Cum să înălbiți părul maro închis sau negru la blonda de platină sau alb

Pentru cei cu păr brun, albăstarea nu este întotdeauna un lucru serios. Dar dacă aveți păr maro închis sau negru, obținerea umbra perfectă a blondei de platină sau albă poate fi o adevărată provocare. Cu un pic de amestec de tonifiere și înălbitor, totuși, poți trece ca un natural.

Pași

Partea 1 din 3:
Planificați înainte pentru rezultate frumoase
  1. Imagine intitulată Bleach Brown închis sau negru păr la platină blondă sau la pasul albă 1
1. Verificați dacă părul este suficient de sănătos pentru a rezista la albire.Nu există nici o modalitate de a evita deteriorarea gravă a părului pe care această cantitate de albire să motiveze.Verificați cu coafura dvs. în avans pentru a evita dezastrul.

Notă: Unii stiliști nu vor înălța părul care a fost deja tratat sau procesat.

  • Imagine intitulată Bleach Brown închis sau negru la blonda platină sau la pasul albă 2
    2. Anulați o perioadă adecvată de timp. Albirea părului întunecat la blondă, în special blonda platină sau alb, necesită repetarea procesului de albire de mai multe ori cu câteva zile de odihnă între ele. Nu vă așteptați să aveți imediat blocări blonde superbe: va trebui să faceți acest lucru treptat.
  • Deoarece vor exista etape intermediare atunci când părul tău este portocaliu, cupru sau alte culori necorespunzătoare, să fie gata de compensare sau să masci aceste nuanțe cu pălării, eșarfe și alte accesorii de păr.
  • Imagine intitulată Bleach Brown închis sau negru la platină blondă sau albă Pasul 3
    3. Alegeți înălbitorul drept. Există mai multe alegeri în colorarea părului și este important să alegeți cea potrivită pentru culoarea părului.
  • Căutați un kit de înălbire, care conține pulbere de albire și peroxid lichid. Aceasta este o formulă mai puternică potrivită pentru părul întunecat.
  • Peroxidul vine în diferite puncte forte, variind de la volumul 10 la 40 de volum. Rețineți că volumul 40 este prea puternic pentru albirea generală, deoarece ar putea arde scalpul. Este folosit numai pentru bascularea părului întunecat, caz în care nu intră în contact cu pielea. Volumul 30 va funcționa mai repede decât 20 sau 10 volum.
  • Imagine intitulată Bleach Brown închis sau negru Părul la platină blondă sau etapa albă 4
    4. Efectuați un test de lanț înainte de a începe. Acest lucru este crucial: vă permite să vedeți cât timp trebuie să lăsați colorantul să stea în părul dvs. pentru a obține umbra dorită. Citiți întotdeauna și urmați instrucțiunile producătorului pentru un test de stradă inclus în Kitul Bleach. În general, pașii sunt după cum urmează:
  • Snip câteva fire de păr dintr-un loc inconspicuos în partea din spate a capului. Legați firele împreună cu un pic de șir sau bandă împreună la un capăt.
  • Se amestecă o cantitate mică de pulbere de albire și peroxid lichid pe instrucțiunile producătorului.
  • Îndepărtați firele în amestecul de albire, astfel încât acestea să fie complet saturate.
  • Setați un cronometru sau urmăriți cât timp trece timpul în timpul testului.
  • La fiecare cinci minute, verificați firele ștergând înălbitorul cu o cârpă veche.
  • Reaplicați din nou înălbitorul și repetați procesul până când aveți umbra dorită de blondă. Acum știi cât timp să lași înălbitorul în părul tău.
  • Imagine intitulată Bleach Brown închis sau negru Păr la platină blondă sau albă Pasul 5
    5. Înmuiați părul în ulei de nucă de cocos topit peste noapte.Înainte de a înălbi, masați ulei de nucă de cocos nerafinat în păr și scalp. Acest lucru vă ajută să vă protejați părul de la excesul de leziuni în timpul procesului de albire. Lăsați-o timp de 14 ore pentru beneficii maxime. Nu trebuie să clătiți uleiul înainte de albi.
  • Pentru a vă proteja perna din petele de ulei, înfășurați un prosop în jurul părului sau înfășurați-l și puneți-l pe un capac de duș.
  • Partea 2 din 3:
    Albirea părului
    1. Imagine intitulată Bleach Brown închis sau negru păr la platină blondă sau la pasul albă 6
    1. Dacă aveți părul lung, secțiunea în patru părți. Utilizați capătul ascuțit al periei de nuanță pentru a face o parte din centrul frunții la nivelul gâtului. Apoi, împărțiți fiecare secțiune în jumătate de vârful fiecărui ureche în partea de sus a capului.
    • Este important să utilizați știfturi nemetalice sau clipuri pentru a asigura fiecare dintre cele patru secțiuni. Acesta este faptul că clipurile nu reacționează cu substanțele chimice din înălbire.
  • Imagine intitulată Bleach Brown închis sau negru la platină blondă sau albă Pasul 7
    2. Protejați-vă pielea, ochii și hainele. Veți dori să utilizați precauții de bază atunci când lucrați cu Bleach. Puneți mănuși de plastic și protejați-vă ochii cu ochelari de protecție. De asemenea, purtați haine vechi și luați în considerare punerea la podea pentru a vă proteja deversări.
  • De asemenea, puteți frecați un strat subțire de jeleu de petrol pe frunte, urechi și gât. Gelul de petrol nu este necesar pentru albirea în același mod în care este pentru coloranți, pentru a evita petele. Dar poate proteja împotriva iritării în cazul în care înălbia ajunge pe frunte, urechi și gât.
  • Imagine intitulată Bleach Brown închis sau negru la platină blondă sau albă Pasul 8
    3. Amestecați înălbitorul. Într-un castron de amestecare nemetalic, combinați cantități egale de pulbere și dezvoltator de lumină. Se amestecă până se cremează.
  • Imagine intitulată Bleach Brown închis sau negru la platină blondă sau albă Pasul 9
    4. Aplicați amestecul. Cu peria ta, începând cu 1 / 4-1 / 2 inch (aproximativ 1 cm) departe de scalp, începeți aplicarea amestecului de înălbire.
  • Mai întâi faceți o secțiune subțire de la unul din cartierele din spate, asigurându-vă că este total saturată înainte de a trece la următorul. Îndepărtați secțiunea înapoi înainte de a trece la următoarea.
  • Faceți mai întâi cele două trimestre din spate, apoi trimestrele frontale.
  • Lucrați în direcția creșterii părului, eu.E. de la rădăcini până la capăt.
  • Lucrați cât mai repede posibil: doriți părul să înălbite aproximativ același timp pentru a obține un rezultat chiar. Puteți utiliza diferite volume pentru a realiza acest lucru, de exemplu, folosind mai repede 30 de volum în față și un dezvoltator de 20 de volum în spate.
  • Odată ce părul este saturat, puneți capacul de procesare.
  • Imagine intitulată Bleach Brown închis sau negru la platină blondă sau albă Pasul 10
    5. Urmăriți progresul dvs. Verificați la fiecare 10 minute până la atingerea rezultatului dorit.
  • Verificați culoarea prin îndepărtarea înălbitorului dintr-o secțiune mică, cu o cârpă veche. Dacă alegeți să continuați, nu uitați să re-saturați această secțiune cu Bleach.
  • Acesta poate ajuta la stabilirea unui cronometru timp de 10 minute pentru a asigura coerența.
  • Imagine intitulată Bleach Brown închis sau negru la Platinum Blonde sau Pasul alb 11
    6. Luați în considerare aplicarea căldurii cu un uscător de suflare pentru a accelera timpul de procesare. Totuși, notați că orice proces de încălzire este probabil să crească daunele, așa că nu faceți acest lucru dacă nu vă grăbiți.
  • Acest lucru nu este recomandat dacă este încărcarea dvs. pentru prima dată, când este important să aveți un sentiment de cât timp procesul are propriul său. Dacă alegeți să repetați, puteți încerca să o accelerați cu căldură.
  • Imagine intitulată Bleach Brown închis sau negru păr la platină blondă sau cu pas alb 12
    7. După 10-20 de minute, aplicați Bleach la rădăcini. Părul de la rădăcini de rădăcini mai repede decât restul din cauza căldurii scalpului, astfel încât înălbitorul va funcționa mai repede - așa că dacă vă optați să vă vopsiți rădăcinile, este mai bine să faceți acest lucru spre sfârșitul procesului. Utilizați aceeași tehnică de secționare descrisă mai sus, de data aceasta adăugând amestecul numai la rădăcini.
  • Imagine intitulată Bleach Brown închis sau negru la platină blondă sau etapa albă 13
    8. Clătiți înălbitorul. Odată ce părul a atins etapa galbenă palidă - sau ați părăsit produsul pentru timpul maxim recomandat de producător - clătiți-vă părul de toate înălbitoare cu apă călduță.
  • Șampon ușor, de preferință cu un șampon formulat special pentru păr albite. Un șampon care conține toner purpuriu, de exemplu, va ajuta la eliminarea brațului și tonurilor galbene.
  • Prosopul vă usucă părul și stilul ca de obicei. Dacă puteți, evitați să utilizați produse de căldură la stil, deoarece acestea vor crește stresul și deteriorarea părului.
  • Imagine intitulată Bleach Brown închis sau negru la platină blondă sau cu pas alb 14
    9. Odată ce părul este uscat, evaluați rezultatele. Numai atunci când părul tău a uscat complet, vei putea vedea cu adevărat cât de bine a dispărut sesiunea de albire. Amintiți-vă, probabil că va lua cel puțin două sau trei sesiuni într-o lună pentru a transforma părul întunecat în blondă palidă sau alb.
  • Imagine intitulată Bleach Brown închis sau negru la Platinum Blonde sau White Pasul 15
    10. Lăsați părul să se odihnească timp de două până la trei săptămâni între sesiuni. Bleachingul este greu pe părul tău. Rezistați nevoii de a înălbi din nou imediat dacă nu vă place ceea ce vedeți! În schimb, utilizați un toner după fiecare sesiune (vedeți mai jos) pentru a vă echilibra culoarea, deoarece treptat se îndreaptă spre întuneric la palid.
  • Partea 3 din 3:
    Tonifierea părului
    1. Imagine intitulată Bleach Brown închis sau negru la platină blondă sau cu pas alb 16
    1. Alegeți un toner. Acesta este un pas crucial pentru realizarea unui finisaj frumos și echilibrat. Albirea îndepărtează culoarea de la pigmentul părului și, în cele din urmă, ceea ce rămâne o tentă galbenă - aceasta este culoarea naturală a keratinului sau a proteinei părului. De cele mai multe ori, nu este ceea ce suntem după. Aici vin tonuri: aceste culori ajută la echilibrarea tonurilor nedorite, adăugând nuanțe subtile la culoarea părului și ajutându-vă să obțineți doar blonda pe care o doriți.
    • Părul întunecat are de obicei sub formă roșie sau portocalie, astfel încât înălbitorul tinde să-l transforme pe Orange. Blue Tonere Balance Orange, Tonerii Violet Balance galben, și balanța albastră-violet Orange-galben. Pe scurt, doriți ca un toner care conține culoarea opusă numărului dvs. pe roata de culoare pentru a neutraliza. Dacă aveți îndoieli, aruncați o privire la o roată de culoare pentru a vedea unde vă cădeți.
    • Pentru părul alb, alegeți un toner specificat pentru alb. Nu puteți să vă înălțați părul alb: trebuie să-l tonați.
    • Dacă aveți vreo întrebare despre care toner să alegeți, este posibil să doriți să mergeți la un magazin de aprovizionare de frumusețe pentru sfaturi profesionale sau consultați un coafor.
  • Imagine intitulată Bleach Brown închis sau negru păr la platină blondă sau cu pas alb 17
    2. Pregătiți și aplicați tonerul. Următoarele sunt orientări generale, dar asigurați-vă că urmați instrucțiunile producătorului.
  • Se amestecă 1 Partea de toner la 2 părți 10 sau 20 de dezvoltatori de volum. Dacă aveți părul negru luați în considerare utilizarea a 40 de volume - totuși, rețineți că puterea dezvoltatorului de 40 de volume poate fi foarte aspră și va arde grav dacă vă atinge pielea.Vă rugăm să solicitați asistență medicală dacă primiți o ardere chimică!
  • Aplicați în mod egal de toner de la rădăcină la vârf, folosind aceeași tehnică de secțiune descrisă mai sus pentru albire.
  • Multe tonere necesită doar 10 minute, deci aplicați cât mai repede posibil și păstrați o urmărire a timpului.
  • Verificați progresul la fiecare 5 până la 10 minute utilizând aceeași tehnică de stradă descrisă mai sus pentru albi.
  • Aveți grijă să nu vă opriți părul alb, ceea ce poate duce la culori galbene sau gri.
  • Imagine intitulată Bleach Brownk închis sau negru păr la platină blondă sau cu pas alb 18
    3. Clătiți-vă părul. Șampon și starea, apoi stilul ca de obicei.
  • Amintiți-vă să renunțați la orice amestec neutilizat de înălbire și tonifiere atunci când ați terminat.
  • sfaturi

    Nu procesați mai mult după ce părul a ajuns la etapa galbenă palidă
  • Dacă aveți părul scurt (spuneți, lungimea umărului sau mai scurt), luați în considerare obținerea unor evidențieri grele, mai degrabă decât albirea - în acest fel puteți evita să evitați să vă ardeți scalpul.
  • Cel mai bine este să înălbiți când părul este nespălat
  • Având un set suplimentar de mâini poate fi foarte util, mai ales prima dată când înălbiți - vezi dacă puteți recruta un asistent pentru a vă asigura că înălbirea este distribuită uniform pe tot parcursul părului
  • Gloss color, șampon de tonifiere și șampon de îngrijire a culorii vă poate ajuta să vă mențineți blonda echilibrată și lustruită
  • Condiție profundă părul între sesiuni de albire pentru a restabili uleiurile naturale și proteinele
  • Șampon cât mai puțin posibil între tratamente, deoarece se fixează părul uleiurilor, trebuie să rămână moale și protejat
  • Păstrați stilul de căldură (uscătoare de păr, iroane plate, fiare de călcat) la un minim, dacă puteți, deoarece acest lucru adaugă stres la părul deja slăbit
  • Ulei de cocos sau tratamente de ulei de argan o dată la două săptămâni sunt o modalitate excelentă de a menține părul albit
  • Nu puneți în mod direct căldură atunci când înălbiți părul. Odată ce Bleach este uscat, se oprește să funcționeze. Utilizați o pungă de plastic, capac de duș sau chiar folie de tablă peste păr. Apoi utilizați uscătorul de păr pe jos pentru a accelera procesul în timp ce părul este acoperit.
  • Începeți cu aplicarea înălbitorului până la capetele părului înainte de scalp, deoarece căldura scalpului va procesa bleach mai repede decât restul părului.
  • Avertizări

    Nu utilizați Bleach să vopsească sprâncenele sau genele
  • Dezvoltatorul de volum este extrem de dur - utilizați-l numai dacă este necesar și nu amestecați niciodată 40 de volum cu un toner
  • Citiți și urmați instrucțiunile incluse în ambalajul produsului foarte atent
  • Nu aplicați Bleach direct pe scalp
  • Dacă începeți să experimentați arderea sau iritarea în timpul procesării, clătiți imediat părul și consultați-vă medicul
  • Înlocuirea Full-out toate într-o singură zi nu este recomandată, deoarece este prea dăunătoare
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Ulei de cocos
    • Mănuși
    • Ochelari de protecție
    • Bleach sau pulbere de lumină
    • Dezvoltator de volum 30 sau 40, deși 40 nu este foarte recomandat
    • Dezvoltator de volum 10 sau 20 pentru tonifiere
    • Toner de bază albastru sau purpuriu
    • Bowl de amestecare nemetalic
    • Pini sau clipuri de păr nemetalice
    • Pensulă de tainta
    • Procesare sau capac de duș
    • Uscător de suflare
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar