cei doi împreună. Vopsiți tonerul pe părul dvs. de la capetele la rădăcini, opriți când ați lovit culoarea umbrei rădăcină.
  • Tonerul ajută la contracararea oricăror tonuri de culoare din păr, lăsându-vă cu o blondă rece și mai platină.
  • Tonerii au adesea nivele diferite. Cei mai întunecați părul este, cu atât este mai mic nivelul pe care ar trebui să-l cumpărați. De exemplu, dacă părul este portocaliu, mergeți la un toner de nivel 5. Dacă este galben, încercați un toner de nivel 7 sau 8.
  • Imagine intitulată Întoarceți-vă la blondă de la părul maro vopsit Pasul 21
    3. Clătiți culoarea din părul dvs. după 20 de minute. Se îndreaptă din nou la chiuvetă și clătiți-vă părul cu apă călduță. Asigurați-vă că toată culoarea tonerului și a rădăcinii este în afara părului înainte de a vă deplasa.
  • Părul tău va arăta mai întunecat când este umed, deci nu evaluați culoarea până când este complet uscată.
  • Imagine intitulată Reveniți la blondă de la părul maro vopsită Pasul 22
    4. Utilizați o mască de păr sau un balsam profund pentru a repara orice deteriorare. Bleach poate fi foarte uscat și dăunător părului, astfel încât să folosiți o mască de păr hidratantă sau un balsam adânc pe capetele părului umed pentru a-l contracara. Lăsați masca sau balsamul în aproximativ o oră, apoi clătiți-o cu apă călduță.
  • Dacă intenționați să utilizați unelte de styling de căldură pe părul dvs., asigurați-vă că utilizați un spray de protecție împotriva căldurii pentru a vă menține părul de a fi deteriorat.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă aveți probleme pe tot parcursul procesului, conduceți la un salon pentru o opinie profesională.
  • Utilizați șampon purpuriu pentru a spăla părul blondă pentru a contracara orice tonuri galbene sau agravei.
  • Avertizări

    Utilizați întotdeauna mănuși pentru a vă proteja mâinile atunci când albirea, deoarece înălbitorul poate provoca iritarea pielii.
  • Blocarea părului prea de multe ori poate provoca ruperea sau deteriorarea. Dacă nu sunteți sigur ce vă poate gestiona părul, discutați cu un colorist profesionist de păr.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Clarificarea șamponului
    • Remover de culoare
    • Perie de culoare părului
    • Mănuși
    • Bleacher de pulbere
    • Dezvoltator de volum
    • 20 Dezvoltator de volum
    • Folie de aluminiu
    • Toner
    • Balsam
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar